The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2016, 13:24
Ja się nie zdziwię jak odejdzie do Legii po pół roku, ale raczej nie z powodu miłości, tylko $$$$$$$
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2016, 14:56
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Ja się nie zdziwię jak odejdzie do Legii po pół roku, ale raczej nie z powodu miłości, tylko $$$$$$$
A ty co myślisz,że będzie kochał Wisełkę ? raczej nie kolejny najemnik także nie zdziwi mnie jak pójdzie do 7
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2016, 15:41
Ludzie taka jest teraz piłka. Ja już bym osobiście się nie rozdrabniał. Niech chłopak daje z siebie wszystko i gra dla dobra całej drużyny. A co będzie za pół się zobaczy. Może spodoba mu się w Krakowie? Miasto ma klimat i żyje się tu chyba dobrze, co nie?
What's new?

Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 26.02.2016, 16:45
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie taka jest teraz piłka. Ja już bym osobiście się nie rozdrabniał. Niech chłopak daje z siebie wszystko i gra dla dobra całej drużyny. A co będzie za pół się zobaczy. Może spodoba mu się w Krakowie? Miasto ma klimat i żyje się tu chyba dobrze, co nie?
Barrientos mówił że widział białe niedzwiedzie po 17:00...
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 26.02.2016, 18:23
Kirm też chyba coś wspominał, że nie umiał sie z nikim dogadać na mieście czy jakoś tak
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.02.2016, 20:44
a Melikson z domu nie wychodził..
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 26.02.2016, 21:31
za to Popović mówił że od rana tylko walą browary
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.02.2016, 12:10
"Jednocześnie Pawłowski przyznał, że już na treningach widzi zwiększoną konkurencję w zespole, a trenujący już z drużyną Wolski - został jak się okazuje już mocno... "przywitany" przez m.in. Arkadiusza Głowackiego.

- Widziałem już na treningu, że rośnie nam rywalizacja, bo zawodnicy grają bardzo ostro i nawet się bałem. Jedno wejście Arka Głowackiego i jednego z młodych zawodników w Wolskiego były takie, że zadrżeliśmy, że może coś się stać. To nam jednak wzmacnia rywalizację, podnosi jakość treningu i jakość gry Wisły Kraków - uważa trener. "
źródło; Wislaportal

to chyba za te oprawy Legii
Głowa ustaw tam leszcza
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 27.02.2016, 12:51
regan napisał(a):Wyświetl post
"Jednocześnie Pawłowski przyznał, że już na treningach widzi zwiększoną konkurencję w zespole, a trenujący już z drużyną Wolski - został jak się okazuje już mocno... "przywitany" przez m.in. Arkadiusza Głowackiego.

- Widziałem już na treningu, że rośnie nam rywalizacja, bo zawodnicy grają bardzo ostro i nawet się bałem. Jedno wejście Arka Głowackiego i jednego z młodych zawodników w Wolskiego były takie, że zadrżeliśmy, że może coś się stać. To nam jednak wzmacnia rywalizację, podnosi jakość treningu i jakość gry Wisły Kraków - uważa trener. "
źródło; Wislaportal

to chyba za te oprawy Legii
Głowa ustaw tam leszcza
To po co Wolski staje na drodze jak maszyna pracuje ;-P
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.02.2016, 12:56
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
za to Popović mówił że od rana tylko walą browary
Gdzie i kiedy, jeśli można wiedzieć? Bo chyba coś mnie ominęło.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 27.02.2016, 13:12
Cytat:
– Lubią piwo i wódkę. Nigdy nie widziałem, by ktoś pił tak dużo. Piwo jest grane już o dziewiątej rano i dla nich jest to coś zupełnie normalnego.
dla ekipa24
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.02.2016, 14:47
Dyrektor sportowy Mechelen o Wolskim
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...any-poniewaz-s
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.02.2016, 17:04
Widać Mechelen po prostu nie było klubem dla niego. Zły wybór, tak się dzieje. Myślę, że w Wiśle będzie solidnym elementem zespołu, no i przede wszystkim będzie regularnie grać.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.02.2016, 22:59
Każdy z was jebane gwiazdy nawet do podawania piłek się nie nadaje
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Stary 28.02.2016, 17:46
Jak widzę popovicia na boisku to mi się odechciewa mecz oglądać.
Koleś nie dość że nic drużynie nie daje to jeszcze jest egoistą.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Od: 07.2005

Stary 28.02.2016, 17:55
gaudi10 napisał(a):Wyświetl post
Jak widzę popovicia na boisku to mi się odechciewa mecz oglądać.
Koleś nie dość że nic drużynie nie daje to jeszcze jest egoistą.
Ja rozumiem krytykę Popovica, że jest mało kreatywny, rozumiem że oczekiwania były większe, ale takie teksty rozkładają mi ręce. Gdyby nie on to cały mecz by latał piłki od Sadloka do Ondraszka. Jako jedyny potrafi zagrać z klepki z kimś z drużyny (choć czasami zdarzają mu się niecelne podania), przegrać piłkę na drugą stronę i wyjść z presji którą rywal zakłada.

Chłopak nie będzie zbawieniem, ale bardzo dobrze reguluje tempo gry, może być ciekawą alternatywą taktyczną jak ktoś w końcu poukłada ten zespół. Jest paru innych zawodników co pasują do opisanych przez Ciebie rzeczy, ale na pewno nie jest to Popovic...
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 28.02.2016, 18:21
Popović nie nadaje się na prowadzącego grę, raczej na tego defensywnego rozdzielacza piłek na skrzydła - gdybyśmy grali ze środkiem Popo-Mąka-Wolski i z Brożkiem lub Ondraskiem w ataku, do tego Bałaszow i DG na skrzydłach to Moskal tylko zacierałby rączki widząc tak kreatywny i wbrew pozorom solidny w defensywie zestaw. Niestety mamy Pawłowskiego za trenera, on zaciera rączki widząc kolejny przelew dzięki któremu będzie mógł finansować leczenie syna.

Kończąc wycieczki osobiste - podobną charakterystykę (może nieco gorszą w defensywie ale z lepszym otwierającym podaniem) ma Crivellaro, ogrywany w ogromnym wymiarze w sparingach. Niestety, jako jedno z objawień okresu przygotowawczego nie powąchał nawet murawy w dwóch ostatnich meczach. Więc narzekanie na brak kreatywności jest zasadne, bo u nas ma kto rozgrywać, tylko trener na niego nie stawia (co dla mnie zakrawa na absurd i sabotaż). Nie, żebym uważał Rafaela za zbawcę, ale jeśli nie był przeznaczony do grania to w sparingach mógł na jego pozycji grać ktoś inny...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.02.2016, 19:52
Mam nadzieję, że nie skorzystamy z klauzuli przedłużenia Popovica w lecie. Słaby to kopacz.
Tak samo liczę na pożegnanie z Sarkim, Rafałem i Czekajem - o czterech słabych kopaczy mniej. Pytanie kto za nich i w której lidze?
P.S. Jeszcze Uryga ma do 06.2016 i Brożek (z opcją przedłużenia o rok).
Ostatnio edytowane przez arti : 28.02.2016 o godz. 19:58.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.03.2016, 21:45
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...-zaj-zawodnika
Cytat:
Robimy jednak wszystko, by Petar też się tu komfortowo czuł i żeby można było napisać, że Wisła nareszcie ma - będę nieelegancki - zaj*** zawodnika. Wszystkim nam na tym zależy - kończy Broniszewski.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
skawaaa
Member

Od: 02.2015

Stary 05.03.2016, 10:23
Jest gdzieś informacja kiedy wraca Mączyński?
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.03.2016, 10:47
Gdzieś czytałem, że dopiero w rundzie finałowej ;/
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.03.2016, 10:54
gdzieś coś pisali pod sam koniec stycznia 5-8tygodni, no ale umówmy się z taką przerwą zanim wróci do ogarniętej formy to raczej nie w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.03.2016, 11:06
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
gdzieś coś pisali pod sam koniec stycznia 5-8tygodni, no ale umówmy się z taką przerwą zanim wróci do ogarniętej formy to raczej nie w tym sezonie.
Musi w tym sezonie, w koncu na Euro ma pewnie miejsce w składzie wraz z Krychowiakiem
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.03.2016, 11:44
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Musi w tym sezonie, w koncu na Euro ma pewnie miejsce w składzie wraz z Krychowiakiem
Prasa donosiła w tym tygodniu, że chyba niekoniecznie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 05.03.2016, 12:43
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
wystarczy, że będzie wchodził na 20 minut, wczorajszy mecz pokazał, jak wiele można odmienić w takim okresie gry.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 05.03.2016, 13:55
Swoją droga - co jest nie tak z Crivellaro? Tak fatalna forma, konflikt z trenerem (tu bym się nie zdziwił) czy kontuzja?
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 05.03.2016, 14:07
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Swoją droga - co jest nie tak z Crivellaro? Tak fatalna forma, konflikt z trenerem (tu bym się nie zdziwił) czy kontuzja?
Kojarzę z dwóch źródeł, których teraz nie znajdę, że Broniszewski uważa go za pół-piłkarza. Ale nie wiem, czy to dlatego nie powąchał wczoraj nawet ławki.

Chciałem zauważyć jedno - nie wiem, czy ktoś się ze mną zgodzi:

Alan Uryga ma wielki potencjał - ale on nie będzie w stanie go rozwinąć w tym klubie. MUSI natychmiast iść na wypożyczenie do I ligi. I grać, grać, grać. Bez presji.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.03.2016, 15:21
Chyba jako jedyny dostrzegasz ten potencjał.

Oglądając wczorajszy mecz i porównując Urygę i Brleka widać było PRZEPAŚĆ. Chorwat nie zagrał wybitnego meczu, ale różnica w umiejętnościach aż biła po oczach. Przede wszystkim jeśli chodzi o orientowanie się na boisku. Uryga nawet jeśli zaliczył przechwyt, to tylko po to, żeby podać piłkę przeciwnikowi. Jednym słowem dramat.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.03.2016, 16:28
Chyba nie.
Alan Uryga zagrał wczoraj lepiej od przynajmniej czterech naszych piłkarzy (Pietrzaka, Sadloka, Brozka i Ondraszka, a kto wie czy nie od Boguskiego).
Uryga zaliczał przechwyty i miał podania do partnerów do przodu.
Jest mniej zwrotny od Brleka, ale to on wczoraj stworzył sytuację Ondraskowi i nabił rękę obrońcy Piasta.
Trzeba być ślepym lub uprzedzonym, żeby nie chcieć tego widzieć
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.03.2016, 16:33
Ale zszedł i nagle zaczelismy grac lepiej. Przypadek? nie to Alan Uryga
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów