|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tutaj masz wszystko, ja nie oddawałem, ale jestem zarejestrowany i... czekam. To nie tak łatwo z tym oddaniem szpiku jest.
Polecam poczytać tutaj: http://www.dkms.pl/index.php?id=1136 Na list czekałem z miesiąc. Dostajesz papiery do wypełnienia i szpatułki do pobrania śliny spod górnej wargi. Odsyłasz to na podany adres i czekasz na weryfikację. Potem trzeba czekać, a nóż ktoś na Ciebie "trafi" Polecam wszystkim taką rejestrację, nic nie kosztuje, nic nie boli a może komuś uratować życie. Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zna ktoś jakiś program w stylu virtualdub, w ktorm moglbym "przyciąć" film avi?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie wiem ile zamierzasz na nie przeznaczyć, ale tańsze napewno znajdziesz w sklepach Heavy Duty, Wojas
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potrzebuję zrobić kilka wykresów w excellu (docelowo w wordzie). Zna się ktoś na tym?
Przykładowe wykresy, które chciałbym narysować: http://abcinwestowania.files.wordpre...kturalny_1.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może głupie pytanie, ale...
Czy bony z Club Card się łączą? ![]()
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 06.12.2010 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak tworzy się w Wordzie 2007 takie podpisane miejsca do uzupełnienia. Np. miejscowość, data itp, że po kliknięciu w nazwę mogę coś wpisać?
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś stronke z turniejami online dla fify 11 przez gamerangera ?
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie,
walczy ktoś z Was w ASG? Na Centralnej na przykład? ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mam nokie 3110c można ją ładować kablem usb? bo mi się gniazdo na ładowarkę zepsuło.
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kupując miesięczny na busy firmy Mat Bus mogę jeździć każdymi czy tylko tym na którego kupię?
Dajmy przykład jeden jedzie do Niepołomic a inny mat bus na węgrzce wlk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
na wszystkie
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Potrafię robić wykresy. Ale chodzi mi o bardzo złożone wykresy, w których nie jest ważne wprowadzanie super dokładnych danych, ale pokazanie samego trendu. Piszę pracę i kilka rzeczy potrzebuję zobrazować za ich pomocą. Myślałem, że może jest jakiś sposób na zrobienie takich wykresów w sposób prosty, powiedzmy bardziej "graficzny" niż "matematyczny"..To jak? Da się coś takiego zrobić? Ile alko mogę przewieźć w Ryanairze? Alko można przewozić tylko w bagażu rejestrowym, a nie podręcznym, czy tak? P.S. Nie ma jak cytowanie siebie samego ![]()
Ostatnio edytowane przez QBAS : 06.12.2010 o godz. 23:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Musisz mieć ustawiony odpowiedni typ wykresu, działa napewno na punktowym z wygładzonymi liniami, klikasz prawym na wykres który masz z danych i wybierasz opcję "Dodaj linię trendu", ustawiasz zwykle liniowy i masz linię trendu dla danego wykresu, możesz dodatkowo wybrać punkt przecięcia tej linii z dowolnym punktem albo naniesienie równania tej linii na wykres. ![]()
Ostatnio edytowane przez impreza : 07.12.2010 o godz. 00:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Masz opcję linia trendu, więc żaden problem zrobić tak "złożony" wykres jak pokazujesz w przykładzie ... ;-)
E: nieaktualne tego wyżej nie było jak się zbierałam do pisania ![]() Powód: opóźniona
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 07.12.2010 o godz. 00:34.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy w telefonach z Plusa są simlocki czy już nie zakładają?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jest w krakowie jakies biuro pracy z ofertami pracy za granica?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Posiadam dekoder z UPC = taki szary ale bez żadnej nagrywarki, tylko slot z kartą.
Podczas remontu został odłączony od prądu a po włączeniu odtwarza tylko! programy Polsatu (Futbol, Cafe, TV4 etc.) na standardowych typu TVP1 TVP2 pisze brak sygnału natomiast na pozostałych brak obrazu, głosu itd. Miał ktoś podobny przypadek? Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez siekierski : 07.12.2010 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wczoraj byłem w salonie play by przenieść numer z ery. Wszystko poszło gładko, wczoraj dostałem sms, że mój operator wyraził zgodę na przeniesienie i jutro (tj. dziś) mogę się zgłosić po odbiór karty sim. Dzisiaj odwiedziłem salon, kartę odebrałem, wkładam w domu do telefonu i tu zonk. Sieć nie zostaje wykryta. Myślę-poczekam, może to trochę potrwa i tak czekam już 6 godzin, dalej sieć nie zostaje wykryta. Próba ręcznej rejestracji też nic nie daje. Moje pytanie - miał ktoś podobny problem? Co robić - poczekać do jutra i odwiedzić salon play, poszperać w ustawieniach, ewentualnie co zmienić? Spotkałem się z opiniami, że karta sim może być wadliwa, jak myślicie?
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Idź do salonu, zaoszczędzisz sobie nerwów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam sie nad kupnem monitora i poszukuje opinii na temat tych dwóch monitorków http://allegro.pl/samsung-22-e2220n-...341644397.html i http://allegro.pl/monitor-lg-flatron...351663990.html Chyba że ktoś ma sprzęt godny polecenia :]
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W jakim klubie przy rynku mozna wpasc na lajtową selekcjegdzie nie zawsze sprawdzą dowód w piątkowy wieczór
chodzi o typowo taneczny klub |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzieś tu widziałem śmieszne zdjęcie takiego murzyna co stał w tle między 5 białymi osobami. Tego czarnego w pierwszej chwili nie było widać. Zdjęcie było zatytułowane chyba 'mistrz 2-ego planu'. Jak ktoś kojarzy to proszę o odnośnik.
|
|
|