|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Skorza przykładowo podał Steaue a nie chodziło mu o ustosunkowanie się do jakiegoś klubu, o którym mowa tylko odwrócenie uwagi nad Lazio
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Mnie tylko śmierdzi jedno... Po co tak się mówi, żę Cuppiał sypnął kasą skoro mamy brac gościa z Lazio na wypożyczenie, któremu pensje ma płacić w części Wisła a w części Lazio...? Albo będziemy płacić całość, albo nawet ta częśc jest tak ogormna, albo.... ? ;>;>;> moze ktoś trzeci? ehh fantazja mnie juz ponosi
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 15:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Z tym milionem oczywiście żartowałem. Tyle, że 400-500 tysięcy euro to w tej chwili i tak dla nas dużo (chyba nawet za dużo), mam jednak nadzieje (nadzieja umiera ostatnia) że sam załatwi pieniądze na wykupienie swojej karty, czyli wprowadzi nas do LM. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z jakimś lewym obrońcom negocjują też
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matko jak się was czyta to się ma taki polew w pracy
Nie było transferów to Boguś won, Skorże wywieźć na taczkach a Brożka i Łobo do rezerw..... a teraz boski Skorża itd.. zdecydujcie się ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No to jestem pod wrażeniem pierwszy zawodnik Wisły kupiony bez testów.TO teraz tylko Makinwa i okno można uznać za udane.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pokaz mi choć jeden mój post z narzekaniem na Cupiała, Skorże! Jeden...!! Albo mówisz coś do kogoś albo w ogóle!! Nie uogólniaj kolego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gdyby faktycznie zakontraktowali jeszcze jednego napastnika, to może być i tak, że Paweł usiądzie na ławce
Forum aż kipi. Czekam z niecierpliwością na informacje o tym czarnoskórym zawodniku, co niby gdzieś tam był z Czerwcem widziany![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Komentując doniesienia prasowe o chęci pozyskania przez Wisłę jeszcze jednego napastnika, z Lazio Rzym, trener odpowiedział: „Pewne rozmowy są prowadzone. Nie będę mówił, czy to zawodnik z Lazio, czy ze Steauy Bukareszt, czy jeszcze z innego klubu. Być może będziemy mieli dla naszych kibiców jakąś dobrą informację”.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_formalnosci/ no no, czekamy ;-)
Ostatnio edytowane przez siedlce_z_wisla : 26.02.2010 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() "Szkoleniowiec Wisły przyznał natomiast, że toczą się rozmowy w sprawie pozyskania lewego obrońcy. - Jest cień szansy na pozyskanie pewnego zawodnika, ale ja coraz mniej wierzę w to, że uda się to w tym oknie transferowym. Wierzę natomiast, że podpiszemy z nim umowę obowiązującą od czerwca, bo właśnie wtedy kończy mu się umowa - przyznał trener" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nie wierze własnym oczom, ale to chyba prawda, bo do 1 kwietnia jeszcze trochę !!
no to już czekam na drugi transfer, narobili apetytu... działacze |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() czyli już jest ktoś na lewą ufff nastepny w kolejce powinien być bramkarz.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dokladnie tak powiedzial zeby zmylic tropy. A nie ze tym klubem sa prowadzone jakies negocjacje
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie
Wiem - mamy Hristowa i jest ok.Może nawet lepiej niż ok! Może przy odrobinie dobrej woli (przesłanie faksami cartyfikatu z Bułgarii do Wisły i następnie do PZPN) - nawet zagra jutro z GKS, ale chłopaki przestańcie się jarać kolejnym napastnikiem, kimkolwiek miałby on być. Równie dobrze ten widziany przez Maci0sa "dziki" może być tym wspomnianym przez Skorżę lewym obrońcą, albo jakimkolwiek innym zawodnikiem.......... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ciekawe zdanie Zibiego o Makinwdze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Nie tylko chodzi o napiepszanie na Skorże- "Edkowi i Józkowi" tez się dostało. Ale na jakieś przeprosiny wobec trenera, pana Edwarda i Józefa chyba się nie zanosi ![]() P.S. i jeszcze mowa o obrońcy lewym |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A nie mówiłem, że prędzej czy później jakiś napastnik do Wisły dołączy i należy zachować cierpliwość?
Warto tez tutaj dodać że Ci napastnicy to są opcje rezerwowe, więc skoro topowy snajper trzech ostatnich sezonów w Bułgarii (z wyjątkiem poprzedniej rundy) jest takową, czy zawodnik szerokiego składu Lazio (tam przegrał głównie z rasizmem, sportowo prezentował się lepiej, swego czasu jeden z większych talentów), to można sobie wyobrazić w jakich zawodników Wisła początkowo celowała ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jaszczur i tragez... piszcie o tych gosciach z imienia... wymieniajcie bo mnie wkurza to ze ktoś moze zainsynuowac nawet ze jestem jednym z nich... i na pewno innych tez to wkurza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Wrócił Cleber- jego sylwetki chyba nie trzeba nikomu przedstawiać... Przyszedł Baa -czyli def/off pomocnik z dużym doświadczenieniem z zachodnich lig. Przyszedł Bułgar, który również ma dosyć ciekawe Cv mimo swojego młodego wieku. Jestem naprawdę zaskoczony obrotem spraw. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale zarówno i Ba i Hristov ostatnio formą nie błyszczeli i są to niewiadome aczkolwiek muszę ci przyznać racje ,że te okno jest lepsze niż ostatnie.Więc tylko Cleber jest pewny ale ja w każdym razie liczę na jeszcze Makinwe i żeby Ba i Hristov byli tak udani jak Marcelo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, wystarczył jeden dzień, a okienko zmienia się z dramatycznego w zajebiste
. Dla mnie wcześniej było takie sobie, teraz jest dobre, a może być bardzo dobre ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To chyba nie są transfery z "przypadku"... popatrzcie sobie na ostatnie okna transferowe.....
1. Marcelo - zakontraktowany przed zamknięciem okna.. 2. Alvarez - wypożyczenie tydzień chyba przed zamknięciem.. Teraz Hristov... ciekawe kto następny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niezależnie od tego czy przyjdzie jeszcze jakiś napadzior czy nie, mamy 4 kandydatów do gry w ataku (Brozio, Buguski, Mały, Hristov). Coś mi się wydaje że Łobo nie powinien się śpieszyć z leczeniem tej kontuzji, zdrowie najważniejsze a grać i tak nie będzie, bo jego miejsce zajmie Mały. Trzech chętnych na dwa miejsca to i tak dobrze. Byłoby naprawdę fantastycznie gdyby udało się sprowadzić tego lewego obrońcę, wtedy Pietia do pomocy i efekt jest taki że w ataku mamy tłok, na skrzydłach tłok, na środku (Guła - wracaj do zdrowia) - tłok, w obronie - też pewien tłok (może poza prawą stroną). Nic tak nie motywuje do cięzkiej pracy jak rywalizacja, na tym właśnie polega problem polskich klubów, że piłkarzom się nie chce, no bo po co się męczyć na treningu skoro i tak musi pan na mnie postawić panie Petrescu, znaczy panie trenerze.. Bramka... w bramce akurat rywalizacji być nie powinno, jeden dobry bramkarz i solidny zmiennik, niech każdy sam oceni czy takowych w kadrze mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
WislakP, parafrazując: na prawej obronie (Peter - wracaj do zdrowia) - też tłok
fakt, zostaje nam tylko ten lewy obrońca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
On tu akurat nie pasuje bo przyszedl przed rewanzem z Levadia, ktory byl 22 lipca przy okienku otwartym do konca sierpnia.
Te transfery mi sie podobaja ![]() Lewy obronca tez by sie przydal, ale jako konkurent dla Piotra B. Zadnego powrotu do pomocy w jego wykonaniu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|