|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Wywiad z początku lipca z Asmirem Suljicem.
https://futbolnews.pl/newsroom/30143...iwna-atmosfere " Po opuszczeniu Videotonu mogłeś trafić do Wisły Kraków, z którą nawet podpisałeś kontrakt. Dlaczego zmieniłeś zdanie? Zanim miałem podpisać kontrakt, kontaktował się ze mną trener zespołu, Joan Carillo. Powiedział mi, że Wisła Kraków to największy klub w Polsce. Zaakceptowałem warunki, aczkolwiek dowiedziałem się o jego trudnej sytuacji. Przemyślałem tę decyzję i zdecydowałem się na rozwiązanie umowy. Od tamtej pory śledziłem jednak sytuację Wisły i wiem, że ostatnio trochę się poprawiła. Może wkrótce rzeczywiście powalczy o tytułâŚ" "Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu? Najważniejsze to mieć obok siebie uczciwych przyjaciół oraz mieć możliwość pomocy innym ludziom. W Krakowie byłem tylko cztery tygodnie i chociaż od tamtego czasu minęły dwa lata, wciąż mam przyjaciół w ludziach, których wtedy poznałem." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale było juz pisane , że dużo zależy od charakterystyki zawodnika pozycji na boisku itp
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kilka stron o niczym, dajcie chłopu zagrać i będziemy oceniać. Na papierze wygląda dobrze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ale o czy jest ta rozmowa? Oczywiście, że w profesjonalnej lidze tacy goście to zazwyczaj już emeryci. Ale u nas? !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kadrowo na starcie sezonu 20/21 możemy być mocniejsi niż na starcie sezonu 19/20, choć już nie rundy wiosennej 19/20 gdzie jednak zimą solidnie się wzmocniliśmy nie osłabiając przy tym (wiadomo - utrzymanie to był priorytet). Teraz zapewne przejdziemy duże przeobrażenie, świadomie skracając naszą lawkę rezerwowych, ale z nadzieją że nie będziemy mieć takiego szpitala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Curro Sanchez blisko Wisły Kraków via transfery.info oraz Kiewicz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kuba dużo się nie nagra bo zagraz chwyci kontuzje bo u niego to już to normalne. Jak zagra w połowie meczy b3dzie db.
Becijara bym się nie cieszył bo na ten momebt nie ma mu kto piłek podawać. Wojtkowski nawet odszedł i to za darmo. A przedlużyli kontrakt z ...boguskim i głupio tracą hajs ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
jenrdusiu może zamiast zrzędzić przeczytasz post wyżej brylanta.
Widzę że w tym okienku naprawdę idziemy w jakość. Beciraj i Curro powinni naprawdę dać jakość. No i oczywiście Boguski ![]() Zupełnie serio - jeszcze jedna osoba do napadu / skrzydła oraz obrońca, który mógłby grać też na lewej stronie i możemy z dużymi nadziejami zaczynać kolejny sezon. Z takimi zawodnikami powinniśmy mierzyć w górną ósemkę. Edit - tak sobie przeglądam skład i wychodzi mi na chwilę obecną coś takiego Lis Niepsuj, Janicki, Klemenz, Sadlok/Burliga Błaszczykowski, Basza, Żukow, Kuveljic, Curro Beqiraj Na rezerwie Buchalik Burliga/Sadlok, Hoyo, Szot Mak, Boguski, Chuca, Pawłowski Buksa Ten skład ma potencjał. Ktoś na lewę obronę, ktoś do przodu i jesteśmy całkiem mocni.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 30.07.2020 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle,Klemenz i Janicki... Jak ktoś tego nie widzi to lekaez już nie pomoże...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
taka obrona to jest znowu ponizej 10 miejsca w sezonie
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Dokładnie nasz środek obrony wymaga solidnego wzmocnienia.
Co do składu kolegi Tantala to trzeba pamiętać o miejscu dla młodzieżowca. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Curro to jest to gość młody, z niezłym CV i wybornymi statystykami w zeszłym sezonie LaLiga2. Na papierze wygląda to co najmniej obiecująco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Pojawiła się wiadomość na TT jakiegoś hiszpańskiego dziennikarza, że nie było żadnego kontaktu z Polski w sprawie Churro. Twierdzi tak po rozmowie z agentem piłkarza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Teraz coraz rzadziej piłkarze mają jednego agenta. Najlepsi zawodnicy mogą rzeczywiście mieć jednego, który ma dobrą reputację. Albo tym, którzy nie ruszają się z jednego kraju wystarczy jeden.
Ale jak jest możliwość wyjazdu za granicę, to podpisuje się autoryzację na konkretne rynki. Np. taki Sanchez może mieć podpisany papier z agentem z rynku belgijskiego, agentem z rynku polskiego i agentem z rynku norweskiego. Teoretycznie więc, jeśli hiszpańska gazeta dzwoni do hiszpańskiego agenta, to on może o niczym nie wiedzieć, bo Sanchez załatwia transfer do Polski z kim innym. Ale i tak ostatecznie myślę, że to kontrolowany przeciek z klubu w celu eliminacji źródła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajny, ofensywny grajek i być może niedługo wolny. Brazol z włoskim paszportem, grający obecnie w Rumunii:
https://www.transfermarkt.pl/gustavo...spieler/268223 https://www.youtube.com/watch?v=8m4mKsyYO1Y No i ta jego lewa nóżka. Ech, żeby ktokolwiek zluzował Sadloka przy wykonywaniu SFG |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sadloka przy sfg może nawet sprzątaczka zluzować efekt finalny będzie podobny
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Heh nie ma i ni było tematu nijakiego Curro Sancheza, a goście wstawiają już go do składu
Nie dziwię się, że wolfy nie udziela się, gdyż nie ma z kim i o czym gadać. :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilkanaście lat to ja się Wisłą interesuję, ale fakt, jeśli temat zmyślony to dałem się podpuścić jak dziecko. Z drugiej strony podawanie, że zawodnik przechodzi u nas testy medyczne wyglądała dość wiarygodnie. Kiedyś jak wymyślano tematy transferowe z d... to były jakieś infa o prowadzonych niby rozmowach które to niby nie dochodziły do skutku. Padło też gdzieś że to sposób na wykrycie przecieków klubie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Daj sobie siana z takimi postami. To jest temat "plotki i propozycje". Tutaj można, a nawet trzeba sobie fantazjować. Ja się cieszę, że forum trochę odżyło i jest w ludziach jakiś entuzjazm.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Temat był w mediach, więc można było uznać że sza se są większe od 0 i fajnie sobie "pomarzyć" że do nas trafi. Zresztą podobnie jak Savic który nieoficjalnie dostał od nas dobrą ofertę. Czasem mi się wydaje że ludzie myślą że transfery się załatwia w 2 dni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jakkolwiek bardzo go lubię/lubiłem, wolfy wchodził tu, żeby słać joby, więc akurat byłby w swoim żywiole : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że po prostu czekamy cierpliwie w kolejce na piłkarzy, którzy przeciągną swoje negocjacje i nie załapią się do zespołów będących dla nich priorytetem. No cóż, ja spokojnie czekam i nie spodziewam się fajerwerków. I tak jestem mocno zaskoczony, że dołączył do nas Beqiraj. Wzbudza to moją podejrzliwość ale z drugiej strony głęboko wierzę, że w klubie wiedzą co robią.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Tu nie chodzi o to, że temat "plotki", ale o to żeby nie siać fermentu i gościa wstawiać do 11 bo potem są duże rozczarowania. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ciekawy zawodnik względnie młody, wysoki i wolny
![]() https://www.transfermarkt.pl/filip-b...spieler/404951 https://www.youtube.com/watch?v=H4_pfYhOxs4 Albo LO - który wygrywał z sąsiadkoą ![]() https://www.transfermarkt.pl/besir-d...464.1589395766 Ciekawy i młody zawodnik https://www.transfermarkt.pl/jan-ber...spieler/344311 Powód: Dodanie
Ostatnio edytowane przez topamers : 03.08.2020 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To nie żadna plotka ani propozycja z mojej strony, ale ciekawy jestem opinii.
Thiago Cionek (34 lata) stał się właśnie wolnym graczem. Ostatni sezon 28 występów na koncie w spadkowiczu z Serie A - SPAL. Przemawia za nim doświadczenie i nasz zupełny brak solidnych obrońców, ale właśnie pytanie... Czy Cionek jest jeszcze w stanie być solidnym stoperem na poziom Ekstraklasy? Co myślicie? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|