The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 15:17
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem z Krakowa!

Na innych meczach też byłem gościu i na ten też chcę iść...
To jak byłeś na innych to nie lepiej kupić karnet? Nie stałbys w kolejce, miałbyś pewność że wejdziesz na mecz, nie musiałbyś się przejmować konikami - same plusy.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
bieniu22l
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 26.05.2009, 15:34
Wisła przegrała ze Śląskiem 2-1
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.05.2009, 15:53
Strasznie się obawiam tego meczu. Wszyscy w to już uwierzyli, żeby czasami Lech nie okazał się znów drużyną która w ostatnich minutach wygrywa wszystko. Mam nadzieję, że piłkarze podejdą do tego meczu jak do każdego innego. Niby w Gdańsku też mieli być mega skoncentrowani a było niestety inaczej, dobrze że się tak skończyło jak się skończyło. Musimy ich wspomóc dopingiem, nie może być tak jak na Legii! JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.05.2009, 16:06
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
1 A dlaczego ma nie dawać zarabiać?
Dlatego, ze klub musi budowac swoja marke wsrod kibicow, a nie konikow. Bilety i tak zejda, jak maja zejsc, a jakas k..a nie dorobi sobie ksoztem tych, ktoryz byc moze wypruwaja sobie flaki, by na mecz skolowac kase. Nie czujesz tego, czy sam ciagniesz flote z bycia koniem ?
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.05.2009, 18:06
Wkurza mnie to że w sobotę po meczu oczywiście jak zdobędziemy mistrza na stadionie ktoś z Ekstraklasy S.A wręczy tylko puchar a po medale zawodnicy pojadą do Warszawy na jakąś galę w niedziele.
Może taka gala powinna być w mieście Mistrza.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.05.2009, 18:10
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Wkurza mnie to że w sobotę po meczu oczywiście jak zdobędziemy mistrza na stadionie ktoś z Ekstraklasy S.A wręczy tylko puchar a po medale zawodnicy pojadą do Warszawy na jakąś galę w niedziele.
Może taka gala powinna być w mieście Mistrza.
Rok temu mistrz Polski byl juz znany pare tygodni wczesniej, teraz jeszcze nie jest pewne.... odpukać! Wisła przegra ze Śląskiem i dupa z majstra...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.05.2009, 18:22
Nawet jeżeli przegramy to pamiętajcie- CRACOVIA GRA DLA NAS czy tego chcą czy nie ^^
Odpowiedz cytując
chmielu60
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 26.05.2009, 18:27
Czy będzie jakiś porządny doping na E ? Bo czytałem że szkoły maja być to nie wiadomo co będzie ...
Odpowiedz cytując
urit1906
Banita

Stary 26.05.2009, 18:36
im bliżej do tego meczu tym coraz bardziej nerwowo choc dzis bylem na spotkaniu z pilkarzami w Umbro i nastroje dopisuja, choc o mistrzu narazie nikt nie mowi. Śląsk, choc juz tak naprawde nie walczy o nic, a jedynie o prestiż, napewno sie nie polozy przed nami. Choc wydaje mi sie, ze Wisła wygra zdecydowanie ten mecz, strzelając po raz trzeci z rzedu 4 brameczki
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Stary 26.05.2009, 18:46
chmielu60 napisał(a):Wyświetl post
Czy będzie jakiś porządny doping na E ? Bo czytałem że szkoły maja być to nie wiadomo co będzie ...
bedziesz krzyczec/spiewac/klaskac Ty plus pare tysiecy innych osob, to nawet jakby bilety dostalo tysiac uczniow doping bedzie.
Ale... musi sie spelnic warunek z pierwszej czesci zdania, a z tym- jak wiemy- roznie bywa.
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Stary 26.05.2009, 19:08
chmielu60 napisał(a):Wyświetl post
Doping będzie taki jak zwykle. D coś zacznie, E odpowie. Parę razy w meczu to wychodzi, ale jeżeli masz na myśli taki doping jak na D przez cały mecz- to nie, nie będzie.

W sumie to zawsze na E po środku jest kilka osób dopingujących
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.05.2009, 19:11
elomike napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeżeli przegramy to pamiętajcie- CRACOVIA GRA DLA NAS czy tego chcą czy nie ^^
Czy ja wiem...Lepiej wygrać i liczyć na wygraną Amici. To ułatwiłoby sprawę Lechii. A nam ( Śląskowi ) miejsca już ta porażka z Wisełką nie zmieni.

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
Sliver12
Member

Od: 03.2009

Stary 26.05.2009, 19:54
Prawda jest taka, że Śląsk raczej nie odpuści, będzie grał swoje, ale to Wisła jest lepszą drużyną i powinna wygrać a nie patrzeć co zrobi Śląsk. Mecz przyjażni to będzie na trybunach, a nie na boisku.
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.05.2009, 19:58
nikt sie przed nami nie polozy... kibice, kibicami, ale pilkarze beda grac o zwycięstwo... juz Taras ich nastawi do tego odpowiednio..
Groundhopper
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.05.2009, 20:02
a kurs na Wisełke 1.25 ;o wierzą w nas...

Odpowiedz cytując
Sliver12
Member

Stary 26.05.2009, 20:11
Ale co tu dużo mówić tego mistrzostwa nie można wypuścić z rąk
Odpowiedz cytując
urit1906
Banita

Stary 26.05.2009, 20:14
Sliver12 napisał(a):Wyświetl post
Ale co tu dużo mówić tego mistrzostwa nie można wypuścić z rąk
bo jak to powiedzial Zieniu, ze trzeba byloby byc frajerem, zeby to zrobic...
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 26.05.2009, 20:21
plan jest taki...do 89 minuty przegrywamy 0-1... w Poznaniu Amika miazdzy Craxe 3-0 wierzac w mistrza... w 90 i 92 strzelamy 2 brameczki i mamy dwie okazje do świetowania w sobotni wieczor....
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.05.2009, 20:22
seba napisał(a):Wyświetl post
plan jest taki...do 89 minuty przegrywamy 0-1... w Poznaniu Amika miazdzy Craxe 3-0 wierzac w mistrza... w 90 i 92 strzelamy 2 brameczki i mamy dwie okazje do świetowania w sobotni wieczor....
Taaa - byli tacy co chcieli łapać 2 sroki za ogon

My lepiej wygrajmy ten mecz i nie kombinujmy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.05.2009, 20:25
Będzie trudno, ale trzeba walczyć Bo później się szykuję niebiańska feta Czy wiecie może czy będzie telebim przed stadionem?
Odpowiedz cytując
urit1906
Banita

Stary 26.05.2009, 20:27
przegrywac, to niech lepiej nie przegrywaja... lepiej niech remisuja a amika niech ma nadzieje do ostatniej minuty, ze moze cos sie nie udac i w 90 dopiero gol choc, na powaznie to lepiej niech strzela na 1-0 szybko bramke i kontroluja przebieg meczu, bo drugiego Gdańska to ja nie chce juz przeżywać... pare siwych wlosow przybylo na glowie po tamtym meczu, choc skonczylo sie szczesliwie dla Wisełki. Teraz trzymamy kciuki i za Wisle i za Lechie!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.05.2009, 20:34
nie podłozy nam sie Śląsk z prostych 2 powodow Po 1 zgode to maja tylko kibice, piłkarze na pewno zgaraja o wszystko po drugie tak smao myslał Śląsk w 82 roku i co? i sie Wisła nei podłozyła to teraz czemu miałby sie Sląsk podkładac.

Ja nie jestem na 100% przekonany ze damy rade ale nasz bilans 12-1-1 mnie do tego rpzekonuje i ostatnie 2 mecze gdzie wbijamy rywalom 8 bramek ^^
Chociaz trzeba zauwazy ze ŁKS i Lechia to nei Śląsk. Tamci rywale padli ze zmeczenia w koncowkach meczow a Śląsk jelsi wytrzyma fizycznie cały mecz i przy szczesciu nam cos wbije to tez moze byc roznie.

Mimo wsyztsko trzeba wierzyc w Wisłe ale nie byc pewnym na 100% bo to by były dopiero jaj jakby majster nie wpadł w Nasze rece... jak juz 90% ludzi okrzykneło Wisłe mistrzem ;/
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 26.05.2009, 20:38
Poznań gratuluję Wiśle mistrzostwa W przegraną ze Śląskiem chyba nikt nie wierzy... I do zobaczenia w przyszłym sezonie!
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Stary 26.05.2009, 20:49
A ja jak zwykle się boje. Bo wszystko się ostatnio tak pięknie układało.
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.05.2009, 21:22
Nie dygajcie ludzie, jak tak czytam niektóre posty to mi się wydaje, że wy chcecie tej sensacji na koniec sezonu. Nie po to tak zajebiście walczyliśmy, żeby teraz się położyć. Będzie dobrze! Nasi wyjdą na pełnej ****ie, o to jestem spokojny, a meczem z Lechią pokazali, że pomimo przyjaźni na trybunach, wśród kibiców, oni robią swoje. Na pewno nie zlekceważą rywala, na bank nie przejdą obok meczu. My się zajmijmy goszczeniem naszych Braci, pokażmy super doping i bawmy się razem na trybunach, resztą zajmą się piłkarze. A kto ciągle dyga ten trąba
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.05.2009, 21:46
Jak się położymy to nie wstaniemy. Cała rzecz w tym, żeby piłkarze się nie położyli przed meczem. Żeby się nie witali z przeciwnikiem, który walczy niczym Gołota z Lewisem (jak Wisła w Gdańsku). Zagrają na swoim normalnym poziomie i będzie gitarra. Biada jednak tym piłkarzom, którzy w trakcie meczu będą myśleć o fecie. Dzieli nas od niej 90 minut. Profesjonaliści jakimi niewątpliwie są nasi piłkarze, poważnie zagrają 90minut, jakie dzieli ich od mistrzostwa a historia opisana tutaj: http://slaskhistoria.w.interia.pl/histmp821.htm się nie powtórzy. Innymi słowy w skrócie: zagrajmy to co potrafimy a będziemy bawić się na Rynku z kibicami Sląska fetując dwunastego Mistrza Polski. Nie bawmy się jednak przed meczem i w jego trakcie. Chyba, ze na trybunach.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.05.2009, 21:47
Ja myślę, że Lechowi to już można 3pkt przypisać bo co jak co ale Cracovie to oni ograją tym bardziej że będą zmotywowani i zagrają na 110%, oni nie tracą nadziei i grają do samego końca i boje się żeby znów w końcówce nie narobili kłopotów...
Trzeba zagrać na 100%, strzelić bramkę i kontrolować przebieg gry. Nie ma wyjścia.
Skorża ich na pewno odpowiednio zmotywuje, oby tylko piłkarze to sobie wzięli do serca
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 26.05.2009, 21:51
Mamy zagrac AGRESYWNIE. Zadnej gry na remis. Skorza musi sprezyc ekipe, jedziemy ostro od pierwszej minuty!!!! Najgorsza rzecza teraz byloby uspienie czujnosci, bo niby jeden punkt, bo niby Slask... Na boisku nie ma zadnych sentymentow.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.05.2009, 21:56
Ja tylko przypomne ze czerwone koszulki ktore dostaliscie na Legii nie sa po to aby lezaly w domu, tylko po to aby ubierac je na mecze !

Ponadto kazdy wrzuca do puszek ile moze ! UW wykonala niewiarygodna robote, w puszkach znalazlo sie tylko 7% kwoty.

WSZYSCY NA CZERWONO !
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.05.2009, 21:59
Strzelic bramke to Lech odpuści pogoń za nami bo bedzie widział ze nie żadnych szans na majstra i wtedy popuści Cracovi i byc może znowy beda Derby w których wygrywamy po 3:0
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów