|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szukam jakiejś pracy dorywczej w której płacą, a nie jak na przykładu telemarketera mówią, że zapłacą, albo ulotki 1 zł za kilogram;-)
Jakby ktoś coś ciekawego widział albo mógł polecić to proszę priv. Nie musi być z umową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam , od września swoją działalność zaczyna sportoweprzedszkole .Do pracy z dziećmi poszukiwac bede 2 pomocnikow .Jesli posiadacie dobry kontakt z dziecmi i lubicie grac w pilke to zaprszam .
Trenigi beda sie odbywac 3 razy w tyg z roznych miejscach o godzinach 16-17 . 12 godzin pomocy w ciagu miesiaca , bedzie zadowoleni z wynagroszenia (bardzo) . Szanse dostaną osoby ktore, zglosza sie na trenigi pokazowe ktore odbeda sie dnia : -Dnia 8 czerwca o godzinie 17.00 na boisku "Orlik" koło parku Lilli Wenedy przy ulicy Jerzmanowskiego. -Dnia 10 czerwca godzinie 16.00 na boisku wielofunkcyjnym przy szkole podstawowej numer 130 Os.Oświecenia 30 . Szczegóły na http://www.sportoweprzedszkole.pl/ Zapraszam ludzi młodych zaintersowanych wychowaniem fizycznym oraz zdobyciem praktyk w pracy z dziećmi. Kontak do mnie jest podany na stronie w zakladce krakow , w razie jakis pytan prosze dzwonic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, czy zna ktoś może firmy szukające osób do roznoszenia ulotek? Wraz ze znajomymi podejmiemy się takich zadań, zatem bardzo proszę o ew. wiadomości
Chodzi nam także o jakieś informacje dot. kolportażu METRA lub ECHA. W grę wchodzą także inne oferty dla licealistów na wakacjach;]Będziemy wdzięczni za każde info. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś może polecić jakiś ośrodek szkolenia na wózek widłowy
![]() ![]() NA ZAWSZE OD ZAWSZE |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poszukaj w ogłoszeniach gazety wyborczej bądź też dziennika polskiego tam powinno się coś takiego znajdować bo ostatnio widziałem.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ośrodek Szkolenia "Białecki"
30-149 Kraków ul. Balicka 73 tel. +48 12 397 18 01 tel. +48 12 397 18 02 tel. +48 12 397 18 03 tel./ fax +48 12 636 08 00 INFOLINIA: 0 801 08 06 08 Pracowałem tam, więc mogę Ci polecić z czystym sumieniem - bo kadra wysoko wykwlaifikowana |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie wyrobienia książeczki sanepidowskiej. Czy mogę pójść do któregokolwiek urzędu/przychodni gdzie się je wyrabia, czy istnieje jakiś przydział punktów np. ze wzgl. na miejsce zamieszkania? I co za tym idzie ile teraz może trwać wyrobienie i oczekiwanie na wydanie książeczki?
Druga część pytania dotyczy pracy na hali lub magazynie w supermarkecie, dokłądnie Real na Bora Komorowskiego. Jeżeli ktoś ma jakies doświadczenia lub informację bardzo proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, Portal izimany.pl, ogłasza się u nas na uczelni że za oglądanie reklam płaci kase dokladnie 1 gr/sek. Ma ktoś z Was moze podpisaną z nimi umowe ? Albo czy slyszeliscie jakies opinie na ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Wiec mi to zajelo 3dni badan +5 dni oczekiwania na wynik i w ten sam dzien zalatwilem lekarza med.pracy ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
Koszt wyrobienia w tamtym roku wynosił 69zł. 3 dni pod rząd przynosisz im próbkę wiadomo czego i na wyniki i wyrobienie książeczki czeka sie około tygodnia. Tak było przynajmniej w połowie 2008r. ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a pracował ktoś z Was na stacji benzynowej za kasą ? jaka praca ? jak płacą ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam! Mam 16 lat (rocznikowo 17) i chciałbym się dowiedzieć czy mogę już pracować na umowę. Jeśli tak to ile max godzin dziennie/ tygodniowo, czy obejmuje to wszystkie branże itp. Najlepiej gdyby ktoś mógł zarzucić linkiem, w którym są napisane informacje dotyczące pracy w moim wieku. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
poszukiwał bym osoby ktora w lipcu podjęla by sie zrobienia mi przedpokoju tz. polozenie np; tynku(farby) strukturalnej ,podwieszenie sufitu (,firma montuje mi szafe przesuwną i drzwi wejsciowe), więc mysle że dla fachowca to nie problem i pewnie nie wiecej niz tydzien roboty
jest ktos z budowlańców zainteresowany lub macie namiar na jakis fachowców w tym temacie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jęsli jest tutaj jakaś osoba co roznosiła/roznosi ulotki (albo wykonuje jakas podobna robotę) w Krakowie to prosiłbym na PW.
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
wie ktoś może jak z pracą w korporacji icar ? jaka płaca wymagania godziny itp. ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuje pracy na wakacje, jeśli macie coś to prosze na priv.
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Poszukuje pracy na wakacje. Coś typu roznoszenie ulotek itd. Jestem osobą niepełnoletnią.
jak coś macie proszę o kontakt na priv. ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
pracuje/pracował ktoś w Tesco ? jak wrażenia ,jak płaca itd..
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam
Szukam z kumplem pracy jako operator koparko-ładowrki Może wie ktoś o jakiś przyjęciach ewentulanie o jakiś firmach gdzie mają taki sprzęt Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do centrum budowlanego na stanowiska:
HANDLOWIEC nr ref. 4P/H/0609 SPRZEDAWCA / KASJER nr ref. 4P/SK/0609 SPECJALISTA DS. ZAOPATRZENIA nr ref. 4P/SZ/0609 KOORDYNATOR SKLEPU nr ref. 4P/KS/0609 SPECJALISTA DS. PERSONALNYCH nr ref. 4P/SP/0609 Do Hurtowni części do samochodów: MAGAZYNIER nr ref. 5P/M/0609 wymagania: - dokładność i skrupulatność - wykształcenie min. średnie - znajomość branży motoryzacyjnej - dyspozycyjność - umiejętność rozwiązywania problemów - mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku PRACOWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY nr ref. 5P/PS/0609 wymagania: - dokładność i skrupulatność - wykształcenie min. średnie - znajomość branży motoryzacyjnej - dobra znajomość pakietu MS Office - umiejętność rozwiązywania problemów - mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku oferujemy: - odpowiedzialną i dynamiczną pracę w stabilnej firmie - perspektywę awansu i rozwoju zawodowego - motywacyjne wynagrodzenie Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV, z numerem referencyjnym w tytule wiadomości na adres: [email protected] ewentualnie pw. Szczegóły ofert - info telefoniczne, po przesłaniu CV. ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
pracował ktoś z was w Decathlonie ew exisport? jaka płaca, atmosfera itd... z góry dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wie ktoś czy jest jakaś robota na wakacje w Myślenicach albo okolicach? Mam 15 lat i chciałbym coś zarobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje odbyc w wakacje praktyke w budowlance jestem studentem IV roku ,czy ma ktos jakies oferty
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam takie pytanie,słyszałem,że osiedle pilotów jest niebezpieczne a moge tam podjąć prace w sklepie i wracałbym do domu nocą jesli ktoś kto wie jak tam jest mógłby się wypowiedzieć to bedze wdzieczny.
Ostatnio edytowane przez WhiteStarDvisionTheBest : 01.07.2009 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje osoby która zajmuje/zajmowała się pisaniem/sprawdzaniem biznesplanów, jest ktoś taki?Jak coś to na priv
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poszukajcie na portalu pracy dorywczej www.dorywczak.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Orientuję się ktoś jakie zarobki są w Auchanie na stanowisku kasjera lub jako pracownik hali ?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|