|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co PES-ik za trudny
![]()
PAMIETAJ PRZERZUCIE JAKA PLYNIE W TOBIE KREW!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Fifa to jest Arcade dla dzieci a pes to symulator ale dobra nie bede sie klucil bo tym wariatom co graja w fife nie da sie przemowic do rozumu
w fife to gralem tylko do 2002 wc a potem jak sie z*****a to na calego i tak w kolko to samo co roku tylko sklady aktualne moze 2009 bedzie lepsza ale watpie ONLY PES Ale nigdy nie zapomne slynnej Fify 2002 z Frankowskim na okladce w polskiej wersji A jeszcze lepszy pes 6 z Zurawiem ale juz w barwach celticu
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 22.08.2008 o godz. 22:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Fife gram od wielu lat i już się po prostu nie przestawię na PES-a.
A grałeś na konsoli w FIFE 08? To jest dopiero gra! Nie ma porównania pomiędzy PC, a konsolą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szczerze mówiąc dymek_nhs to raczej "tym wariatom" od PESa nie da się przemówić do rozsądku i taka prawda Grałem w obie i obie są jak z dupy nie ma to jak New Star Soccer ![]() ![]() |
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam!Co do komputerów i gier ,to od ~~5 lat z przerwami gram w cs 1.6(mam steam,jak by ktos chcial dodac do frends to przosze o pw ) (zapraszam na stronę serwera NS www.ledsplej.net ) ,a tak to różne gry przewijają się na konsoli od NFS sów po NBA , teraz gram na ps2 w DBZ:BUDOKAI 3- polecam dla fanow dbz ;]
Ostatnio edytowane przez mb12 : 23.08.2008 o godz. 10:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o turniej w fife to byłbym chętny.
Co do dyskusji co lepsze... fifa jest lepsza jeśli chodzi o gre przez neta oraz o ilość licencjonowanych lig i drużyn, natomiast PES ma lepsza grafike i silnik gry. Ja tam dlatego gram w fife prez neta, a w PESa sam na kompie PS. Jesli ktos lubi grac bardziej turnieje w fife to zapraszam na www.forum.efifa.pl ![]()
Ostatnio edytowane przez filip_wislak : 23.08.2008 o godz. 10:45.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam... zainstalowałem grę...utworzył się skrót na pulpicie w który wchodzę i wyskakuje mi komunikat ze zly dysk...chore
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oryginalna?
Jak nie to crack. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jest opcja z montowaniem obrazu płyty (np. daemonem).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Program mam Alcohol ....po pojawieniu się i wypakowaniu gry pojawił się plik który mogłem zgrać za pomocą programu "nero" po uprzednim kliknięciu na owy plik...ten plik to "nero disc image" i co ja mam zgrać to na płyte czy jak?
Ostatnio edytowane przez gse : 23.08.2008 o godz. 11:52.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnij Daemon Tools lub PowerISO. Po włączeniu programu kliknij opcję Mount Image, wybierz plik do zamontowania i zatwierdź. Uruchom grę i graj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy zbyt skąpo to wytłumaczyłeś...podpowiem że zgrałem program PowerISO.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja polecam Daemon Tools. Dajesz wirtualne napędy cd/dvd room-> Napęd 0->zamontuj obraz
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gral ktos w Beijing 2008 na PC ?
Jak tam sie steruje do cholery ? W opcjach nie mozna ustawic przyciskow RT i LT... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po zainstalowaniu gry klikam w skrót na pulpicie...i wychodzi taki komunikat...:/
http://img58.imageshack.us/my.php?image=tabelkabz1.png Dodam że plik montowałem w Deamonie
Ostatnio edytowane przez gse : 27.08.2008 o godz. 16:55.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd takiego cracka można sobie zpaożyczyć...?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kopiuj plik do folderu z grą
http://rapidshare.com/files/63618629...r_08_crack.rar |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś pod jaką nazwą kryje sie crack w NFS Underground ?
Nie pamiętam jak spory czas temu go znalazłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wpisz w oglach: Crack Need For Speed Undergrund i znajdziesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ściągnąłem jakiegoś cracka z neta tyle,że ja nie wiem nawet jaką ja mam wersje,z resztą nie ważne już bo pierd*** mi sie przy instalacji coś,więc poszukam po necie i ściągne sobie grę.
EDIT !!! Zna ktoś jakąś stronke z której można pobierać gry?Najlepiej w trybie : zapisz Szukam po necie i nie moge nic ciekawego znależć (chodzi mi o pełne wersje)
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 28.08.2008 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gothic 4 wymiata . Moim zdaniem najlepsza gra w swoim rodzaju .... Polecam
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja tam uwielbiam ciupać w Civilisation III z dodatkiem Play The World. Niby wychodzą nowsze wersje, a dla mnie nadal Civ III pozostaje najlepsza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Grał ktoś w Summer Athletic
? Gra wyszła na igrzyska ale jest dostepna w sierpniowym CD Action i zastanawiam sie czy nie kupic specjalnie dla tej gierki gazety ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak by to jeszcze wyszedł gothic 4 i jakbyś w niego grał(a) to mówiłbyś/mówiłabyś ze giera wymiata
a polecać to sobie możesz na razie jak premiera +/- 2010
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 29.08.2008 o godz. 23:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nawet nie wiecie ile frajdy daje gra diablo 2 a zwłaszcza jak ktoś gra przez internet.Koszt mały za orginał 55 zł gra stara ale jara
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
zapraszam do wiślackiej ligi MiniRacingOnline
www.mro-twsd.lua.pl szczegółowe informacje w dziale 'Dołącz do gry' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś nową dobrą strategie z statkami komicznymi i wojnami robotów coś w stylu STAR WARS ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
A jezeli zalezy ci na doskonalej strategii w klimatach SF to wyprobuj Supreme Commander`a. W tej chwili do kupienia za 60 zlotych . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|