|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Boiskowa pozycja zawodnika w profilu piłkarza na TM wskazuje gdzie aktualnie gra zawodnik. Nie przechowuje historii tych zmian. Od jakiegoś czasu w raportach meczowych bywa oznaczane na jakiej pozycji grał zawodnik. Ale w sezonie 9/10 1. HNL nie ma takich oznaczeń, bo jeszcze nie wprowadzono tej opcji. Raporty meczowe zawierają ustawienia drużyn, jednak nie odzwierciedlają pozycji, na których grali poszczególni piłkarze. Zawodnicy są podzieleni na bloki, jednak nie według faktycznej pozycji w danym meczu, a według tego jaką formację mieli/mają przypisaną. Nierzadko ustawienie pokazuje system z czterema obrońcami, jednak blok obronny na rozpisce ma tylko 3 albo aż 5 nazwisk, bo ktoś nie grał w "swojej" formacji. Co więcej, kolejność wypisywania zawodników nie ma tutaj znaczenia merytorycznego, jest generowana alfabetycznie.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 29.01.2014 o godz. 19:17.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ofensywni.przegladsportowy.pl...jade-z-polski/
O tym, że Chrapek zbiera się powoli do odlotu i czego mu jeszcze brakuje. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Natrafiłem na małą rozmówkę z Michałem Szewczykiem
http://wadowice24.pl/sport/pika-nona...ingach-u-smudy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dobrze żeby któryś z młodych miał się od kogo uczyć. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Treningi jak u Petrescu
Wywiad z Pawłem Brożkiem: http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...escu,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Donald Guerrier: Poprosiłem trenera o dodatkowe treningi
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...dodatkowe.html Widać, że chłopak się stara i to się ceni. Mimo ciężkich treningów u Smudy, on sam dokłada sobie większe obciążenia. Profeska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale przecież nie robi tego na własną rękę tylko po konsultacji z coachem. Więc nie bójta się wójta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
temu białemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Czy to wystarczy by zostać Haitańskim kosmonautą i spacerować w kosmosie? Pewnie tak. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć, chlejąc wódę codziennie? Oczywiście można by iść na łatwiznę, wzorować się na s1mone lub innym wynalzku...jednak, przepraszam ale na alkohol to ja jeszcze mam. JEśli Donald już tak bardzo musi się wzorować nz CR7 to racja, niech robi te jego brzuszki bo na więcej niestety trudno liczyć. No i to świeceniem publicznie genitaliami. Wzorce chyba od samego Michała Anioła zaczerpnięte, sztuka dla sztuki... Chłop aplikuje sobie dodatkowy trening bo widocznie ma wiele do poprawy a tutaj podnieta profeską i gromkie brawa z naciskiem na milionowy zysk... Ma zapierdalać bo od tego tutaj jest. Więcej treningów a mniej Fejsa powinno mu tylko pomóc, jeśli nie, to wróci do pomocy przy minimalizowaniu skutków haitańskiego kataklizmu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przypierdalanie się do wszystkiego dla zasady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, jak wyżej
![]() Chyba komuś żywo dopiekł ten fallus nad koszulką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ma zapierdalać, ale nie zmusisz go do roboty poza treningiem. To że chłop stara się być coraz lepszym trzeba docenić. A jeśli uważasz to za obowiązek to nie pisz na temat Donalda, tylko reszty zawodników którzy NIE zapierdalają po treningach. A myślenie o nim w kategorii następnego transferu i dużego zysku - a ktoś się tu myli? Oprócz może Chrapka, Miśkiewicza to kogo jeszcze możnaby wytransferować z zyskiem? Gargułę? Czy może Brożka? Oświeć mnie mistrzu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Marko Jovanović nie trenuje od początku roku, kiedy podczas rutynowych badań przed rozpoczęciem przygotowań do rundy wiosennej lekarze wykryli u niego nieprawidłowości w pracy serca. Serbski obrońca Wisły Kraków został poddany kolejnej serii badań. Po niej 25-letni piłkarz usłyszał od lekarzy dramatyczną diagnozę – podejrzewają u niego białaczkę.
– Marko zostanie przebadany w Szwajcarii – mówi Ofensywnym trener Wisły Franciszek Smuda. – Głęboko wierzę, że wcześniejsze diagnozy o białaczce się nie potwierdzą i lekarze stwierdzą coś innego. Całą drużyną jesteśmy z nim. W takich sytuacjach piłka schodzi na dalszy plan, bo najważniejsze jest w tej chwili zdrowie Marko – mówi Smuda. źródło: przegladsportowy.pl
Ostatnio edytowane przez laxa : 15.02.2014 o godz. 13:20.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzymaj się Marko!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trzymamy kciuki zeby wszystko było OK zelazna defensywa w rundzie jesiennej takze dzieki jego swietnej postawie bedzie Nam go brakowac.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|