|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ja bym się nie kierował co kto robi na treningu, czym się popisuje, bo na meczu musi wykonywać taktykę i strzelić jedną, jedyną sytuację, więc to jest zupełnie inna sprawa. Pewnie oba Ashleye też waliły karne po oknach na treningu, a mecz pokazał, że prawdziwa gra, a trening to czasem dwie różne sprawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Panowie z tym golem Sikorskiego to bardziej miałem na myśli,że pomoże mu to zapomnieć o tym pudle z Bełchatowa i dzięki temu wróci większy luz,Danielowi pewnie siedziało w głowie to pudło a jak strzela się takiego gola nawet w gierce to pomaga.Ja np dawniej grywałem z chłopakami i była sytuacja,że przy 1-2 w końcówce przestrzeliłem karnego i byłem killka dni podłamany aż do rewanżu w którym zdobyłem dwa zwycięskie gole i zapomniałem o tym przestrzelonym karnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Piszą w necie że trenuje z Sandecją
![]()
ALWERNIA I GAZOWA(KRAKÓW) ZAWSZE WIERNA WIŚLE !!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=26975
To jest wstyd dla Wisły, to jest wielki skandal, że ten zawodnik dalej jest piłkarzem Naszego Klubu. Zwykły darmozjad (oczywiście trzeba napisać mocniej, no ale znowu niektórzy ulubieńcy Jaliensa naskoczą na mnie, więc piszę delikatnie). Licząc, że za rok dopiero go się pozbędziemy, to w ciągu 2,5 lat zmarnujemy na niego gdzieś z 1,5 mln euro, a pożytku praktycznie żadnego. Taki sens jest sprowadzania starych, wypalonych dziadów (nie chce im się grać, w niezwykle lekceważący sposób traktują Klub, Historię, resztę drużyny). Jestem ciekaw, czy Basałaj jest z tego transferu dumny. Z doświadczonych piłkarzy jedynie na duży plus zasługuje Pareiko. O pozostałych nie ma co pisać, bo nie ma potrzeby jeszcze bardziej się denerwować polityką transferową. W normalnej pracy, za jedną złą rzecz od razu wylatuje się z pracy. Nie ma zmiłuj. Co by Jaliens nie zrobił, nie można rozwiązać kontraktu z winy zawodnika. Kluby nie mają żadnego prawa w takich przypadkach oprócz jednego - darmozjadowi na bieżąco należy płacić ciężką kasę, bo w innym przypadku od razu złoży donos. Zawodnicy mają eldorado, a następcy nieodpowiedzialnych pracowników mają problemy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 04.07.2012 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Guest
|
|
Ty jak Twój pracodawca mówi, że zarabiasz za dużo przepraszasz i godzisz się na 1/3 albo rozwiązujesz ze skutkiem natychmiastowym żeby dostać gdzie indziej mniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Mam nadzieję, że w nowym sezonie zagryzie zęby i pokaże po co został ściągnięty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Dlaczego Chavez grał przeciwko nam? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gordan Bunoza:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty myślisz, że Bunoza na LO to dobro drużyny? Gratuluję...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak to wyglada z kontuzjami, wczoraj nie bylo: Chaveza, Jovanovica, Genkova i Glowackiego o pierwzsych 3 wiadomo ze kontuzje mieli a co z Arkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A Ty myślisz, że po Paljicu i Diazie może być gorzej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z Bunozą na lewej będzie gorzej... Ten chłopak jest tak mało zwrotny, tak nieskoordynowany ruchowo, że jest wręcz wymarzonym obrońcą dla każdego prawego pomocnika w lidze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spoko, gorszej koordynacji od "głowa chce w lewo, a nogi idą w prawo" Diaza nie można mieć.
Poczekajmy z tym narzekaniem przynajmniej do połowy sezonu. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciekawe jest też to, że Bunoza jako środkowy gra dopiero 2,3 lata a jako lewy obrońca grał przez 10 i to jego nominalna pozycja.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pamiętam jak się Cleber buntował, jak Skorża chciał zrobić z niego lewego obrońcę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O sprawdzają się moje przewidywania co do Bunozy i obsady pozycji lewego obrońcy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O sprawdzają się moje przewidywania co do Bunozy i obsady pozycji lewego obrońcy
Może dzisiaj się coś dowiemy o wzmocnieniach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten art na oficjalnej to szykowanie gruntu pod info, że lewy obrońca jednak nie przyjdzie ?
A zdanie "Znalezienie lewego obrońcy jest często bardzo trudne." mnie rozwaliło, Jacuś je kazał dopisać? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
Nie rób sobie jaj z pogrzebu... bonawentura napisał(a):
Dobrze że nie mamy (na razie) Boguskiego na bramce... A ja tak zapytam - co ze Skołorzyńskim? Probierz nie podziela oceny naszego genialnego menedżera? No, no... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Śmialiśmy się z popisów Wasiluka na LO w C, teraz będziemy mieć podobne u siebie w wykonaniu Bunozy (jak nikogo lepszego nie znajdą). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|