The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2009, 13:21
A gral ktos moze w 1 Vs 100 i mam jeszcze pytanie do tych co posiadaja X-klocek...Jak wy gracie przez siec skoro nie ma uslugi Xbox Live w PL i czy np jesli kupilem Xboxa w IRL i mam zalozone konto na live to bez problemu bede mogl grac na sieci jak wroce do PL
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 18.12.2009 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.12.2009, 18:48
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
A gral ktos moze w 1 Vs 100 i mam jeszcze pytanie do tych co posiadaja X-klocek...Jak wy gracie przez siec skoro nie ma uslugi Xbox Live w PL i czy np jesli kupilem Xboxa w IRL i mam zalozone konto na live to bez problemu bede mogl grac na sieci jak wroce do PL
A no tak gramy że rejestrujemy konto live np. na WB albo USA.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.12.2009, 20:52
kupiłeś w irl to rejestruj się bez problemu na irl ja tak mam
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.12.2009, 19:17
Kur$$$$ panowie, ja wiem że juz jestem stary bo juz mam 30 lat i sie nie znam bo konsole mam od miesiąca ale jak już coś polecacie to podajcie pełną nazwą a nie jakieś :
FNR4, UFC i ch$# jeszcze wie co. Kodami walicie czy co
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 22.12.2009, 20:35
julo napisał(a):Wyświetl post
Kur$$$$ panowie, ja wiem że juz jestem stary bo juz mam 30 lat i sie nie znam bo konsole mam od miesiąca ale jak już coś polecacie to podajcie pełną nazwą a nie jakieś :
FNR4, UFC i ch$# jeszcze wie co. Kodami walicie czy co

szybkie rozwiniecie dla Ciebie
Fifa 10 chyba wiadome
FNR4 - Fight Night Round 4 - Boks
UFC Undisputed - MMA
MW2 - Modern Warfare2 czyli kolejne Call of Duty jeden z lepszych shoterów
AC2 - Assasin Creed 2 - klimaty templariuszy , średniowiecznego rzymu itd
COD4 - Call of Duty 4 - strzelanka
COD5 WaW - Call od Duty 5 World of War - strzelanka 2 Wojna Swiatowa
Ostatnio edytowane przez famul : 22.12.2009 o godz. 20:59.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 25.12.2009, 10:20
A ja muszę przyznać, że Forza 3 i Dragon Age to chyba jak do tej pory najlepsze gry w jakie grałem na Xboxie.
Serdecznie każdemu polecam !
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.12.2009, 10:24
@ Famul - Assasins Creed 2 to RENESANS średniowiecze to 1-ka.
dawid TS - co do grafiki to się z Tobą nie zgodzę. Też gram na PS3 i widać, że ten silnik już nie daje rady. Porównaj sobie z Killzone 2 Jak nie masz , to teraz wyszło w platynowej serii. Po pierwsze dłuższa kampania, po drugie trudniejszy singiel, po trzecie grafa wyrywa z butów, po czwarte serwery dedykowane - jak Ci nie zerwie połączonia, to masz zerowe pingi.
Pomimo tych zalet K2 i tak leży na półce, a ja nabijam levele w MW2 Rzeczywiście - gra zajebista. Jak dotąd nie miałem za dużo czasu i nabiłem tylko 31 level, ale mam zamiar nadrobić zaległości.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.12.2009, 23:15
No dzięki @Famul za legendę do tych skrótów.

Mnie za to całkowicie pochłonęła gra FALLOUT3 PL.
Szkoda tylko że nie ma trofeów w niej.

Póki co mam tylko 4 gry, ale może jakąś okazje sie jeszcze wyhaczy.

(Tekken6, Uncharted 1, fallout3, i jakaś kulawa gra RATCHET & CLANK. )
Ostatnio edytowane przez julo : 26.12.2009 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 27.12.2009, 13:17
Nie wiem jak na PS3 ale na Xboxie wchodzisz w multiplayer dalej split screen i kolega sie dolacza drugim padem i tyle. Ot cala filozofia Swoja droga moze pare osob grajacych na sieci w MW2 poda swoje nicki to ja z checia pocisne z wami
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.12.2009, 16:05
mój nick na xbl: of5ajd, zapraszam do gry
Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 27.12.2009, 16:11
Wkrótce planuje zakup konsoli. Mam jednak dylemat: Playstation 3, czy xBox 360 Elite. Większość tematów, które przeglądałem nie dały mi odpowiedzi, bo tam temat kończył się na kłótniach. Mam nadzieję, że dostanę jakieś podpowiedzi (może na priv, żeby nie zaśmiecać tematu)
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 27.12.2009, 16:23
Ofsajd: Znajde Cie i zaprosze
Chimpanze: Moim zdaniem to co przemawia za kupnem PS3 to wbudowany Bluray. PS3 moze tez odtwarzac praktycznie kazdego rodzaju plyty na Xboxie nie chyba ze masz przerobionego. Jednak powiem szczerze ze ja swojego Xboxa Elite nie zaminilbym na PS3 za zadne skarby. Nie podoba mi sie menu w PS3 takie zwykle szare tlo. Nie wiem na ile to jest prawda ale np w Modern Walfare 2 grafika wyglada gorzej niz na Xboxie. Jedyne co zazdroszcze PS3 to to ze jest bardzo ale to bardzo ciche. Tyle ode mnie
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.12.2009, 16:59
A jest tu jakiś, szczęśliwy posiadacz PS2 slim ? ;d
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 27.12.2009, 19:58
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Chimpanze: zdecydowanie bierz PlayStation 3 - nie ma firmy nad SONY!
Konsola lepsza pod każdym względem, więcej gier ekskluzywnych + darmowa gra przez internet.
z tego co słyszałem to na początku przyszłego roku Sony też chce wprowadzić konta premium dla usług online tak że podejrzewam że już niedługo...
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 27.12.2009, 20:05
Konsola lepsza pod kazdym wzgledem...? chcialbym poznac te "kazde wzgledy"...Mysle ze ciezko jest znalesc forum, opinie jednoznacznie mowiace ktora konsola jest lepsza...Jedna i druga ma swoje wady...Ja akurat postawilem na Xboxa i nie zaluje tego wyboru

PS: Jest jeszcze ktos oprocz Ofsajda chetny pograc na Live w MW2
Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 27.12.2009, 20:40
Dzięki panowie za info Już wiem, że najlepiej będzie kupić konsole Sony. Prawdopodobnie padnie na PS3 Slim
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.12.2009, 20:42
@offsajd - to czytaj dokładnie. ewentualnie płatne mają być dodatkowe usługi (jak AXN, cross-game chatting itp.) samo granie , korzystanie z PSS itd zostają darmowe.
@chimpanzee - ja mam PS3 i nie jestem w związku z tym obiektywny, nie kryję. Nie powiem więc nic złego o x-boxie, powiem o zaletach PS3. Po pierwsze - bezawaryjność!!! po drugie - większa kultura pracy (cichutka)
Po trzecie - Jak masz tv HD to filmy na Blu-Ray wymiatają. A poza tym możesz upscalować zwykłe dvd, które teżwygląda lepiej niż na odtwarzaczu DVD.. Po Czwarte - wbudowane wi-fi. Po piąte - zdecydowanie lepsze Exclusivy. Obczaj tyuły: Killzone2, God of War, Uncharted 1 i 2 (2 to gra roku bez wzgl. na platformę) Nadchodzące Heavy Rain i GT5. Niektóre multiplatformy wyglądają lepiej na X-Boxie, ale zobaczysz to tylko jak postawisz obie konsole obok siebie z tą samą grą.Po szóste - GRASZ ZA DARMO ON-LINE i nie musisz żadnego abonamentu wykupywać, a to, o czym pisze ofsajd to plotki...Po siódme - w exclusivy na X-Boxa zagrasz sobie na pececie za jakiś czas.
Osobiście kupiłem PS3 używane, ponad roczne, po gwarancji, i nic złego mi sięz nim nie stało jak dotąd. A jak ktoś nie potrafi sobie tła zmienić bo mu się nie podoba, to nie mam pytań...
Moja opinia - PS3 jest świetnym wyborem!
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 27.12.2009, 20:56
ja nie jestem jakimś psychofanem jednego, ani drugiego xbox'a kupiłem ze względów finansowych, ale nie żałuję zabawa jest przednia, gier na wyłączność też jest całkiem sporo, np: dlc do gta4, mass efect, gears of war 1 i 2, seria forza. jedyna poważna wada to faktycznie głośna praca...
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.12.2009, 20:59
a ja mam xboxa i ps3 i xbox notorycznie sie po przerobieniu jebie - a to byla jedyna jego zaleta że da sie przerobić. Gry - więcej ekskluzywów na ps3, ogolnie płyty na ps3 są fajne i za roczek moze beda wykorzystywać w pełni pojemność blu ray - co będzie niebywałym osiągnięciem i gry będą lepsze niż na x360.
Xbox pełna gama gier do ściągnięcia z neta za nim przemawia no ale jak wcześniej pisałem laser psuje sie niemiłosiernie. Wybrałbym ps3 - jeśli miałbym kasę na kupno gierek. Fajny online gaming też jest jej plusem.

Mam pytanie : Gra ktoś w operation flashpoint 2 ? Masakra ja ledwo przeszedłem 2 epizody w tej grze i się zaciąłem potrzebuje pomocy;p jak co to PW
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.12.2009, 22:07
A jaka to zaleta przepraszam możliwość KRADZIEŻY Jak mi się podoba Aston Martin, a mnie nie stać to mam sobie ukraść
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 27.12.2009, 22:29
http://tvgry.pl/ ostatni odcinek "przeglądu tygodnia" pt. opowieść wigilijna. Nadaje się na zakończenie tego sporu o wyższości Xbox'a nad PS3 i odwrotnie.

Uważam że nie warto się licytować w tym temacie bo każdy ma trochę racji A jak ktoś jest w trakcie zakupu konsoli to takie przerzucanie się argumentami znajdzie na forach ogólnokonsolowych/growych
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.12.2009, 22:32
Bati_NS_TSW napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie : Gra ktoś w operation flashpoint 2 ? Masakra ja ledwo przeszedłem 2 epizody w tej grze i się zaciąłem potrzebuje pomocy;p jak co to PW
Moge ci podesłać poradnik
Ja zatrzymałem sie na chyba 7. misji pare tygodni temu i jakoś nie miałem kiedy pograć.

Poradnik do pobrania
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.12.2009 o godz. 22:41.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.12.2009, 22:55
-------------------
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 27.12.2009, 23:32
jak ktoś ma ochotę dorzucić mnie do znajomych na Exie to mój nick famulTS zapraszam ostatnio jestem bardzo rzadko dostępny ale to ze względu na prze ogromne kłopoty z połączeniem się do xlive myślę ze to wina mojego mądrego routera albo dostawcy neta a nie mam czasu nad tym przysiąść jak na razie bo musiał bym cała sieć wi-fi w domu przeinstalowywać ale jak się pojawię już z powrotem do zapraszam na multi MW2 , MW1 , Fifa 10 , Fifa 09 , GoW2 , GTA4

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Przypomniało mi się, że miałem o coś zapytać, mianowicie:
W fifie 09 są trofea: Strzel 5 bramek na arenie i Strzel 20 bramek na arenie, na czym to dokładnie polega? Chodzi o strzelenie tych bramek podczas jednego meczu czy jak inaczej?
wg tego co tu jest napisane to po prostu jak możesz już biegać zawodnikiem po arenie i masz tylko bramkarza to objedź go z 5 razy strzel bramkę i zobaczysz czy działa wydaje mi się ze na takiej zasadzie to ma działać szczerze nie pamiętam ps , sprawdziłem i tak to było po prostu jak masz arenę musisz wpakować 5 a potem 20 bramek i się odblokują bardzo proste

PS: Jest jeszcze ktos oprocz Ofsajda chetny pograc na Live w MW2
chętnie tylko muszę przywrócić do życia x-live przeważnie jestem dostępny wieczorami późnymi koło 23 w pl lub w swój dzień wolny ale jak coś zawsze można napisać to się zgadamy

btw kto pomoże zdobyć achiv w COD4
Mile High Club
Sky dive to safety on Veteran difficulty

bo za bardzo nie wiem jak go zrobić ktoś ma jakieś pomysły ? - może to ma związek z jakimiś misjami których nie mogę przejść na vecie a mam 3 takie , jedna na czas przedostatnia w silosie rakietowym dołażę do połowy a potem gdy zaczyna się odliczanie brak mi czasu za dużo ich żeby ich zdjąć na vecie , ta co strzela się ta fachowa snajperką zawsze mnie zabiją zanim ten pedalski helikopter przyleci i gdzie chowasz się na farmie i jest ich niezliczona ilość jak uda mi się wyjść z farmy to zginę gdzieś po za nią bo tylu ich się pojawia
Ostatnio edytowane przez famul : 27.12.2009 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 28.12.2009, 11:24
Mam problem z Forzą 3.
Mianowicie chcę zainstalować 2 płytkę żeby zyskać dostęp do wszystkich aut. Ok, daje w menu zainstaluj płytę 2, postępuję zgodnie z tym co jest napisane, po czym każe mi włożyć ponownie płytę 1. Dobra, czekam i czekam i nic. Wyskakuje niebieski ekranik "włoż płytę 1", ale ku..wa ona jest w napędzie:/
Wie ktoś o co kaman?
Jak Wy instalowaliście dysk nr 2?

Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.12.2009, 16:03
Kamyk, miałem podobnie, z tego co pamiętam to metoda prób i błędów. wyłącz i włącz konsole itp.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.12.2009, 17:28
famul napisał(a):Wyświetl post
btw kto pomoże zdobyć achiv w COD4
Mile High Club
Sky dive to safety on Veteran difficulty

bo za bardzo nie wiem jak go zrobić ktoś ma jakieś pomysły ? - może to ma związek z jakimiś misjami których nie mogę przejść na vecie a mam 3 takie , jedna na czas przedostatnia w silosie rakietowym dołażę do połowy a potem gdy zaczyna się odliczanie brak mi czasu za dużo ich żeby ich zdjąć na vecie , ta co strzela się ta fachowa snajperką zawsze mnie zabiją zanim ten pedalski helikopter przyleci i gdzie chowasz się na farmie i jest ich niezliczona ilość jak uda mi się wyjść z farmy to zginę gdzieś po za nią bo tylu ich się pojawia
O to chodzi http://www.youtube.com/watch?v=FbYXV0UivpM.
Kojarzysz taką misje

Kamyk: Zainstaluj 2dvd z poziomu dashboarda a nie z gry i powinno być gites.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 28.12.2009 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 28.12.2009, 18:33
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Na dysku zainstalowałem pierwszą płytkę, wtedy drugiej się nie da. To znaczy, że mam nie instalować CD1, jedynie CD2 i będzie gitarka?
Zresztą dzięki za rady, zaraz pokombinuje
Pozdrawiam.

Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.12.2009, 21:26
zainstaluj CD1 na dysku. jak będzie wołało o dysk nr 2 to wyjdź z gry, do dashboardu, włóż CD 2 i zrób to samo z płytką nr 2, zainstaluj z pozycji dashboardu tak jak Dymek mówi.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 29.12.2009, 05:10
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
O to chodzi http://www.youtube.com/watch?v=FbYXV0UivpM.
Kojarzysz taką misje

dzięki Dymek ale za Boga nie kojarzę tej misji ? dziś przysiądę i może mi się wreszcie uda zrobić którąś z tych 3 zapomniałem ze jest YT od tego by poszukać sobie poradnika dzięki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów