|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Poziom polskiej piłki w pełnej okrasie...
Ruch Chorzów - MSK Żylina 2:9 (0:6) http://www.slask.sport.pl/sport-slas...ml#BoxSportTxt |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I tak wielu z tego forum uważa, że poziom (ekstra)klasy idzie stale w górę
Nie przekonasz ich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
I jeszcze podatków w Polsce nie płacą. Nic tyko wy.......ić taki zespół w ogóle ze struktur PZPN. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Do niedawna szedł. W ostatnim roku nastąpiło jakieś załamanie i teraz robi się nieciekawie.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
Marcin Baszczyński napisał(a):
To nie brzmi jak wytłumaczenie, to brzmi jak dalsze pogrążanie się...![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja cytuję Weszło, Weszło cytuje GW, a GW cytuje Rumaka. Liczy się cytat.
Cytat:
![]() Czego Ty chcesz Wolfy? Skoro liga nie ma walorów piłkarskich, to niech ma chociaż walory humorystyczne. Ja tam się cieszę z tych wypowiedzi, bo mi się Górski (Robert) z Wójcikiem (Marcinem) już znudzili. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Według Adama Dawidziuka z PS, Biton rozmawia z Legią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja cytuje Dawidziuka z twittera. A poniżej wypowiedź samego zawodnika
"Biton: Legia to wielki klub z fantastycznymi kibicami. Byłoby super dołączyć do tego zespołu na resztę sezonu." http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...584,1,721.html
Ostatnio edytowane przez Emenems81 : 20.01.2013 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Oj tam,Biton tak sobie gada,pracodawcy może szuka.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To Dolha też był Żyd?
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!
Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery. Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.01.2013 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sam jesteś koń trojański
a tak na serio to ja nadal uważam Bitona za niezłego napadziora(jak na nasze warunki) -W Standardzie akurat praktycznie szansy nie dostał więc zobaczymy gdzie teraz przejdzie i co z tego wyniknie. A ten tekst o Legii...Gdyby to np Mały powiedział to można by się pukać w czoło ale koleś z za granicy..też mi afera, szczególnie że darząc Legię 'wielkim uczuciem' ,trzeba obiektywnie przyznać że jest to kibicowski(w tych krótkich przerwach kiedy nie protestują )top, do tego klub z najwyższym budżetem obecnie.Nic dziwnego że Biton chciałby tam grać.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O co ta cała afera z Bereszyńskim? Przeoczyłem gdzieś moment kiedy stał się wielkim talentem? Wielka spina o bardzo przeciętnego jak na razie piłkarza. To trochę jak nasze żale za Leszczakiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chodzi raczej o to, że kibice Lecha z Rumakiem na czele dostali srogiego bólu zada, że wychowanek Lecha przechodzi do Legii. Bo tak, to piłkarz raczej w klimacie "może wypali", niż "wielki talent".
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 22.01.2013 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
To tak jakby ktoś od nas wychowanek poszedł na drugą stronę błoń. Nawet gdyby był średni to jakoś wątpię byśmy my, kibice przyjęli to obojętnie więc nie rozumiem czemu się dziwicie odnośnie tego szumu, bo chyba każdy wie jaką sympatią darzą się te dwa miasteczka.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ludzie do niego dzwonią, grożą mu, spinają się w necie. Żal by mi było pieniędzy i nerwów na jakiegoś, co tu dużo mówić, piłkarzynę. To nie jest ikona klubu tylko jakiś gówniarz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To pokazuje jak wielkie kompleksy ma Amikorz na punkcie Legii.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co najwyżej Twoje kompleksy. Problem jest to że wychowankowie nie mają w sobie żadnych wartości odnośnie przywiązania do barw klubowych. I to nie jest problem tylko Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Dowod? Jakby odchodzil do Polonii czy innego Zaglebia byloby cichutko i nikt by o przywiazaniu do barw klubowych nie mowil. Chyba, ze w Poznaniu przywiazanie do barw klubowych oznacza nienawisc do Legii. To wtedy tak masz racje.
Ostatnio edytowane przez gniewko : 23.01.2013 o godz. 12:18.
|
|
|