The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła
Zwycięstwem gospodarzy 6 4,58%
Remis 26 19,85%
Zwycięstwo Wisły 99 75,57%
Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2012, 16:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To znaczy, ze takie Podbeskidzia czy Bełchatowy doszły na dzisiaj poziomem do poziomu MP z 2011?
A jaki to był ten MP 2011.Prawie żaden,w wiekszosci zdobyty dzięki wpadkom innych....więc o jakim tu poziomie mówimy?
Pokłosie tego poziomu to wszyscy zaprezentowali teraz w LM i LE.

wolfy napisał(a):Wyświetl post

Mnie się wydaje, że większość drużyn sprzedawała na potęgę, a taki Widzew to już poleciał po całości w tym temacie i ma sześć punktów. Odpowiednio: z mistrzem i wicemistrzem Polski.

Rozumiem, gdybyś napisał, że nasi piłkarze są i byli słabi. Ale że to reszta ligi nam nagle odfrunęła to pierwsze słyszę...

...
Nie chodziło mi ,ze wszyscy.Np.taka Legia,pozyskła Ljuboje,Radovic odzyskał formę ,a młodzi dorosli do poziomu ligi i graja jak kiedys Małecki u nas.My nie pozysklismy nikogo takiego,nikt nie odzyskał formy(wręcz stracił -Melikson) , o młodych to nie chce mi sie nawet gadac.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:47.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.08.2012, 17:48
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie chodziło mi ,ze wszyscy.Np.taka Legia,pozyskła Ljuboje,Radovic odzyskał formę ,a młodzi dorosli do poziomu ligi i graja jak kiedys Małecki u nas.My nie pozysklismy nikogo takiego,nikt nie odzyskał formy(wręcz stracił -Melikson) , o młodych to nie chce mi sie nawet gadac.
OK. Ale nas jak na razie nie cisnęła Legia albo Amica, tylko Bełchatów i Podbeskidzie. W pierwszym klubie był rozpad drużyny po wycofaniu się głównego sponsora, w drugiej stracili Patejuka, a ściągnęli chłopaka z okręgówki (na nas akurat wystarczył).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.08.2012, 18:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
OK. Ale nas jak na razie nie cisnęła Legia albo Amica, tylko Bełchatów i Podbeskidzie. W pierwszym klubie był rozpad drużyny po wycofaniu się głównego sponsora, w drugiej stracili Patejuka, a ściągnęli chłopaka z okręgówki (na nas akurat wystarczył).
Ja nie mówie ,ze mamy miec powody do zadowolenia,tylko,że niekoniecznie Probierz temu winny....to po pierwsze.
Właśnie, inni sciągnęli Patejuka.....
Po drugie,to dopiero druga kolejka i nie ma co popadac ani w histerię ,ani w samozachwyt.Zobaczmy jak to będzie wyglądało po 7,8.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:48.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.08.2012, 19:12
Biorac pod uwage ze pod Maaskantem kazdy kopal dolki zaczynajac od pracownikow Wisly, a konczac na rodzimych "dzinnikarzach sportowych" osoba trenera Probierza mimo marnej gry ma nad wyraz spokojny odbior w mediach.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.08.2012, 20:05
Mecz przegrany przez Głowę, który dał się ograć jak junior przy stracie gola. No, ale to ponoć ikona...
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.08.2012, 20:11
Mam pytanko do kibiców w sprawie ściepy na legende boisk tureckich i szkockich, czy udało się już Bednarzowi z Probierzem utopić kolejne środki, tym razem nie Cupiałowe

Jestem ponownie pod wrażeniem transferów Bednarza. Uprzednio rozpieprzył stary skład Wisły do końca a potem sprowadził przepłaconych przestępców piłkarskich oraz nieudaczników ( Marcelo był wyjątkiem od reguły). Teraz robi to samo z piłkarzami Holendrów i Bogu dzięki, że póki co mamy jeszcze paru piłkarzy, ale raczej do czasu, widząc jego następców

Jestem także pod wrażeniem Probierza, który razem z Gargułą stanowią w Wiśle nową jakość, gdyż nigdy dotąd Cupiał nie tolerował podejrzanych o korupcję. Głowacki skwitował krótko pytanie o swój powrót - wróciłem nie po to aby udawadniać coś komuś lub uczyć kogokolwiek, bo dla przykładowych Czekajów, powinni być inni nauczyciele. Przyznał szczerze, że tradycyjnie Wisła znowu przespała wynik i ani on, ani Sobol tego nie zmienią, a tym samym Probierz, jak widać. Ale Michał to Michał i basta w eterze

Ogólnie zgadzam się z poprzednikami, że Cupiał zastępuje stabilizację i rozwój - powtarzającymi się rewolucjami, bo ekstraklasa, nadal pozwala nawet na mistrzowski Śląsk czy Ruch, czyli na wszystko. Błędnie mu sie wydaje, że wychodzi na tym lepiej czyli taniej w/g niego. W dobie powiększonego , nowego stadionu, Cupiał składa broń transferową i ogranicza budżet, nawet nie myśląc o rozwoju klubu, choćby co do bazy treningowo-szkoleniowej. To już nawet nie jest kolejna rewolucja klubowa, lecz pod jej hasłem - zwijanie a nie rozwijanie klubu. "Teraz Polska" nadal pije jak piła i dlatego gra to co gra. Ekstraklasa nie dla idiotów. Tylko szkoda tych pustych, nowych stadionów. Zobaczcie ponadto, jak wiele klubów próżności i bezwstydu, sponsorowanych jest przez środki publiczne, czyli nasze i tylko po to aby ekstraklasa się kręciła we własnym sosie, bo z zewnątrz przypomina skansen piłkarski, gdy kompromituje się w pucharach, unaoczniając bezsens marnowania naszych publicznych pieniędzy na wzbogacanie tego skansenu .
Ostatnio edytowane przez kot : 27.08.2012 o godz. 21:13.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.08.2012, 20:23
Cytat:
Mam pytanko do kibiców w sprawie ściepy na legende boisk tureckich i szkockich, czy udało się już Bednarzowi z Probierzem utopić kolejne środki, tym razem nie Cupiałowe
Niestety zdaniem onetu go nie chcą.
A szkoda bo Głowacki rozsądny facet pewnie szybko rozeznał się w sytuacji naszych napastników i jego wczorajszy występ w lidze plus można odczytać jako poparcie dla transferu Pawła.

Również chciałbym aby Wisła ściągnęła młodego utalentowanego napastnika jednak wiem kto decyduję u nas o transferach. Probierz też w Jagiellonii pudłował często...

Wiadomo że decyzji o transrze nie podejmuj się jednoosobowo tak czy inaczej podziwiam tu Adama Nawałkę, który trafia z transferami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.08.2012 o godz. 20:34.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów