|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdzie zostanie rozegrany SuperPuchar 2011 ?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na stronie www.pitbullcity.pl tak dawno były zdjecia z jakiejś ustawki. ma je ktoś na dysku może
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
www.vtorrent.pl ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
poszukuje grafiki kibica z raca... jako wzor na dziare... moze ktos cos zaproponowac
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
ale melduję że nie pomogło - a i owszem usunęło mi jakieś 8000 plików - czy śmieci i fajnie ale za to komp nie pamięta teraz haseł do poczt, witryn, facebooków i innych ale błąd mam nadal wrr.. a stosowałam wszystkie metody przez Was podawane ... nic to będzie musiał trafić do specjalisty ... wielkie dzięki Panowie! ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ile kosztuje mniej więcej kasta browców?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
nie ukrywam, że nie chce mi się szukać tabel z poprzednich el. me / mś czy z danych mistrzostw, ale chyba mam deja vu ?!
Czy te reprezentacje nie grały już ze sobą w latach ubiegłych ? Dokładnie w takim samym składzie ? http://euro2012.onet.pl/eliminacje/2...-a,tabela.html Może i ameryki nie odkryłem, el.2012 są już na półmetku, no ale coś mi się wydaje, że już wcześniej te drużyny grały ze sobą. I nie mówię tutaj o poprzednich 6 spotkaniach ![]() ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej sprzedać używane podręczniki? Jakaś księgarnia (oprócz "AS"), giełda, allegro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://www.dobreprogramy.pl/Programy...indows,74.html Najlepiej byłoby oczywiście mieć jakiegoś dobrego antyvira np. Nortona aby nie trzeba było później usuwać tego co antyvir przepuscił. Sptóbuj Emsisoft Emergency Kit, bo widze że to może być warte uwagi |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Z tego co sie orientuje, to dobrze placa w dawnym kinie swit na osiedlu Zgody w Nowej Hucie. ![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ważna sprawa!
Potrzebuje dowiedzieć się do jutra jak pograć w PESa na 2 klawiatury? Jakiś najprostszy sposób ktoś by polecił? |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kasta jak rozumiem krata vel. zgrzewka zależy ja płaciłem w okolicahc 50 zł
![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na jakim kanale leci mecz Czarnogóra - Bułgaria?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
gdzie moge w Krakowie kupić kasetowy adapter mp3?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czemu od rana wyją syreny ? I słyszę jakby trąbienie samochodów ? Ma to jakiś związek z paradą smoków?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zlot truckerów w Muzeum Lotnictwa.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z cyfrowym polsatem, nie dawno wymieniłem dekoder z możliwością nagrywania i do wczoraj wszystko było ok, dzisiaj załączam polsat a tu zonk brak sygnału.Sprawdziłem sygnał sygnał jest w okolicach 60% próbuję ustawić kanały wyskoczyło sprawdź podłączenie kabli,sprawdziłem wszystko podpięte jak należy.Co jest? Polsat zapłacony 2 czerwca może za to, że za udostępnianie dysku zapłaciłem 5 zł jako oddzielnie?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
usuwał ktoś z kompa trojana worm.bromtok.q ? podobno poprzez antywirusa nie ma szans go usunąć, strasznie perfidna świnia z niego ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki ale też to już przejrzałem. pisze, że tworzą się pliki exe. a ja zadnych takich nie mam w folderach. skaner mks vir pokazał mi kilka zainfekowanych plików tym trojanem ale gdy otwarzam folder gdzie powinny być to tam ich nie ma(nawet w ukrytych). na szczescie komp sam mi sie nie restartuje itp ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Spróbuj skorzystać z tego
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na FB nie pojawiają mi się powiekszone fotki/ Miniatury widze na lajcie ale jak klikne ktores to tylko czarne okienko - podpis widze, komenty tak a fotki nie.
Uzywam firefoxa. Rada? Czy to jakis blad FB i ktos tez tak ma? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Spróbuj drugi raz to samo otworzyć, też tak mam czasami i ponowne otwarcie raczej rozwiązuje problem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakimi tramwajami/autobusami i na jaki przystanek najlepiej dojechać do Komisji Wojskowej (Ujastek 5b) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
gdzie mogę pozbyć się starych nie używanych opon samochodowych? skupują je, czy się normalnie wyrzuca?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|