|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ci wymienieni przez was piłkarze zostali sprowadzeni za kasę? Może oni przyszli za darmo. Powiem szczerze, że jestem w takim wieku, że nie pamiętam tych transferów. Oczywiście wiem, że byli tacy piłkarze, ale nie wiem kiedy i jak zostali sprowadzeni.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ten z Porto, Chelsea i Barcy ![]() ![]() chyba Deci ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nowak wcale nie tak blisko Wisły http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...karz,id,t.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z przyjściem TeleFoniki nie istniało jeszcze prawo Bosmana i nie było zmieniania klubów "za darmo". Gościowi się kontrakt kończył ale i tak trzeba było za niego płacić. Bukalski, Węgrzyn, Kaliciak i Czerwiec - pierwsze okienko transferowe TF, zawodnicy grający za granicą, nie tylko polerowali ławki - nie byli tani, pamięta ktoś kwoty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=198ab być może coś naprawdę jest na rzeczy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przed okienkiem mówiono o 3 uzupełnieniach składu. Jak by zakontraktowali Issa Ba to do zrealizowania planu uzupełnień składu zabraknie jeszcze napastnika.
bramkarz - Juszczyk obrona - Cleber, Kowalski pomoc - Issa Ba, Mączyński - Cantoro out atak - Cwielong out Oczywiście Juszczyka w kategori uzupełnienie trzeba traktować z przymrużeniem oka, ale też Cwielong to żadna strata, więc w sumie na plus ![]() Wzmocnienia na miarę LM to nie są, ale z drugiej strony przecież nikt od nas nie odszedł w porównaniu ze wzmocnieniami na ostatnią LM (Kirm, Alvarez, Garguła), wrócił Boguski, wrócił Singlar..więc skład mamy mocniejszy niż rok temu. Na bezrybiu i rak ryba, jak to powiadają ![]() PS In before: też mnie to nie zadowala i wolałbym Kriwica (?) Kowalewskiego/Nurkovica i jakiegoś dobrego napastnika, ale bez kasy nie ma kołaczy. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba Skorża nie jesty zbytnio przekonany do Pusoveca skoro cały czas intgersujemy sie Nowakiem .Jeśli to ma byc wysoki napastnik klasy Beto czy Radovanovica to chyba jednak szkoda kasy, nawet na pół roku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do tego całego Nurkovica - jest zmiennikiem Burica w młodzieżówce swego kraju. Gorszy od tego z Lecha - może naprawdę jest słaby?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie może być zmiennikiem Burica w młodzieżówce, ponieważ nie może w niej grać - ma 23 lata. Możliwe że był zmiennikiem, ale raczej kogoś innego.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja jestem za podpisaniem Ba, Poljaka i Punosevaca ale musimy poczekac do powroty ze zgrupowania i wtedy sie wszystko wyjaśni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Sorry za offtopa, ale musiałem bo to nienormalne, że nagle na forum jest tysiąc Maciejów Skorż pokój ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Ale wiesz dobrze Johnny B, że specyfiką naszego forum jest to, że jak tylko pojawia się jakiś gość na testach, to pół forum widzi w nim conajmniej Kake, Neste, Ville albo Buffona. A nawet jeśli nim nie jest, to warto go podpisać, żeby czasem konkurencja go nie sprzątneła. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Johnny B zgadzam się w stu procentach.
Ostatnimi czasy uświadomiłem sobie, że sytuacja transferowa doprowadziła nas - kibiców chcących jak najlepiej dla klubu - do tego, że z każdym testowanym piłkarzem chcemy od razu podpisania z nim kontraktu. Prawda jest taka, że o tych piłkarzach wiemy tyle co nic. Poza kilkoma statystykami strzeleckimi, historią występów i tym co PODA nam oficjalna lub nieoficjalna strona jesteśmy na ich temat zieloni. Oglądniemy później zlepek sytuacji ze sparingu i możemy się zachwycać bramką Punosevaca (po podaniu Ba). W następnym sparingu widzimy sytuację znowu Punosevaca (84 minuta z Szachtarem) w której przestrzela z 5 metra. No i ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja bym wypożyczył Pumosevaca z ustaloną kwotą trasnferową. Osobiście uważam, że skoro zawodnik nawet z takim zespołem jak Szachtar grając z kulawą nogą zdołał prawie strzelić bramę to może warto jednak go spróbować. Wygląda na ciekawego zawodnika po tych skrótach. Trzeba pamiętać, że na napastnikach ciężki trening odbija się najbardziej(brak przyspieszenia itp). Pewnie jest to obecnie zawodnik klasy Ćwielonga , jednak należy pamiętać, że Ćwielong swojej szansy po prostu u nas nie wykorzystał, a Pumosevac ma tą przewagę, że jest bardzo wysoki. Za taką kasę ciężko będzie pozyskać dobrego gracza.
Nowak piłkarsko napewno lepszy, ale będzie napewno chciał większego kontraktu co przy naszym pechu może nam się odbić czkawką. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dokładnie tak.
Przecież kiedy ktokolwiek przyjeżdza do Wisły na testy pierwsze co to się sprawdza jego statystyki (zaczyna się wówczas marudzenie że napastnik a tylko 4 bramki jedna z karnego blablabla), ale prawdziwym wykładnikiem są treningi i sparingi w których bierze udział. Przeciez nasi trenerzy mówią o zawodnikach testowanych i z tego co pamiętam pochlebnie wypowiadali sie o Dja Ettienie ( ciekawe co z nim) i Nurkovicu. Trzymam kciuki wówczas, żeby wypadł jak najlepeij i nastrzelał jak najwięcej bramek. No cóż rzadko się jednak zdarza, że na testach trafia się taka perełka. a co do wydźwięku mojego poprzedniego posta drażni mnie strasznie fakt wypowiedzi takich znawców, którym ewidentnie nudzi się w ferie zimowe. To temat o naszej polityce transferowej a nie ich błyskotliwych przemyśleniach. Pozdrawiam P.S Niestety znam Proud, ale przestało mnie to już bawić i najwyższy czas na koniec tej błazenady Pokój ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dla wszystkich ktorzy tak bardzo nie chca Dawida Nowaka w naszym klubie mam cytat z Brozka:
"W obszernym wywiadzie dla "Przeglądu Sportowego" Brożek komplementuje napastnika z Bełchatowa. Mówi o jego wysokich umiejętnościach, o tym, że to odpowiednia osoba do tego, aby wzmocnić Wisłę. - To zawodnik bardzo dobry technicznie. Umie grać w ataku pozycyjnym, a Wisła w Polsce ma 99 procent takich spotkań. Jest też dobry na kontratak, którego częściej używa się w europejskich pucharach - mówi piłkarz Wisły." wp.pl |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
A co mowia te fakty i zycie ?
Bardzo ciekawe ze sponsorzy omijaja Wisle ![]() Nastepny nawiedzony desperat, dobrze ze ferie sie juz koncza PS. Autorytet Kazimierski ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 28.01.2010 o godz. 17:40.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|