The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2013, 20:19
Nie pitolcie, reprezentant Finlandi i, badz co badz, wyrozniajacy sie napastnik ligowy (w dodatku dosc mlody) to calkiem niezly wynik.
Lech sie wzmocnil. Legia tez. Roznica miedzy tymi dwoma zespolami a reszta ligi sie zwiekszyla.

Na temat "pewnego" bankructwa Legii wypowiedzialem sie w Nibylandii. Myslenie bardziej zyczeniowe anizeli realne.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 18.02.2013, 20:56
Ktoś czytał jak było z Dwaliszwilim i Brzyskim i jak będzie prawdopodobnie z Jodłowcem? Wydali na nich grosze biorąc pod uwage to ile chciałby Wojciechowski i Król. Tam jest jakiś grubszy deal.
Co do bankructwa, nie płacenia na czas etc... ja Was proszę. Z pensjami to ślizga się cała liga, raz na jakiś czas. Komuś do dzisiaj nie wypłacono premii za 2010 rok, inni nie dostali nawet za pewien sukces ani grosza... Podpowiem - Nie Legia i nie Wisla, nawet nie Lech.
Lech się wzmocnił. Teo może i dopiero zaczyna ale ktokolwiek interesował się jego przypadkiem ten wie, że chłopak już od juniora rozwalał o rok starsze roczniki, do tego ma poukladane w glowie. Może i zachowuje się jak ....eczka i wygląda na takiego, któremu sodowa wycieka uszami ale to tylko pozory Swoje w życiu przeżył.
Do tego mamy reprezentanta Finlandii który ogórkiem nie jest i realnie wzmacnia drugą linię.
Ten wyśmiewany Ślusarski+Teodorczyk a za nimi Hamalainen. Nie wygląda to źle jak na nasze warunki.
Martwi mnie reszta ligi...nie wygląda to zbyt dobrze.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.02.2013, 20:59
W praniu wyjdzie, jakie to wzmocnienia. Legia ma przewagę w tym, że na ławce jest trener a nie Rumak. Z drugiej strony Urban jest specjalistą od drugich miejsc a Ljuboja nigdy w karierze nie zdobył mistrzostwa kraju w którym występował. Faktem jest, że jak warszawianie nie zdobędą w tym roku MP to będą frajerami tysiąclecia.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.02.2013, 21:14
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Legia nie awansuje do LM, albo nie wygra LE to w sposób bardzo spektakularny zbankrutuje.
Bez przesady. Zbankrutujemy jeśli nie wejdziemy do LE. A tak to luzik, wejdziemy, zajmiemy w grupie jakieś 3 miejsce, sprzedamy w zimie Koseckiego czy Jędrzejczyka albo Kuciaka, potem w lecie wpadnie coś za Furmana czy Łukasika, a w zimie za jakiegoś gościa, który wypromuje się po Akademii dopiero za jakieś pół roku.

Gorzej jak nie wejdziemy do LE. Wtedy rzeczywiście może być jak u Was, choć..... mamy Akademie i kilku piłkarzy więcej od Was do sprzedania za w miarę poważne pieniądze. Nie porównywałbym tego do Was, bo u Was po Apoelu zostały same stare dziady, paralitycy. Generalnie zero atrakcji dla klubów z innych krajów. A u nas jednak jest ktoś tam poza... Jodłowcem
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 19.02.2013, 10:41
Sam jestem ciekaw jak ta Nowa_Legia_2 się zaprezentuje. Ligę raczej wygra, a gdyby kupili jeszcze Pawłowskiego i jakiegoś dobrego rozgrywającego to może i LM byłaby realna.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 19.02.2013, 11:46
W....ia mnie prasa...i to bardzo Lech się też wzmocnił, myślę nawet że bardziej ale nie wypada głośno mówić
Zobaczymy jak wyjazdy się potoczą, jaki będzie start ( obstawiam jakąś wtopę tu i tu ), no i jak zareaguje reszta ligi.
Śląsk coś przebąkuje że Jodłowiec jednak jest ich, no i tutaj może być ciekawie. Śląsk mówi że nie podpisywał umowy, Leśny że podpisywał...cyrk

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.02.2013, 12:32
kreseq napisał(a):Wyświetl post
W....ia mnie prasa...i to bardzo Lech się też wzmocnił, myślę nawet że bardziej ale nie wypada głośno mówić
Zobaczymy jak wyjazdy się potoczą, jaki będzie start ( obstawiam jakąś wtopę tu i tu ), no i jak zareaguje reszta ligi.
Śląsk coś przebąkuje że Jodłowiec jednak jest ich, no i tutaj może być ciekawie. Śląsk mówi że nie podpisywał umowy, Leśny że podpisywał...cyrk
Nie jest to wielka zagadka. JW występował jako pełnomocnik WKS, dlatego Śląsk podpisał umowę o tym nawet nie wiedząc. Jak dla mnie podstawy do odkręcenia tego wszystkiego Śląsk ma marniutkie.

Mnie też mocno wkurza pompowanie balona teraz. W grze są dwie bardzo mocne ekipy i zupełnie nie rozumiem czemu jedną już się koronuje, a drugą zupełnie pomija. O ile spoza duetu Legia - Lech nikt na MP raczej szans najmniejszych nie ma, o tyle gra pomiędzy tymi dwoma ekipami będzie pewnie trwała do samego końca i nie da rady przewidzieć wyniku już dzisiaj. 4 punkty to jest tyle, co nic. Najwcześniej kiedy da radę coś powiedzieć, to bezpośrednie spotkanie między tymi dwoma ekipami w 27 kolejce.

W dodatku Lech wydaje się rozwiązał swoje problemy z ofensywą. Teodorczyk, Hamalainen, prawdopodobnie Pawłowski - o dwóch już dzisiaj wiadomo, że to absolutny top ligowy (jak by nie oceniać Teodorczyka czy Pawłowskiego obiektywnie - do koszenia ogórów i średniaków są oni więcej niż wystarczający), jeżeli Hamailanen okaże się przynajmniej niezły, to w ofensywie będą naprawdę mocni. Gorzej w obronie, bo bez Arboledy to u nich jest jakiś dramat (a w ogóle się nie wzmocnili), no i na ławce trenerskiej bo mecze Lecha są przaśno-siermiężne, że aż boli. Ale ważne są punkty, a nie styl.

Nie licząc przewagi punktowej w tabeli, Legia ma jeden atut którego brak w Lechu - niebotyczne możliwości w linii środkowej i ataku. Ljuboja, Dwaliszwili, Saganowski, Kosecki, Radović, Furman, Gol, Łukasik, Vrdoljak, Salinas, Brzyski, Bereszyński, Kucharczyk, Żyro, sporo młodzieży (Jagiełło, Żurek, Kurowski, Gąsior, Bajdur). Można spokojnie z tego wystawić dwie ofensywne szóstki na solidnym ekstraklasowym poziomie, czyli jest coś czego brakowało w zeszłym sezonie - zmiennicy, którzy weszliby kiedy forma siada oraz trener, który tych zmienników wystawi. Tego nie ma w Lechu, bo tam poza pierwszą jedenastką jest już tylko młodzież, która gra raz lepiej, raz gorzej.

No ale ławka rezerwowych nie gra. Grają pierwsze składy, a tutaj wszystko może się zdarzyć.
Legionista
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Stary 19.02.2013, 18:28
Poważny znak zapytania dotyczący legalności transferu Jodłowca do Legii:
http://slask.przegladsportowy.pl/Pil...114,1,789.html

Jeżeli Legia nie dopełniła formalności związanych z transferem (m.in. wyrejestrowanie z Dolnośląskiego ZPN i zarejestrowanie w Mazowieckim ZPN do 19 lutego 2013) to Jodłowiec zagra w legii ale cudzoziemskiej w Turcji albo gdzieś na wschodzie. Jak zostanie w Śląsku to ma przesrane
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 19.02.2013, 19:47
Nie podniecałbym się zbytnio tą sprawą. Raz, że piłkarz raczej mierny, dwa sprawa rozbija się raczej o rozliczenia między Śląskiem, a Józiem. Legia zrobiła wszystko lege artis i mogę się z chętnym założyć, że jest git malina.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 19.02.2013, 20:08
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Sam jestem ciekaw jak ta Nowa_Legia_2 się zaprezentuje. Ligę raczej wygra, a gdyby kupili jeszcze Pawłowskiego i jakiegoś dobrego rozgrywającego to może i LM byłaby realna.
Co Wy w tym całym Pawłowskim widzicie ? Przeciętny grajek jak dla mnie. W meczu reprezentacji a więc na ciut wyższym poziomie spalił sie kompletnie i nic nie pokazał a ma już bodajże 26 lat więc młodzianem nie jest żeby można było go oszlifować..
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.02.2013, 21:32
Ja też się dziwie, co ludzie widzą w Pawłowskim... Jestem w stanie zrozumieć, gdyby mowa była o Wojtku Pawłowskim ale Szymon? Jak dla mnie przeciętny ligowiec, który furorę to może i robi, ale w Zagłębiu. Ja bym go nawet do reprezentacji nie powoływała, a co tu mówić o drużynie aspirującej do Ligi Mistrzów.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.02.2013, 21:58
W lidze grał świetnie w tej rundzie. W kadrze jak kaleka z tego co widziałem
..
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 19.02.2013, 22:17
Pawlowski i Liga mistrzow... Wieczny talent ktory nigdy nic poza polska liga nie pokazal... A w niej, umowmy sie, jakos wielce nie czaruje. No szanujmy sie.

Poza tym... na ten moment na skrzydla maja Koseckiego, Radovicia i Zyre. A w obwodzie utalentowana mlodziez. Moze jeszcze nie na dzis, ale... kto powie ze nie na lipiec czy na pazdziernik? Mam tu na mysli szczegolnie 18-letniego Jagielle.

Jak dla mnie Pawlowski, ten wielki Pawlowski, w Legii grzalby lawe. W Legii! Nie w jakims powaznym klubie z powaznej ligi, ja mowie o polskim zespole z polskiej ligi! Taki z niego skurczybyk pilkarski

---------------------------------------

Cuda panie, cuda oglaszaja! Legijna mlodziez nie dosc ze nie jest kradziona przez zachodnie kluby to jeszcze po prostym kopnieciu pilki jest gotowa przedluzyc kontrakt (a nie czmychnac za darmo na zachod). Furmanie cos ty zrobil, obalil zes teze Bossa... Tak nie mozna!

Wlasciwie to nie tylko legijna, Linetty tez koniec koncow w tym Poznaniu zostal. Cuda, cuda!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.02.2013, 22:54
tofik napisał(a):Wyświetl post
W lidze grał świetnie w tej rundzie. W kadrze jak kaleka z tego co widziałem
A kto w kadrze nie grał jak kaleka? To nie jest zaden wyznacznik.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.02.2013, 23:45
Bobek trzeba by Ci wyliczyć ile procentowo wszystkich Twoich postów na forum Wisły to nawijanie o piłkarzach i akademii Legii )
..
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Stary 20.02.2013, 00:09
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie podniecałbym się zbytnio tą sprawą. Raz, że piłkarz raczej mierny, dwa sprawa rozbija się raczej o rozliczenia między Śląskiem, a Józiem. Legia zrobiła wszystko lege artis i mogę się z chętnym założyć, że jest git malina.
JW wraca jak bumerang do polskiej piłki - nie chce ale musi. Jeżeli sprawa zakończy się tym, że Jodłowiec wróci do Śląska to właśnie JW będzie najbardziej stratny finansowo. No i JW może mieć właśnie do Legii największe pretensje o to, że nie dopełniła formalności transferowych. Wasz prezes pewno miał wgląd w umowę pomiędzy Śląskiem a JW. No bo niby na jakiej podstawie miał z JW prowadzić negocjacje?
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 20.02.2013 o godz. 00:28.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.02.2013, 00:56
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
JW wraca jak bumerang do polskiej piłki - nie chce ale musi. Jeżeli sprawa zakończy się tym, że Jodłowiec wróci do Śląska to właśnie JW będzie najbardziej stratny finansowo. No i JW może mieć właśnie do Legii największe pretensje o to, że nie dopełniła formalności transferowych. Wasz prezes pewno miał wgląd w umowę pomiędzy Śląskiem a JW. No bo niby na jakiej podstawie miał z JW prowadzić negocjacje?
Może być śmiesznie.
Zobaczymy, co powiedzą w PZPN.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 20.02.2013, 01:09
tofik, to licz a nie pierdzielisz zeby pierdzielic. Posty nabijasz?

P.S
Jak policzysz to daj znac
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 20.02.2013, 08:42
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Mnie też mocno wkurza pompowanie balona teraz. W grze są dwie bardzo mocne ekipy
Chyba nie mowisz o Lechu? Bez przesady, zespol mamy w rozsypce, polowa punktow zdobyta na jesien to fuksy fuksow, marne 1:0, po oddaniu jednego strzalu. Kazdy teraz widzi ze wystarczy nam jedna bramke strzelic a napewno meczu nie wygramy, Teodorczyk oczywiscie jest wzmocnieniem, ale pytanie jest jak bedzie reszta druzyny grac do niego. Mamy problem z obrona. Pawlowski nie przejdzie do Lecha

Weryfikacja juz na szczescie w ten weekend
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.02.2013, 10:07
Przemysław Zych z PS na Twitterze:
"Jutro zdziwić się mogą z kolei kibice Lechii Gdańsk. Pożyjemy, zobaczymy..." "Poczekajmy do jutra, zobaczymy co się zdarzy. Jeśli to dojdzie do skutku, to w lidze zrobi się ciekawiej."

Ciekawe o kogo może chodzić; Mila, Wszołek a może nowy inwestor? Albo zwykła plota
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 20.02.2013 o godz. 10:14.
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Stary 20.02.2013, 10:09
Po prostu wersal - na forum Wisły kibice Legii chwalą wzmocnienia Amiki, kibic z Poznania zaprzecza pisząc że jego ekipa jest słaba... o znanym już kryptolegioniście ukrywającym się pod nickiem Bobek90 nie wspominając

... dobrze, że ta liga już rusza, na forum też zaczną się jazdy (emocje dojdą do głosu) i będzie ciekawiej
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 20.02.2013, 10:34
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Pawlowski i Liga mistrzow... Wieczny talent ktory nigdy nic poza polska liga nie pokazal... A w niej, umowmy sie, jakos wielce nie czaruje. No szanujmy sie.
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Ja też się dziwie, co ludzie widzą w Pawłowskim... Jestem w stanie zrozumieć, gdyby mowa była o Wojtku Pawłowskim ale Szymon? Jak dla mnie przeciętny ligowiec, który furorę to może i robi, ale w Zagłębiu. Ja bym go nawet do reprezentacji nie powoływała, a co tu mówić o drużynie aspirującej do Ligi Mistrzów.
Mnie się wydaje, że takie właśnie podejście zgubiło Wisłę. Ja rozumiem, że trzeba zakładać że jak się chce być najlepszym, to nie należy wyprzedzać ligi, ale też walczyć o Ligę Mistrzów, ale najpierw tę naszą ligę trzeba wygrać. Trzeba mieć tę solidną masę, na tle której mogą błyszczeć perełki, typu Ljuboja, Traore czy Melikson.

Pawłowski w niezłym przeciętniaku zawsze gwarantował jako pomocnik sporo bramek i asyst, zawsze trzymał jakąś formę. W tej reprezentacji może i nie błyszczy, ale jakieś gole i asysty też zdobywa. W tym sezonie już 6/5 w lidze i 2/2 w reprze, w zeszłym sezonie 8/4 w lidze, w jeszcze poprzednim 5/1. Dla porównania Stilić w swoich sezonach w Lechu miał kolejno 1/8, 6/4, 2/7, 9/8 (w zespole sporo lepszym).

Zanim się zacznie marudzić na Pawłowskiego trzeba sobie zadać pytanie - czy mamy kogoś lepszego, niż Pawłowski, żeby wybrzydzać? Na wszystkich pozycjach na których on może grać?
Legionista
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 20.02.2013, 12:09
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli sprawa zakończy się tym, że Jodłowiec wróci do Śląska to właśnie JW
będzie najbardziej stratny finansowo.
Nie zakończy się w ten sposób.

dulli78 napisał(a):
No i JW może mieć właśnie do Legii największe pretensje o to, że nie dopełniła formalności transferowych.
Dopełniła. Teraz czekamy na papiery od Śląska, który ma obowiązek je dosłać.

dulli78 napisał(a):
Wasz prezes pewno miał wgląd w umowę pomiędzy Śląskiem a JW.
Niby na jakiej podstawie? Myślisz, że jak podmiot x koresponduje z Kancelarią działająca na podstawie pełnomocnictwa od y to w ogóle ma prawo żądać umowy między Kancelarią a y? Kompletna bzdura. Legia nie widziała na oczy umowy między WKS, a JW. Bo i po co?

dulli78 napisał(a):
No bo niby na jakiej podstawie miał z JW prowadzić negocjacje?
Na podstawie nieodwołalnego pełnomocnictwa, które WKS udzielił JW w związku z umową między JW, a WKS na gre Jodłowca w WKS.

Wolfy - nie w PZPN, a ekstrklasie. Właśnie cały pomysł Śląska polega na tym, że przyznają rację Legii. I wtedy Śląsk powie, że ich warszawska centrala krzywdzi i w ogóle spisek. I tym sposobem może kogoś nawet przekonają, że nie dali całkowicie dupy. Stąd rozkręcają awanturę, licząc że przynajmniej wśród jakiejś części swoich kibiców uratują twarz wykazując spisek. Nawet kosztem ośmieszenia się przed osobami ogarniającymi tematy prawne.

Legia nie takie transfery już robiła (Kuciak, młodzi) wyciągając chętych graczy bez woli klubów. Jestem zupełnie spokojny. Choć Jodłowiec jest mierny.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.02.2013 o godz. 12:16.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Stary 20.02.2013, 12:21
0 22 napisał(a):Wyświetl post
(...)

Niby na jakiej podstawie? Myślisz, że jak podmiot x koresponduje z Kancelarią działająca na podstawie pełnomocnictwa od y to w ogóle ma prawo żądać umowy między Kancelarią a y? Kompletna bzdura. Legia nie widziała na oczy umowy między WKS, a JW. Bo i po co?

(...)
No to pewnie zależy, ale np. w postępowaniu administracyjnym organ ma obowiązek żądać pełnomocnictwa i nawet bada (z urzędu) jego prawidłowość, a jego nieprzedłożenie może np. skutkować pozostawieniem podania bez rozpoznania Tak że nie jest to "kompletna bzdura"
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 20.02.2013, 12:28
Czy to jest postępowanie administracyjne? W postępowaniu w przedmiocie ujawniania dokumentacji utajnionej musi być zgodna na jej ujawnienie jakiegoś tam ministra czy innego Mosadu, ale co to ma za znaczenie? Ja już tyle kwiecistych teorii czytałem na temat transferu Jodłowca wymyślanych przez domorosłych prawników (podobało mi się powoływanie się na przepisy dotyczące sprzedaży nieruchomości - chociaż nieruchomość bardziej mi w tej rundzie pasuje do Żewłakowa niż do Jodłowca), że zastanawiam się czy nie dałoby się stworzyć jakiegoś nowego systemu prawnego specjalnie na potrzeby tej transakcji.

JW przedstawił pełnomocnictwo i to wystarczy.Nie ma ani obowiązku, ani potrzeby badania niczego, byleby na dokumencie pełnomocnictwa było stwierdzone jego istnienie oraz udzielenie przez upoważnioną osobę. Reszta, to już jest brocha JW - jeżeli ten przekroczy zakres pełnomocnictwa, to musi beknąć odpowiednio zarówno wobec WKS jak i wobec (L).
Legionista
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 20.02.2013, 12:54
fidello napisał(a):Wyświetl post
No to pewnie zależy, ale np. w postępowaniu administracyjnym organ ma obowiązek żądać pełnomocnictwa i nawet bada (z urzędu) jego prawidłowość, a jego nieprzedłożenie może np. skutkować pozostawieniem podania bez rozpoznania Tak że nie jest to "kompletna bzdura"
Tylko, że ja pisałem o umowie między WKS a JW, a nie o pełnomicnictwie. Pełnomocnictwo Legia oczywiście widziała i na jego podstawie dokonała okrelślonych czynności.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.02.2013, 19:20
Komisja Ligi Ekstraklasy SA jednogłośnie odrzuciła wszystkie zarzuty wysunięte przez Śląsk Wrocław odnośnie transferu Tomasza Jodłowca. Nakazała również klubowi z Wrocławia wydanie wszystkich dokumentów piłkarza w ciągu trzech dni
Odpowiedz cytując
suchy19
Junior Member

Od: 01.2013

Stary 20.02.2013, 21:01
Legia ma teraz najlepsze perspektywy na przyszłosć. ale czy LM sie uda... w to chyba nie wierze
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2013, 21:08
suchy19 napisał(a):Wyświetl post
Legia ma teraz najlepsze perspektywy na przyszłosć. ale czy LM sie uda... w to chyba nie wierze
lepszy trener to podstawa, ale sa na dobrej drodze (akademia plus dobre transfery)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.02.2013 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 20.02.2013, 21:48
Mając forsę wystarczy wykupić najlepszych w lidze i to działanie wystarczy na MP. Bez względu na głosy z zewnątrz skupić całą ligę jak to teraz zrobiła Legia oczyszczając sobie drogę po mistrzostwo, podobnie zrobił Lech ale czy ma szansę powalczyć śmiem w to wątpić, kontuzja czołowego gracza i mają po "ptokach". Polonia kompletnie rozbita, Śląsk który gra katastrofalnie, jedynie Górnik wydaję się być pewniakiem na europejskie salony choć też sprzedali Milika co nie oznacza że się nie wzmocnili, nie wiem jak tam wygląda polityka transferowa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów