|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niedługo Ojciec ma urodziny( akurat na mecz z Litexem u nas), więc chciałem Go na mecz wziąć, że w końcu zobaczył jak jest naprawde. Zapewne będzie to jego jednorazowy wypad, więc czy są te bilety jednorazowe z kwotą manipulacyjną czy teraz KAŻDY musi najpierw posiadac KK?
![]()
AVE WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
KK chyba tylko na mecze ligowe jest obowiązkowa.
![]()
Za klub oddamy życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja Ten doping te oprawy W dupie mamy ustawy Żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na puchary nie trzeba KK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Z tego co się orientuje to na Litex nie trzeba miec jeszcze KK! ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wrzucmp3.pl/HwNI3v.wt Zna może ktoś tytuł tej piosenki? Wpadła mi w ucho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
http://www46.zippyshare.com/v/19167016/file.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
hej
została juz zgłoszona kadra na mecze 3 rudy kwalifikacji LM? jesli tak to mogło by ktoś ja podac? z góry dzięki![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jutro kupie kwiatki tak o 7-8 rano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znajde gdzies w Krakowie repliki zegarków znanych marek ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W tunelu pod ulicami Lubicz/Westerplatte.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To jak to w końcu będzie z tymi KK bo dochodzą mnie sprzeczne wieści...
KK będzie potrzebna na Ekstraklasę tylko czy na puchary też? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak to jest z meczami Młodej Ekstraklasy? Potrzeba KK, czy nie? Wiem, że wstęp darmowy, ale jak to się odbywa?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
p.s. jeżeli ktoś z was ma płyte główna ASUS m2n-e to proszę o kontakt na priv bo mam pare pytań o bios ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
@gordian
Na MESIE (przynajmniej tych meczach na których ja byłem) wejście było taką małą furtką przed kołowrotem. Żadnych dokumentów, Kart Kibica, nic. Szybkie standardowe przeszukanie i droga na sektor otwarta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaką szkole jezykowa w Krakowie polecacie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Istnieje jakiś program/strona na której mogę własnoręcznie zaznaczyć na mapie Krakowa dowolną trasę (nie tylko ulice, ale też chodniki) a to mi pokaże ile ta trasa ma kilometrów? Chciałbym zobaczyć ile kilometrów przejechałem na rowerze, a nie wpadłem na pomysł zainwestowania w wynalazek pod tytułem licznik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Google Earth pobierz, użyj funkcji "miarka", zakładka "ścieżka"
Ostatnio edytowane przez jakkfk : 24.07.2011 o godz. 19:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://maps.google.pl/
jak klikniesz pokaż trasę i jak zaznaczysz "pieszo" to może będą te chodniki o co tam chcesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakie są ceny biletow na Speedwaya w Tarnowie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Między 20 a 50 zł zazwyczaj. Można przez net kupić.
Jak się nazywa taka impreza/akcja że ludzie robią jakby restaurację u siebie w domu. Za jakas tam kase przychodzi sie do kogos, on gotuje u siebie w domu i to podaje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
krycha, neq. dzięki za info, zobaczymy jak to będzie w tym sezonie.
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jeśli mam trochę gotówki w euro, to udając się do kantoru, muszę patrzeć na cenę kupna, jeśli chcę je wymienić na pln, tak?
obserwuje kursy online eur/pln (euro na złotówki) i one się wachają co kilkanaście minut i to mnie jakoś interesuje, czy w kantorach obowiązuje tylko i wyłącznie cena podana przez NBP? ewentualnie co oznaczają te kursy online i do czego służą.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 25.07.2011 o godz. 09:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest w ogóle możliwość gdzieś w Krakowie pożyczenia CB radia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() Mam numer na karte w orange i chce przejść z tym numerem na karte do play, ile trwa dogadanie sie operatorów w tej kwestii ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A ja mam inne pytanie - czy dalej tak jest że jak mam kartę na jedną linię to mogę jechać inną jeśli w danym momencie, trasa pokrywa się z tą 'moją'? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1q2, dokładnie tak jest.
![]()