|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Klient najmujacy bedzie decydowal o wykonczeniu wnetrza np przy sugestji Wisly albo i nie, a jezeli to Wisla zdecyduje sie na prowadzenie wlasnych resteuracji, barow czy stojska z znaczkami pocztowymi to wtedy zaproponuje rozwiazanie-raczej o to temu Panu chodzilo ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że tak! Ale gość na etapie projektu powinien zaproponować choćby tylko to gdzie będą knajpy, żeby przewidzieć i przygotować projekt odpowiednich instalacji (np. gaz, który z kolei nie jest potrzebny w pomieszczeniach biurowych).
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
"Podciagniecie" mediow do kazdego miejsca pod trybuna to nie ejst zaden problem. Jedny o czym sie mysli na poczatku to kible i kanalizacja. BTW - szczerze watpie w gaz pod stadionem. Za duze zagrozenie pozarowe. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozwiń myśl, bo jestem bardzo ciekawy - na czym ma polegać za duże zagrożenie pożarowe? Elementy podatne na drzenia to przecież 'płyta' z siedziskami wraz z pylonami. A nie konstrukcje pod nią. Nawet jeśli i one - te drgania są za małe by ruszyć rury z gazem, które same z siebie są montowane z marginesem bezpieczeństwa. Gdyby zagrożenie spowodowane drganiem miałoby być tak duże to cały Śląsk bylby bez gazu.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Gaz lubi wybuchac : )
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gaz sam w sobie jest niebezpieczny, i w nowoczesnym budownictwie o ile jest to możliwe zastępuje się go, np w takich restauracjach prądem. Inna sprawa to ogrzewanie, ale wtedy instalacja ogranicza się tylko do zasilania kotłowni. Tak jak wspomniane jest wcześniej, to przyszły najemca będzie decydował co i jak, i na pewno miejsce pod instalacje jest przewidziane. Byle by tylko za catering nie zabierał się Aspen, tak jak robi to obecnie na stadionie....
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To byłoby chyba najgorsze wyjście. Lepiej Babcie Malinę, bo wiem, że tam jest dobre jedzenie. A i blisko akademików AGH. Prócz tej przestrzeni komercyjnej myślę, że potencjalni sponsorzy Wisły mogliby mieć tam niewielkie przestrzenie dla siebie jako biura(1-2 osobowe)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mogliby zrobić Burger Kinga. To jest najlepsza amerykańska knajpa, a do Zakopianki mi się nie chce jeździć. Przy okazji zawsze to jakieś wsparcie finansowe dla Wisły. Z drugiej strony głupio tak knajpę na stadionie robić :/ Ale co prawda to prawda- Obtułowicz to dziwny człowiek, projekt stadionu ma dużo błędów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Bardzo dobre hehe ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 06.05.2009 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
byle co byle by była alternatywa od kiełbasek Aspena..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mieszkałem trochę w Stanach i 100 razy wolęBurger Kinga od MCsyfacza. Ale może by tak jakaś normalna knajpa na stadionie? Nie tylko hamburgery są na świecie... Dla mnie najważniejsze i tak jest (będzie) klubowe muzeum. Żeby tam w końcu stanęło jakieś Europejskie trofeum...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
sorry za offtop ale musze poprzec stawskiego.
Burger King jest o trzy klasy lepszy od McD. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
może w stanach bo na pewno nie ten z Zakopiańskiej - jadłem dziś - wyjątkowy syf :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie temat o burgerach ale wtrącę swoje trzy grosze. Wg mnie zarówno Mac i Burger to straszne syfy.. Jakbym jednak miał wybierać to poszedłbym do tego pierwszego. Burgera jadłem w Hiszpanii i na Wyspach i był wręcz beznadziejny. No ale o gustach (a przy takim żarciu o ich braku
się nie dyskutuje A jeśli chodzi o stadion to fajnie jakby powstała tam knajpa średniej klasy. Ale zgadzam się z kolegą, że najważniejsze będzie Muzeum Wisły Kraków. Mam nadzieje, że zostanie zaprojektowane z głową, a nie sztampowo... Bo wg mnie właśnie to decyduje w dużym stopniu o jego sukcesie. Dla przykładu podam Muzeum w Żywcu. Byłem ostatnio i myślałem, że będzie nuda straszna i poszedłem tylko ze względu na znajomych i piwo na końcu wycieczki A jak się okazało, projektanci muzeum wykazali się ogromną fantazją i na prawdę co chwilę byłem zaskakiwany. Właśnie czegoś takiego chciałbym pod naszym stadionem. Tylko oczywiście nietuzinkowy projekt, nietuzinkowe wykonanie i nietuzinkowi pracownicy kosztują więcej niż przeciętni.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeszcze trybuny nie ma a tu już dyskusja jakie knajpy się pojawią
![]() Oba są ch** nie warte... ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
- z resztą to też projektują ludzie od tego a nie Pan O. ps. nic wspólnego z Panem O. nie mam ale będe go bronił bo jest naprawde dobrym arch. a jak się czyta posty jeden po drugim to wydaje sie że na samym forum jest wielu takich co by niby stadion lepiej zaprojektowali. Cieszmy się z tego co jest bo zmienić tego nie zmienimy.Troche optymizmu ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie wiem co wy tak za tymi amerykanskimi wynalazkami jestescie , ja w stanach tymczasowo juz 4 lata jestem i sumie raz czy dwa zjadlem cos ii myslalem ze sie pozygam.Jezeli jakas restauracyjka powstanie pd trybuna to niech nam gotuja cos co wszyscy jedza i lubia od lat. Gwarantuje ze dobry szaszlyk ,kielbsa czy schaboszczak w kanajpce zasloni wam swiat fastfoodow i tego typu badziewia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
jak by amerykance zezarli szaszłyk dobry albo kielbaske( o ktorym pewnie 3/4 nawet nie slyszalo z nich) to by chyba na rzadko ze szczescia robili.Nie przypadkowo, praktycznie wszedzie maja w sklepach"Polska kielbasa". Z drugiej strony jesli tego miejsca uzytkowego ma byc sporo to dlaczego nie zrobic 2 roznych stoisk z gastro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,80056,65..._w_pieciu.html - możemy być spokojni ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie postawili w narożniku przy D, elementy kolejnego żurawia;-) Jest jeszcze dźwig od strony murawy, ale nie mogę zorientować się co rozładowuje.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
taaaa ,a dzis wyczytałem ze tylko w 3 polskich miastach jutro napisza ze w 5 a pojutrze ze jeszcze do walki o Euro przytępuje Myszków i Radzionków Szlag mnie juz trafia jak codziennie czytam cos innego tajne raporty,wiesci "pewne" ,"100%" ,"zaklepane",a pewnie jeden z drugim nie mąja co robic to wymyslają byle cos nabazgrać. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
teraz tylko 1 kamera dziala z 3 ktore byly
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktora masz 2 z widokiem na a i b
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No jasne Kulka, ze schabowy czy golonko bije fastfooda na kazdej linii ale nie da sie sprawnie i szybko nakarmic takim obiadkiem 3-4 tysiecy osob. Wiadomo, ze najwiekszy ruch w tych miejscach bedzie w dni meczowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a daj mi adresy d tych 2 kamerek
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Obie z widokiem na trybune C
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Spójrzcie co powstaje w tej chwili przy budowanej trybunie:
http://www.2012.org.pl/images/krakow2_aktualny_1024.jpg Wygląda to jak scena. Jakaś niespodzianka na mecz z Legią? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|