|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stawiam każdą kasę, że Śląskowi zwolnienie Lenczyka nie wyjdzie na dobre.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja im życzę Smudy lub Radolskiego, który wyciśnie ich jak cytrynę i przeczołga jak szmaty bo tylko na to te piłkarzyny zasługują.
W ogóle to polskie drużyny najlepiej się prezentowały kiedy kopacze biegali po górach i ćwiczyli z piłkami lekarskimi zamiast wyjazdów na drogie wczaso-zgrupowania w ciepłych krajach. Po prostu większość kopaczy jest w takim wieku, że i tak już się operować piłką nie nauczą więc chyba lepiej pracować nad wytrzymałością i kondycją bo tylko tym możemy nawiązać walkę na międzynarodowej arenie. Zresztą jeśli zarówno w ekstraklasie i 1 lidze prowadzą zespoły klecone na ostatnią chwilę i przygotowujące się bez tych wszystkich śmiesznych zgrupowań i .......enia farmazonów to chyba to nie jest przypadek i o czymś świadczy. edit: no proszę, milo, że ktoś znany się ze mną zgadza -> http://sport.interia.pl/felietony/zb...ian,nId,632335 ![]()
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 02.09.2012 o godz. 09:52.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
wiele prawdy w tym jest zrobić kręgosłup ze zdrowych silnych tanich piłkarzy a potem dokupić kilku do grania w piłkę a tak poza tym nie jeden Petrescu jest na świecie czemu nie poszukać jeszcze raz ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Słaby mecz we Wrocławiu, naszych braci znów ratuje rzut karny, bo z akcji nie są w stanie nic strzelić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Kolejne mecze,ktorych musimy sie wstydzic przed swiatem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Górnik może być czarnym koniec tego sezonu, już rok temu grał naprawdę dobrze, a teraz ma jeszcze lepszy skład. Tacy zawodnicy jak: Nakoulma, Kwiek, Skorupski, Danch czy zmotywowany Gancarczyk mogą doprowadzić ten zespół daleko i żałuję że nie wygrali dzisiaj z Lechem. Do tego dochodzą młody Milik i Olkowski. Jestem pewien, że Górnik będzie w piątce na koniec sezonu. I bardzo się cieszę, że gramy z nimi dopiero w 14 kolejce, może wykrystalizuje nam się skład który zacznie grać jak na Wisłę przystało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja chyba najbardziej z ligi polskie lubię oglądać właśnie Górnika (i nie jest to kwestia tego sezonu) bo nawet jeśli nie wszystko wychodzi to widać w ich grze jakiś pomysł i zaangażowanie i nieważne czy grają najsilniejszym składem czy wchodzi jakiś młokos to zawsze wygląda to tak samo. To nie przypadek, że przegraliśmy z nimi 4 ostatnie mecze. Świetna praca Nawałki.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trochę "casus Nawałki" mamy w postaci Probierza, który m.in. po udanej pracy w Jagiellonii został w Wiśle zatrudniony.. Jednak jak widać, z różnych powodów (także leżących po stronie klubu), nie wszystko idzie jak zamierzał.
Bo tak w Jadze, jak Nawałka w Zabrzu, nacisk kładziony był na wytrzymałość i pełne zaangażowanie w ciągu meczu.. Niestety w naszym klubie były/są "gwiazdki", którym taki obraz rzeczy nie przypada do gustu i zaczynają się schody.. Tak więc Adamowi Nawałce życzę jak najlepiej w Górniku (choć fajnie, gdyby to Wisła w pojedynkach z jego drużyną okazywała się lepsza... ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Śląsk ma poważnego kandydata na trenera:
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr...leniowcem.html CV nie powala. http://www.transfermarkt.de/de/stani...ainer_317.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Aż tak to nie. 7-8 miejsce. Chociaż dla mnie, niestety, ich najbliższy mecz u siebie to 1X raczej pewniak.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nawałka robi dobrą robotę, natomiast nie zazdroszczę grajkom
Takiego psychopaty na ławce to chyba jeszcze nie widziałem i tu nawet mi nie chodzi o to że jest impulsywny.Takich jest sporo, tyle że on non stop się na nich drze i warczy a wyraz twarzy ma taki, jakby chciał ich pozabijaćCiekawe czy w szatni i na treningach, taki terror panuje ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gra Górnika to jest to co kibic każdej swojej druzyny chciałby oglądać. Zapie......nie przez cały mecz, do tego z głową. Nie wiem co Nawałka zrobił z tą drużyną ale ja też tak chcę w ....Wiśle. Od początku sezonu ruszyli z kopyta, pokazali w Poznaniu kawał dobrej piłki. Amica może mówić o szczęściu, ze tego meczu nie przegrała a nie udawać, że jest rozczarowana 1 pkt. Jak sobie przypomnę tą naszą dreptaninę z meczu z Groclinem to się rzygać chce. Jak to jest, że z grupy przeciętnych kopaczy można złozyć dobry zespół i zmotywować ich do gry na pełnych obrotach przez 90 min. a tu "wielkich gwiazdorów" trudno zmusić do dłuższego pobiegania po boisku ? Przy okazji ciekawe jaka jest dysproporcja w zarobkach ?
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Owszem, oglądam praktycznie wszystkie.
I podtrzymuję jak do tej pory moje zdanie, które znalazło się w moim ostatnim poście. Chociaż z drugiej strony po 3 kolejkach to nie ma co oceniać, zobaczymy jak będzie po 7,8. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
To dziwne. Bo dla mnie Śląsk gra jeszcze większą kaszane niż my. A, że ma więcej punktów to przez szczęscie.. i słabszych rywali.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A my to niby pecha? Wygrany mecz w 90 minucie z GKS to cud jakich mało ostatnio. Gdyby nie to, dzisiaj bronilibyśmy się przed spadkiem z 1 punktem w 3 meczach.
Najlepsze zespoły na dzień dzisiejszy w lidze to Legia, Górnik, Jagiellonia, Widzew i Polonia.
Ostatnio edytowane przez qqq_b : 03.09.2012 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ależ sobie słodzicie.. ho ho ho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 03.09.2012 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Niektórym to naprawde odbija. Normalnie aż mdli od tych uprzejmości
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nowym trenerem Śląska został Stanislav Levý
![]() Ciekawe jak sobie poradzi, CV ma takie sobie. Ale ma coś ze Smudy
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 03.09.2012 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na prawde oszaleli moim zdaniem w tym Slasku. Zdecydowanie lepsza opcja dla nich bylby Weiss. I okazuje sie, ze sciemniali mowiac, ze interesuje ich tylko polski trener. Ciekawe jak sobie chlop poradzi
|
|
|