|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
strony z multimediami wislackimi prosze bo ostatnio do tylu jestem.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://granchos.wrzuta.pl/film/8VvbvXEn7X/
wie ktoś jak nazywa sie tytuł tej piosenki w tle. Kumpel szuka już dobrych kilka dni ale jakoś nie da sie do tego dojść. Może ktoś słucha i wie. Z góry dzięki ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item430336283_polk...m_kartell.html
czy wie ktos gdzie w necie/Krakowie można kupić tego typu półki ? moga byc metalowe i nie zmieniać kształtu byle cena była ludzka![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W jaki sposób klub planuje upchanie 1600 Angoli na stadionie Wisły, na ścisk ledwo weszło 1200 Jagielloni na E5 a gdzie indziej można gości posadzić? bo znowu całe E na 1600 angoli też odpada?
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
na pewno znajdą jakieś rozwiązanie i podejrzewam, że nie będzie komfortowe dla kibiców Wisly z sektora E
![]()
Ostatnio edytowane przez wojteq_NH : 04.09.2008 o godz. 23:18.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdzie są tanie sklepy jubilerskie w Krakowie, w których znajdę srebrne obrączki - wie ktoś?
pomijam Apart, bo tam nie mają par :S ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
byłem pewien, że dzisiaj wisla gra z borkiem fałęckim z okazji 80 lecia istnienia tego klubu? był kiedyś taki news. może coś wiecie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ma ktoś kablówke z Astera ?
Ile kosztuje przykładowo pakiet z C+ i jakims netem? Widziałem te ich cenniki i nie moge rozkminić ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak mogę w Corelu stworzyć wiele stron w jednym pliku (oknie). Potrzebuję następnie by te strony wszytskie były w jednym pliku PDF. A już wiem, że nie da się pojedynczo tworzyć stron PDF a następnie z każdego osobnego wstawić by było w jednym pliku PDF, tak sie nie da. Stąd moje pytanie jak w Corelu zrobić by bylo pare stron w jednym oknie? Bo następnie będzie się dało zapisać je w jednym dokumencie PDF.
Eh troche zawile napisałem, ale mam nadzieję, że ktoś zrozumiał hehe. Pomocy.. Powód: chyba już nieaktualne;)
Ostatnio edytowane przez KamiK : 05.09.2008 o godz. 12:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy gdzieś obecnie skupują podręczniki do liceum?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
telefonu za cholere nie chce, wiec chyba taniej bym miał ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nietypowe pytanie:
mieszkam w bloku z wielkiej płyty na wysokim piętrze i gdzieś koło mojego okna się zalęgły nietoperze... I wlatują bydlaki do pokoju. Komu ja to mogę zgłosić? Straż pożarna? Jacyś ekolodzy? Bo to jest siódme piętro, więc jakiś wysięgnik by trzeba albo rusztowanie. A jak chmara nietoperzy lata przed oknem czy na balkonie w środku nocy to widok jest nieciekawy, a jak wpadnie do pokoju to już w ogóle masakra.![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Najlepiej byłoby udać się do administratora budynku, ale na Straż też możesz zadzwonić i zapytać czy się zajmują tego typu problemami
![]() ![]()
Szlakiem Wiślackiej wiary
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zapewne 6/10 czyli, że 6mb w dzień 10 w nocy.
Edit: A co do cennika to też nie mogę rozkminić tego od bardzo dawna, dlatego też zapytam ile by wyszedł net 3/6 i telefon domowy?
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 05.09.2008 o godz. 13:21.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
@Awe
Wydział Kształtowania Środowiska UMK http://www.bip.krakow.pl/?id=32&sub=struktura&query=id%3D10955%26pz%3D1 Krakowskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzetami http://www.ktoz.krakow.pl/kontakt/kontakt.htm Jesteś pewien ze to nietoperze a nie np. jeżyki? Choć jak piszesz że w nocy lataja i miałeś spotkanie w pokoju to watpliwości raczej brak. Zadzwoń na 1-szy numer, oni podnajmuja firmy do interwencji. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Niekoniecznie. U mnie taniej wyszło z telefonem, z którego nikt nie korzystał i sobie poprostu stał. A teraz nawet aparatu nie mamy podłaczonego. W jakims tam pakiecie jak chcesz brać prawie wszystkie usługi to sie opłacało wziąc wszystko.
Ja mam kablówkę, C+, net i telefon. I płacimy 199zł. tylko, że mamy 2 dekodery (cyfrowa TV i C+ na tym jest). Bo mamy 2 telwizory i żeby móc oglądać na nich różne rzeczy przez dekoder. Ale za to płacimy jakies 45zł. Więc mając 1 TV zapłacić powinieneś koło 150zł. Internet pakiet "Twój Dom", dla mnie działa ok i starcza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
która stroną piłkarskiego Śląska Wrocław jest najpopularniejsza, a dokładniej mam na myśli forum tego klubu?
jeżeli znalibyście inne, bardziej ogólne forum Ślaska Wrocław [piłkarsko-koszykarskiego] również będę wdzięczny za podanie adresów |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Otwarty jest jeszcze basen na Reymonta?
Bo weekend ciepły zapowiadają i wypada pożegnać wakacje ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
Semper Fidelis! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
KS Borek napisał(a):
podbijam ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do cenników w Aster. Te na necie to duże uproszczenie. Najlepiej łapać plakaty na klatkach.
Co do telefony to racja najbardziej się opłaca brać wszystko. Tym bardziej że teraz bez telewizji cyfrowej nie możesz brać C+. Na necie pisze że za 129. można dostać ale net 3/6. Troche kiepsko. Oni co miesiąc mają inne cenniki. C+ zazwyczaj 3 miesiace po 1 zł pozniej 29. Czesto zdaża się że pierwsze miesiące za kilka złotych są. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W jakich godzinach otwarty jest w soboty "Fanatyk" ? I czy WŚ nadal jest otwarty od 10-14 ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://85.12.43.84/go/?cmp=nm_bm3c_2...50044&rid=zdez
Jeżeli na wielu przezemnie otwierqanych strobnach po wciśnięciu na reklamę(reklamuje jakieś:" WARNING!!! Your pirvacy data is danger" Wydaje mi się, ze ta reklama jest nie prawidłowa.) po za tym np. otwierają mi się gogle, ale jak wpisze w nie jakieś słowo to się tylko ładuje, ładuje i nic więcej za pierona nie wyszuka wciąz pozostaje na stronie głownej google, to samo nasza-klasa.pl za pierona się nie załadują. Czy mam jakiegoś wirusa czy co |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może głupie pytanie, ale czy aby kierować tirem z naczepą, trzeba mieć CE, czy wystarczy samo C?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na bank C+E
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy wie ktoś może kiedy w końcu wychodzi Fifa Manger 09
Dzięki bardzo za odpowiedź Powód: odp.
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 05.09.2008 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Prawdopodobnie w październiku, z tego co słyszałem. Wszystkie gry EA z końcówką 09 mają wyjść w październiku.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam poważny problem egzystencjonalny :(
Błagam, pomóżcie, bo popadne w rozpacz ! Otóż pewnego dnia zapragnąłem sie polansować na naszej-klasie i wstawić wreszcie zdjęcie swojej facjaty na profil w tym jakże zacnym portalu. Wszystko szło jak po maśle: znalazłem odpowiednią fotke na dysku, znalazłem tą opcję wstawiania zdjęć i przystąpiłem do działania. Tutaj pojawia się właśnie problem - firefox mieli i mieli to zdjęcie, a po kilku minutach mocowania sie z nim wyskakuje mi komunikat, że połączenie zostało zresetowane :( Nie dane mi będzie pochwalić się kolegom swoją muskulaturą ? :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakąś dobrą i sprawdzoną sekcję bokserską w Krakowie (oprócz Wisły)? Z góry dzięki.
|
|
|