The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 08:02
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic?
Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic.
I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.
Dlaczego Szanowny panie Orle piszesz o mnie w trzeciej osobie? Czy to nie jest proba obrazenia tego "kogos? Chcialbym zauwazyc ze mogłbys tak napisac, gdybys faktycznie nie wiedzial kto to, ale Ty doskonale wiesz.
Co do awanturniczego tonu, to jaki on ma byc skoro prosilem kilka razy grzecznie, interweniowal w mojej sprawie jeden z moderatorow tego forum i nawet wtedy nie dostalem odpowiedzi, tzn dotalem: nie bo nie!!! A prawda jest taka ze dostalem bana za poglady polityczne i tylko za to! I teraz to juz nawet wiem od kogo! Ani raz ktos mnie nie prosil, a przeciez mogl usunac tremat, mogl napisac upomnienie, mogl dac bana 2-tygodniowego,nawet miesiecznego, ale nie!!! Trzeba bylo przywalic pol roku i to za co? za to ze napisalem to o czym wie wiekszosc naszego narodu.
Jesli sie myle, to mozesz mi wytlumaczyc skad taka dluga karencja?
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 25.09.2010, 08:36
gigant napisał(a):Wyświetl post
Zamiast tłumaczenia się z bzdur, zacznijcie banować za teksty o zdobyciu majstra. Co to jest majster w naszej piłce? Nigdy przez 104 lata nie graliśmy o takie badziewie, teraz nagle gramy o majstra. U nas zawsze graliśmy o mistrza i niech tak zostanie niby kibice zauroczeni Amiką.
haha, nie moge, to ja wczoraj pisałem, że szanse na majstra są realne...

majster jest słowem ze slangu(żargonu) kibicowsko-piłkarskiego, no ale może rzeczywiście amika zawsze o niego walczyla, ale sugerowac o banach

To jest przykład i głupoty i takie posty bronią każdego moda, bo wystarczy zacytować przedmówcę i dodać komentarz: "jak wy chcecie ustalać reguły i sugerujecie bzdury, to o czym mamy z wami gadać?"

Przede wszystkim zdrowy rozsądek i umiar.

Może bany będziemy rozdawać za napisanie : Amika, Groclin?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.09.2010, 09:41
lucekj napisał(a):Wyświetl post
majster jest słowem ze slangu(żargonu) kibicowsko-piłkarskiego, no ale może rzeczywiście amika zawsze o niego walczyla, ale sugerowac o banach
Chyba slangu poznańskiego

Z resztą za wychodzenie na dwór tez bym dawał bany
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.09.2010, 11:56
Już kiedyś napisałem ,ten temat przeistoczył się w temat; TO JA DONOSICIEL ,zbanujcie tego czy tamtego . Przeglądlem sobie go dokladnie i zauważyłem że kilka osób to chyba tylko wertuja forum w poszukiwaniu nieszczęśników i natychmiast donoszą tutaj, dokładnie kto i co napisał i prośba o bana. Poczytajcie dokładnie temat kapusie -PYTANIA DO MODERATOROW -naprawdę zdarzają się rzadko,BIEZACE DZIALANIA -w tej kwesti wogóle nie ma rozmowy. Moze się ze mna nie zgodzicie ale to moje zdanie bo tak to widze w tym temacie.
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 25.09.2010, 12:16
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Już kiedyś napisałem ,ten temat przeistoczył się w temat; TO JA DONOSICIEL ,zbanujcie tego czy tamtego . Przeglądlem sobie go dokladnie i zauważyłem że kilka osób to chyba tylko wertuja forum w poszukiwaniu nieszczęśników i natychmiast donoszą tutaj, dokładnie kto i co napisał i prośba o bana. Poczytajcie dokładnie temat kapusie -PYTANIA DO MODERATOROW -naprawdę zdarzają się rzadko,BIEZACE DZIALANIA -w tej kwesti wogóle nie ma rozmowy. Moze się ze mna nie zgodzicie ale to moje zdanie bo tak to widze w tym temacie.
Dokladnie zgadzam sie z Tobą!! Takich donosicieli powinno sie banowac. Przeciez donosiciel to inaczej konfident. Wogole na tym forum jest coraz wiecej spoleczniakow.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 25.09.2010, 12:20
Widze ze dyskusja sie rozpoczela wiec postanowilem rowniez zabrac glos w tej sprawie(piszac z konta brata)
Dostalem bana na nik Adam za "głupoty" napisalem po meczu Polski z Australia ze "tak jak sie spodziewalem byly pozdrowienia dla Pzpn'u i Majchrowskiego... nikogo nie obrazilem ani nie spamowalem bo temat dotyczyl meczu Polski z Australia... dziwie sie obecnej polityce dawania banow... ja rozumiem dawac za naprawde "konkretne" rzeczy sprzeczne z NETYKIETA ale wy dajecie za naprawde błahostki... wiele z osob ktore sa pobanowane to nie sa przypadkowi kibice ktorzy wisłe znaja z telewizji... banujecie osoby(za błahostki) ktore regularnie chodza na mecze ktore jezdza na wyjazdy ktore sa na tym forum OD WIELU LAT nie mowie ze mamy byc "specjalnie" traktowani" ale jak leci ban niech on bedzie za cos naprawde sensownego... obecnie nie mam przeczucia ze zrobilem cos złego... wkurza mnie tylko ze osoby z ktorymi zostawiam serce na stadionie nie sa do konca fair...
Czy nie mozna dac najpierw jakiegos upomnienia np warna? czemu odrazu dajecie bany i to odrazu tak długie? ja dostalem na 3 miesiace... kolega wyzej na 6 miesiecy
Ostatnio edytowane przez Mila : 25.09.2010 o godz. 12:27.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.09.2010, 12:43
Mila- rozumie Cie po czesci, ale ....a piszac Wisla z malej litery i piszac ze korzystaszz z konta brata, ktory akurat zarejestrowal sie we wrzesniu tego roku tuz po meczu z Australia to bym Ci dal kolejnego bana na wiele dluzej niz 3 miesiace. Jedno wielkie .......enie
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.09.2010, 13:27
Podczas szukania różnych rzeczy na forum:

Cytat:
Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
WTF ?

EDIT:
inna perełka:

http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=5 - Trener - Henio
Ostatnio edytowane przez Kocur : 26.09.2010 o godz. 14:11.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.09.2010, 15:28
mic napisał(a):Wyświetl post
Taka sugestia odnosnie:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3002

Mozeby tak wygwiazdkowac nazwe 'sopcast', zeby znowu nadawca focha nie walnal jak ktos niewiedzacy napisze ze "mecz jest na sopcascie"?
Prosze o odpowiedz
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2010, 16:04
To jedna osoba nadaje przez sopcasta?
Nie będzie gwiazdkowania.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.09.2010, 18:15
Lucas B. podejrzany typ. Które to już konto ?
..
Odpowiedz cytując
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 26.09.2010, 18:17
tofik napisał(a):Wyświetl post
Lucas B. podejrzany typ. Które to już konto ?
Zmieniłem nicka w ostatnim czasie.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.09.2010, 20:04
przydały by się jakieś Wiślackie emotikony na tym forum.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.09.2010, 08:59
felipe i mic – ponieważ wyraźnie zaznaczyłem że odpowiadam tylko za siebie, a teraz zarzucacie mi kłamstwo macie czas do środy na udowodnienie mi tego kłamstwa. Skoro coś takiego piszecie to najwyraźniej macie na to niezbite argumenty dlatego czekam na ich ujawnienie. W przeciwnym wypadku zostajecie oszczercami rzucającymi oskarżeniami bez pokrycia i wedle własnego widzimisię, a tego tolerować nie zamierzam i w środę o godz. 23.00 widzę tu albo dowody albo przeprosiny albo wylatujecie obaj.

Niekonik załapałeś parę przewinień na raz. Po pierwsze apelowałem w politycznym o spokój, nie dostosowałeś się, założyłeś bzdurny temat, rzuciłeś wyzwiska, bawiłeś się w moderatora twierdząc co „można robić” w twoim mądrym temacie, a do tego już wcześniej byłeś na oku. Szczególnie za to pierwsze – nie dostosowanie się do próśb dostałeś karę bo zazwyczaj proszę lub ostrzegam, dopiero potem gdy to nie skutkuje rozdaje bany. Ban długi bo zbiorczy za kilka spraw i tylko takie odnoszą skutek. Teraz jeszcze w tym temacie masz jakieś pretensje, na twoim miejscu nie wychylałbym się bo widać że wrócił ten sam styl wypowiedzi co sprzed bana, a jest wśród nas jeden mod wybitnie wyczulony na punkcie dublowana kont i potraktuje cię jako recydywistę. Koniec z mojej strony.

gigant bardzo słuszne zwrócił uwagę na „majstra”. U nas gra się o mistrza, a nawet ze względu na wymowę krakowską o „miszcza”. Jak ktoś chce przejmować regionalizmy językowe, różne takie „majstry, szpile, bany, na dwór itp.” to niech robi to na innym forum.

Mila forum ma to do siebie że nie każdego da się rozpoznać pod nickiem. Czasem jest tak że ktoś ogarnięty ze stadionu nie będzie odróżniony od zwykłego piknika telewizyjnego. Ja osobiście przywiązuje dużą wagę do tego kto pisze dany tekst, wiele osób rozpoznaję ale na pewno nie wszystkich. Bana na nicka Adam dał ktoś inny więc nie odpowiem.

Jeszcze chłopak, który dostał bana za komentarze po wypadku. Nie pisz do mnie privów, są sprawy za które ludzie wylatują na zawsze, ta też pod to podchodziła. Dostałeś okresowy i na tym zakończmy.

Jako jedyny wypowiedziałem się tutaj bo, najwyraźniej błędnie, uważam że pewne rzeczy można i należy wyjaśniać. Spotkałem się jedynie z napastliwym tonem i pretensjami, to dało wyraźną odpowiedź na pytanie czy warto komukolwiek cokolwiek tłumaczyć. Na przykładzie tematu o „polskich drużynach w europejskich pucharach” widać bardzo dokładnie że bezowocna jest metoda próśb i tłumaczeń, natomiast jedynym skutecznym sposobem jest działanie zgodnie z zapowiedziami i egzekwowanie nieprzestrzegania reguł bez wdawania się w dyskusje.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 27.09.2010, 09:24

gigant bardzo słuszne zwrócił uwagę na „majstra”. U nas gra się o mistrza, a nawet ze względu na wymowę krakowską o „miszcza”. Jak ktoś chce przejmować regionalizmy językowe, różne takie „majstry, szpile, bany, na dwór itp.” to niech robi to na innym forum.
Ja nie chcę się wychylać, ale "na dwór" nie jest regionalizmem
Jest to oficjalna forma w języku polskim.
Dlatego ja nadal tak będę pisał...mam nadzieję, że nie dostane za to bana
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.09.2010, 09:43
Dobra juz ne swiruj, wiadomo o co chodzilo. U nas regionalizmem jest "na pole".
Mamy jakies swoje tradycje, taka jest na ten przyklad pytannie "kto dzis wygra" zamiast "kto wygra mecz" jak w calej Polsce i trzymajmy sie tego.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.09.2010, 12:05
felipe i mic –... wylatujecie obaj.
Wez sie chlopie nie kompromituj

Wystarczy ze popatrzysz na powody banow, tam nic nie trzeba tlumaczyc. Uprzedze Cie, nie, nie chodzi o moje, chociaz pare tez jest ciekawych np. 'spam'

PS. Pisze nie o Tobie, tylko ogolmie o moderatorach, bo przeciez skad mam wiedziec kto daje bany, przeciez sie nie podpisujecie. Chociaz to ciekawe, skoro pisze o 'moderatorach', a nie o 'orzeu-moderatorze', Ty zawsze sie odzywasz oburzony. Przychodzi mi tylko na mysl takie stare przyslowie o nozycach i stole

Szkoda ze po malu zamieniasz sie w wolfy'ego, bo kiedys jako nieliczny trzymales poziom tego forum (parafrazujac wypowiedzi 'starej' ekipy).

Prosze o bana juz teraz, widac ze juz sie doczekac nie mozesz tylko wal od razu na rok

--
@rav: dzieki
Ostatnio edytowane przez mic : 27.09.2010 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2010, 12:36
Orzeu,
Zacytowana przeze mnie twoja wypowiedź, że zawsze podajecie powód bana jest kłamstwem i tego trzymać się będę. Pierwszy z brzegu przykład - mój ostatni ban. Bez podpisu, bez powodu. To jest konkret, więc nie popełniłem oszczerstwa, co sugerujesz i za co grozisz banem.
To, że potem dopisałeś, że nie bierzesz odpowiedzialność za innych (notabene dopiero po zwróceniu uwagi przez picasso, że lekko mijasz się z prawdą ) w tym miejscu nie ma znaczenia - ja odniosłem się do konkretnej wypowiedzi, którą zacytowałem. Wybacz, ale lubię gdy ktoś pisze odpowiedzialnie - ja sie do takich osób zaliczam, od innych takiej postawy wymagam. Zwłaszcza od moderatora na forum. Także takie "precyzowanie" swojej wypowiedzi po kilku godzinach, zwłaszcza po zwróceniu uwagi (myślałeś, że kłamstwo przejdzie za pierwszym razem?) mnie nie rusza, raczej wzbudza politowanie. Wybacz, takie mam standardy, widać nie każdy je podziela.

Zaznaczam - nie wymagam uzasadniania bana. Dostałem, ok, nie protestowałem. Rejestrując się na tym forum wszak oświadczyłęm, że znam regulamin, który traktuje, ze moderator MOŻE się wytłumaczyć, ale nie musi. I taki stan rzeczy akceptuję, choć mam uwagi co do jego zasadności, ale to moja sprawa. Odnioslem się natomiast do kłamstwa. Wiem, że nie odpowiadasz za innych, ale to nie zmienia faktu, że skłamałeś.

Nie przepraszam, bo nie jestem chorągiewką - nazwałem sprawę po imieniu, a ty, jako "decyzyjny" tego forum, możesz postąpić wg swoich kompetencji. Rób co uważasz, ja swoje racje przedstawiłem, postronni ocenią.

Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.09.2010, 13:56
Ochłońcie, Orzeu jako jedyny podejmuje dyskusję i tak jak wcześniej napisałem - mimo paru uwag - podnosi poziom tego forum.
Teraz pytanie do moderatorów - czy jest możliwość abym jednego z was dołączył do grona ignorowanych?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.09.2010, 14:16
mic najpierw sie wycofujesz ze nie chodzilo ci konkretnie o mnie, a potem skrobiesz cos o nozycach i stole. zdecyduj sie. po raz ostatni powiem ze nie bede tolerowal tekstow "klamiesz" pod moim adresem.

i ta sama uwaga do felipe, rzucasz we mnie "klamstwami", po czym stwierdzasz ze nie wiesz kto dal ci bana. ja ne sprawdzam innych bo to nie moja sprawa za co banuja, taki mamy kodeks wewnetrzny ze ne wchodzimy sobie w parade.
aha, WYMAGAC to sobie mozesz od kogos komu za cos placisz a nie od wolontariusza. jesli juz ktos mialby tu czegos od kogos wymagac to predzej ja od ciebie, jako osoba ktorej zadaniem jest pilnowanie porzadku na forum. np. tevo zebys nie rzucal falszywych oskarzen w innych.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 27.09.2010 o godz. 14:33.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.09.2010, 14:43
kwestia wyjaśnienia
Jeśli siedzisz i pilnujesz tego forum codziennie to chcąc niechcąc banujesz po kilka kreatur dziennie.
Nie ma czasu na pisanie elaboratów, wyjaśniających powód. Jest regulamin, są zasady, jak je łamiesz to możesz dostać bana.
to raz

dwa
Czemu możesz? bo modów jest zawsze maks kilku nie wszystko się chce i da przeczytać.
Ktoś napisał coś i nie dostał, a ty dostałeś? życie, miałeś pecha.
Zrozumcie, że to nie jest forum miłośników nóżek borowików i nie ma 15 użytkowników. Przy tej liczbie modów, nie ma bata na sprawiedliwe, równe i braterskie traktowanie wszystkich.

Jesteście, jako użytkownicy, jakąś próbą, podobnie jak przeglądane posty, dla przeciętnego moda. Można mieć pecha, można mieć szczęście.

Do tego dochodzi też sama organizacja pracy- pomimo najszczerszych chęci nie ma bata byśmy wszyscy równo traktowali każde przewinienie. Dla przykładu user X pisze sensownie i jest normalny ale raz przesadził dostaje tydzień, user Y jest pokemonowaty zrobił dokładnie to samo dostaje dwa tygodnie. Wg mnie to sprawiedliwe bo mam w pamięci Y jako gościa do odstrzału, któremu usunąłem już srylion postów , a powód będą mieli ten sam.
Inny mod nie wie że Y to debil, i da mu bana krótkiego. cóż bywa.

no i na koniec wasze podpisywanie. Jeśli dajecie 5 banów dziennie, a w gorących okresach może i dwadzieścia i w każdym się podpiszecie, to wam braknie doby na to forum. 4 na pięciu ruszy z mordą, 2 z nich będzie grozić kolegami, sadem milicją czy własnymi umiejętnościami , a piąty z konta brata będzie przepraszał i błagał o przywrócenie.
Wielu próbowało się podpisywać, każdy szybko zrezygnował. To strata czasu. każdy zbanowany jest niewinny w każdy mod to ....
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.09.2010 o godz. 14:48.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2010, 15:29
Orzeu, udajesz, że nie rozumiesz o co mi chodzi...

Stronę wcześniej odniosłem się do twojej wypowiedzi:
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi
Skomentowałem ją - że to kłamstwo. Bo pamietam dobrze swojego bana, bez podpisu, bez powodu. To jest fakt, konkret.

Mogłeś napisać - "zawsze podaję powód bana", "zwykle podajemy powód bana" - byłoby ok. Ale w tamtej wersji nei było i do niej się odniosłem, zreszta nie tylko ja (picasso) więc cos chyba na rzeczy jest. A że pasowało do tej wypowiedzi określenie "kłamstwo" to nie moja wina - wypomnę je moderatorowi (choćby za grożbę bana) a także junior memberowi, wsio rawno.

Nie wiem, już jaśniej jak konkretnymi przykładami się chyba nie da.

Aha - czyli od wolontariusza takich standardów jak "odpowiedzialność za słowa", "myślenie przed napisaniem" nie można wymagać ? Dopiero po zapłacie? Eh, nie dzisiejszy jestem już...

Z mojej strony koniec. Trzecego posta na ten sam temat już nie bedę produkował, kto miał zrozumieć ten zrozumiał już pierwszy. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 27.09.2010, 16:35
Sprawdzilem wszystkie obecne bany i kazdy ma podany wyrazny powod stad napsialem co napisalem. Do historycznych wgladu nie mam.
Slowem "wymagam" dolaczyles do postawy roszczeniowej wzgledem nas, ktora jest wyjatkowo irytujaca wiec nie dziw sie ze taka a nei inna reakcja.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.09.2010, 18:28
mic najpierw sie wycofujesz ze nie chodzilo ci konkretnie o mnie, a potem skrobiesz cos o nozycach i stole. zdecyduj sie. po raz ostatni powiem ze nie bede tolerowal tekstow "klamiesz" pod moim adresem.
Mistrzu, moze zacytuj moje slowa, gdzie pisze o 'Twoich' banach ? Nigdy i nigdzie nie napisalem 'orzeu **** bo dal takiego bana'. Napisalem tylko i wylacznie to, ze bany 'z dupy wziete' sa na tym forum faktem, a Ty twierdzisz ze 'wszystko jest wyjasnione ...'. A tak nie jest

Czekam

Co do 'nozyc i stolu' tylko zauwazylem, ze jak kolwiek sie nie odezwe w tym temacie z prosba o wyjasnienie, jakos zawsze Ty bijesz piane wielce urazony. Wiec pewnie tylko jedno moze sie nasunac na mysl.

---

pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Do tego dochodzi też sama organizacja pracy- pomimo najszczerszych chęci nie ma bata byśmy wszyscy równo traktowali każde przewinienie. Dla przykładu user X pisze sensownie i jest normalny ale raz przesadził dostaje tydzień, user Y jest pokemonowaty zrobił dokładnie to samo dostaje dwa tygodnie. Wg mnie to sprawiedliwe bo mam w pamięci Y jako gościa do odstrzału, któremu usunąłem już srylion postów , a powód będą mieli ten sam.
Inny mod nie wie że Y to debil, i da mu bana krótkiego. cóż bywa.
Dziekuje Ci, ze jako jedyny sposrod modow w ciagu ostatnich 2-3 lat potrafiles sie do tego przyznac ! Za kazdym razem kazdy z moderatorow twierdzil ze nie ma rownych i rowniejszych, ze kazdego traktuje sie w indentyczny sposob.
Ostatnio edytowane przez mic : 27.09.2010 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.09.2010, 21:02
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Wielu próbowało się podpisywać, każdy szybko zrezygnował. To strata czasu. każdy zbanowany jest niewinny w każdy mod to ....
Ja, kiedy zaczynałem podpisałem się pod może dwoma banami. W obu wypadkach była afera na kilka stron tematu w "Pytaniach(...)". A bany były króciutkie, po dwa dni...

Odwrócę sprawę - gdyby większość użytkowników przyjmowało bany z godnością, to modzi by się pewnie podpisywali.

Weźmy takiego Markusa - ile moderuje? A już go jacyś kolesie atakują za urojone krzywdy ( nie wiedzą nawet, czy to on ).

orzeu próbował coś wam wytłumaczyć - i jak to się skończyło? Za dużo jest na tym forum pieniaczy, żeby liczyć na wzajemną otwartość.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.09.2010, 14:56
Moze warto tak jak SK WK zamiescic info na stronie glownej o tym ze jutro na tvp1 bedzie program z udzialem Kuby Blaszczykowskiego. Zapewne program nie bedzie dotyczyl jego kariery sportowej a raczej zycia osobistego ale chyba warto zeby jak najwiecej WIslakow moglo obejrzec historie Kuby, jest okazja bo tak to raczej mało w tv pilkarzy tym bardziej naszej druzyny.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 28.09.2010, 16:17
mam pytania : czy po skorzystaniu z opcji "IGNORUJ" będę mogł odbierać/wysyłać wiadomości prywatne od/do użytkownika, którego zignorowałem/lub on mnie?
Odpowiedz cytując
krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.09.2010, 10:22
gigant napisał(a):Wyświetl post
Za "szmaciarza Pawełka" powinni Ci wdupcyć bana aż do wyborów, wtedy komuszek nie miałby z Ciebie pożytku aż do wyborów.
I stało się! Jednak cenzura na tym forum obowiązuje. Wszyscy deklarują się na świętych antykomunistów, a sami zwalczacie wolność słowa. W drugą stronę można przeginać jak się da, czyli krytykować JM nawet tam, gdzie nie jest winien, wysuwaniem antysemickich haseł, nawołujących nierzadko do rękoczynów (sam zostałem zbanowany za nazwaniem "zerem" kogoś, kto zapowiadał spowodowania zagrożenia życia i zdrowia prezydenta).

Ciekawi mnie, czy taka jest polityka forum. Skoro mnie i niektórych innych ciągle ktoś pyta, czy jestem rodziną Majchrowskiego lub jestem z UM (same zapytania są skandaliczne i świadczą raczej o ich autorze) i osoby te nie ponoszą za takie nieprawdziwe stwierdzenia żadnych konsekwencji to ja zapytam: czy redakcja forum, z moderatorami typu rav na czele jest wspierana przez Kracika? Bo z ich wypowiedzi, a dziennikarze bądź osoby chcące kreować się na dziennikarzy powinny być apolityczne, tak właśnie wynika. Tymczasem tutaj wśród redaktorów portalu widzę pochwały dla Kracika, przy bezgranicznej i często nietrafionej (jak sprawa kołowrotów) krytyce z nagłówkami rodem z "faktu", obecnego Prezydenta, który buduje najtańszy stadion z 5 stadionów na euro2012.

Spodziewając się bana dla własnej osoby - a jakże! najlepiej usunąć wszystkich przeciwników, a raczej osoby mające inne zdanie (jakież to... komunistyczne!), to zdecydowałem się go napisać. Aby to jednak nie był w 100% offtop, to chciałem się zapytać, czy posuwa się kwestia budowy bazy treningowej, którą Valcx zapowiadał? Jest to również bowiem temat odnoszący się do tej sprawy.
Ostatnio edytowane przez krakfilm : 29.09.2010 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 29.09.2010, 10:46
Krakfilm, przeczytaj regulamin forum. Za obrażanie, a już w szczególności piłkarzy, osób związanych z klubem - jest ban. "Szmaciarz" to prostacka inwektywa.

Odpowiadając:
Nie jestem wspierany przez Kracika.
Nic mi nie wiadomo, by ktokolwiek z moderatorów był wspierany przez Kracika.

I wcale nie jestem pewien czy zagłosuję na Kracika. Wręcz na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że chyba nie.

Nie wiem jakie wypowiedzi masz na myśli. Jeśli te na forum, to piszę tu jako osoba prywatna a nie "dziennikarz" i mam prawo głosić swoje osobiste poglądy, jak każdy inny forumowicz.

Nie widzę nic niestosownego w zadaniu Ci pytania czy jesteś rodziną Majchrowskiego.

Oczywiście dostajesz bana - za umieszczenie tego posta w temacie stadionowym a nie w "Pytaniach do moderatorów" (gdzie post został przeniesiony). Z litości ban na 2 dni, większość moderatorów dałaby Ci tydzień albo dwa.

lucekj napisał(a):Wyświetl post
mam pytania : czy po skorzystaniu z opcji "IGNORUJ" będę mogł odbierać/wysyłać wiadomości prywatne od/do użytkownika, którego zignorowałem/lub on mnie?
Nie potrafię Ci odpowiedzieć. Przetestuj to z kimś. Możesz to spokojnie zrobić, bo można cofać opcję "ignoruj" dla danego ignorowanego w swoim profilu.
Ostatnio edytowane przez rav : 29.09.2010 o godz. 10:51.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.09.2010, 17:34
Ponowię pytanie - jest możliwość abym do "ignoruj" dołączył moderatora?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów