The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2013, 18:06
Poziom polskiej piłki w pełnej okrasie...

Ruch Chorzów - MSK Żylina 2:9 (0:6)

http://www.slask.sport.pl/sport-slas...ml#BoxSportTxt
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.01.2013, 21:43
I tak wielu z tego forum uważa, że poziom (ekstra)klasy idzie stale w górę Nie przekonasz ich.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.01.2013, 21:48
ziz99 napisał(a):Wyświetl post

http://www.90minut.pl/news/202/news2...a-z-Cypru.html

I jeszcze podatków w Polsce nie płacą. Nic tyko wy.......ić taki zespół w ogóle ze struktur PZPN.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.01.2013, 21:54
felipe napisał(a):Wyświetl post
I tak wielu z tego forum uważa, że poziom (ekstra)klasy idzie stale w górę Nie przekonasz ich.
Do niedawna szedł. W ostatnim roku nastąpiło jakieś załamanie i teraz robi się nieciekawie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.01.2013, 22:04
ziz99 napisał(a):Wyświetl post

Marcin Baszczyński napisał(a):
Oddali pięć strzałów, a zdobyli sześć bramek. To my staraliśmy się prowadzić grę, ale traciliśmy piłkę i kolejne gole.
To nie brzmi jak wytłumaczenie, to brzmi jak dalsze pogrążanie się...
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.01.2013, 22:10
Dobrze, ze nie powiedział "Bramka na 7:0 ustawiła mecz".

Boze, jaki wstyd. Wicemistrz Polski a zbiera takie baty, ze głowa mała. Niech oni na tym slunsku robia ta autonomie jak najszybciej. Przynajmniej nie beda reprezentowac Polski.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 19.01.2013, 22:13
Baszczyński za długo z Gargułą przebywał .......i dokładnie takie same głupoty jak miłośnik gum.
Ruch potraktowano tak, jak prostytutkę z krzyżykiem na szyi w Arabii Saudyjskiej.
Bereszyński jeszcze bardziej w....ił kuchenki.
Dzień jak co dzień.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.01.2013, 01:45
Przyzwyczaiłem się już, że nasi piłkarze są ....ami na boisku, ale poza nim mogliby przynajmniej spróbować zachować twarz i przyjąć porażkę z godnością.
Taka drobna refleksja po wypowiedzi Baszczyńskiego.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.01.2013, 05:28
Ja cytuję Weszło, Weszło cytuje GW, a GW cytuje Rumaka. Liczy się cytat.
Cytat:
Powiem inaczej: wszyscy chwalą akademię Legii Warszawa, ale najwyraźniej pierwszy zespół nie darzy zaufaniem swojej akademii, skoro ciągnie zawodników od nas. Ja nigdy się nie zwrócę do akademii Legii po zawodnika do pierwszego składu Lecha, bo mam tak dobrą akademię, że nie muszę tam szukać. Ich akademia jest promowana, a ja nie muszę promować naszej. Ruchy Legii, które zostały teraz wykonane, pokazują, że sięgają po naszych zawodników, czyli nie mają takich, którzy mogliby wejść do pierwszego składu. To jest też sygnał dla tych, którzy logicznie patrzą, jak wygląda szkolenie w tych dwóch klubach. Dla mnie to byłby brak zaufania do moich trenerów z akademii, gdybym ja zwrócił się po młodego piłkarza z Legii. Mam w klubie swoich zawodników i wiem, który kiedy wejdzie do kadry pierwszej drużyny. Nie muszę patrzeć, czy będzie to Żyro, Wolski, Jagiełło czy jeszcze ktoś inny. Nie będę penetrował ich akademii. Każdy pracuje na siebie.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Przyzwyczaiłem się już, że nasi piłkarze są ....ami na boisku, ale poza nim mogliby przynajmniej spróbować zachować twarz i przyjąć porażkę z godnością.
Taka drobna refleksja po wypowiedzi Baszczyńskiego.
Czego Ty chcesz Wolfy? Skoro liga nie ma walorów piłkarskich, to niech ma chociaż walory humorystyczne. Ja tam się cieszę z tych wypowiedzi, bo mi się Górski (Robert) z Wójcikiem (Marcinem) już znudzili.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 20.01.2013, 10:31
Według Adama Dawidziuka z PS, Biton rozmawia z Legią
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.01.2013, 10:41
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Według Adama Dawidziuka z PS, Biton rozmawia z Legią
Informacja pochodzi z oficjalnego profilu Dudu Dahana na fb.
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 20.01.2013, 10:47
Ja cytuje Dawidziuka z twittera. A poniżej wypowiedź samego zawodnika

"Biton: Legia to wielki klub z fantastycznymi kibicami. Byłoby super dołączyć do tego zespołu na resztę sezonu."

http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...584,1,721.html
Ostatnio edytowane przez Emenems81 : 20.01.2013 o godz. 11:08.
Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Od: 04.2010

Stary 20.01.2013, 11:24
Oj tam,Biton tak sobie gada,pracodawcy może szuka.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 20.01.2013, 12:38
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Ja cytuje Dawidziuka z twittera. A poniżej wypowiedź samego zawodnika

"Biton: Legia to wielki klub z fantastycznymi kibicami. Byłoby super dołączyć do tego zespołu na resztę sezonu."

http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...584,1,721.html
" Po strzeleniu kilkunastu bramek dla Wisły myślałem ,że zwojuję Europę ale niestety byłem za słaby i chciałbym wrócić z podkulonym ogonem do superekstraklasy, Legia ma wspaniałych kibiców ale jeśli dobrą kasę da mi Śląsk, Jagiellonia lub Odra Opole to ich kibice też będą zajebiści'
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.01.2013, 18:11
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Czego Ty chcesz Wolfy? Skoro liga nie ma walorów piłkarskich, to niech ma chociaż walory humorystyczne. Ja tam się cieszę z tych wypowiedzi, bo mi się Górski (Robert) z Wójcikiem (Marcinem) już znudzili.
Mnie by było zwyczajnie i po ludzku wstyd powiedzieć coś takiego po przeczołganiu przez przeciwnika. Ale nasi kopacze są wiecznie z siebie zadowoleni.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.01.2013, 18:21
Przecież to jet tylko Żyd. Wszyscy wiedzą, jaki mają stosunek do kasy

Za dobrą kasę to On by pewnie rodzinę sprzedał, a Wam chodzi, że nagle kibicom (L) się podlizuje ))
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.01.2013, 22:21
Proud napisał(a):Wyświetl post

Za dobrą kasę to On by pewnie rodzinę sprzedał, a Wam chodzi, że nagle kibicom (L) się podlizuje ))
To Dolha też był Żyd?
rrr
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.01.2013, 22:55
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
To Dolha też był Żyd?
Kurde, to Surma też. A nie wyglądał...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.01.2013, 10:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kurde, to Surma też. A nie wyglądał...
Jak nie wyglądał jak wujek ksiądz a też żyd...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.01.2013, 10:21
Proud napisał(a):Wyświetl post

Żyd czy nie żyd to przede wszystkim wykonuje swój zawód jakim jest bycie piłkarzem.

Oczywiście Wy wszyscy jesteście wolontariuszami udzielającymi się w organizacjach charytatywnych w zamian za zwykły uśmiech osób, którym pomogliście ale zrozumcie, ze jednak ten świat nie jest taki idealny i jednak większość ludzi chce czerpać jakieś większe profity w zamian za swoja prace.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.01.2013, 10:44
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!

Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery.

Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.01.2013 o godz. 10:49.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.01.2013, 22:58
Sam jesteś koń trojański a tak na serio to ja nadal uważam Bitona za niezłego napadziora(jak na nasze warunki) -
W Standardzie akurat praktycznie szansy nie dostał więc zobaczymy gdzie teraz przejdzie i co z tego wyniknie.
A ten tekst o Legii...Gdyby to np Mały powiedział to można by się pukać w czoło ale koleś z za granicy..też mi afera, szczególnie że darząc Legię 'wielkim uczuciem' ,trzeba obiektywnie przyznać że jest to kibicowski(w tych krótkich przerwach kiedy nie protestują)top, do tego klub z najwyższym budżetem obecnie.Nic dziwnego że Biton chciałby tam grać.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 22.01.2013, 09:43
O co ta cała afera z Bereszyńskim? Przeoczyłem gdzieś moment kiedy stał się wielkim talentem? Wielka spina o bardzo przeciętnego jak na razie piłkarza. To trochę jak nasze żale za Leszczakiem.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.01.2013, 10:53
Arked napisał(a):Wyświetl post
O co ta cała afera z Bereszyńskim? Przeoczyłem gdzieś moment kiedy stał się wielkim talentem? Wielka spina o bardzo przeciętnego jak na razie piłkarza. To trochę jak nasze żale za Leszczakiem.
Chodzi raczej o to, że kibice Lecha z Rumakiem na czele dostali srogiego bólu zada, że wychowanek Lecha przechodzi do Legii. Bo tak, to piłkarz raczej w klimacie "może wypali", niż "wielki talent".
Legionista
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 22.01.2013, 14:30
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!

Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery.

Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą.
Prawda jest taka, ze z tymi wszystkimi wadami i tak jest dwa razy lepszy od napastnikow, ktorych mamy.Zeby grac kombinacyjnie to trzeba miec z kim grac.Liga belgijska jest znacznie silniejsza od naszej i tu w ogole nie ma co porownywac.Bo polowa naszego obecnego skladu nie dostala by angazu w 2 lidze belgijskiej.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 22.01.2013 o godz. 14:34.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.01.2013, 14:57
To tak jakby ktoś od nas wychowanek poszedł na drugą stronę błoń. Nawet gdyby był średni to jakoś wątpię byśmy my, kibice przyjęli to obojętnie więc nie rozumiem czemu się dziwicie odnośnie tego szumu, bo chyba każdy wie jaką sympatią darzą się te dwa miasteczka.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 22.01.2013, 16:42
Ale ludzie do niego dzwonią, grożą mu, spinają się w necie. Żal by mi było pieniędzy i nerwów na jakiegoś, co tu dużo mówić, piłkarzynę. To nie jest ikona klubu tylko jakiś gówniarz.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.01.2013, 17:11
Ale ludzie do niego dzwonią, grożą mu, spinają się w necie. Żal by mi było pieniędzy i nerwów na jakiegoś, co tu dużo mówić, piłkarzynę. To nie jest ikona klubu tylko jakiś gówniarz.
To pokazuje jak wielkie kompleksy ma Amikorz na punkcie Legii.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 23.01.2013, 11:45
Co najwyżej Twoje kompleksy. Problem jest to że wychowankowie nie mają w sobie żadnych wartości odnośnie przywiązania do barw klubowych. I to nie jest problem tylko Lecha.
Odpowiedz cytując
gniewko
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.01.2013, 12:06
studio napisał(a):Wyświetl post
Co najwyżej Twoje kompleksy. Problem jest to że wychowankowie nie mają w sobie żadnych wartości odnośnie przywiązania do barw klubowych. I to nie jest problem tylko Lecha.
Hola, hola. W przypadku Bereszynskiego to problemem jest raczej to że wychowankowie nie mają w sobie żadnych wartości odnośnie nienawisci do Legii. I to jest problem glownie Lecha i jego kibicow.
Dowod?
Jakby odchodzil do Polonii czy innego Zaglebia byloby cichutko i nikt by o przywiazaniu do barw klubowych nie mowil.
Chyba, ze w Poznaniu przywiazanie do barw klubowych oznacza nienawisc do Legii. To wtedy tak masz racje.
Ostatnio edytowane przez gniewko : 23.01.2013 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów