|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie niby z tego gola Barca zostala okradziona? Pilka przy ciele, ale dzieki temu zagraniu(pilka jednak trafila w reke, bo od klatki pewnie odbilaby sie zupelnie inaczej) byla korzysc...
Nie wiem, czy pierwsza bramka Barcelony nie padla ze spalonego, bo oczywiscie realizator tak to pokazywal, zeby nie pokazac Fatalne zachowanie ludzi zarzadzajacych obiektem...specjalnie wlaczyli te spryskiwacze, zeby trenerzy, pilkarze, dzialacze Interu nie mogli sie cieszyc ze awansu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Karnego to Barca miała ale we Włoszech... Kartka zasłużona, dostał drugą żółtą więc nie wiem o co się tak spinacie. Podsumowaniem sędziowania pod Barcelona była sytuacja w doliczonym czasie gry...
Pzpn na skalę europejską... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
co sedziowie dali z Chelsea? sami gracze Chelsea sa winni ze nie awansowali, setek pare mieli i nie strzelelili
jesli Inter gra swietny futbol to zapraszam poogladac Seria A ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie rozumiem was - co z tego że zagrali cattenacio? Taki mieli cel i to byla najlepsza z możliwych taktyk - zabić Barcelone, ustawić się całym zespołem na własnej połowie i rozbijać ataki - na CN w dziesiątke nie ma szans, żeby przyatakować, szczegolnie kiedy mecz jest o taką stawkę.
Barcelona była najlepsza rok temu, teraz zdecydowanie nie jest. O miano najlepszej drużyny walczy właśnie Inter który tak jak Barca rok temu może w tym roku zdobyć tryplet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mnie tam sie 100 razy przyjemniej patrzy na piekna organizacje gry Interu w obronie niz pajacowanie Barcelony w ataku.
Ostatnio edytowane przez fanTS1906 : 28.04.2010 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Druga połowa Interu to żenada, dlatego nie chciałem Włochów w finale, będzie nudno. Wyobrażasz sobie finał, gdzie Inter strzela pierwszego gola a resztę meczu spędza we własnym polu karnym murując bramką? Ja nie, a to bardzo możliwy scenariusz. Jak to robić pokazali nam w dzisiejszym meczu... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja jeszcze wierze w Rome ze pokrzyzuje im plany we Wloszech,
ja nie neguje ze Inter nie sprawiedliwie jest w finale, wypunktowali Barcelone swietnie w pierwszym meczu teraz swietnie sie bronili, lubie ogladac Barcelona tylko mnie denerwuje ze oni czesto chca do bramki z pilka wejsc, Inter gra prostymi sposobami w pierwszym meczu i Barcelona zostala wypunktowana Moratti sie wreszcie doczekal finalu.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 28.04.2010 o godz. 22:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Widać grają świetny futbol jeśli są liderem. Taka ich gra wystarcza na inne drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Żadna inna drużyna grając na Camp Nou przez 60 min w 10 nie potrafiłaby tak bronić się przed atakami Barcy. Tak świetnej defensywy to ja w swoim życiu nie widziałem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Genialna gra w defensywie.
, Mourinho potwierdził że jest najlepszym trenerem świata.Maicon <brawo> Zapowiada się ciekawy finał, bo obie drużyny to juz nie to samo co chodźby sezon temu. ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prober nic prostszego ściągnij tylko do Wisełki Murinhio i jego świte ;p
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Inter zagrał marnie jak Wisła i awansował do finału... Szkoda, że nie mieliśmy takiego fartu i nie przegraliśmy 1:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja .......e co wy gadacie. To niech Fifa posadzi egurole, Piroga, Muche i Wodeckiego w jury i niech daja noty.. i jeszcze smsy niech kibice wysylaja na najpiekiniej grjaca druzyne i na podstawie tych not niech druzyny awansuja do finalu...
Inter wszedl bo zagral konsekwentnie w obronie... niewiele druzyn grajac w 10 potrafiloby nie stracic prawidlowo zdobytego gola (ten ktory padl byl ze spalonego wiec go nie licze)... wiec przestancie sie srac o pieknie futbolu i zabiciu i innych .......ach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Beznadzieja. Inter był żenujący w tym meczu. A jak pomyślę o finale i Bayernie do pary,,, Nie będę oglądać.
Niektórzy radośnie mogą rzec, że Barca nie jest najlepsza na świecie. No tak,, Inter jest! Byle kto, byle nie zadufana w sobie Barcelona ( ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jeeeeeeeeeeee INTER!!! Piękna gra! Grali tak jak zagrać mieli, jakby się odkryli, to byłoby po nich. Nie na chama, a z głową Panowie! Pedro miernota, ogólnie kaszanke teatralną Barca grała. INTER!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
Inter przybrał taktyke Adamka:] obydwa zwycięstwa przepiękne wreszcie nei będzie nudnego finału z karłem Messim :] wreszczie inne drużyny piękny wieczór |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ehhh ten antyfutbol.... szacunek przeszli ale w jakim stylu...
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co wy gadacie o ciekawym finale? Ktoś już tu pisał jak będzie - Inter lub Bayer strzeli 1 bramkę i przez resztę meczu będziemy oglądać to co dziś. Faktycznie ciekawe...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Inter w finale Ligi Mistrzów = liczy się wybijanie, żałosne przeszkadzanie, a nie gra w piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
antyfutbol............nie błaznijcie sie ludzie nikt nie zabrania stać na boisku,a to że barca nie potrafi ograc stojących pachołków to ukazuje
jaką genialna sa druzyna.....pfe j....bac barce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóz, taki styl Barcy i ich przeciwników. Przed sezonem ściągneli Ibrę, ktoś by pomyślał, że na takie mecze właśnie. Żeby zbijał te piłki, taki czołg. A tu caly ****. Gość nie umie grac głową , ogólnie albo wrócić do szybkiego napastnika w stylu Villi, albo próbować dalej jakiegoś innego czołga w stylu Heskeya.
Będzie dobrze. Tacy magicy jak Xavi, Iniesta, Messi na długo o sobie nie dadzą zapomnieć. ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
futbol i jego piękno taktyczne wygrało, indywidualne przekładanie piłki poniosło klęskę, zwolenników Barcy zapraszam na Floriańską, tam siedzi taki koleś który kapkuje przez cały dzień :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niektórzy wolą oglądać szachy, niektórzy grać w gry TV. Gra Interu ? Dla mnie bajka ! Mecz Wisła z np. BvB o ligę mistrzów. ! mecz wygrywamy 3-1, drugi po kompletnej defensywie i "nudnej grze" awansujemy gramy w gorszym stylu niż Nerazzurri do LM. I co Panowie w proteście nie będziecie oglądać Wisły za anty futbol ? Dla mnie liczy się osiągnity cel ! FORZA INTER !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
To że Barcelona grając nie kopie piłki w przód licząc ze może jakoś się przy farci, to że stara się niemal każdą piłkę zagrywać celnie, to ze wszystkie akcje zaczyna od bramki i powoli buduje akcje w których nie ma niemal żadnej przypadkowości tylko wszystko wypracowane. Mi osobiście taki futbol imponuje niezależnie od wyników, niezależnie czy jest to 6 trofeuw w roku, czy ledwie ugrane 4 miejsca jak bywało kilkanaście lat temu. Dziś Inter ugrał to co chciał i szacunek, ja tam żałuje tylko że nie udało się Barcelonie strzelić drugiej bramki bo pokazało by to że anty-futbol nie przynosi korzyści. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wszyscy się ich boją i jedyną drogą na ogranie tej drużyny jest to co w dwumeczu zaprezentował Inter. Real w lidze dwa razy się odkrył i dwa razy dostał baty. Mecz Inter - Bayern ma szanse być najlepszym finałem ostatnich lat, dlatego że obie drużyny pomimo jakiegoś tam respektu, mają okazję narzucić swoją grę przeciwnikowi. Bo Bayern to nie Barcelona, a Inter to nie ManU. Więc kalkulacji być nie powinno i można się spodziewać wymiany ciosów. Ja tak to widze. Finał z udziałem takich drużyn jak Barcelona, Manchester byłby jedynie bardziej medialny. A oglądaliśmy ich już w ostatnich latach i fajerwerków żadnych nie było. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|