|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mało, 10 lat to minimum.
Jeszcze Patryka na 6 , Gargułe na 4 i może Bunoze na 8 , choć tutaj bardziej bym był skory dać 12 lat. Trzeba się spieszyć bo nam pod.......ą gwiazdy i będzie płacz, widmo pierwszej ligi zajrzy realnie nam w oczy...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 13.11.2013 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() i co w tym złego żeby podpisali Miśka na 3 lata ? a ja bym i nawet pomyślał czy by nie dłużej . Związany emocjonalnie z Wisłą , nie ma ( nie miał jeszcze ) wygórowanych wymagań finansowych . Gdyby nie Wisła to byłby w ciemnej dupie błąkając się po 1 i 2 ligach . Takich zawodników nam trzeba i w takich warto inwestować . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Miśka powinni jak najszybciej podpisać,inaczej znowu zacznie się coroczny zjazd bramkarzy do Wisły.
Na 3 lata optymalnie,nie ma też co szaleć. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
^ up
Co oni, nowy Zmierzch kręcą? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam jakieś przeczucie, że powraca seria z Bogusiem odnośnie teatru (vide Wisła-Legia 2009).
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Koledze chyba o to chodziło: http://historiawisly.pl/wiki/index.p...gia_10.05.2009
edit: wyprzedził mnie ![]() Powód: Usain Bolt
Ostatnio edytowane przez gypsy : 13.11.2013 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Aaaaaaaaaa, już pamiętam. Czerwona trybuna Ultrasów. Marcelo wtedy pogrążył Legię. To były czasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Dziwny jest ten Boguski. Raz potrafi zagrać straszną sieczkę, a innym razem wypracuje sytuacje bramkowe. Bardzo chaotyczny zawodnik. Z Górnikiem zagrał dobrze, znowu w poprzednich meczach wyłącznie na niego narzekałem. Strasznie jest niestabilny sportowo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem pokazuje progres.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No już pisałem o nim, potrafi znikać na całe mecze, chować się gdzieś za bramką czy za bandami reklamowymi, nie widać go w meczu w ogóle, ale często pojawia się taki moment kiedy dotyka tej piłki i albo po tym zalicza asystę albo zdobywa bramkę. W zasadzie jest takim Kirmem ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zagrał dobrze, bo nie grał w drugiej linii, i od razu było widać, że taktyka Franza, o której kiedyś mówił Chrapek - wymiana Chrapka z Boguskim pomiędzy środkiem pola a prawą pomocą jest delikatnie mówiąc chybiona. Chrapek grający w środku pola z Gargułą bez zbiegającego do środka Boguskiego wyglądają o niebo lepiej.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Boguski zadebiutował dzisiaj jako kapitan xD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|||
Cytat:
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1
Jaka kurde Legia? Jakby poszedł do Legi to by się skur*wił po całości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niech robi chłopak co uważa za słuszne.Do ległej wątpie,żeby poszedł bo wie z czym to się wiąże i jak przejebane z tego powodu będzie miał.A czy faktycznie legła byłaby w stanie dać mu 200% więcej ? Juventus-wiadomo nie mamy co się kopać z nimi w sprawach $.
Na pewno my sprawy nie zaspaliśmy bo dostał podobno zajebiście korzystną propozycję.Wdg mnie zostanie,a na przenosiny i fajne pieniążki przyjdzie w życiu jeszcze czas.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 17.11.2013 o godz. 12:08.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale o czym my mówimy ? Jeśli chłopak nie może sobie wywalczyć podstawowej 11 w Wiśle, gdzie jego konkurentem jest Burliga to co dopiero w Juventusie. Jak tam pójdzie to siądzie na ławce na bliżej nieokreślony czas i jego podpisany wówczas kontrakt może być ostatnim na takim poziomie zarobków. Lepiej żeby został w Wiśle te 2-3 lata, rozwinął się piłkarsko i mentalnie i dopiero uderzał na zachód będąc świadomy już minimalnej dozy rywalizacji, konieczności nieschodzenia poniżej pewnego poziomu piłkarskiego itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że Smuda posadził go na ławce także po to, żeby tu został. Gdyby grał etatowo w pierwszym składzie, na pewno znalazłaby się oferta, której Wisła nie zdołałaby nijak przebić. Daje głowę, że po podpisaniu profesjonalnego kontraktu Stolarski zacznie grać więcej. I tak szybko odejdzie, ale przynajmniej klub coś zarobi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|