The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2013, 19:04
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście to tylko moje zdanie, z ktorym nikt nie musi się zgadzać.
Ale z czym tu się nie zgadzać? Przecież to są uczciwe spostrzeżenia.
Ja dodam - uniwersalność.

Rafałowi brakuje zadziorności, pazerności, agresji, ambicji czyli cech którymi do pewnego czasu cechował się Patryk.
Irytujące jest to chuchanie, dmuchanie na Boguskiego, żeby tylko się znowu nie „połamał“, ale to dotyczy również tych najbardziej kluczowych zawodników w drużynie.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.12.2013, 20:54
Boguski jest tym pożyteczniejszy im bardziej poukładana jest gra drużyny. Zwyczajnie, jak każdy dobry grajek. Patrz gra Meliksona za Maaskanta, a za Probierza.

Małecki jak nie będzie grał dla drużyny tylko się popisywał to będzie grzał ławę tak jak grzeje. Widać pobyt za granica niczego go nie nauczył. A to że niektórzy winią za fochy Małeckiego Boguskiego to już paranoja totalna.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.12.2013 o godz. 21:00.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.12.2013, 21:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Boguski jest tym pożyteczniejszy im bardziej poukładana jest gra drużyny. Zwyczajnie, jak każdy dobry grajek. Patrz gra Meliksona za Maaskanta, a za Probierza.

Małecki jak nie będzie grał dla drużyny tylko się popisywał to będzie grzał ławę tak jak grzeje. Widać pobyt za granica niczego go nie nauczył. A to że niektórzy winią za fochy Małeckiego Boguskiego to już paranoja totalna.
Litości, nazwanie Boguskiego dobrym grajkiem i porównanie z Meliksonem, porównujemy żarcie z budki na Miasteczku Studenckim z jedzeniem w restauracji?

Co do Małeckiego, od dłuższego czasu jest bezużyteczny, podobnie jak Sarki.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 11.12.2013, 22:55
Nie mogę wysłać ankiety na Białe Gwiazdy 2013 bez odpowiadania na pytanie 4 "Przystojniak roku". Mówiąc oględnie, jako stary heteryk nie czuję męskiej urody. Help!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 11.12.2013, 23:11
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę wysłać ankiety na Białe Gwiazdy 2013 bez odpowiadania na pytanie 4 "Przystojniak roku". Mówiąc oględnie, jako stary heteryk nie czuję męskiej urody. Help!
to rzuc cos losowo, proste
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 11.12.2013, 23:20
Blizny. To jest to co poprawia męską urodę.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.12.2013, 00:22
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Litości, nazwanie Boguskiego dobrym grajkiem i porównanie z Meliksonem, porównujemy żarcie z budki na Miasteczku Studenckim z jedzeniem w restauracji?

Co do Małeckiego, od dłuższego czasu jest bezużyteczny, podobnie jak Sarki.
Nie porównuje Boguskiego z Meliksonem, choć można by się pokusić, a pokazuję że postawa zawodnika zwłaszcza środka pola w dużym stopniu zależy o poziomu drużyny w której gra. Inaczej, Boguski nie pokaże wszystkich swoich możliwości bez wsparcia kolegów z zespołu.

Pewnie ze Boguski jest dobrym grajkiem, ja bym powiedział że może być/będzie najlepszym w lidze choć to moja subiektywna ocena.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.12.2013, 09:11
Każdy będzie dobry, jeśli poziom drużyny jest wysoki. Taki Paweł Strąk grał 11 lat temu w wygranym meczu z Schalke, a jest totalnym drewnem i teraz jest gwiazdą zaledwie Zawiszy.
Boguski był w swoim czasie przydatny, zanim spec od proszków go połamał. Obecnie jednak jest tak samo bezproduktywny jak wcześniej wymienieni przeze mnie Małecki i Sarki. To też subiektywna opinia
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.12.2013, 13:20
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Każdy będzie dobry, jeśli poziom drużyny jest wysoki. Taki Paweł Strąk grał 11 lat temu w wygranym meczu z Schalke, a jest totalnym drewnem i teraz jest gwiazdą zaledwie Zawiszy.
Boguski był w swoim czasie przydatny, zanim spec od proszków go połamał. Obecnie jednak jest tak samo bezproduktywny jak wcześniej wymienieni przeze mnie Małecki i Sarki. To też subiektywna opinia
bzdury

zgodzę się z hasłem - ktoś ma dobrą formę, forma drużyny ma wpływ na dobrą formę poszczególnych zawodników . Nie ma zależności gdzie cała drużyna gra dobrze i nie ma w swoim zespole słabych ogniw . Co możesz sugerować mówiąc ze każdy będzie dobry .. Nawet w najlepszych sezonach Wisły zawsze byli zawodnicy którzy byli 5 kołem u wozu .

Strąk sam sobie zmarnował karierę , a nie przez to że nie grał już w tak dobrej Wiśle . Byli zawodnicy którzy przechodzili od nas do słabszych zespołów i nagle stali się lepszymi zawodnikami.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.12.2013, 13:21
W kwestii Małecki vs. Boguski

Tego drugiego wyróżnia właśnie produktywność - w sensie współpraca, gra zespołowa i efektywność gry na boisku.

Małego nie broni w tym momencie nic... To smutne ale takie są fakty.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.12.2013, 14:15
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Ja wpisałam Marko Jovanovicia Ale jeszcze kilku przystojniaków by się znalazło w naszej drużynie, kwestia gustu.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.12.2013, 15:29
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#BoxSportTxt

nara
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 17.12.2013, 15:53
Nie ma co gadać, bardzo nieodpowiednie zachowanie. Olał klub, który tyle lat zapewniał mu ciepłą i dobrze płatną posadkę...
Facet od pół roku nic nie gra. Za zasługi nikt mu tej posadki nie zagwarantuje, ale szacunek do kolegów, trenerów i bossa powinien zostać zachowany.
Jak to mówi stare porzekadło. Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna....
What's new?

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 17.12.2013, 16:12
Po tym co odpier.dolił teraz to szerokiej drogi niech nie wraca.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.12.2013, 16:14
Jeszcze niedawno myślałem że odejście Małeckiego to będzie dla nas strata, ale teraz wiem, że to będzie pokaźne wzmocnienie, bo skoro chłop potrafi robić takie cyrki na meczu to co musiał wyprawiać na treningach. Jeszcze znowu by komuś na treningu nogę złamał, a tak skończy się ferment.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Eraziel
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 17.12.2013, 23:17
Powołania dla Brożka i Miskiewicza
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...akow,id,t.html
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2013, 23:39
I jeszcze jedno. Radosław Sobolewski gdy odchodził to dziękował ze łzami w oczach właścicielowi za to co zrobił dla niego i jego rodziny.
To był wzruszający widok.

Małecki nie przyszedł na wigilię klubowa, a pasowało chociaż podziękować Cupialowi jeśli pogodził sie odejściem.
Nie podszedł do kibiców.
Smutny widok.

Byc może Patryk ma problemy psychiczne, być może jak ktoś pisał w innym temacie jest tylko dzieciątkiem któremu skończyła się zajawka na Wisle.
Nie jest facetem z klasa co już nie raz udowodnił.

Zawsze wydawał mi się takim co dużo mówi, i obnosi się dumnie symbolami związanymi z Wisła. Czy tak Reymana i Jana Pawła II nosi w sercu to watpilem i wątpię.
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.12.2013, 07:41
Ja już od dawna mówiłem że cyrk jaki wyprawia Małecki (tatuaż, mówienie o kochaniu Wisły) to tylko i wyłącznie gra pod publiczkę. Niestety wiele osób się na to nabrało.
Cieszyłem się jak odszedł do Turcji.
Mam nadzieję że teraz odejdzie i będziemy mogli o nim zapomnieć.

Jeżeli Małecki odejdzie za granicę to niestety ale będzie to oznaczało dla niego zjazd. Nie pod kątem finansowym, ale pod kątem kariery. Przecież on nie zna żadnego języka poza polskim. Dlatego sobie w Turcji nie poradził.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 18.12.2013, 07:49
Jak Ćwielong i Peszko poradzili sobie w 2 Bundeslidze to on sportowo chyba też da radę, w końcu podobne typy piłkarzy
.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 18.12.2013, 08:11
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jedno. Radosław Sobolewski gdy odchodził to dziękował ze łzami w oczach właścicielowi za to co zrobił dla niego i jego rodziny.
To był wzruszający widok.

Małecki nie przyszedł na wigilię klubowa, a pasowało chociaż podziękować Cupialowi jeśli pogodził sie odejściem.
Nie podszedł do kibiców.
Smutny widok.
Sobolewskiemu też zdarzało się olewanie kibiców, wiec nie rób z jednego człowieka bohatera, a z drugiego nie rób zarozumiałego buca. Cantoro zresztą też nie kwapił się dziękować kibicom?

Dla was wszystko jest czarne albo białe, nie ważne, że jest to złożony problem to Małecki albo Bóg, albo .....
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.12.2013, 08:59
Fajnie, że jesteśmy wysoko w tabeli. Wszystko super, ale to zasługa tak naprawdę wysokiej formy naszego kręgosłupa : Miśkiewicz Głowacki Garguła Brożek. Akurat wszyscy zagrali świetną rundę, ciekawe, czy uda się utrzymać formę do wiosny
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 18.12.2013, 09:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Sobolewskiemu też zdarzało się olewanie kibiców, wiec nie rób z jednego człowieka bohatera, a z drugiego nie rób zarozumiałego buca. Cantoro zresztą też nie kwapił się dziękować kibicom?

Dla was wszystko jest czarne albo białe, nie ważne, że jest to złożony problem to Małecki albo Bóg, albo .....

Wystarczyło posłuchać jak się wysławia i co przez niego przemawia. Przepraszam za porównanie ale tak jak w przypadku Szpilki miałem, mam spore wątpliwości co do tego typu osób które wyrzucają kibiców na drugą stronę błoń, są wyszczekani. Czy robią to pod publikę czy szczerze mają Wisłę w sercu.

Rozejrzyj się wokół siebie, na pewno masz jakiegoś znajomego co chodził na Wisłę bo chciał przynależeć do pewnej grupy, bo była moda w gimnazjum na Wisłę, bo kupował sobie koszulki z chuligańskim motywem i chciał być fajny. Na końcu skończyła się zajawka i znalazł tysiąc wymówek.
Ja tego nie kupuję. A już na pewno nie u piłkarza w tak młodym wieku.
Co innego gdyby miał 27 lat reprezentował naszą Wisłę od początku kariery.

To są tylko moje i niektórych osób przypuszczenia.
W innym temacie próbowałem go nawet usprawiedliwiać, może ma depresję?

Paweł Brożek powąchał europy i wrócił z inną głową, Małecki nie.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 18.12.2013, 11:13
Szkoda, że tak się kończy jego przygoda z Wisłą myślałem, że będzie bardziej lojalny no niestety tatuowanie symboli klubowych jednak nic nie znaczy w jego przypadku. Ciekawe co zrobi z tym tatuażem?
Najgorsze jest to, że nawet nie podjął rękawicy.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.12.2013, 11:29
No zapewne go wytnie ...
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.12.2013, 11:46
Sami na trybunach niejednokrotnie zagłaskiwaliśmy Małeckiego, więc do kogo teraz mieć pretensje, jak nie do siebie?
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.12.2013, 12:04
Małecki ma kłopoty z samym sobą lub kieruje nim jakiś głupi doradcą . To dwie możliwości zachowań Małeckiego w ostatnich dniach. Mam wrażenie jednak że pozbycie się go to same plusy .... bo swoje 5 minut już miał za Skorży i Maaskanta zwłaszcze gdzie błysnął parę razy. Jednak po powrocie z Turcji to już nie ten sam piłkarz co kiedyś. W związku z tym powodzenia gdzie indziej Małecki
Borinho
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.12.2013, 12:16
enzo napisał(a):Wyświetl post
Sami na trybunach niejednokrotnie zagłaskiwaliśmy Małeckiego, więc do kogo teraz mieć pretensje, jak nie do siebie?
No własnie, dla mnie to był zawsze fenomen, ze ktoś taki jak Malecki może być dla kogoś idolem. W sumie to czułem nawet lekkie zażenowanie za każdym razem jak skandowano jego nazwisko wiec plusem tego, ze odejdzie jest przerwanie tego chorego układu ale tak naprawdę to nie widzę w tym wszystkim żadnej afery bo:
- do obowiązków piłkarza nie należy podchodzenia do kibiców po meczu
- tak samo nie każdy ma ochotę chodzić na służbowe, sztywne spotkania wigilijne
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 18.12.2013, 12:42
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
No własnie, dla mnie to był zawsze fenomen, ze ktoś taki jak Malecki może być dla kogoś idolem. W sumie to czułem nawet lekkie zażenowanie za każdym razem jak skandowano jego nazwisko e
Trafiłeś w sedno.
A jaka była reakcja moich znajomych na to, że "nie przepadam za Małeckim".

Cóż, nie wszyscy jak małpka powtarzają coś za innymi.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.12.2013, 12:50
podszedł po sektor C podziękować bo może myślał że dostanie oprawe na pożegnanie: Mały nie zapomnij". Ale sie zdziwił i poszedł do szatni.

A tak na poważnie że nawet nie odwrócił się na skandowanie to już przesadził.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 18.12.2013, 13:46
Ja wierzę, że gesty Małeckiego były prawdziwe, a to wszystko co teraz obserwujemy, to efekt frustracji, braku dojrzałości i przede wszystkim KLASY! Patryk zachowuje się, jak małe dziecko, któremu mama zabrała ulubioną zabawkę, albo szalenie zakochany chłopak, który w momencie rozstania z ukochaną, zaczyna przejawiać do niej uczucie gniewu. Moim zdaniem ta szopka to z jego strony problem emocjonalny. I w tym właśnie momencie wychodzi, że tak naprawdę, facet jest jak dziecko obrażone na cały świat. Kiedyś zrozumie swój błąd. W tej chwili czuje się ofiarą i ma wszystko i wszystkich w dupie, krzywdząc przy okazji innych....
What's new?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów