|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
3michal_04:
ctrl+shift |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
mam takie pytanie. Czy jest ktoś kto umie robić projekty koszulek? właściwie nawet nie umie bo to chodzi o kilka liter i gwiazde z przodu tylko o to czy ktoś ma czas bo projektu potrzebuje od zaraz. także gdyby ktoś umiał by to zrobić i ma czas teraz to poprosze o priva
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Temat o FC zamkniety, wiec pytam tutaj. Dostal ktos potwierdzenie listy na Lecha? Prosze kogos kto zajmuje sie listami w swoim FC o kontakt na prv.
pozdro. ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
jest możliwość ściągnięcia do angielskiego Norton 360 2.0 polskiej łatki językowej?
mam dziwną przypadłość, że polska mi się nie chce zainstalować a angielska - ok :S ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://rapidshare.com/files/13567459..._iso.part1.rar http://rapidshare.com/files/13573978..._iso.part2.rar ![]()
.....
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy jest jakiś przepis określający maksymalną wagę plecaka razem z książkami w szkole podstawowej?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie ekipy Polonii Przemyśl. Jestem rodowitym Krakowianinem jednak Przemyśl stał mi się ostatnimi czasy bardzo bliski, głównie dlatego, że pochodzi z niego moja przyswzła żona. Rozmawiałem z kumatym gościem z ul. Kijowskiej, który mówił, że chłopaki z Poloni jeżdżą na Reymonta w formie FC. Teraz pytanie, jakie właściwie relacje łączą nas z Polonią Przemyśl? Wiem, że nie jest to zgoda, ale właśnie, co? Pakt, układ?
![]()
<<Ciężki - powiadam - mój rząd z tymi Pany, szedłem spać trzeźwy a wstane pijany>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Z innej beczki pytanko ma ktoś konto na polishtracker jak coś to PW![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może mi ktoś powiedzieć albo przybliżyć koszt zrobienia flagi wielkości 1m x 3,5m kratownica dwu kolorowa z napisem mniej więcej jaki to koszt z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
bytovia chyba 40zl za m2
zalezy od projektu ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki bede sie dowiadywał u nich co i jak a na razie chcialem wiedziec chociaż tyle
pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy istnieje wirus który atakuje explorera i powoduje blokadę w kontakcie z internetem poprzez inne przeglądarki (Mozilla i Opera)?
Internet od wczoraj zaczął mi śmiesznie chodzić (na podstawowej przeglądace Firefoxie oraz na Operze), niektóre strony wczytują mi się normalnie (wislakrakow.com, onet.pl, gpupdate) pozostałe (takie jak Google.com czy tez gryonline.pl) przestały się wczytywać. wyeliminowałem opcję złośliwego prowidera, sprawdzając na drugim komputerze wszystkie inne strony i wszystkie działały bez zarzutu. Obecnie udało mi się naprawić doraźnie problem wyłączając explore.exe w menedżerze zadań. Wie ktoś jak to naprawić? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kiedys na podobne dolegliwosci poradzono mi zeby przeskanowac kompa na obecnosc robaków ktore zapychaja połaczenie roznymi procesami zwalniajac komputere i polaczenie internetowe mniejwiecej mi pomoglo adaware
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki. udało mi się odizolować przyczynę, explorer próbuje zamknąć połączenia TCP pozostałych przeglądarek. w momencie wyłączenia tego badziewia wszystko śmiga jak należy, potem dzięki Total Commanderowi zaobserwowałem że po ponownym włączeniu explorera wszystkie te połączenia mają teraz status "Close wait" zamiast "Estabished".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy/do ilu dni w media markcie można oddać towar? i czy może być otwarte pudełko od niego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
2500-3000zl
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak sie zepniesz to za 2k też dostaniesz
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Działa Wam w tym momencie głos na polsacie sport ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
ile moze kosztowac camping w paryzu ? nie musza byc luksusy byle bylo gdzie postawic auto i spokojnie sie zdrzemnac.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
pytanie
http://www.allegro.pl/item419247684_...lawa_duza.html ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Duży wybór, mogę dla Ciebie sprawdzić bo jutro będę tam akurat. Zainteresowany to priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
moze mi ktos powiedziec jak otworzyc pliki z rozszerzeniem Uif
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Kupilem taniej na allegro i odebralem na balickiej bo tam byla fimra, p[oszukaj mzoe dzialaja jeszcze ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
Poszukuję darmowego programu, w którym będę mógł odciąć początek z piosenki na mp3. I to w jakiś możliwie prosty sposób, żebym dał radę.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
Dzięki
10 znaków ![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|