|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mało brakowało a Merda dorównałby Cabajowi.
Chciał zasygnalizować sędziemu, że zawodnik Korony stoi zbyt blisko niego przy wybiciu piłki ręką ale zrobił to tak niefortunnie, że... podał mu piłkę. Stano był w takim szoku, że trafił tylko w słupek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dlaczego? To drużyna z największym potencjałem kabaretowym w lidze. Zapowiadają przed sezonem walkę o puchary, podbój LM itp, a tutaj w perspektywie mają 0 pkt po 4 meczach i przynajmniej 11 straconych bramek. Jadą do Poznania- a jakże tylko po 3 pkt i wracają z 0:5. Remisują z Legia- w doliczonym czasie gry ich największy showman bierze sprawy w swoje ręce i niweczy wysiłek całej drużyny.
Gdy z boisk Ekstraklasy zawiewa nudą- na kłopoty Cracovia- zawsze bawi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Rzadko oglądam ekstraklasę ale Merda to jest gość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Cracovia idzie na majstra w tym sezonie
![]() ![]() ![]() Chociaż z drugiej strony mam nadzieje,że na derby nagle nie złapią formy ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Reka byla ale zachowanie Sobolowskiego to idiotyzm roku... Takich ludzi powinno sie pouczac non stop.
Karnego nie odgwizdali, wiec Cracovia ma jednak szczescie, a nie tylko pecha ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze wygląda gra Korony, chociaż na tle Cracovii to chyba nie sposób wypaść źle w tym sezonie.
Niedzielan jest już w takiej formie, jak w Ruchu przed kontuzją. Smuda na trybunach więc myślę, że niedługo nasz były napastnik będzie powołany do reprezentacji. Na pewno bardziej należy się to jemu niż Smolarkowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Od 104 lat...Szykuje się piękny stdion na zapleczu ekstraklasy ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W zasadzie to chciałbym, aby Cracovii jeszcze ze dwie kolejki się nie udało zdobyć punktów, bo wówczas wywaliliby Ulatowskiego, którego trochę żal w takim klubie, a przecież gdy trenował Bełchatów to jednak jakieś tam te wyniki miał, trener z niego niezły, a że wykonawców ma "takich sobie" to inna sprawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ta, strasznie mi zal Ulatowskiego, ktory jak widac w ogole sie nie uczy na własnych bledach. W Bełchatowie miał zawsze start do dupy, kilka porazek z rzedu, i dopiero potem jego druzyny sie rozkrecaly. Oby teraz sie to nie sprawdzilo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kserona albo jedzie WTSK albo śpiewa piosenki z melodiami od innych ekip. A hymn jak wiemy, to kawałek Grechuty. Naprawdę dziwny klub.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Prawie żeby te ....y spadły.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Haha mogli wyrównać, bodajrze Krzywicki nietrafił z 5 metrów, ale wiadomo cracovia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbliższe 3 mecze Cracovii:
17-09-2010 Lechia Gdańsk - Cracovia 25-09-2010 Cracovia - Arka Gdynia 02-10-2010 KGHM Zagłębie Lubin - Cracovia Szansę na pierwszy punkt mają dopiero z Arką. W Gdańsku i Lubinie raczej nie podołają. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trzeba usiasc i napisac list ddo Pana Profesora Filipiaka Janusza, zeby zwolnil tego kiepskiego Ulatowskiego i zatrudnil Prawdziwego Fachowwca Ktory Zrobil 4 Miejsce - Stefana Majewskiego.
Podpisac sie Grupa 100 i wysylac listy przynajmniej 7 razy w tygodniu. Wynik cieszy, chociaz najbardziej by cieszyla bomba wodorowa w ten stadion. Korona zdecydowanie awansowala u mnie na 1. miejsce znienawodzonch druzyn - pod wzgledem kadry pilkarzy. Maja nie dosc ze Vukovica, to jeszcze Kuzere i Korzyma. Zadna inna ekipa nie moze sie poszczycic tyloma fajfusami w skladzie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciekawe kto poleci za Golińskim do ME?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jka narazie cracovia bardzo pieknie, 4 porazki na 4 mecze ale zostalo jeszcze 26 kolejek.
Ja tam nadal uwazam ze oni sie utrzymaja, po prostu mieli tak chujowe mecze w tych 4 kolejkach ze mozna bylo wkalkulowac 4 porazki w to. Niestety. Kluczowe beda mecze z Zaglebiem Lubin, Gornikiem Zabrze, Polonia Bytom czyli druzynami ktore jak narazie sa kandydatami do spadku. A czy Gorniki, Polonie itp beda wygrywac z Legia, Lechem i Slaskiem -nie wydaje mi sie. Tak naprawde Zydki stracily powiedzmy dopiero dwa pkt bo mogli u siebie ze Slaskiem liczyc na jeden pkt i dzisiaj w Kielcach tez, chociaz tak jak pisalem na poczatku to i te 4 porazki tez nie moga dziwic ani napawac mega optymizmem ktory mowi ze Cracovia spadnie z ligi. Troche zakrecilem PS A sobolewski to glupota w czystej postaci. Co koles, po prostu przyglup. Wiadomo reka byla ale jak nie ma gwizdka to sie gra, a ten ma pilke pod nogami dalej ale jebie to i sie idzie poklocic hehe
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.08.2010 o godz. 18:49.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zawodnicy Cracovii wywracają się na piłce [*] A w 89' fani przyjezdnych podziękowali swoim piłkarzom śpiewając hymn "Wisła to stara..." : D
Ale Ulatowski, zgodnie z prasowymi doniesieniami poleci już po tym meczu, czyli właściwie już poleciał. Szkoda mi go...
Ostatnio edytowane przez nicolas : 27.08.2010 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że stadion Legii wypełniony kibicami prezentuje się efektownie (pomijając, że nadal brak tej jednej trybuny) - to już naprawdę standard europejski -przynajmniej dokąd gracze nie zaczną kaleczyć na boisku
Oby jak najszybciej oddali nasz obiekt - i wszystkie inne, które są robione. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Się Rafałek napracował. Nie szkoda mi go, jak kiedyś go lubiłem to później zrobił się z niego cwaniaczek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Stadion Legii z dopingiem miażdzy
Już czekam na wyjazd tam.To naprawdę było zawsze przyjemnie tam jechać ze względu na atmosferę plus teraz ten stadion...W ogóle liga zaczyna przypominać Świat. Stadiony, sproo ludzi na meczach, atmosfera. Naprawdę miło się patrzy na to wszystko.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ladnie ladnie.
Dobre tempo meczu, i brak bezsenownego wykopywania pilek ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Chcąc trenera klasowego trzeba szukać za granicą. Taka prawda. O ile kopaczy paru się u nas sensownych znajdzie krajowych co jakiś czas, o tyle z trenerami mamy całkowity trzeci świat. Chłop zepsuł robotę i tyle. W Cracovii są jak na naszą ligę przyzwoite pieniądze, można było je spożytkować lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hehehe
![]() Cos kojarze, ze GKS nam ostatnio nam podobna brame walnal :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oby Rafałek pracował tam jak najdłużej bo coś mi się wydaje że profesor podpatrzy naszego bossa i skończy raz na zawsze z polską myślą szkoleniową, a to się może skończyć środkiem tabeli
A mecz antyWisły Kielce z antyWisłą Kraków jak zwykle pod znakime WTSK ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dawno nie widziałem w polskiej lidze tak pewnego strzału głową jak teraz Żewłakowa. Chodzi o taką pewność siebie, że zdobędzie się bramkę. Kurde, po nabiegu było widać że bedzie 0:1.
Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Legia gra nieźle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe Legia wystawiła dupsko i Bełchatów już raz wepchnął.
Żewłakow już 4 brameczkę ustrzelił. Tyle co Niedzielan... |
|
|