|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
raindog-świetna inwestycja zapłacić za kogoś ok 1mln PLN i podpisywać na pół roku albo na rok.Jak już transfer gotówkowy to co najmniej na 2 lata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
a druga połowa wcale nie mówi by ich nie brać tylko polega na opini specjalistów, krótzy obserwują ich na treningach ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
To ja się piszę na tego pomocnika A tak poważnie to tak jak już kiedyś napisałem z większością transferów w Wiśle jest spory cyrk. Jak można szukać bramkarza przez 2 lata a potem zatrudnić kogoś kogo zwolniono( nie przedłużono kontraktu). Z napastnikami jest podobnie najpierw wynalazek typu Beto, a teraz kolejni testowani zawodnicy nie długo ich liczba przebije liczbę testowanych bramkarzy. Śmieszne to i straszne za razem ja rozumiem, że kryzys, odpadliśmy z el. Ligii Mistrzów ale to chyba nie jest powód żeby testować kilkunastu zawodników i wszystkich odsyłać do domu bo większości przypadków tak jest, nie długo to nikt nie będzie chciał na testy przyjść bo po co jak było przed nim 40 i nikogo nie zatrudnili... Ja dalej jestem za tym żeby dać szansę temu Ba, gość niby ma 29 lat ale ma też za sobą grę w Ligue 1 a przecież podobno szukamy zawodników doświadczonych na boiskach zagranicznych może się nam taki przydać. Zaznaczam od razu żeby nie było, że nie każdy darmowy zawodnik musi skończyć jak Beto ( nie ujmując mu umiejętności). ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
A umiejętności się nie liczą, chyba nie chcesz tych testów przejść?! el Nuero napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.01.2010 o godz. 18:53.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
wolfy - a prawego obrońcy (tyle że nie najmłodszego) na rezerwę nie potrzebują? Grałem na tej pozycji w szkole, nawet parę bramek strzeliłem jako "zamykający" akcję przy rzutach rożnych
A poważniej - na oficjalnej nic nie znalazłem, stąd pytanie do lepiej poinformowanych: - Stjepan Poljak - czy coś o nim wiadomo (tzn. czy Wisła planuje go zatrudnić, czy mówi mu "do widzenia" ze względu na jego skomplikowaną sytuację z klubem z Turcji)? - Rafał Boguski - wiem że ma "niewielką" - czy na "drugim zgrupowaniu" ktoś jeszcze będzie testowany/ zaproszony na test-mecz? Wszak Skorża mówił, że pod koniec okienka będzie ewentualnie łatwiej kogoś pozyskać. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja bym brał tego Nowaka.Obserwuję Go i ma wielką łatwość w dochodzeniu do sytuacji strzeleckich jakby przestał łapać kontuzje...Mielibyśmy atak jak kiedyś Żuraw-Franek.A do tego Garguła przecież dobrze Go zna z GKSu i świetnie by się rozumieli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
podobno na naszej-klasie mozna sie zapisywac na testy;]
A tak na poważnie. Może znowu słabym składem wygramy Lige, i bedziemy sie cieszyć ze Maciuś to czarodziej ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No właśnie w tym rzecz , że jakby Dawid przestał łapać urazy to byłby z niego spory pożytek. Popieram także stwierdzenie , iż jakby nie to ,że sezonu zawodnik nie może wytrwać całego przez kontuzje to pewnie już by go tu nie było, bo grałby w dobrym zagranicznym klubie. Zawodnik ma można powiedzieć wszystko-technikę , warunki fizyczne(aż dziw , że łapie często kontuzje), dobre uderzenie, umiejętność znalezienia się w polu karnym przeciwnika , wykończenie sytuacji, grę głową , drybling szybkość. Wszystko w wydaniu ponad przeciętnym , ale co z tego skoro przy tym łapie to co jest bolączką piłkarza.Ale mimo wszystko u nas by się przydał. Nawet w roli dżokera egzekutora.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
chyba w szpitalu lub na rehabilitacji...
sorry za ot ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
z moim wiekiem ![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wielka cisza w temacie ? no to na rozpalone głowy trochę lodu http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...noty,id,t.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
cisza czyli albo potencjalni rywale nie zgodzili się na testy albo to ściema była ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
****... http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75...eyenoordu.html oczywiście Amica jak zwykle nas wyprzedza..
To jest poprostu żałosne.. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...jblizej_wisly/
Ostatnio edytowane przez Valdinio1906 : 28.01.2010 o godz. 21:56.
![]() Niepokonana nasza Wisełka kochana !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zobacz dwie wypowiedzi wyżej - nie rozmawiamy z Feyenoordem o Janocie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A pamiętacie jak Skorża mówił, że Jirsak to nie jest do końca taki piłkarz na jakim mu zależy? Po to został tym menagerem, żeby się podobna sytuacja nie powtórzyła, że wydajemy bardzo dużą kasę na piłkarza przeciętnego. Więc dajcie już spokój. Jakoś w Groclinie Skorża potrafił wypromować takie perły jak Jodłowiec czy Majewski. Kupił też cieniasa Ivanowskiego. Więc trzeba oczywiście liczyć, że nauczył się na błędach i nie będzie pod wpływem presji podpisywał jakiegoś badziewia.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No nie wiem czy Ivanovski to taki cienias...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
olaboga Lech Poznań nas wyprzedza w wyścigu w którym nie braliśmy udziału, trzeba zabrać sznur i się powiesić
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie to co piszecie w tym temacie to jakieś brednie nawalonego pijaka pod sklepu w jakieś dziurze .Tak naprawdę to ja się wam dziwie , przyjdzie chorwat , senegalczyk i Nowak i tyle w temacie .
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to kamień spadł mi z serca. Latem prawdopodobnie nie będzie już Skorży i temat Nowaka umrze śmiercią naturalną.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla jasności Wisła sie nie dogadała z Nowakiem http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35137,7...__A_inni_.html
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no to co zostajemy z jednym sprawnym napastnikem?I to jeszcze przerobionym ze skrzydłowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A kto to jest ten Janota?Kopaczy jak on to w Holandii pewnie na pęczki biega, inaczej zaraz Holendrzy podpisali by z nim umowę. Jedno trzeba mu przyznać,rozgarniętego ma menagera. Ale ten ostatni to nie wszystko jak widać.
Nowak niech siedzi w tym Bełchatowie i wdycha powietrze. Jedyne kto by się przydał na teraz to ktoś do środka. Ba wygląda na takiego co dał by w lidze radę. Tylko szkoda,że nie spojrzy na niego jakiś fachowiec,który potrafił by ocenić jego przydatność. Bo tak jesteśmy zdani na opinię faceta,który zachwalał i zgodził się na sprowadzenie Beto. Ale już wolę tego Ba z tego wszystkiego,na zasadzie,że ktoś do środka będzie,gdyby Sobol złapał uraz chociażby. To jest jedyny transfer,który rozsądna RN by dopuściła imć Skorży. Choć i tak dla mnie o jeden za dużo.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.01.2010 o godz. 22:54.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie dobrze Jozef z Edkiem coś wymyślą w koncu pól roku obserwowali to jeszcze z 5 kupimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |