|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
1. http://cyfraplus.pl/technologie/sprzet.html. Jak nie punkt cyfry to może jakies serwis rtv będzie miał.
2. Możesz tak zrobic, nie powinno byc problemu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie - czy na Grobla (na boisko) można sobie od tak wejść, czy trzeba tam jakiś dokument okazać przy okazji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Nie wiem jak w Hucie, ale w Jubilacie za 7 zdjęć masz 28 zł. Pewnie za 2 fotki będzie mniej. Podpytaj też Żmijki gdzie tanio można takie foty zrobić ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak moge sie nauczyc na poziomie dośc swobodnego porozumienia sie języka hiszpańskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Marcin_fan - rozmówki i jakieś kursy, których jest masę w empiku oczywiście są bardzo przydatne, szczególnie do nauki słóek, gramatyki itd. Mnie osobiście dużo dało osłuchanie się z tym językiem, oglądanie różnych programów po hiszpańsku, wywiadów, wspomnianych przez ciebie telenowel, słuchanie hiszpańskiej muzyki. Mogę ci tylko doradzić, że jeśli chcesz polepszyć właśnie swoje rozumienie ze słuchu to raczej szukaj "materiałów" południowoamerykańskich, bo Hiszpanie mówią dość szybko i niewyraźnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za odzew i rady E: Z tego co pamiętam to tamtejsze aktorki są wyjątkowej urody
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie biletów na euro 2012 ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Posiada ktoś konto w Alior banku?
Mam takie pytanie do posiadaczy owego konta, czy pobierają jakąś prowizję za wpłatę pieniędzy na własne konto ? Bo chciałbym wpłacić a nie chce być nie mile zaskoczony w oddziale ![]() Edit: Podziękował dobra Kobieto i do tego Wiślaczko ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 31.03.2011 o godz. 22:21.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() tabela opłat i prowizji Alior Banku Powód: proszę :)
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 01.04.2011 o godz. 09:57.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Moja siostra robila tam 3 lata temu chrzciny córki, wszystko wypadlo dobrze, ładnie wszystko zorganizowane bylo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dzieki za duzy odzew na priv, znalazlem ZAJAZD MOGILSKI NA KLASZTORNEJ ,jeszcze raz wielkie dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może, jaka jest kara za jazdę na bilecie ulgowym, bez ważnej legitymacji? Mam bilet semestralny, na karcie uczelnianej a naklejkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu. A wiem, że w pierwszych dniach zawsze sprawdzają ważność. Chodzi o MPK rzecz jasna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z tego co kojarzę to stówa bo to po prostu przejazd bez ważnego biletu.
A. Jak dostaniesz karę, a nie długo później będziesz miał naklejkę to jedź na ulicę Wawrzyńca do MPK, zapewne Ci anulują i zapłacisz 5zł ;-)
Ostatnio edytowane przez ponury : 01.04.2011 o godz. 14:03.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może dla nie których dziwne pytanie ale cóż. Obstawiłem na stsie 4 mecze i dałem rozpiske 3/4, czyli jeśli wszystkie meczy wpadną to kupon przegrany..
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 01.04.2011 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
musisz trafić co najmniej 3 z 4 spotkań jeżeli trafisz wszystkie,to masz maksymalną wygraną.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czym najszybciej dojechać do Łodzi? (własny samochód nie wchodzi w grę) pkp czy szukać jakiegoś połączenia ekspresowego autobusu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dawniej było sporo fajnych programów do ściągania muzyki i wszystko super działało.
Gdzie dziś można pobrać jakieś mp3 na zasadzie, wpisania tytułu, kliknięcia, bez problemu... Jakiś nie czasowy jestem, probowałem z nowym Bear Share ale nic nie działa tam :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://mp3.teledyski.info - całkiem pokaźna baza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja chciałbym się dowiedzieć czy jest juz gdzieś w miarę nowa mapa (hybryda) na której widać stadion Wisły już z czterema wybudowanymi trybunami? Coś takiego jak np. Zumi lecz bardziej aktualną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pytanko mam . Te gadżety gdzie można zakupić ? Na meczu pod gniazdem ? Czy przed meczem u Wiślaków ? Ważne!
http:/ /s kw k .pl/news/show/6541_pamiatki___nowe_szale__azory_i_olsza_2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
przed meczem w restauracji bądź przed nią jak będzie ładna pogoda.
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię niewielką maskotkę Małego Głoda? Taką żeby powiesić w samochodzie? Laska mi łeb truje... :/
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś dobrą szamę w okolicach Łagiewnik, pętli przy Borku, rondzie Matecznego?
Pierogi, kebab, dania obiadowe, coś w tym rodzaju. |
|
|