|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jeszcze tylko poczekamy jak na łazienkowskiej będą śpiewać 'jesteśmy dumą tego miasta..." tylko ciekawe co zrymują do tego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ty SE na mecz nie poszedłeś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Co do krakowskich klimatów się nie wypowiadaj, bo nie masz o nich pojęcia. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=XcBBJZL2thQ Znajdź 10 różnic. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak to mówi pewna osoba:
Za jądra i na latarnie z nim ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Szlak mnie trafia jak widzę na naszym forum flagi i inne tam emblematy tej szmaty z warszawki.Straszny syf się tutaj zrobił.Ocknijcie się wreszcie z kim macie do czynienia.Jak pojedziecie do stolycy na mecz to na pewno kawusią was poczęstują.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś się orientuje dlaczego na piątkowym meczu Legia - Śląsk, ochrona stadionu przy Łazienkowskiej zakwestionowała flagę warszawskiego fc Wisły ?
Jakież to niebezpieczne treści niesie wizerunek Warszawskiej Syrenki na tle Białej Gwady ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak oglądam "mecze przyjaźni" w triadzie to śmiać mi sie chce.
Amica siedzi w narożniku oddzielona od pasiastych (to nie jest przypadkiem sektor gości?), przekrzykują sie z pasiastymi. Amica śpiewa swoje, Cracovia swoje. Najpiew słychać gości śpiewających "Cracovie pokonamy", potem Cracovia odpowiada tym samym (Lecha pokonamy) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ile dzisiaj białoczerwonych w Kauflandzie? Bo się napinali, że dziś komplet będą mieli ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
BTW Kompletu na pewno nie ma ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie, ale to nie chodzi czasem o te karty kibica Cracovii?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ts0Tn...layer_embedded
Doping Legii na Sląsku... zaciekawiło mnie że oprócz głównego gniazdowego jest ktoś kto ogarnia doping w innej częsci młyna... warta uwagi także praca głównego gniazdowego
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.03.2011 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Podbeskidzie z nami. Ładne i proste, chyba trochę już nawet za proste.
Hasło na płocie: "Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie". ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...i-ligi,1612441
To jest jeszcze raz coś dla tych, co szumnie twierdzą, że "okrzyki" a nie ceny biletów mają wpływ na frekwencje... Niech tak kiedyś nasz zarząd zrobi jeden mecz ligowy za 10-15 zł na nowym stadonie... zobaczycie co się bedzie działo... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do tego potrzeba jeszcze panią prezes z botoksem w ustach z przeszłością w Playboyu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
a) teraz karnet = 15 zł za mecz| b) na Warcia kilka tysięcy biletów było darmowych - nawet nie wiem czy nie wszystkie edit b): "Bilety były rozdawane w kilku punktach w mieście" Lubie takich malkontentów co tylko czekają by dojebać swojemu klubowi.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 21.03.2011 o godz. 08:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Darmowe byly wszystkie, ale trzeba bylo je odebrac, ale spokojnie
Nagle na Warcie nie bedzie tyle chodzilo a i kiedys darmowe wejsciowki sie skoncza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. Tak, że wszystko jest kwestią czasu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja jestem tego zdecydowanie pewien no i kompletnie nie trafiony przyklad dales
Czas pokaze kto mial racje![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A co do Warty, to nie dość, ze rocznik lepszy to przynajmniej poznański klub a nie wynalazek z Wronek ściągnięty do Poznania w miejsce zlikwidowanego Lecha. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widac ze trzeba "recznie" tlumaczyc.
Co maja prawie darmowe bilety dla kobiet zwiazanego z jakas sensowna srednia frekwencja? Czy to kobiety maja przychodzic na stadiony? Sa "dodatkiem". Cracovia ma jakas srednia a teraz zobacz sobie na srednia Warty bez wczorajszego meczu to moze oczy Ci sie otworza ze glupoty piszesz. Tak samo moge napisac ze Warta miala wczoraj lepsza frekwencje niz Wy na ostatnim meczu z Widzewem. Ale jaki to ma sens jak na nastepnym meczu bedzie ich max 10k? i to przy naprawde wielkim szczesciu. Nie chce mi sie wiecej dyskutowac na temat ktory nie ma sensu. e: a druga czesc wypowiedzi to juz typowo podworkowa napinka. Tak Cie boli wczorajszy remis? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i nie zapominajmy, że Warta występuje w niższej klasie rozgrywkowej niz porównywany klubik z ul. Kałuży. Gdyby Warta grała w ekstraklasie np. z Legią, Wisłą, Widzewem, Górnikiem, Ruchem itp. frekwencja mogłaby być taka co mecz. Co do Warty to pewnie teraz jest to folklor, ale z czasem jestem przekonany, że może zaistniec jako alternatywa, tymbardziej że kiedyś więcej ludzi chodziło w Poznaniu na ten klub. Od czegoś trzeba zacząć. Początek już jest zrobiony . Za 10 lat nikt nie będzie pytał skąd się to wzięło.Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 21.03.2011 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba nie wiesz o co mi chodziło... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inny przyklad to frekwencja na Górniku... ok 10-5 lat temu - zenada 5 tys góra... nagle zrobili bilety najpierw za 5 zł potem za 10 i na kazdym meczu komplet 15-18 tys na tym ich kurniku To chyba są przyklady nad ktorymi trzeba się troche zastanowić... Nie sugeruje karnetów za 15 zł. ale stwierdzam fakt, że jestesmy tak "dobrzy" kibicowsko, ze wiecej jak 15 zł ludzie nie chcą płacic za bilet na mecz... bez względu na to, czy na meczach się klnie czy nie. Mnie to osobiscie frustruje, ale tak juz jest... takich kibicow mamy
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.03.2011 o godz. 15:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Warta ma w ogole jakis kibicow czy to sa tylko Amicowcy utozsamiajacy sie z Warta? Duzo osob w barwach Amici bylo na tym wspomnianym meczu? Pytanie do studia
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|