|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=nTcihBUWIVA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Prawde mówwiąc to nie wiem czy działa bo nie korzystałem. Jakby nie działało to w google wpisz "pdf password remover" i w końcu znajdziesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
progam ściągnęłam i zainstalowałam ale otwiera tylko (czyta) pliki .flv i nie mogę w tym .pdf`a otworzyć, nie widzi ich ... kurde, no dobra szukam dalej ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ile mniej więcej zajmuje dojazd 204 z Borku Fałęckiego do Wieliczki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kiedy będzie kolejna akcja organizowana przez Wiślacki KHDK? Na stronie http://pckwisla.republika.pl/ nic nie ma...
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
1. zależy od liniii..
2,tel. powinien być wyłączony (ale nie sprawdzaja..) aparat możesz mieć.. 3 tak 4Nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
1 - w zaleznosci od lini - tanie linie lotnicze podaja, ale raczej drogo. lepiej cos sobie kup juz za odprawa bezpieczenstwa, albo zjedz przed wyjsciem na lotnisko (tyle, ze nie zawsze sie da - raz siedzialem 5 godzin na lotnisku, wiec cos do wszamania kupic trzeba bylo). 2 - mozesz miec ze soba wszystko, telefon wylaczony caly lot (albo w trybie "samolot "), ale przy starcie/ladowaniu prosza o wylaczenie wszystkich urzadzen. 3 - bagaz mozesz miec - sprawdz na stronie lini lotniczych jakiej wielkosci. jak latalem wizz airem, to tam bylo 10kg, ryan air nie mial limitu wagowego. Wszedzie jest ten sam limit wielkosci bagazu podrecznego - nigdy mi go nie wazono, za to zdazylo sie, ze byl mierzony (prosza o przepchniecie przez taka ramke z rurek). W bagazu wozilem co sie tylko dalo - laptopa, xboxa, aparat - nigdy nie robili zadnych problemow, tylko podczas odprawy moga Cie poprosic o wlaczenie urzadzen. wszystko musisz wiezc w 1 torbie (bagazu podrecznym) - chyba tylko w KLM jest dopuszczalna 2 sztuka bagazu podrecznego. Jezeli polecisz z dziewczyna, to torebke zazwyczaj kaza schowac do bagazu podrecznego. 4 - w kieszeniach mozesz miec co chcesz - byleby legalne i sie w nich miescilo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi i dzięki też ja_ka_ za PW trochę już wiem
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.pdftoword.com/ na pocztę dostaniesz plik doc i normalnie w wordzie go wydrukujesz
Ostatnio edytowane przez Luu... : 07.04.2011 o godz. 20:51.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
W ryanair jest limit wagowy - 10 kg, czasami sprawdzają Aczkolwiek nie zdarzyło mi się by go mierzyli, chyba że ewidentnie przewyższa wymiary to wtedy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś drukarnię gdzie w przyzwoitych cenach mogę wydrukować plakat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
dobę czekałam, ale jest! przyszedł i wszystko jest w porządku, piękny, gotowy do druku! Wielkie dzięki! ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czołem!
Który z Wiślaków pracuje w serwisie z klimatyzacjami? Koniecznie potrzebuje założyć klime w Sali konf. o pow. 110m2 ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, mam problem. Chce wejsc np. na strony betsson badz tobet i wyskakuje mi cos takiego. Jak sobie z tym poradzic ?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
1. gdy stoi przed Tobą ładna stewardesa i pokazuje co i jak (zainteresowanie wszystkich panów, panie mniej zainteresowane hehe) 2. start, jak Cię wbija w siedzenie ![]() Poza tym z UK to 2h na przespanie się, przy lądowaniu i tak się obudzisz. Aha! Pamiętaj NIE KLASZCZEMY PO STARCIE I LĄDOWANIU. To żałosne i tylko Polacy się tak kompromitują.. ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na nową, b. pilne...
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakiej telewizji będzie walka Adamka?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1293614.html ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Skąd można ściągnąć ten kawałek:
http://www.youtube.com/watch?feature...JU-jXQ3c&gl=US Poza tym jakiś dobry adres do ściągania muzyki z sieci? ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|