|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A słyszałeś głupku że trwa remont? Równie dobrze mogli tam włożyć plastelinę. Nic ci do tego.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zdjęli rusztowanie w tych miejscach, zawiesili metalowe elementy na elewacji, zakrywając część kartonów po bananach. A że z tym stadionem są problemy od 15 lat, to naturalne, że można się zaniepokoić kolejnymi remontami. Twierdzicie, że za pomocą podnośnika czy prac z wnętrza trybun będą wymieniać kartony bo bananach. Zapewne tak będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopie ty serio nie masz pojęcia o najprostszych sprawach. Potrafisz chociaż naprawić gniazdko elektryczne?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak to jest jak się żyje z socjalu i macocha niańczy
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W przypadku stadionu Wisły nikogo to nie dziwi. Na nim nawet najprostsze sprawy potrafiono popsuć.
Gdyby chodziło o każdy inny stadion w Polsce, to nawet nie byłby potrzebny temat na forum i cała ta dyskusja. Ale to jest stadion Wisły, więc trzeba mieć w tyle w głowy, że wszystko jest możliwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko potwierdzasz co pisałem ja i inni
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno zostawią płyty OSB w oknach bo coś im się pojebało, ewentualnie nikt nie zauważył, że zapomnieli wymienić, lub zabrakło na to pinindzy
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Otwierane okna, duża część już zamontowana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zobacz sobie na inne realizację tej firmy. Wszystko będzie tip top, bo w odróżnieniu od budowy stadionu, wzięła się za wykonanie przebudowy jedna z najlepszych firm w Polsce. Widać to zresztą po tempie prac. Tani nie są ale chociaż się wzięli za tak karkołomne przedsięwzięcie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
(krna... nie sądziłem, że kiedyś to napiszę) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie sądziłem, że kiedyś to napiszę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
w dodatku trzymając sie zasady 1 filmik = jeden link na forum (w adekwatnym temacie)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
@aNouc ja jestem z Tobą, prowadź dzielnie dalej swoje dziennikarskie śledztwo i dowiedz się kto stoi za aferą ze smołą i kartonami po bananach. #teamaNouc
Zwłaszcza, że mam nadzieję, że jak się będziesz wyżywał w takich dłuższych formach tu na forum, zwłaszcza wspartych przez zdjęcia dowodowe z tymi imponującymi żółtymi strzałkami, które pewnie Cię trochę pracy i cennego czasu kosztowały, to będziesz mniej napierdalał postów na SB. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Poratuje ktoś filmikiem do konferencji?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poratowałbym ale sam nie wiem gdzie takiego szukać
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kurna, stadion w końcu przestaje straszyć, a tu imba o to, że ktoś zobaczył zamiast szyb kartony po bananach
Może to specjalnie na igrzyska, trzeba będzie w nie piłką/dyskiem/młotem/strzałą trafić?Kocham to forum. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Straszyć, straszy dalej. To dalej karykatura pod względem wizualnym i funkcjonalnym (tutaj nie doszło do żadnych zmian, to dalej bubel na którym nie można zarabiać). A ten okrąglak w narożniku z którego nie można korzystać i pasuje tam jak białas w Harlemie to kwintesencja myśli projektowej.
Tyle, że w porównaniu z tym co było parę miesięcy temu, jest niewielka poprawa. Ale to wciąż stadion, który powinien być zaorany i zbudowany od nowa. I jeszcze Wisła będzie musiała płacić ponad 30 tysięcy złotych więcej za wynajem. Choć funkcjonalność stadionu się nie poprawiła. Także klub nie wyszedł na tym dealu zbyt dobrze. Miasto i owszem, bo będzie płacić rachunki o połowę mniejsze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.04.2023 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chcesz budować nowy stadion przy obecnej inflacji, kosztach i ogólnie słabej sytuacji w budowlance. Trzeba się pogodzić z tym jaki jest, ważne że będzie teraz bardzo estetycznie wyglądał, po wymianie daszków nie będzie lało na głowy, będzie również tańszy w eksploatacji. Remont stadionu do wzrostu opłat za użytkowanie przez klub nie ma nic do rzeczy. Dla mnie to i dużo i całkiem fajnie uda się zrobić, jeśli jeszcze za kilka lat doszłoby do skutku ogarnięcie terenu poza stadionem to całość będzie wyglądać całkiem korzystnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym sie zorientował po ile sa koszty wynajmy okolicznych stadionów
to nie przedwojnie że trzeba grac na swojej świętej ziemi i tak 90% kibiców Wisły nie ogląda meczu na żywo ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pieprzenie.
Trzeba było spróbować kupić bilet na mecz kilka godzin temu. Pomimo grania w I lidze i ograniczeń na stadionie jesteśmy w top jeśli chodzi o frekwencję. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Czy myślisz, że nawet komplet +- 30 k kibiców na stadionie to jest 10% kibiców Wisły? xDD Ok, w sumie czerepach nie ma racji biorąc pod uwagę ogół kibiców Wisły. Zdecydowanie nie doszacował )))) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ale wiesz, że to nie jest tak, że te prawie 300 tys ludzi to nie sa tylko kibice Wisły? Także myślę, że przeszacował ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dodać natomiast trzeba by osoby oglądające na nielegalnych streamach. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli ok 70% nie ogląda na żywo , dużo sie nie pomyliłem
nie ma sensu dopłacanie do dnia meczowego trend TV vs marzniecie na stadionie bedzie sie rósł na korzyść TV , a nie malał ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|