|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dlaczego w Operze nie wyłapuje mi syngału i nie ładują się strony kiedy Mozilla i I.E. działają normalnie?
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Część III – Używanie Karty
§ 9 1. Karta jest kartą imienną, identyfikującą wyłącznie osobę, której została wydana, a także określającą tą osobę jako kibica jednego Klubu. 2. Jeden Kibic może posiadać wyłącznie jedną Kartę. 3. Zakazane jest dokonywania jakichkolwiek zmian na Karcie, w szczególności przerabiania danych na niej uwidocznionych. 4. W przypadku ustalenia, iż: 1) dana osoba posługuje się nie swoją Kartą, Operator lub Klub mają prawo zatrzymać Kartę i ją unieważnić, 2) Kibic posiada dwie Karty, Karta wydana później podlega unieważnieniu, 3) Kibic posługuje się Kartą przerobioną, bądź w jakikolwiek sposób zmodyfikowaną, Operator lub Klub zatrzymuje Kartę i ją unieważnia. 5. W sytuacjach, o których mowa w ust. 4 powyżej, Operator i Klub nie są zobowiązane do zwrotu jakichkolwiek kosztów poniesionych przez Kibica w związku z wydaniem Karty, ani innych kosztów. § 10 Karta zachowuje ważność przez okres wskazany na Karcie. § 11 Kibic w każdym czasie może unieważnić Kartę oraz wymienić Kartę na nową za opłatą określoną w Cenniku. § 12 1. Kibic może zmienić przynależność do danego Klubu na przynależność do innego Klubu. 2. Zmiany można dokonywać nie częściej niż jeden raz w ciągu rundy rozgrywkowej danego sezonu rozgrywkowego rozgrywek Ekstraklasy. 3. Zmiana przynależności do Klubu następuje poprzez unieważnienie dotychczasowej Karty i wydanie w jej miejsce nowej Karty. (...) Regulamin: http://www.extrakarta.pl/public/temp...s.xhtml?id=475 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
bo był we Wrocławiu, łatwiej, taniej wygenerować sygnał i go puścić na antenie.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie i panie , wiem że moje pytanie jest trochę głupie ale ale: jak nazywa się ta piosenka co leci w tle w trakcie i po skoku Morgiego
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dojedziesz
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mecz Śląska na Ipli jest, o ile sie nie myle-platny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdzie najbliżej Rynku kupię vlepki Wisły?
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Robię przelew z ipko. potrzebuje potwierdzenia zapłaty, jest tam taki odnośnik do pdf'a, jak to drukne to wystarczy?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam sie nad zmianą sieci komórkowej bez zmiany numeru telefonu. Myśle nad Play'em. Co mi o nim powiedzie.. jakie stawki, taryfy, możliwości w tej sieci..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam sie nad zmianą sieci komórkowej bez zmiany numeru. Co polecicie
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 21.07.2011 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Moje wydatki to 30 zł na dwa miesiące - przez pierwszy miesiąc za tą kwotę dostajesz 1000 smsów za darmo do wszystkich sieci, a przez drugi spokojnie wystarcza kwota doładowania. Dobra opcja to też doładowanie przez internet i bonus 10% kwoty doładowania. Z reszty opcji nie korzystałem, wiem, że za przeniesienie numeru dostajesz jakiś bonus, chyba 60 zł. A, i wielu ludzi skarży się na brak zasięgu w Play'u - szczególnie chodzi o tereny Lubelszczyzny i Podkarpacia. Podobno Ukraina postawiła jakiś nadajnik blisko granicy, który zakłóca sygnały Play, mają interweniować w tej sprawie. Podbijam pytanie o vlepki najbliżej Rynku w Krakowie, gdzie mogę je dostać? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislacki - Wielkie dzieki za odzew.. Bardzo możliwe w najbliższym czasie przeprowadze sie do Play'a
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W którym kantorze najlepiej wymienić euro na złotówki?
|
|
|