|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Nie mogę wysłać ankiety na Białe Gwiazdy 2013 bez odpowiadania na pytanie 4 "Przystojniak roku". Mówiąc oględnie, jako stary heteryk nie czuję męskiej urody. Help!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Blizny. To jest to co poprawia męską urodę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Pewnie ze Boguski jest dobrym grajkiem, ja bym powiedział że może być/będzie najlepszym w lidze choć to moja subiektywna ocena. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Każdy będzie dobry, jeśli poziom drużyny jest wysoki. Taki Paweł Strąk grał 11 lat temu w wygranym meczu z Schalke, a jest totalnym drewnem i teraz jest gwiazdą zaledwie Zawiszy.
Boguski był w swoim czasie przydatny, zanim spec od proszków go połamał. Obecnie jednak jest tak samo bezproduktywny jak wcześniej wymienieni przeze mnie Małecki i Sarki. To też subiektywna opinia ![]() ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
zgodzę się z hasłem - ktoś ma dobrą formę, forma drużyny ma wpływ na dobrą formę poszczególnych zawodników . Nie ma zależności gdzie cała drużyna gra dobrze i nie ma w swoim zespole słabych ogniw . Co możesz sugerować mówiąc ze każdy będzie dobry .. Nawet w najlepszych sezonach Wisły zawsze byli zawodnicy którzy byli 5 kołem u wozu . Strąk sam sobie zmarnował karierę , a nie przez to że nie grał już w tak dobrej Wiśle . Byli zawodnicy którzy przechodzili od nas do słabszych zespołów i nagle stali się lepszymi zawodnikami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
W kwestii Małecki vs. Boguski
Tego drugiego wyróżnia właśnie produktywność - w sensie współpraca, gra zespołowa i efektywność gry na boisku. Małego nie broni w tym momencie nic... To smutne ale takie są fakty. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co gadać, bardzo nieodpowiednie zachowanie. Olał klub, który tyle lat zapewniał mu ciepłą i dobrze płatną posadkę...
Facet od pół roku nic nie gra. Za zasługi nikt mu tej posadki nie zagwarantuje, ale szacunek do kolegów, trenerów i bossa powinien zostać zachowany. Jak to mówi stare porzekadło. Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna.... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po tym co odpier.dolił teraz to szerokiej drogi niech nie wraca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeszcze niedawno myślałem że odejście Małeckiego to będzie dla nas strata, ale teraz wiem, że to będzie pokaźne wzmocnienie, bo skoro chłop potrafi robić takie cyrki na meczu to co musiał wyprawiać na treningach. Jeszcze znowu by komuś na treningu nogę złamał, a tak skończy się ferment.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Powołania dla Brożka i Miskiewicza
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...akow,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I jeszcze jedno. Radosław Sobolewski gdy odchodził to dziękował ze łzami w oczach właścicielowi za to co zrobił dla niego i jego rodziny.
To był wzruszający widok. Małecki nie przyszedł na wigilię klubowa, a pasowało chociaż podziękować Cupialowi jeśli pogodził sie odejściem. Nie podszedł do kibiców. Smutny widok. Byc może Patryk ma problemy psychiczne, być może jak ktoś pisał w innym temacie jest tylko dzieciątkiem któremu skończyła się zajawka na Wisle. Nie jest facetem z klasa co już nie raz udowodnił. Zawsze wydawał mi się takim co dużo mówi, i obnosi się dumnie symbolami związanymi z Wisła. Czy tak Reymana i Jana Pawła II nosi w sercu to watpilem i wątpię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja już od dawna mówiłem że cyrk jaki wyprawia Małecki (tatuaż, mówienie o kochaniu Wisły) to tylko i wyłącznie gra pod publiczkę. Niestety wiele osób się na to nabrało.
Cieszyłem się jak odszedł do Turcji. Mam nadzieję że teraz odejdzie i będziemy mogli o nim zapomnieć. Jeżeli Małecki odejdzie za granicę to niestety ale będzie to oznaczało dla niego zjazd. Nie pod kątem finansowym, ale pod kątem kariery. Przecież on nie zna żadnego języka poza polskim. Dlatego sobie w Turcji nie poradził. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Dla was wszystko jest czarne albo białe, nie ważne, że jest to złożony problem to Małecki albo Bóg, albo ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Fajnie, że jesteśmy wysoko w tabeli. Wszystko super, ale to zasługa tak naprawdę wysokiej formy naszego kręgosłupa : Miśkiewicz Głowacki Garguła Brożek. Akurat wszyscy zagrali świetną rundę, ciekawe, czy uda się utrzymać formę do wiosny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wystarczyło posłuchać jak się wysławia i co przez niego przemawia. Przepraszam za porównanie ale tak jak w przypadku Szpilki miałem, mam spore wątpliwości co do tego typu osób które wyrzucają kibiców na drugą stronę błoń, są wyszczekani. Czy robią to pod publikę czy szczerze mają Wisłę w sercu. Rozejrzyj się wokół siebie, na pewno masz jakiegoś znajomego co chodził na Wisłę bo chciał przynależeć do pewnej grupy, bo była moda w gimnazjum na Wisłę, bo kupował sobie koszulki z chuligańskim motywem i chciał być fajny. Na końcu skończyła się zajawka i znalazł tysiąc wymówek. Ja tego nie kupuję. A już na pewno nie u piłkarza w tak młodym wieku. Co innego gdyby miał 27 lat reprezentował naszą Wisłę od początku kariery. To są tylko moje i niektórych osób przypuszczenia. W innym temacie próbowałem go nawet usprawiedliwiać, może ma depresję? Paweł Brożek powąchał europy i wrócił z inną głową, Małecki nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że tak się kończy jego przygoda z Wisłą myślałem, że będzie bardziej lojalny no niestety tatuowanie symboli klubowych jednak nic nie znaczy w jego przypadku. Ciekawe co zrobi z tym tatuażem?
Najgorsze jest to, że nawet nie podjął rękawicy. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
No zapewne go wytnie ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sami na trybunach niejednokrotnie zagłaskiwaliśmy Małeckiego, więc do kogo teraz mieć pretensje, jak nie do siebie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Małecki ma kłopoty z samym sobą lub kieruje nim jakiś głupi doradcą . To dwie możliwości zachowań Małeckiego w ostatnich dniach. Mam wrażenie jednak że pozbycie się go to same plusy .... bo swoje 5 minut już miał za Skorży i Maaskanta zwłaszcze gdzie błysnął parę razy. Jednak po powrocie z Turcji to już nie ten sam piłkarz co kiedyś. W związku z tym powodzenia gdzie indziej Małecki
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
- do obowiązków piłkarza nie należy podchodzenia do kibiców po meczu - tak samo nie każdy ma ochotę chodzić na służbowe, sztywne spotkania wigilijne ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jaka była reakcja moich znajomych na to, że "nie przepadam za Małeckim". ![]() Cóż, nie wszyscy jak małpka powtarzają coś za innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
podszedł po sektor C podziękować bo może myślał że dostanie oprawe na pożegnanie: Mały nie zapomnij". Ale sie zdziwił i poszedł do szatni.
A tak na poważnie że nawet nie odwrócił się na skandowanie to już przesadził. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wierzę, że gesty Małeckiego były prawdziwe, a to wszystko co teraz obserwujemy, to efekt frustracji, braku dojrzałości i przede wszystkim KLASY! Patryk zachowuje się, jak małe dziecko, któremu mama zabrała ulubioną zabawkę, albo szalenie zakochany chłopak, który w momencie rozstania z ukochaną, zaczyna przejawiać do niej uczucie gniewu. Moim zdaniem ta szopka to z jego strony problem emocjonalny. I w tym właśnie momencie wychodzi, że tak naprawdę, facet jest jak dziecko obrażone na cały świat. Kiedyś zrozumie swój błąd. W tej chwili czuje się ofiarą i ma wszystko i wszystkich w dupie, krzywdząc przy okazji innych....
![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|