The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2009, 17:37
bramki z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=Tr7e7cSgxZc
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.09.2009, 17:39
co do komentatora, to się nie dziwcie...zawsze tak jest, jak faworyt gra z kopciuszkiem, to się kibicuje słabszemu. Chciał sensacji po prostu.

ważne że zwycięstwo...teraz ciekawe kogo nam los przydzieli.

Cracovia gra dogrywke w Kobylinie
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 17:40
Kobylin - Gorsza strona Błoń - rzuty karne

Trzymajcie kciuki za Piaścika
WISŁA!!!
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2009, 17:45
Śląsk odpadł :/
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.09.2009, 17:46
Proud napisał(a):Wyświetl post
co do komentatora, to się nie dziwcie...zawsze tak jest, jak faworyt gra z kopciuszkiem, to się kibicuje słabszemu. Chciał sensacji po prostu.

ważne że zwycięstwo...teraz ciekawe kogo nam los przydzieli.

Cracovia gra dogrywke w Kobylinie
nawet nie chodzi o to ze kibicował Hetmanowi

Zawodnicy mu się mylili, ale rozwalił mnie mowiąc ze Wisła istnieje od 93lat...
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2009, 17:47
hudinho napisał(a):Wyświetl post
nawet nie chodzi o to ze kibicował Hetmanowi

Zawodnicy mu się mylili, ale rozwalił mnie mowiąc ze Wisła istnieje od 93lat...
aaa...z tym się zgodzę

rzeczywiście, merytoryką to on nie grzeszył.

edit:

szkoda tego Kobylina, liczyłem na Nich w następnej rundzie.
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 17:47
Piast Kobylin odpadł
WISŁA!!!
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.09.2009, 17:52
Śląsk odpadł z Dolcanem po karnych... :(

Dalej gra też Start Otwock, czy Bytovia Bytów
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 23.09.2009, 17:54
komentator to kompletna porażka. Często się mylił..A już nie powiem o operatorach kamer(często się przywieszali,a przy niektórych sytuacjach nie było widać rogu boiska.
jerry1990
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2009, 17:58
Cholera jasna ... Wisła ma 93 lata Diaz to Kirm i pare innych gaf ...
Ale piłkarzyków Hetmana jakoś nie mylił...
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.09.2009, 18:00
Ten cały Jasina, jest chyba z Lublina, więc nie ma co sie dziwić że kibicował drużynie ze swojego regionu.
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.09.2009, 18:00
Dorzuciłby ktoś do ściągnięcia bramki Małeckiego?

--

JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Ten cały Jasina, jest chyba z Lublina, więc nie ma co sie dziwić że kibicował drużynie ze swojego regionu.
Kibicować to on sobie może w domu lub stadionie jako widz.
Jeżeli jest zatrudniony jako komentator w telewizji publicznej to zmienia postać rzeczy i chyba nikomu nie trzeba tego tłumaczyć - żenada.
efi
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 23.09.2009, 18:04
jerry1990 napisał(a):Wyświetl post
Cholera jasna ... Wisła ma 93 lata Diaz to Kirm i pare innych gaf ...
Ale piłkarzyków Hetmana jakoś nie mylił...
Sam jesteś piłkarzyk
JAR0
Senior Member

Stary 23.09.2009, 18:05
MCX napisał(a):Wyświetl post
Kibicować to on sobie może w domu lub stadionie jako widz.
Jeżeli jest zatrudniony jako komentator w telewizji publicznej to zmienia postać rzeczy i chyba nikomu nie trzeba tego tłumaczyć - żenada.
Masz racje, ale jaki profesjonalizm panuje w publicznej wiemy od dawna. Stąd przestały mnie już dziwić takie rzeczy.
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.09.2009, 18:10
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Z tak słabym rywalem strzelić dwie bramki. Wyczyn nie lada.
To czemu Kirmowi znowu się nie udało chociaż 1 raz trafić jak to takie proste? A reszcie? Z twoich słów wnioskuję że byle kto po dwa gole powinien strzelić i powinniśmy wygrać hmmmm 10x2=20 tak 20 do 0 (bramkarza nie liczę)

Jesteś tak stronniczy że głowa boli, nie lubisz Małeckiego i za wszelką cenę umniejszasz wszystko co robi... nawet bramki. Dla mnie jest to żałosne.

(Małecki nie jest wybitny ale wypada sprawiedliwie oceniać jego grę)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 23.09.2009, 18:18
Ogladalem tylko druga polowe, bo dopiero wrocilem z pracy.
Ja wiem ze to 2 liga, ze jakis Hetman, ze graja jak juniorzy itp ale ten brak zaangazowania to mnie w oczy klul.
Pilke nasi przyjmowali tak ze podskakiwala im na wysokosc brody i to zadne ostre podania nie byly tylko zwykle lenistwo i brak koncentracji. No chyba ze buty sobie lewe z prawymi pomylili...
Wisla zaczela grac jak Hetman z sil opadl, swoja droga jak opadl, to wygladal juz tragicznie. Grali jeszcze gorzej niz z Polonia Bytom.
Na plus 90 minut Jirsaka, Cebanu,i ze Alvarez moze grac i wystep Maleckiego - wygladal na jedynego ktoremu sie naprawde chcialo choc wiadomo ze wszedl swiezy gdy pilkarze Hetmana sie juz czolgali.
DysoN
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2009, 18:32
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Jesteś tak stronniczy że głowa boli, nie lubisz Małeckiego i za wszelką cenę umniejszasz wszystko co robi... nawet bramki. Dla mnie jest to żałosne.

(Małecki nie jest wybitny ale wypada sprawiedliwie oceniać jego grę)
Nie,to nie kwestia lubienie czy nie lubienia. Tutaj rzecz rozchodzi się o umiejętności,ktorych gość za wielkich nie posiada. Dla Ciebie wyznacznikiem jest mecz z Hetmanem Zamość. Dla mnie to co widziałem w ostatnim meczu ligowym. Wybacz ale mecze sparingowe lub takie z Hetmanem to traktować można jak zabawę. Niech strzeli bramki w meczach ligowych z Legią lub Amiką i niech tam będzie wyróżniającym się piłkarzem,powkręca kliku kolesi,to wtedy pogadamy. Póki co to z ogórkami coś tam nastrzelał i wielkie halo. Niech w takich meczach coś pokaże. O ile wcześniej nie odejdzie do WHU rzecz jasna. Bo oki co jest przeciętniakiem a rozgłosu wokól niego co nie miara.

Poza tym jak naszych ligowców serio nie traktuje. Czy to Małecki czy nie. Wystarczy solidny obrońca i chłopak nie wiedziałby co robić.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.09.2009 o godz. 18:34.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
aadrian321
Member

Stary 23.09.2009, 18:32
Mam pytanie: Jak tam kibicowsko wypadlismy i jaka liczba byla(nie ogladalem meczu)? Z gory dzieki
kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 23.09.2009, 18:37
Wg. strony Hetmana widzów: 8000 (300 z Krakowa)
aadrian321
Member

Stary 23.09.2009, 18:40
A ile biletow dostalismy ?
westersyl
Guest

Stary 23.09.2009, 18:43
Jeśli w pierwszej połowie stracilibyśmy bramkę nie powinniśmy być zdziwieni. To co ten chłopaczek z napadu zrobił z Jopem chyba w dwóch sytuacjach- nie piszę żeby się na nim wyżyć czy coś takiego, to wołało o pomstę do nieba. Wyobraźmy sobie, że na jego miejscu byłyby ktoś bardziej doświadczony to powinno być 2:0 w plecy. Cały czas myślę tu o pucharach bo powinniśmy się na nie przygotowywać w każdym momencie to Jopa bałbym się wystawić. Pomyliłem się chyba co do Andraża on też ma problemy z techniką jak cała nasza drużyna, widziałem jedynie że Alvarezowi piłka nie przeszkadzała.
Moim zdanie ten mecz pokazał że wcale nie jest taka zła ta nasza młodzież oni nie są po prostu właściwie oszlifowani. Fajne dwie piłki rzucił gość ze środka pola z Hetmana. Ogólnie rozgrywki PP pokazują nam zawsze to samo że wystarczy być dobrze przygotowanym fizycznie i można ograć prawie każdego w polskiej lidze.
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.09.2009, 19:12
Jirsak zdecydowanie najlepszy na boisku. Piękny strzał z wolnego i fantastyczna asysta do Małeckiego.

Komentarz i realizacja transmisji masakra, porażka, katastrofa, dno itd. Ktoś jeszcze będzie narzekał, że ligę ma Canal+, a nie TVP ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2009, 19:22
mi się podobał ten młody w Hetmanie w środku pola. Jak schodził, to zobaczyłem jaki to drobny chłopaczyna. No ale ma dopiero 17lat. A i tak nieźle sobie radził i kilka piłek prostopadłych posłał w strone tego napastnika.
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.09.2009, 19:28
Przecież Jop tym meczem pokazał, że nawet chłop z II ligi jest od niego szybszy i stanowi dla niego ogromne zagrożenie. Jak już nasz stoper ma takie "emocje" mi dostarczać to walałbym, żeby wszedł jakiś nasz junior. A nie, że 18-latek ogrywa ponad trzydziestoletniego gracza, z którego i tak już nic nie będzie.

Diaz też jakoś mnie nie zachwycił. Zresztą po ostatnim meczu napisałem już jak to wg mnie wyglądało. Niestety Kirm zaliczył znowu słaby mecz. Coś się złego dzieje chyba bo jakoś co mecz to gra gorsze zawody. Może rzeczywiście w drużynie jakieś konflikty są? Jeśli tak to Głowa, Sobol powinni wziąć młodych i nowych za twarz i poważnie pogadać w swoim gronie. BO jak tak dalej będzie szło to może być ciężko.

Ale żeby nie było tak smutno to cieszyć może wynik. Mam nadzieję, że kolejna runda też obędzie się bez karnych bo jak przykład Śląska pokazał, że to zawsze loteria..
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.09.2009, 19:40
Dzisiejszy dzień pokazał tylko że między 3/4 drużyn z Ekstraklasy nie ma właściwie żadnej róznicy porównując z drużynami z I i II ligi. Między nimi każdy może wygrać z każdym to tylko kwestia formy dnia.

ps Jirsak najlepszy na boisku? Ja chyba inny mecz widziałem, Diaz też miał asyste i dodatkowo bardziej był widoczny zarówno w defensywie jak i w ofensywie. Dla mnie ten mecz tylko potwierdził to że wstawianie Diaza kosztem Jirsaka to słuszna decyzja na dzień dzisiejszy.
Ostatnio edytowane przez Baala : 23.09.2009 o godz. 19:43.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.09.2009, 19:58
Kirm od następnego meczu zdecydowanie na ławę. Okres ochronny się skończył. Równie dobrze może na lewej pomocy grać Ćwielong, który ma lepszy drybling i jest bardziej przebojowy.
Mecz bez historii, ale szczerze, to ten Hetman fatalny.
..
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2009, 20:18
Proud napisał(a):Wyświetl post
mi się podobał ten młody w Hetmanie w środku pola. Jak schodził, to zobaczyłem jaki to drobny chłopaczyna. No ale ma dopiero 17lat. A i tak nieźle sobie radził i kilka piłek prostopadłych posłał w strone tego napastnika.
Ciekawe jakby grał pod większym presingiem, czy by radę dawał.Ale fakt,facet zrobił dobre wrażenie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.09.2009, 21:07
Patrząc na to że gramy mecz z Polonią Warszawa w sobotę która odpoczywała (nie grała meczu PP, dopiero gra w październiku) nie ma co psioczyć że małym nakładem sił awansowaliśmy itd. Wiadomo, jeden mecz więcej + podróż do/z Zamościa to duży wysiłek dla naszych kopaczy

To polska liga a nie angielska i piłkarze umieją grać co 7 dni a nie 3 dni Nie zapominajcie o tym oceniając grę
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Stary 23.09.2009, 21:17
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem ze to 2 liga, ze jakis Hetman, ze graja jak juniorzy itp ale ten brak zaangazowania to mnie w oczy klul.
Pilke nasi przyjmowali tak ze podskakiwala im na wysokosc brody i to zadne ostre podania nie byly tylko zwykle lenistwo i brak koncentracji. .
To nie był brak zaangażowania, to był brak umiejętności.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.09.2009, 21:20
Kto będzie naszym następnym rywalem? losowanie? teraz będą dwa mecze? bo mogą być jaja jak trafimy na Zagłębie Sosnowiec. dwa mecze w Sosnowcu

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów