|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@Dariook Grónika? to może już niedługo ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Carlitos zwiedzal sobie Prage. Ile Slavia Praga najwiecej placila za transfer? Bo to moglby byc dla nich najdrozszy skoro sie nim interesuja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Ja też zwiedzałem ostatnio Pragę, to znaczy że szukałem tam pracy?
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Piłkarze po awansie do grupy mistrzowskiej mają już wakacje, więc sobie jeżdżą po świecie odpoczywać. W czym problem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Pytam, zeby miec pewnosc czy jestes osobą poważna. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Guest
|
|
|
Wg transfermakt najwyższy transfer do Slavii to 1,2m euro.
Wg t ok temu sprzedali grajków za ponad 5m euro (w tym Mihalika do żydów za 850 ), kupili za 3m (w tym Stocha - ex. m.in. Twente, lista płac Chelsea i Fenerbahce za 1m).Nie mnie pytałeś, ale się włączę - moim zdaniem w tym przypadku 700-800 t. euro, a 1m to by mnie zaskoczył in plus i byłby to b.duży sukces negocjacyjny Wisły. Jednak lepiej żeby pojawił się chętny z zachodu albo (rosji czy chin - jeśli C chciałby tam iść). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wg mnie żebyśmy na Carlitosie zarobili 2 mln euro lub więcej to musi być to Rosja, Turcja Chiny (Wschód). Raczej ten kierunek. Zachód? Byłbym zdziwiony że ktoś daje za niego 2 mln euro.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Więcej: http://fotoczewa.pl/?p=4347 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
O nim juz pisał Janek, ze ma najwieksze szanse do nas trafic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tak, pisał że ze wszystkich pierwszoligowców którymi się interesujemy Jakub Łabojko jest najbliższy transferu do Wisły Kraków, jeśli Raków nie awansuje do ESY to nasze szanse jeszcze rosną.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
No i bardzo dobrze. Młodzieżowy reprezentant polski, czołowy pomoncik Nice I Ligi na swojej pozycji. Oby dopieli transfer.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czołowy pomocnik? Ma po jednej bramce i asyście, a na liczniku 20 lat. Nie twierdzę, że jest słaby, bo go nie widziałem. Ale w czym się wyróżnia? Ktoś ogląda 1 ligę i jest w stanie coś o nim napisać?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mlody i perspektywiczny zawodnik, jezeli maja szukac w nizszych ligach to tylko takich zawodnikow. Nie musi miec bardzo dobrych statystyk w 1 lidze, niektorym sie wydaje, ze im nizsza liga to sie lepiej i latwiej gra, nic bardziej mylnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
@Hives4 A przepraszam, ile bramek ma Pol Llonch?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A to zawodnik o takiej samej charakterystyce i z tymi samymi zadaniami na boisku co Llonch? Czy też go na oczy nie widziałeś i tak tylko sobie piszesz?...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Łabojko to raczej defensywny gracz skoro grywa również na środku i prawej stronie obrony.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niewiele, ale śledzę na bieżąco I Ligę. Często oglądam mecze czy skróty spotkań i przyglądając się mu po tych doniesieniach o transferze jeszcze sobie przypomniałem kilka z nich. No w mojej opinii to taki dynamiczny środkowy pomocnik z dobrym odbiorem, zapadło mi raz w głowie jak dosłownie "okleił" rywala i z odebraną piłką pobiegł z kontrą - fajnie to wyglądało. I głęboko wraca się po piłkę, bierze na siebie rozegranie. Zachowując proporcje to taki miks Krychowiaka i... Popovicia?
Nie odbieraj tego jako zarzut, po prostu stwierdziłem, że brak goli niekoniecznie daje podstawę do stwierdzenia o byciu słabym czy nieprzydatnym. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja uważam, że Popo - dopóki nie brał się za karne - był w ustawieniu z piątką pomocników kluczowym elementem u Wdowczyka, u Moskala już średnio pamiętam ile on tam grał. Właśnie przez to, że zawsze tworzył płaszczyznę do zagrania, cofał się po piłkę do obrony, schodził do boków. Nie był efektowny, ale miał zawsze inteligentne ruchy do tzw. ataku pozycyjnego. Czyli syndrom Rafała Boguskiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Popovic właśnie awansował do rosyjskiej ekstraklasy i został wybrany najlepszym piłkarzem ligi. Więc taki słaby nie jest
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Raków nie awansuje do ESY. Szanse więc rosną.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Btw jedynym zawodnikiem który regularnie wykonywał w Wiśle karne i nie zmarnował żadnego był chyba Cleber. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Popovicia oczywiście szkoda, ale pamiętajmy, że na jego miejsce wskoczył Llonch (za darmo), a kasa za Popo bardzo się wtedy przydała.... W tamtym układzie i tak by raczej grzał ławę, bo ani Brleka, ani Judasza by nie wygryzł. A Llonch przyszedł jako człowiek Kiko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Popo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie ma do nich startu.
Natomiast teraz gramy w środku Cywką z Mitroviciem, wcześniej był Perez, a i bywał Uryga. Podejrzewam, że od każdego z nich Popo byłby lepszy (w obecnej formie tych graczy i z obecną formą Popovicia). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|