|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Można założyć lige niepłatną... tzn jedna osoba kupuje premium, zakłada lige i moga w lidze grać osoby nie mające premium.
Ja też sie pisze jak coś. A tą lige co teraz gracie sobie dokoczcie może bo tak głupio przerywać, zwłaszcza że jesteście większością. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mysle ze ja lub Zimka, moze założyć taka lige. Ja juz mam konto premium, niewiem jak Zimka. Tylko ile osob jest chetnych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok. To biore sie za lige. Liga założona, zaproszenia powysyłane. Niestety mogłem załozyc tylko lige na 10 a nie na 12 drużyn ( niewiem dlaczego). Zaproszeń wysłałem 11, kto pierwszy ten lepszy. Nazwa Ligi: White Star Division
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 09.01.2009 o godz. 18:06.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyjęte zaproszenie wieć się zapisywać tamten nie ważny terminarz i wyniki liczy się ta liga więc się nie pier***** i akceprować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja chyba zaproszenia nie dostałem.Mazovia Minsk Maz
zadne pw nie doszło. bardzo bym chciał jednak aby miejsce sie w tej lidze dla mnie znalazło pozdr |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak sprawdzić czy się załapałem? Klikam że chce żeby mnie przyjęto do rozgrywek ale ani żadnego potwierdzenia ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nitrox zaproś wszystkich 12 i kto pierwszy ten lepszy!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Blacha92, napisał mi na p.w, ze trzeba zaplacic 10 złotych żeby przyjąc zaproszenie z ligi. Zimka dostał sie do ligi chyba bez płacenia kasy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zimka dostał sie do ligi bo ma konto premium. A Ci co nie maja muszą wykupić Gice za 10 zł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zimka juz nie ma konta premium, wygasło mu dwa dni temu ( patrz pare postów wyżej). Nie którzy z Was chyba moga zainwestowac ta dyszke, żeby zagrac. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiec proponuje aby nasza liga istniała dalej , ale wprowadzic trzeba wiecej porzadku
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Duupa. Klikam w to już z 10 razy i nic. Odnalazłem ligę i jesteście tylko we 2 Nancatsu i ELITE
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Trzeba mieć tel domowy :(
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
"Witaj w lidze White Star Division. Powodzenia!"
Sms za 10,98 i 15 Giców jest, wystarczy się od nowa zalogować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym zostawał przy tej naszej. Byśmy to ogarneli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak panowie robicie Lige Zjednoczona to ja jestem chetny i czekam na zaproszenie
![]() nazwa klubu to NBZ KRAKÓW ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podaj dokładna nazwe drużyny, nie moge Cie znalezc. Wie ktos moze, jak uzunac nie proszonego goscia, który już dołączył do ligi Na chwile obecna do ligi dołączyli: 1. Nancatsu - Nitrox 2. ..::ELITE::.. - Zimka 3. Wisła NH - Wojtek 1906 4. White Star Kraków - Patka 5. WISŁAA KRRAKÓW - ja_ka_ 6. Jakis Szwab, ale próbuje go usunąć zeby nie blokował miejsca.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 10.01.2009 o godz. 13:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie można niestety usunąć sam kiedyś organizowałem ligę i patrze na tą White Star Division to niepotrzebnie
zaznaczyłeś opcja publiczny. Przez to że zaznaczyłeś każdy może się wpisać szwab nie szwab ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hmmm własnie juz po czasie odznaczyłem to opcje. A on moze sie sam z niej wypisac, jak napisze do niego To co robimy, zostawiac tak jak jest, czy nową założyc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Samemu też nie można zrezygnować
Jedyne wyjście to usunąć tą ligę i zorganizować nową bez opcji publiczny i będą w niej mogli wziąć udział tylko Ci których zaprosisz ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ci co wysyłali lub dzwonili po Gice, zeby przyjac zaproszenie od ligi, beda musieli jeszcze raz to robic, czy starczy im tych kredytów, aby ponownie przyjac zaproszenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Raczej starczy, o ile się nie mylę to udział w pucharze zjednoczonym kosztuje 1 gic, udział w lidze zjednoczonej może trochę więcej brać ale znowu bez przesady, powinno spokojnie starczyć na dwa razy.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie, z mojej winny zakładam nową lige. Zgadzacie sie
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
ja się nie zgadzam. Nowa liga to 10 nowych giców a ja mam tylko 5. Zimka wpadł na cały pomysł 29 grudnia. Mamy 10 stycznia i dalej jesteśmy w d...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|