|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła | |||
| Zwycięstwem gospodarzy |
|
6 | 4,58% |
| Remis |
|
26 | 19,85% |
| Zwycięstwo Wisły |
|
99 | 75,57% |
| Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
![]() Pokłosie tego poziomu to wszyscy zaprezentowali teraz w LM i LE.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:47.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
OK. Ale nas jak na razie nie cisnęła Legia albo Amica, tylko Bełchatów i Podbeskidzie. W pierwszym klubie był rozpad drużyny po wycofaniu się głównego sponsora, w drugiej stracili Patejuka, a ściągnęli chłopaka z okręgówki (na nas akurat wystarczył).
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Właśnie, inni sciągnęli Patejuka..... Po drugie,to dopiero druga kolejka i nie ma co popadac ani w histerię ,ani w samozachwyt.Zobaczmy jak to będzie wyglądało po 7,8.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:48.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Biorac pod uwage ze pod Maaskantem kazdy kopal dolki zaczynajac od pracownikow Wisly, a konczac na rodzimych "dzinnikarzach sportowych" osoba trenera Probierza mimo marnej gry ma nad wyraz spokojny odbior w mediach.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mecz przegrany przez Głowę, który dał się ograć jak junior przy stracie gola. No, ale to ponoć ikona...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam pytanko do kibiców w sprawie ściepy na legende boisk tureckich i szkockich, czy udało się już Bednarzowi z Probierzem utopić kolejne środki, tym razem nie Cupiałowe
Jestem ponownie pod wrażeniem transferów Bednarza. Uprzednio rozpieprzył stary skład Wisły do końca a potem sprowadził przepłaconych przestępców piłkarskich oraz nieudaczników ( Marcelo był wyjątkiem od reguły). Teraz robi to samo z piłkarzami Holendrów i Bogu dzięki, że póki co mamy jeszcze paru piłkarzy, ale raczej do czasu, widząc jego następców ![]() Jestem także pod wrażeniem Probierza, który razem z Gargułą stanowią w Wiśle nową jakość, gdyż nigdy dotąd Cupiał nie tolerował podejrzanych o korupcję. Głowacki skwitował krótko pytanie o swój powrót - wróciłem nie po to aby udawadniać coś komuś lub uczyć kogokolwiek, bo dla przykładowych Czekajów, powinni być inni nauczyciele. Przyznał szczerze, że tradycyjnie Wisła znowu przespała wynik i ani on, ani Sobol tego nie zmienią, a tym samym Probierz, jak widać. Ale Michał to Michał i basta w eterze ![]() Ogólnie zgadzam się z poprzednikami, że Cupiał zastępuje stabilizację i rozwój - powtarzającymi się rewolucjami, bo ekstraklasa, nadal pozwala nawet na mistrzowski Śląsk czy Ruch, czyli na wszystko. Błędnie mu sie wydaje, że wychodzi na tym lepiej czyli taniej w/g niego. W dobie powiększonego , nowego stadionu, Cupiał składa broń transferową i ogranicza budżet, nawet nie myśląc o rozwoju klubu, choćby co do bazy treningowo-szkoleniowej. To już nawet nie jest kolejna rewolucja klubowa, lecz pod jej hasłem - zwijanie a nie rozwijanie klubu. "Teraz Polska" nadal pije jak piła i dlatego gra to co gra. Ekstraklasa nie dla idiotów. Tylko szkoda tych pustych, nowych stadionów. Zobaczcie ponadto, jak wiele klubów próżności i bezwstydu, sponsorowanych jest przez środki publiczne, czyli nasze i tylko po to aby ekstraklasa się kręciła we własnym sosie, bo z zewnątrz przypomina skansen piłkarski, gdy kompromituje się w pucharach, unaoczniając bezsens marnowania naszych publicznych pieniędzy na wzbogacanie tego skansenu .
Ostatnio edytowane przez kot : 27.08.2012 o godz. 21:13.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
A szkoda bo Głowacki rozsądny facet pewnie szybko rozeznał się w sytuacji naszych napastników i jego wczorajszy występ w lidze plus można odczytać jako poparcie dla transferu Pawła. Również chciałbym aby Wisła ściągnęła młodego utalentowanego napastnika jednak wiem kto decyduję u nas o transferach. Probierz też w Jagiellonii pudłował często... Wiadomo że decyzji o transrze nie podejmuj się jednoosobowo tak czy inaczej podziwiam tu Adama Nawałkę, który trafia z transferami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.08.2012 o godz. 20:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|