|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja się nie zdziwię jak odejdzie do Legii po pół roku, ale raczej nie z powodu miłości, tylko $$$$$$$
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ty co myślisz,że będzie kochał Wisełkę ? raczej nie kolejny najemnik także nie zdziwi mnie jak pójdzie do 7
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Barrientos mówił że widział białe niedzwiedzie po 17:00...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kirm też chyba coś wspominał, że nie umiał sie z nikim dogadać na mieście czy jakoś tak
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
a Melikson z domu nie wychodził..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
za to Popović mówił że od rana tylko walą browary
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie i kiedy, jeśli można wiedzieć? Bo chyba coś mnie ominęło.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dyrektor sportowy Mechelen o Wolskim
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...any-poniewaz-s |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widać Mechelen po prostu nie było klubem dla niego. Zły wybór, tak się dzieje. Myślę, że w Wiśle będzie solidnym elementem zespołu, no i przede wszystkim będzie regularnie grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Każdy z was jebane gwiazdy nawet do podawania piłek się nie nadaje
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak widzę popovicia na boisku to mi się odechciewa mecz oglądać.
Koleś nie dość że nic drużynie nie daje to jeszcze jest egoistą. |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Chłopak nie będzie zbawieniem, ale bardzo dobrze reguluje tempo gry, może być ciekawą alternatywą taktyczną jak ktoś w końcu poukłada ten zespół. Jest paru innych zawodników co pasują do opisanych przez Ciebie rzeczy, ale na pewno nie jest to Popovic... ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Popović nie nadaje się na prowadzącego grę, raczej na tego defensywnego rozdzielacza piłek na skrzydła - gdybyśmy grali ze środkiem Popo-Mąka-Wolski i z Brożkiem lub Ondraskiem w ataku, do tego Bałaszow i DG na skrzydłach to Moskal tylko zacierałby rączki widząc tak kreatywny i wbrew pozorom solidny w defensywie zestaw. Niestety mamy Pawłowskiego za trenera, on zaciera rączki widząc kolejny przelew dzięki któremu będzie mógł finansować leczenie syna.
Kończąc wycieczki osobiste - podobną charakterystykę (może nieco gorszą w defensywie ale z lepszym otwierającym podaniem) ma Crivellaro, ogrywany w ogromnym wymiarze w sparingach. Niestety, jako jedno z objawień okresu przygotowawczego nie powąchał nawet murawy w dwóch ostatnich meczach. Więc narzekanie na brak kreatywności jest zasadne, bo u nas ma kto rozgrywać, tylko trener na niego nie stawia (co dla mnie zakrawa na absurd i sabotaż). Nie, żebym uważał Rafaela za zbawcę, ale jeśli nie był przeznaczony do grania to w sparingach mógł na jego pozycji grać ktoś inny... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam nadzieję, że nie skorzystamy z klauzuli przedłużenia Popovica w lecie. Słaby to kopacz.
Tak samo liczę na pożegnanie z Sarkim, Rafałem i Czekajem - o czterech słabych kopaczy mniej. Pytanie kto za nich i w której lidze? P.S. Jeszcze Uryga ma do 06.2016 i Brożek (z opcją przedłużenia o rok).
Ostatnio edytowane przez arti : 28.02.2016 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...-zaj-zawodnika
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jest gdzieś informacja kiedy wraca Mączyński?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem, że dopiero w rundzie finałowej ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
gdzieś coś pisali pod sam koniec stycznia 5-8tygodni, no ale umówmy się z taką przerwą zanim wróci do ogarniętej formy to raczej nie w tym sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Prasa donosiła w tym tygodniu, że chyba niekoniecznie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Swoją droga - co jest nie tak z Crivellaro? Tak fatalna forma, konflikt z trenerem (tu bym się nie zdziwił) czy kontuzja?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chciałem zauważyć jedno - nie wiem, czy ktoś się ze mną zgodzi: Alan Uryga ma wielki potencjał - ale on nie będzie w stanie go rozwinąć w tym klubie. MUSI natychmiast iść na wypożyczenie do I ligi. I grać, grać, grać. Bez presji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chyba jako jedyny dostrzegasz ten potencjał.
Oglądając wczorajszy mecz i porównując Urygę i Brleka widać było PRZEPAŚĆ. Chorwat nie zagrał wybitnego meczu, ale różnica w umiejętnościach aż biła po oczach. Przede wszystkim jeśli chodzi o orientowanie się na boisku. Uryga nawet jeśli zaliczył przechwyt, to tylko po to, żeby podać piłkę przeciwnikowi. Jednym słowem dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chyba nie.
Alan Uryga zagrał wczoraj lepiej od przynajmniej czterech naszych piłkarzy (Pietrzaka, Sadloka, Brozka i Ondraszka, a kto wie czy nie od Boguskiego). Uryga zaliczał przechwyty i miał podania do partnerów do przodu. Jest mniej zwrotny od Brleka, ale to on wczoraj stworzył sytuację Ondraskowi i nabił rękę obrońcy Piasta. Trzeba być ślepym lub uprzedzonym, żeby nie chcieć tego widzieć |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale zszedł i nagle zaczelismy grac lepiej. Przypadek? nie to Alan Uryga
|
|
|