|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ile kosztuje róża na rynku? Gdzie polecacie kupić spora liczbę róż? (Wiadomo dzień kobiet
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Uczysz się od najlepszych.Jak tytuł wykonawczy dotyczy danej osoby, to tylko ona odpowiada za niego. Nikt inny. Jasne ? Jak nie to poczytaj KPC i Prawo Egzekucyjne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiejszą walkę Matthew Hattona z Saulem Alvarezem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakąś prywatną przychodnię specjalistyczną w której jest dermatolog do której można iść na NFZ lub prywatnie ale nie za wysoką cenę?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie ; jako że nie mam w domu tv, to chciałbym móc oglądać telewizję przez internet. Pamiętam jakieś 2-3 lata temu na allegro było mnóstwo tego typu ofert. TV PRZEZ INTERNET ZA DARMO !!! TYLKO U MNIE 9,99 ZŁ itd...
Teraz tego nie ma, nie wiem dlaczego. O ile mecze mogę na sopcascie oglądać, to jednak jakis polsat czy film na tvn chciałoby się obejrzeć czasem. Coś poradzicie ? Znalazłem jedenie coś takiego : http://allegro.pl/masz-internet-masz...486609142.html Ale drogie ( patrz jaki koszt wysyłki ) i nie wiem czy to działa w ogóle.. Mnie by na prawdę wystarczyło 6 podstawowch kanałów. Dzięki za odp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
gdzie w południowym Krk jest jakiś klub, pub ze stołami bilardowymi?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wyrabiałem wczoraj karte kibica przed meczem , wracając z meczu skapłem sie że zgubiłem ten załącznik z hasłem moim peselem i innymi wiadomościami co moge zrobić żeby nikt mi sie nie wpieprzył bądz żeby mi to hasło które aktywuje konto zmienieli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
jedynym wyjściem jest zadzwonić/napisać maila do klubu albo udać się osobiście i przedstawić swoją sytuacje, bo raczej bez udziału klubu nic nie zrobisz
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje jakies ksero/wydruk otwarte w niedziele, im blizej centrum (od strony Dlugiej) tym lepiej. Zna ktos?
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie, do kiedy wychodziły karnety "książkowe-wizytówkowe-papierowe"?
Bo od jakiegoś czasu dają tylko nalepkę na kartę kibica, ale kiedyś karnet był wielkości wizytówki w środku rozpis meczu z kim gramy. Od kiedy zrezygnowali z takich karnetów? Ktoś pamięta? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to chyba sezon 2004/2005 albo 2005/2006
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dokładnie w sezonie 2004/2005 były ostatni raz papierowy karnety (mam taki w kolekcji), od następnego sezonu weszły plastikowe karty i były takie jubileuszowe na 100 lecie klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje jakieś piosenki związane z Serbią. Przygotowuje prezentacje na temat tego kraju. Z góry dzięki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
na pewno jako ciekawostkę możesz napisać, że Jugosławia miała hymn (linie melodyczną) wzorowaną na naszym hymnie. teraz już Serbia ma inny hymn ale myślę, że warto o tym wspomnieć bo mało osób o tym wiem.
link do hymnu Jugosławii http://patrz.pl/mp3/hymn-jugoslawii |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
nero, takie karnety były też na rundę, kiedy graliśmy w Sosnowcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szukam basenu w okolicach Bronowic czynnego jak najwcześniej od 6 rano bo na Wiśle patrzyłem to od 9 minimum.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zabieram się do kupienia auta, które ma wykupione ubezpieczenie ważne na rok (do lutego przyszłego roku). Jak jest w takiej sytuacji z ubezpieczeniem? Czy obecny właściciel może anulować swoją polisę i odzyskać za nią kasę, a ja ubezpieczyć auto na siebie? I co by się stało, gdybym jeździł na ubezpieczeniu poprzedniego właściciela i miał stłuczkę?
Aha, chodzi o OC, nie wiem w jakim towarzystwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@harimata
Basen AGH |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jak zakupisz auto to masz 30 dni na przerejestrowanie auta i przepisanie ubezpieczenia na siebie (prawda taka, ze nikt Ci nic zlego nie zrobi, jak w tych 30 dniach sie zmiescisz). Dziewuszka kupila okolo pol roku temu auto i bylo tak, ze po przerejestrowaniu poszla przepisac na siebie ubezpieczenie (4 miesiace do konca byly) i mimo, ze poprzedni wlasciciel mial komplet ulg, a ona zadnych, to po prostu przepisali - bez zadnych doplat (ergo hestia). |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś jakis tani salon fryzjerski? Tak żeby sie obciąć za max. 10 zł w okolicach Bronowic?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
potrzebuje taniego noclegu(ok 30-40 zl za osobę) dla 3 osób najlepiej w okolicach stadionu. Znacie coś godnego uwagi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ile gdzies tak kosztuje nowa bateria do Nokii N73
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak sie nazywa muza którą puszczali m.in na NBA all star w tym roku chyba Diddy ją śpiewa?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś polecic jakiś dobry program do nagrywania filmików z gier, od razu w wersji działającej, najlepiej linki do pobrania na serwer lub torrenty(tylko nie Fraps bo za bardzo obciąża system)?
Ostatnio edytowane przez kornd : 07.03.2011 o godz. 19:27.
|
|
|