|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dostałem i pad wi-fi 32gb .Może mi ktoś powiedzieć jak to można uruchomić?
W instrukcji niestety nic nie pisze na ten temat, a ja jestem w tym temacie kompletnie zielony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pilne pytanie - mianowicie teraz przed chwilą byłem z kolegą na Orliku na Urzędniczej dowiedzieć się co i jak, i ewentualnie zapisać się, jednak było w cholerę osób na tym orliku grających w siatkę i w nogę, a kogoś kto mógłby tym zarządzać - nie było nikogo. Moje pytanie - tam się trzeba zapisywać? Jak tak, to kiedy, gdzie, i do kogo uderzać?
Proszę o szybką odpowiedź bo to dość pilne... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
5. Orlik - ul. Urzędnicza 65 - operatorem jest Szkoła Podstawowa nr 34, ul. Urzędnicza 65, tel. 12 633 04 58 może spróbuj zadzwonić pod ten numer,i się dowiedzieć kiedy jest jakiś wolny termin.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiecie może gdzie podczas wakacji są jakieś zajęcia sztuk walki? Obojętne co, obojętne gdzie. Byle utrzymać formę...
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dostanę w Saturnie przejściówkę na angielskie gniazdka? A jak nie to w jakim innym sklepie?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Uderz do jakiegos sklepu elektrycznego. Jakos dwa lata temu chcialem kupowac w saturnie i tam krzyczeli z aprzejsciowki cos 10zl, a w sklepie elektrycznym kupilem za niecale 5 zlociszy. Sklepik blisko saturna, bo tuz przy skryzowaniu dlugiej ze sw. Filipa. Moze jakies 30-50 metrow dluga w strone rynku od Filipa.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za pomoc!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ktos orientuje sie co się dzisiaj stało przy Rondzie Piastowskim? Czym spowodowany wypadek, chyba świertelny z tego co widziałem. Bedę wdzięczny za informacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, mam prośbę, potrzebuje tytułu i wykonawcy piosenki hip-hopowej, była ona kiedyś u nas na forum wklejana, ale nie pamiętam gdzie. Teledysk jest mniej więcej taki: Facet chodzi po mieście i śpiewa, stoi w domu przy oknie lub ogląda telewizor, gdzie są wiadomości i reportaż o chłopaku który "kradł bo nie miał co jeść", w tym momencie wykonawca ma łzy w oczach. Na końcu teledysku chłopaczek wybiega ze sklepu i wpada na niego, dzieciak sie przewraca, a wykonawca pomaga mu wstać i podaje swoją płytę.
Będę wdzięczna za odpowiedz ![]() Dokładnie! Dzięki wielkie ![]() Powód: serdeczne podziękowania :)
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 12.07.2011 o godz. 14:44.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pewnie chodzi Ci o ten kawałek:
Szad-Dług |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przyjaciele z Gdańska, polećcie jakąś knajpę w której można zobaczyć jutrzejszą Champions League.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam dwa pytania, a właściwie trzy:
1. Jak nazywa się ten hotel dokładnie na przeciw Wawelu, na prawym brzegu Wisły ? Tam jest restauracja na dachu/tarasie - jakie mają tam ceny ? 2. Pytam też o ceny w restauracji Oranżeria na Jubilacie i na dachu hotelu "Pod Wawelem" ? PS Są jakieś podobne knajpy w centrum oprócz wyżej wymienionych ? EDIT Bartosz, Arteka1906 dzięki za odpowiedzi !
Ostatnio edytowane przez tomo : 12.07.2011 o godz. 18:35.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy korzystał ktoś z najnowszej promocji burgerkinga ? w reklamie radiowej słyszałem,że do każdego whoppera frytki i cola gratis,ile taki whopper kosztuje w tej promocji?
![]() Sprawdzone osobiście 9.50 promocja wymiata.
Ostatnio edytowane przez Jeden : 13.07.2011 o godz. 11:20.
![]()
Gdy piłka trafiła w słupek po wolnym dla Wisły,myślałem,że umrę-mówił trener Interu Argentyńczyk Hector Cuper.Mistrz Polski wygrał w Krakowie 1:0,ale odpadł z Pucharu UEFA po porażce w pierwszym meczu 0:2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ile wynosi obecnie średnia emerytura w PL? hmmm
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam taki problem: od jakiegos czasu, gdy siedze na gg (na niewidocznym), to po jakichs 5 min po uruchomieniu gg wyskakuje mi powiadomienie "jestes zalogowany na innym komunikatorze (i tu jakies cyfry, numery)... czy to oznacza, ze ktos mi sie WŁAMAŁ na gg i sie loguje np u siebie na moim koncie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czasem gdzieś można trafic na mapy z zaznaczonym pewnych obszarem. Że obrysowane są granice/ulice, i pole w środku tak lekko jakims kolorem pokryte. To tylko dzieła w programach graficznych czy można to jakimś specjalnym programem zrobić? Lub gdzies na necie?
Potrzebuje zaznaczyć pewien obszar na mapie Krakowa ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto np. sam sobie ustalał diete badz po prostu zna sie na tym
Jak ktoś takowy by sie znalazł, niech uderzy priv. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy od nowego sezonu zeby dostac sie na stadion Wisły trzeba bd miec karte kibica
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
czemu Wy ludzie nie korzystacie z oficjalnej strony klubu w ogóle ? Tam macie na wszystko odpowiedzi !!! www.Wisla.Krakow.pl ==== czy to nie jest przypadkiem niemiecki raper Sido ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
boczek, tak to jest Sido
![]() |
|
|