The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2017, 12:39
Nie ma szans na Skorupskiego. On przed sobą ma dużą karierę za granicą. Bujanie w obłokach
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 29.05.2017, 12:42
Lepszym wyborem byłby Borjan z Korony, biorąc pod uwagę jaki cyrk się tam odwala byłby do wyciągnięcia, zresztą i tak jest chyba tylko wypożyczony. Naprawdę dobrze broni, na linii świetny, gorzej na przedpolu, a dodatkowo ma ten gen świrowania, u bramkarzy bardzo przydatny
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 29.05.2017, 12:51
Skorupski ma kontrakt do 21 z Romą, a teraz wraca z wypożyczenia.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 29.05.2017, 12:54
i reprezentant Kanady , ja jednak licze na przedłużenie Załuski
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.05.2017, 12:55
rozumiem, że to s-f ale bez jaj panowie
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 29.05.2017, 14:02
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Skorupski ma kontrakt do 21 z Romą, a teraz wraca z wypożyczenia.
To przepraszam nie doczytałem sugerowałem się transfermarkt
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Stary 29.05.2017, 20:09
Prawdopodobnie zostanę zlinczowany ale mnie podobała się gra Hrdlicki z Ruchu, statystyki sugerując się TM ma lepsze od Załuski.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.05.2017, 20:18
Odnośnie bardziej realnych transferów zastanowiłbym się poważnie nad Rafałem Kurzawą z Górnika. Dość młody zawodnik jeszcze, ma świetnie ułożoną lewą nogę i generalnie przerasta pierwszą ligę. Jest w świetnej formie, a w lepszym klubie mógłby się jeszcze rozwinąć. Z chęcią widziałbym go w Wiśle,w naszej drugiej linii.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 29.05.2017, 20:40
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Skoro kończy się umowa Załuski,ale na razie idzie im się gadać to może wyciągać Skorupskiego z Empoli, umowa do 2017 roku dać kontrakt Załuski i mógłby przyjść,ale czy by się zgodził? raczej S-F

Nie wierze....;d Koleś wypożyczony z ROMY zbierał bardzo dobre oceny w tym sezonie. Nawet Napoli się nim interesowało a ty tu wyskakujesz z taką propozycją. Ja p.........
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.05.2017, 20:47
Heero napisał(a):Wyświetl post
Lepszym wyborem byłby Borjan z Korony, biorąc pod uwagę jaki cyrk się tam odwala byłby do wyciągnięcia, zresztą i tak jest chyba tylko wypożyczony. Naprawdę dobrze broni, na linii świetny, gorzej na przedpolu, a dodatkowo ma ten gen świrowania, u bramkarzy bardzo przydatny
3 czy 4 druzyny juz stoją w kolejce.
I nie ma wsrod nich Wisły
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.05.2017, 14:41
Athletic Bilbao po sezonie żegna się z 4 zawodnikami z rezerw. Ciekawym zawodnikiem wydaje się jeden z nich, Jurgi Oteo, 20-letni skrzydłowy. Prawoskrzydłowy, który 3 lata trenował w Bilbao. Początkowo zapowiadał się dużo lepiej, bowiem powoływany był nawet do kadry U-18 [3 mecze, 1 gol] oraz U-19 Hiszpanii [6 meczy, 1 gol]. W tym sezonie 31 spotkań w rezerwach Bilbao, 6 bramek i asysta. 3-ci strzelec drużyny.

W 2014 roku był kapitanem drużyny Bilbao grającej w młodej Lidze Mistrzów. Co ciekawe w 2 meczach grał nie jako skrzydłowy, a jako lewy obrońca.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 30.05.2017, 17:01
Janekx89 piszę, że Tytoń rozważa powrót do Ekstraklasy. Skoro już pogodził się z niezbyt wygórowaną płacą, to może Wisła? Legia ma emeryta Malarza i Ci8rzniaka, ale jeden nie najmłodszy, a drugi już się raz popisał, więc pewnie też będą o niego zabiegać. Ja bym tam chętnie go zobaczył u nas
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.05.2017, 18:45
Janekx89 piszę, że Tytoń rozważa powrót do Ekstraklasy. Skoro już pogodził się z niezbyt wygórowaną płacą, to może Wisła? Legia ma emeryta Malarza i Ci8rzniaka, ale jeden nie najmłodszy, a drugi już się raz popisał, więc pewnie też będą o niego zabiegać. Ja bym tam chętnie go zobaczył u nas
Mimo wszystko wydaje mi się, że Tytoń to science-fiction. Inna bajka jak jego dyspozycja. Kiedyś coś tam bronił. Nawet mu to wychodziło.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 30.05.2017, 20:36
Apropo defacto to nie bez znaczenia jest transfer Begovicia do Bournemouth w tym wypadku, bo Boruc jednak pewnie będzie chciał grać, a sam kiedyś stwierdził, że zakończyłby karierę w Legii (co przy szansach na Ligę Mistrzów) może być dla niego teraz interesującą propozycją w sumie.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2017, 20:51
Tytoń ostatni dobry sezon to zagrał jak Wisła zostawała mistrzem
ostatnie 3 sezony to 2 spadki i jakies absurdalne ilosci wpuszczonych bramek
zakładajac, ze zostaje Załuska to na drugiego trzeba brac jakiegos mlodego chlopaka(Chorazka?Zajac?), a pieniadze przeznaczyc na napastnika, skrzydłowego czy w przypadku odejscia Brleka srodkowego pomocnika
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 30.05.2017, 20:56
Tylko, że w tym sezonie grał przeciwko Barcelonie czy Realowi, a nie Łęcznej.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 30.05.2017, 21:21
Czywiscie, bynajmniej nie twierdze przeciez ze nie jest lepszy od Zaluski ale sa pozycje , ktorych wzmocnienie jest wyzszym priorytetem
Z innej beczki, Chrapka bym spróbował sciagnac, w Lechii gra ogony , mysle ze jest do wyciagniecia, a to ze by sie u nas odnalazl jest oczywiste
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 31.05.2017, 08:54
Jakub Czerwiński? w Legii w ogóle nie gra. Może warto już od dziś postawić na nowego młodego bramkarza Chorążkę albo Zająca?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 31.05.2017, 09:19
Czerwiński chyba jako 5 koło u wozu. Mamy tylu obrońców, że spokojnie może manewrować ich ustawieniem, kolejny do opłacania jest nie potrzebny.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.05.2017, 09:58
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Jakub Czerwiński? w Legii w ogóle nie gra. Może warto już od dziś postawić na nowego młodego bramkarza Chorążkę albo Zająca?
W legii akurat nie gra wielu piłkarzy którzy byliby wzmocnieniem innych zespołów - więc to słaby argument. Taki Niezgoda też by nie grał więc go wypożyczyli do Ruchu.

W przypadku Czerwińskiego nie ma tematu - on tam zarabia więcej niż którykolwiek z naszych piłkarzy i zapewne obniżka pensji go nie interesuje.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
opolan
Member

Stary 31.05.2017, 16:19
A może Patryk Mraz ? Podobno nie dogadał się z Piastem i jest do wychaczenia choć może to być taki drugi Mojta.
Odpowiedz cytując
andrucik
Member

Od: 10.2016

Stary 31.05.2017, 16:24
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...larnaka/28kdxm
Odpowiedz cytując
Valdi88
Member

Od: 03.2016

Stary 31.05.2017, 16:59
Moim zdaniem Mraz jest nam zbędny. Mamy kim grać na tej pozycji: Sadlok, Spicić, Arsenić.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 31.05.2017, 18:50
Obejrzałem sobie bramki tego Hiszpana, którego testujemy. Gość żyje ze skrzydłowych, tak na oko z 70% bramek strzelił głową i trzeba przyznać że akurat ten element gry ma naprawdę fajnie opanowany.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 01.06.2017, 07:16
Abyś linkiem zarzucił czy coś...
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 01.06.2017, 07:27
W sprawie Kuby uważam, że SF ale takie sportfiction:

Kuba przychodzi do Wisły na rok, ma pewną gre reprezentacji, po roku po mistrzostwach odbija sobie kasę z nawiązką u jakiś arabów.

Win-Win��
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.06.2017, 15:30
piotek napisał(a):Wyświetl post
Obejrzałem sobie bramki tego Hiszpana, którego testujemy. Gość żyje ze skrzydłowych, tak na oko z 70% bramek strzelił głową i trzeba przyznać że akurat ten element gry ma naprawdę fajnie opanowany.
Czyli taki Necid 2. klasy xD
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.06.2017, 15:47
Też widziałem kilka filmików z jego bramkami. Strzela nie tylko głową. Ma dobre uderzenie.
Jest silny, potrafi się przepchnąć w polu karnym, piłka go szuka i na pewno nie jest wozem z węglem
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Stary 02.06.2017, 10:15
Ja bardzo szanuję zdanie użytkowników tego forum ale bądźmy poważni. Gość nie ma rewelacyjnych statystyk w III lidze hiszpańskiej, jest po kontuzji więzadeł, ostatnio grał w Hong Kongu, ma 27 lat...
Porównywanie do Lloncha młodszego i wyróżniającego się zdecydowanie w III lidze czy Spicicia który ma rozegrane kilkadziesiąt spotkań w chorwackiej ekstraklasie jest bynajmniej nie na miejscu.
Teoria moja jest taka że że Kiko kojarzył go z Hiszpanii być może był nawet na jego liście życzeń pojawiła się opcja testów to z niej skorzystali.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 02.06.2017, 10:20
przecież w Hiszpanii bardzo dużo strzelał
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów