|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba z rezerwami WHU...Watpie zeby przyjechal najmocniejszym skladem graja 3 czy 4 dni pozniej mecz ligowy.Nie zmienia to faktu, ze i tak od nich dostana...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.legia.net/wiadomosci,3489..._od_Muchy.html
Cytat:
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Przeważnie fajnie się czyta jak ktoś ma inne zdanie niż większość ale bez przesady. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Mariusz ma lepszy sezon(ostatnie dwa mecze) niż poprzedni ale bez przesady. Choć sam bym go widział zamiast Przyrowskiego w kadrze. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,71...le_prezes.html
Cytat:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html Cytat:
Ja nie mam wątpliwości, że Rutkowski chce Skorżę. Nie mam też wątpliwości że Skorża w razie wyrzucenia z Wisły chętnie by rozpatrzył ofertę Amiki. Ale bez jaj, nie w momencie gdy u nas ma w miarę pewną pozycję, a w Amice trzeba budować wszystko od nowa: gwiazdy rozkapryszone, zła atmosfera w klubie a oczekiwania większe nawet niż u nas. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tarasiewicz błyszczy, nie pierwszy zreszta raz... Ale coś trzeba robić by błysnąć,skoro wyniki na to nie pozwalają...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Rutkowski robi z siebie debila. Ta wiedzial ze beda grac slabiej a co to on wrozka czy jasnowidz, a jak jest taki wszystko wiedzacy to skad ta sytacja w Lechu.
A te bajki o 7 mln to moze opowiadac w Poznaniu bo tam mu we wszystko wierza. Po prostu robi wszystko zeby media o nich pisaly dobrze a ze pisza zle to ma problem. Mysle ze ci eksperci ktorzy tak piali nad boskoscia Lecha zdali sobie sprawe ze pisali glupoty. ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Smuda o Rutkowskim
http://lechpoznan.com/index.php?op=view&id=3901 |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wiecie tak teraz przyszlo mi do glowy patrzac na ankiete na oficjalnej: kto bedzie najgrozniejszym konkurentem Wisly w drodze po mistrzostwo? Chyba sama Wisla, niestety... Kto rozumie co mam na mysli i jakie to tez niesie ze soba dalsze konsekwencje, ten madry...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten Rutkowski to wiekszy bajkopisarz niz wąsacz Engel i Liczka Piczka.
A najlepszy byl fragment 0 7 mln Euro za Lewandowskiego .....buahahahahahaha ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chyba dobrze , że ,,nasz'' boss uważa iż milczenie jest złotem , bo jak się czyta wywiady z tymi Filipiakami czy Rutkowskimi , to ręce opadają .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto to Rutkowski to wiem, ale ten Lech,nie wiem o czym on mówi? W której lidze to gra? Jeśli Amica to wiem o co chodzi ale Lech>? co to jest?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ten Rutkowski to trafił chyba na jakiś wadliwy towar z Burkina Faso bo pierdzieli głupoty lepsze niż Janek Urban po meczu z FK Homel... "Tak Wisła jest bardzo doświadczonym zespołem który gra piłkę nieefektowną ale zdobywa punkty Lech potrafił zagrać w Warszawie znakomicie bramka padła zupełnie nie oczekiwanie "No to mi się poprawił humor na dobranoc ![]() Mam nadzieje że Kuchenki zobaczą tą nieefektowną Wisłę na tle swojego zajebistego Lecha we Wronkach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Za wcześnie chyba jeszcze na takie proroctwa.Nie przegrać we Wronkach, powygrywać w Kielcach, z Legią i z Komarchem i wtedy zacząć myśleć co zrobić by nie było powtórki z rozrywki.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W ciekawy sposób Rutkowski wypowiada się o swoich zawodnikach.
"Djurdjević to niech powie dlaczego tyle bramek tracą" "Kasprzik jest rozczarowaniem" Zobaczymy jak to na morale wpłynie. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
HAHAHA właśnie ogladałem powtórkę starozakonnych, koniec meczu zero dopingu i nagle z trybun jakieś dziecko:
"Czarny kupie ci banana" ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A ze gada poniekąd głupio...To inna sprawa. Ale "kwiatków" pt.cytat msca do Łapu-Capu jest tak wiele, że można nieźle sie pośmiać. TCzekam na wywiad z Januszem W. --prezesem Polonii. Ten jest dopiero znawcą!!!!
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.10.2009 o godz. 08:04.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem ostatnie dwa mecze tej drużyny tj. starozakonnych. I tak się zastanawiam co powoduje Filipiakiem,że daje kasę na ten zespół. Kibiców nie ma, gra tragiczna, aż się patrzeć nie da. Przecież to żadna reklama w gruncie rzeczy a wręcz antyreklama. Jest tyle bardziej opłacalnych form reklamy. Podejrzewam,że jakby sponsorował jakiś klub koszykarski, to nie dość,że rozgłos miałby większy, to kasa mniejsza na to by szła. A tyle ile daje na kopaczy, to podejrzewam,że w lidze koszykówki z takim budżetem biłby się o medale. Jakaś perwersja nim rządzi czy jak. Dałby tą kasę na Bytom to więcej by miał rozgłosu. Niepojęte.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do kibiców to każdy wie jak z nimi jest. Najwierniejsi nie są w stanie zapełnić stadionu na 5000 osob. Dlatego są najwierniejsi U nas tez wiele oso nie jeździ lub rzadko jeździ do Sosnowca ale takiej tragedii jak u nich to nie ma. Zresztą hasło Widzewa pasuje jak ulał: Między nami jest róznica skali--MY jesteśmy duzi, a wy po prostu mali ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]() Bo to że ma antyreklamę to w całej Polsce wszyscy wiedzą. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mnie się wydaje, że dla Filipiaka Craxa jest sprawą honoru. Nie chce zrezygnować, bo to by oznaczało jego klęskę. To człowiek, który w biznesie osiągnął sukces i nie lubi porażek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Filipiak jednak co inaczej rozumuje. Mimo wszystko piłka nożna jest sportem nr 1 w kraju i teraz w zasadzie każdy kibic piłkarski kojarzy markę Comarch. A nawet jakby w kosza czy hokeja co roku zdobywał majstra to i tak mniej osób kojarzyłoby tę markę. Tak na mój rozum. Więc profesor hokeja sponsoruje dla wyniku, a piłkę jedynie dla rozgłosu medialnego. Ale co to za rozgłos każdy widzi
![]() Co do Rutkowskiego to coraz zabawniejszy jest ten facet. Biznesem z niego jest niezły skoro taką firmę stworzył. Ale o piłce nie wie nic i miejmy nadzieję, że nauka zajmie mu sporo lat Najlepiej niech wkłada kasę, ale efektów to ja mu jakoś wybitnie nie życzę. Ciekawe jak piłkarze zareaguję na taką otwartą, imienną krytykę w mediach. Jeszcze chyba nie ma takich na których by to mobilizująco zadziałało |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Co do dzisiejszych meczów, to liczę na min. remis w Białymstoku, a nawet mam nadzieje na wygraną Jagiellonii, mam nadzieje że utrzymają się w tym sezonie.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jest mała szansa że po tym sezonie pożegnamy Wodzisław ... na razie Ruch daje im to do zrozumienia w pełnym zakresie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Akurat Filipiak miłą ambicje, niestety nie te nakłady i nie te fundamenty na Cracovii, zeby spełnić aspiracje Filipiaka. Zatem ograniczył budzet, postawił na młodzież licząc że może sie uda. Ale akurat sie mu nie udało . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Grosicki strzela
|
|