|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dlaczego mnie wywala z meczu
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miałem wrażenie, że padały okrzyki "WKS, WKS" ale może to było "ŁKS".
Gdzie rozgrywany jest mecz? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
w Bydgoszczy.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
99% z tego co kojarze to flaga Hutnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kiedyś padło pytanie,czemu Pietia nie gra w kadrze,to Leo się zdenerwował,że wszyscy mu wypominali brak powołania dla Pawła,to jak weźmie Piotrka,to będą mu wypominać,że cała rodzina Brożków nie gra w kadrze. Taka to filozofia pana siwego ![]() ed: czyżby na trybunach Leeełłooo ? ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na trybunach LEEEEŁOOOOOO
Ja ku**a nie moge, co ci ludzie mają w głowach. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jezus, ale padaka...
Nosz ****a, siwy całkowicie olewa tą naszą reprę, ma w dupie ligę i formę naszych graczy. Jak do ****y nędzy można wstawić na obronę Krzynówka i Dudkę a w pomocy Rogera i Smolarka!? On komuś na złość robi czy co? ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Niech Leo da 12 Wislakow i w razie czego jeden z drugim zamknie sie... bo zal czytac
![]() Wisla zbawieniem reprezenracji ja Was prosze, nie rozsmieszajcie Polski ![]() Wystarczy ze gra Krzyniu i Smolarek.... Borzek? Przepraszam ale chyba ma takie same mozliwosci koszenia liscia jak Roger Chyba ze nadal uwazacie Borzia za international level , ktorego on nigdy nie osiagnie ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co to za transparent powiewa? Znowu nigdy nie będzie Polakiem? teraz w strone Ludovic'a?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
żal mi Błaszcza bo nie ma z kim grać ;/
A Kuba wymiata aż miło .Radocha widzieć chociaż jednego klasowego zawodnika na boisku na dodatek wiślaka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie no ja się nic więcej nie spodziewałem po... LEO
Na Leło to chyba tylko małopolska się poznała. Leo, Leo, Leo na stadionie musi być |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
a ja wolę LEEEEŁŁŁŁŁOOOO niż PZPN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gra rekreacyjna i taki totalny brak wykończenia gry jakimś podaniem brak pomysłu i kłopoty z finalizacją , słabiutka gra Smolarka Krzynówka i Murawskiego .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dajcie Obraniaka i Brozia to razem z Błaszczem to rozruszają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak narazie padaka...do zmiany Krzynowek, Smolarek i Lewandowski(ktory sobie poprostu nie radzi sam z przodu i to z powodu braku umiejetnosci, tylko braku partnera).
Do tych krytykantow Macka Iwanskiego...mozna odwrocic pytanie i zapytac z jakimi silnymi zespolami dobrze zagral Gargula? Dla mnie Maciek to pilkarz lepszy pod wieloma wzgledam, bo Lukasz zatrzymal sie w rozwoju jakies 3 lata temu(przez notoryczne kontuzje). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
kto strzelił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Obraniak bedzie po tym meczu spalony dla Francuzów? Czy musi zagrac o punkty?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
będzie spalony to oficjalny mecz chyba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
hahaha Roger: k***a mać
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po ogladnieciu kilku powtorek bramke bym zaliczyl naszemu żabojadowi pilka zmienila calkowicie kierunek swojego lotu mylac bramkarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
i kto teraz powie: Roger, nigdy nie będziesz Polakiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mało co z krzesła nie spadłem ze śmiechu.....
co do bramki. wydaje mi się że powinni Obraniakowi zaliczyć ją jednak. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a na trybunach kaleczą nasze HSV..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwaga! Łobo wchodzi!
PS. Kirm strzelił dla Słowacji. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|