|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie ma szans na Skorupskiego. On przed sobą ma dużą karierę za granicą. Bujanie w obłokach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Skorupski ma kontrakt do 21 z Romą, a teraz wraca z wypożyczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
i reprezentant Kanady , ja jednak licze na przedłużenie Załuski
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
rozumiem, że to s-f ale bez jaj panowie
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To przepraszam nie doczytałem sugerowałem się transfermarkt
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Prawdopodobnie zostanę zlinczowany ale mnie podobała się gra Hrdlicki z Ruchu, statystyki sugerując się TM ma lepsze od Załuski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
I nie ma wsrod nich Wisły ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Athletic Bilbao po sezonie żegna się z 4 zawodnikami z rezerw. Ciekawym zawodnikiem wydaje się jeden z nich, Jurgi Oteo, 20-letni skrzydłowy. Prawoskrzydłowy, który 3 lata trenował w Bilbao. Początkowo zapowiadał się dużo lepiej, bowiem powoływany był nawet do kadry U-18 [3 mecze, 1 gol] oraz U-19 Hiszpanii [6 meczy, 1 gol]. W tym sezonie 31 spotkań w rezerwach Bilbao, 6 bramek i asysta. 3-ci strzelec drużyny.
W 2014 roku był kapitanem drużyny Bilbao grającej w młodej Lidze Mistrzów. Co ciekawe w 2 meczach grał nie jako skrzydłowy, a jako lewy obrońca. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Janekx89 piszę, że Tytoń rozważa powrót do Ekstraklasy. Skoro już pogodził się z niezbyt wygórowaną płacą, to może Wisła? Legia ma emeryta Malarza i Ci8rzniaka, ale jeden nie najmłodszy, a drugi już się raz popisał, więc pewnie też będą o niego zabiegać. Ja bym tam chętnie go zobaczył u nas
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tytoń ostatni dobry sezon to zagrał jak Wisła zostawała mistrzem
ostatnie 3 sezony to 2 spadki i jakies absurdalne ilosci wpuszczonych bramek zakładajac, ze zostaje Załuska to na drugiego trzeba brac jakiegos mlodego chlopaka(Chorazka?Zajac?), a pieniadze przeznaczyc na napastnika, skrzydłowego czy w przypadku odejscia Brleka srodkowego pomocnika ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że w tym sezonie grał przeciwko Barcelonie czy Realowi, a nie Łęcznej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czywiscie, bynajmniej nie twierdze przeciez ze nie jest lepszy od Zaluski ale sa pozycje , ktorych wzmocnienie jest wyzszym priorytetem
Z innej beczki, Chrapka bym spróbował sciagnac, w Lechii gra ogony , mysle ze jest do wyciagniecia, a to ze by sie u nas odnalazl jest oczywiste ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakub Czerwiński? w Legii w ogóle nie gra. Może warto już od dziś postawić na nowego młodego bramkarza Chorążkę albo Zająca?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czerwiński chyba jako 5 koło u wozu. Mamy tylu obrońców, że spokojnie może manewrować ich ustawieniem, kolejny do opłacania jest nie potrzebny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
W przypadku Czerwińskiego nie ma tematu - on tam zarabia więcej niż którykolwiek z naszych piłkarzy i zapewne obniżka pensji go nie interesuje. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A może Patryk Mraz ? Podobno nie dogadał się z Piastem i jest do wychaczenia choć może to być taki drugi Mojta.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Moim zdaniem Mraz jest nam zbędny. Mamy kim grać na tej pozycji: Sadlok, Spicić, Arsenić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obejrzałem sobie bramki tego Hiszpana, którego testujemy. Gość żyje ze skrzydłowych, tak na oko z 70% bramek strzelił głową i trzeba przyznać że akurat ten element gry ma naprawdę fajnie opanowany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abyś linkiem zarzucił czy coś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
W sprawie Kuby uważam, że SF ale takie sportfiction:
Kuba przychodzi do Wisły na rok, ma pewną gre reprezentacji, po roku po mistrzostwach odbija sobie kasę z nawiązką u jakiś arabów. Win-Win |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Też widziałem kilka filmików z jego bramkami. Strzela nie tylko głową. Ma dobre uderzenie.
Jest silny, potrafi się przepchnąć w polu karnym, piłka go szuka i na pewno nie jest wozem z węglem |
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Ja bardzo szanuję zdanie użytkowników tego forum ale bądźmy poważni. Gość nie ma rewelacyjnych statystyk w III lidze hiszpańskiej, jest po kontuzji więzadeł, ostatnio grał w Hong Kongu, ma 27 lat...
Porównywanie do Lloncha młodszego i wyróżniającego się zdecydowanie w III lidze czy Spicicia który ma rozegrane kilkadziesiąt spotkań w chorwackiej ekstraklasie jest bynajmniej nie na miejscu. Teoria moja jest taka że że Kiko kojarzył go z Hiszpanii być może był nawet na jego liście życzeń pojawiła się opcja testów to z niej skorzystali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przecież w Hiszpanii bardzo dużo strzelał
![]()
|
|