|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie moge znalez tematu o mlodziezowej,wiec pytam ,ktory sektor otwarty bedzie w niedziele dla kibicow MLODEJ WISELKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie co wybrać Cyfrowy Polsat pakiet Familijny + Sport HD czy Cyfrę Plus pakiet Optimum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Poszukuję słów do tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=lJO0aVfWjns Wiadomo - OD 2,50 MOGĘ PRZEPISYWAĆ BO PO PL, ale wolałbym mieć gotowy tekst. I białasa i czarnego. Dzięki ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
angielski, niemiecki, wloski
![]() i raczej interesuje mnie tylko szkola jezykowa ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdzie bedzie transmitowany mecz Wisełki z Litexsem ... mial byc na zwyklym Polsacie ,aktualne jescze
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
dokladnie zgadles co do kilometra wakacje wkoncu .
wiec ponawiam pytanie
Ostatnio edytowane przez davids : 30.07.2011 o godz. 09:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak uważasz, że to są banały to wyjdź. Chyba po to jest temat "Mam pytanie", żeby pytać nawet o banały. ---- Wg. Strony Polsatu i programu TV na ich stronie, nie ma na Polsacie. A ramówki na sportowe kanały - nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
pare sekund w google... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pewien problem z fb. Chciałem sobie tak zablokować profil, żeby było widać tylko zdjęcie. Niestety nie umiem sobie jakoś tego ustawić (widocznie ślepy jestem
![]() liczę na pomoc ![]() -------------- znalazłem, do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Grzegorz z Sanoka : 30.07.2011 o godz. 13:01.
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
PROFIL- EDYTUJ PROFIL - USTAWIENIA PRYWATNOŚCI ( po lewej stronie) i tam ustaw to jak chcesz. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
O której losowanie MŚ 2014?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
21:10 w tvp1
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() Na innych pocztach jest tak, że owszem - możesz wysłać esa z prośba o nowe pytanie - JEŚLI NUMER Z KTÓREGO WYSYŁASZ SMS-A , ZGADZA SIĘ Z TYM PODANYM PRZY REJESTRACJI. Czyżby na wp było inaczej ? Za 4 złote z vatem mogę wbić na konto kolegi czy koleżanki ? Dobrze zrozumiałem ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdanie "Masz w swoich danych wpisany numer telefonu komórkowego? Wspaniale!" według mnie mówi, że tylko z tego numeru, który się wpisało. Aczkolwiek jak masz kasę to załóż nowe konto, wpisz byle jaki nr. telefonu i spróbuj ze swojego
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z którego rzędu ( druga kondygnacja ) na trybunie E najlepiej ogląda się mecz? Czy z dołu rzędy 1- 10 czy z góry 15-25?
Z góry wielkie dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś co to za gość?
http://kwejk.pl/obrazek/314111/rudy.html http://kwejk.pl/obrazek/313244/disney.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mógłby ktos zarzucic linka do transmisji?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...09#post1137109
zawsze patrz w tym temacie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaki najlepszy odtwarzacz do filmów i paczka kodeków?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Wie ktoś co tu robi flaga Wisły Płock ? Mecz Ventpilis - Crvena Zvezda, eliminacje LE. ![]()
"O moja Wisełko nigdy nie zdradzę Cię,
O moja Wisełko nigdy nie zdradzę Cię. Inni Cię zdradzili, pasy polubili, ale ja nie! Inni Cię zdradzili, pasy polubili, ale ja nie!... " |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
na piętrze w pierwszych, na dole w ostatnich.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|