The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2012, 15:13
Mam nadzieję, że dziś się dowiemy co z kontraktem Sobola. Według mnie to czysta formalność, Sobol musi zostać, ale ciekawe dlaczego wciąż cicho na temat jego przyszłości.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.06.2012, 20:56
Jak z Sobolem nie przedłużą to będzie skandal w biały dzień.Może i dobija do 40, ale on zasługuje na grę w Wisełce bardziej niż Łukasz G.Podobno Hanover 96 jest zainteresowany Kirmem
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.06.2012, 21:43
a co z Kowalskim? Nieciecz z niego zrezygnowała, ma z nami kontrakt, ale o nim ani słowa, nie ma go na zdjęciach z przygotowań do sezonu. Nie tęsknie za nim, ale dziwna sytuacja.
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.07.2012, 00:33
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Z Sikorskiego możemy jeszcze mieć sporo pociechy,jak podaje oficjalna strona klubu Sikorski zdobył gola w gierce z...prawie połowy boiska.
Mam nadzieję,że po takim golu wymazał z głowy to pudło z Bełchatowa.
Sivakow walnał bramę z połowy w meczu o punkty i........... trzy mecze później go w Wiśle nie było Także nie brał bym tego za dobry prognostyk )))))))
Jak długo na Wawelu .............

Od: 05.2010

Stary 04.07.2012, 08:43
Z Sikorskiego możemy jeszcze mieć sporo pociechy,jak podaje oficjalna strona klubu Sikorski zdobył gola w gierce z...prawie połowy boiska.
Mam nadzieję,że po takim golu wymazał z głowy to pudło z Bełchatowa.
Paulista też ponoć walił takie bramy na treningach, że głowa mała.

Ja bym się nie kierował co kto robi na treningu, czym się popisuje, bo na meczu musi wykonywać taktykę i strzelić jedną, jedyną sytuację, więc to jest zupełnie inna sprawa.

Pewnie oba Ashleye też waliły karne po oknach na treningu, a mecz pokazał, że prawdziwa gra, a trening to czasem dwie różne sprawy.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 04.07.2012, 09:56
Panowie z tym golem Sikorskiego to bardziej miałem na myśli,że pomoże mu to zapomnieć o tym pudle z Bełchatowa i dzięki temu wróci większy luz,Danielowi pewnie siedziało w głowie to pudło a jak strzela się takiego gola nawet w gierce to pomaga.Ja np dawniej grywałem z chłopakami i była sytuacja,że przy 1-2 w końcówce przestrzeliłem karnego i byłem killka dni podłamany aż do rewanżu w którym zdobyłem dwa zwycięskie gole i zapomniałem o tym przestrzelonym karnym.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 04.07.2012, 10:34
Panowie z tym golem Sikorskiego to bardziej miałem na myśli,że pomoże mu to zapomnieć o tym pudle z Bełchatowa i dzięki temu wróci większy luz,Danielowi pewnie siedziało w głowie to pudło a jak strzela się takiego gola nawet w gierce to pomaga.Ja np dawniej grywałem z chłopakami i była sytuacja,że przy 1-2 w końcówce przestrzeliłem karnego i byłem killka dni podłamany aż do rewanżu w którym zdobyłem dwa zwycięskie gole i zapomniałem o tym przestrzelonym karnym.
Co z tego że on zapomni jak ludzie i tak będą mu to wypominać. Kuszczak a raczej jego parady zostały wybrane najlepszymi w Anglii jak i tak wszyscy pamiętali o bramce z Kolumbią....
Odpowiedz cytując
TomAlwernia
Member

Od: 05.2004

Stary 04.07.2012, 10:54
mgła napisał(a):Wyświetl post
a co z Kowalskim? Nieciecz z niego zrezygnowała, ma z nami kontrakt, ale o nim ani słowa, nie ma go na zdjęciach z przygotowań do sezonu. Nie tęsknie za nim, ale dziwna sytuacja.
Piszą w necie że trenuje z Sandecją
ALWERNIA I GAZOWA(KRAKÓW) ZAWSZE WIERNA WIŚLE !!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 04.07.2012, 18:01
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=26975

To jest wstyd dla Wisły, to jest wielki skandal, że ten zawodnik dalej jest piłkarzem Naszego Klubu. Zwykły darmozjad (oczywiście trzeba napisać mocniej, no ale znowu niektórzy ulubieńcy Jaliensa naskoczą na mnie, więc piszę delikatnie). Licząc, że za rok dopiero go się pozbędziemy, to w ciągu 2,5 lat zmarnujemy na niego gdzieś z 1,5 mln euro, a pożytku praktycznie żadnego. Taki sens jest sprowadzania starych, wypalonych dziadów (nie chce im się grać, w niezwykle lekceważący sposób traktują Klub, Historię, resztę drużyny). Jestem ciekaw, czy Basałaj jest z tego transferu dumny. Z doświadczonych piłkarzy jedynie na duży plus zasługuje Pareiko. O pozostałych nie ma co pisać, bo nie ma potrzeby jeszcze bardziej się denerwować polityką transferową. W normalnej pracy, za jedną złą rzecz od razu wylatuje się z pracy. Nie ma zmiłuj. Co by Jaliens nie zrobił, nie można rozwiązać kontraktu z winy zawodnika. Kluby nie mają żadnego prawa w takich przypadkach oprócz jednego - darmozjadowi na bieżąco należy płacić ciężką kasę, bo w innym przypadku od razu złoży donos. Zawodnicy mają eldorado, a następcy nieodpowiedzialnych pracowników mają problemy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 04.07.2012 o godz. 18:08.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.07.2012, 19:19
KOALIK napisał(a):Wyświetl post

To jest wstyd dla Wisły, to jest wielki skandal, że ten zawodnik dalej jest piłkarzem Naszego Klubu. Zwykły darmozjad (oczywiście trzeba napisać mocniej, no ale znowu niektórzy ulubieńcy Jaliensa naskoczą na mnie, więc piszę delikatnie).
Reklamacje do człowieka, który go sprowadził i niewłaściwie ocenił jego obecną przydatność...
Ty jak Twój pracodawca mówi, że zarabiasz za dużo przepraszasz i godzisz się na 1/3 albo rozwiązujesz ze skutkiem natychmiastowym żeby dostać gdzie indziej mniej?
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.07.2012, 19:19
Tak mu to siedziało że cały sezon nic nie strzelił . Może nie podawajmy mu aby chłopak znów się nie podłamał? Proszę Cię ...
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.07.2012, 20:11
KOALIK napisał(a):Wyświetl post

To jest wstyd dla Wisły, to jest wielki skandal, że ten zawodnik dalej jest piłkarzem Naszego Klubu. Zwykły darmozjad (oczywiście trzeba napisać mocniej, no ale znowu niektórzy ulubieńcy Jaliensa naskoczą na mnie, więc piszę delikatnie). Licząc, że za rok dopiero go się pozbędziemy, to w ciągu 2,5 lat zmarnujemy na niego gdzieś z 1,5 mln euro, a pożytku praktycznie żadnego. Taki sens jest sprowadzania starych, wypalonych dziadów (nie chce im się grać, w niezwykle lekceważący sposób traktują Klub, Historię, resztę drużyny). Jestem ciekaw, czy Basałaj jest z tego transferu dumny. Z doświadczonych piłkarzy jedynie na duży plus zasługuje Pareiko. O pozostałych nie ma co pisać, bo nie ma potrzeby jeszcze bardziej się denerwować polityką transferową. W normalnej pracy, za jedną złą rzecz od razu wylatuje się z pracy. Nie ma zmiłuj. Co by Jaliens nie zrobił, nie można rozwiązać kontraktu z winy zawodnika. Kluby nie mają żadnego prawa w takich przypadkach oprócz jednego - darmozjadowi na bieżąco należy płacić ciężką kasę, bo w innym przypadku od razu złoży donos. Zawodnicy mają eldorado, a następcy nieodpowiedzialnych pracowników mają problemy.
Nie przesadzaj, już nie raz piałem, że nikt się nie spodziewał, że to będzie taki niewypał. A kiedy przychodził wszyscy piali z zachwytu, że 10 krotny reprezentant Holandii, że AZ, że to, że tamto. Jakby ktokolwiek wiedział, że nie wypali to by go nie było tutaj.
Mam nadzieję, że w nowym sezonie zagryzie zęby i pokaże po co został ściągnięty.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 04.07.2012, 20:24

Dlaczego Chavez grał przeciwko nam?
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 04.07.2012, 20:58
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Chavez grał przeciwko nam?
Eeee tam, IMHO nie podobny xD
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.07.2012, 01:30
Gordan Bunoza:
Cytat:
Przed kilkoma dniami trener powiedział mi, że widzi mnie na pozycji lewego obrońcy, bo na razie nie ma w drużynie piłkarza, który mógłby tam grać. Ale dodał, że chciałby mnie też ustawiać na środku defensywy, więc zapytał się, którą pozycję bym wybrał. Wolałbym zostać na środku, ale wtedy nie mielibyśmy lewego obrońcy, więc wybrałem lewą stronę
Dobrze Buno! Dobrze! Wie co to jest dobro drużyny!
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 05.07.2012, 05:52
Ty myślisz, że Bunoza na LO to dobro drużyny? Gratuluję...
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 05.07.2012, 08:15
Jak to wyglada z kontuzjami, wczoraj nie bylo: Chaveza, Jovanovica, Genkova i Glowackiego o pierwzsych 3 wiadomo ze kontuzje mieli a co z Arkiem?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2012, 08:29
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
A Ty myślisz, że po Paljicu i Diazie może być gorzej?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.07.2012, 08:34
Z Bunozą na lewej będzie gorzej... Ten chłopak jest tak mało zwrotny, tak nieskoordynowany ruchowo, że jest wręcz wymarzonym obrońcą dla każdego prawego pomocnika w lidze...
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2012, 08:38
Spoko, gorszej koordynacji od "głowa chce w lewo, a nogi idą w prawo" Diaza nie można mieć.
Poczekajmy z tym narzekaniem przynajmniej do połowy sezonu.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 05.07.2012, 08:40
Ciekawe jest też to, że Bunoza jako środkowy gra dopiero 2,3 lata a jako lewy obrońca grał przez 10 i to jego nominalna pozycja.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 05.07.2012, 08:57
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Gordan Bunoza:

Dobrze Buno! Dobrze! Wie co to jest dobro drużyny!
Pamiętam jak się Cleber buntował, jak Skorża chciał zrobić z niego lewego obrońcę
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 05.07.2012, 09:00
O sprawdzają się moje przewidywania co do Bunozy i obsady pozycji lewego obrońcy
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 05.07.2012, 09:03
O sprawdzają się moje przewidywania co do Bunozy i obsady pozycji lewego obrońcy Może dzisiaj się coś dowiemy o wzmocnieniach
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.07.2012, 09:48
Ten art na oficjalnej to szykowanie gruntu pod info, że lewy obrońca jednak nie przyjdzie ?
A zdanie "Znalezienie lewego obrońcy jest często bardzo trudne." mnie rozwaliło, Jacuś je kazał dopisać?
..
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 05.07.2012, 09:54
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ten art na oficjalnej to szykowanie gruntu pod info, że lewy obrońca jednak nie przyjdzie ?
A zdanie "Znalezienie lewego obrońcy jest często bardzo trudne." mnie rozwaliło, Jacuś je kazał dopisać?
No taniego za grosze trudno, bo na rafach koralowych lewi obrońcy nie rosną niestety w przeciwnym razie Bednarz już by nam wyłowił jakiegoś
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.07.2012, 11:04
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
;-) Bunoza miał ponoć jeszcze do wyboru pozycję środkowego napastnika, ale ją odrzucił. ;-)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2012, 12:19
cfa napisał(a):Wyświetl post
No taniego za grosze trudno, bo na rafach koralowych lewi obrońcy nie rosną niestety w przeciwnym razie Bednarz już by nam wyłowił jakiegoś
Bednarz by sprowadził? Serio?
Nie rób sobie jaj z pogrzebu...

bonawentura napisał(a):
;-) Bunoza miał ponoć jeszcze do wyboru pozycję środkowego napastnika, ale ją odrzucił. ;-)
A to nie była czasem loteria?
Dobrze że nie mamy (na razie) Boguskiego na bramce...

A ja tak zapytam - co ze Skołorzyńskim? Probierz nie podziela oceny naszego genialnego menedżera? No, no...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 05.07.2012, 12:25
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bednarz by sprowadził? Serio?
Nie rób sobie jaj z pogrzebu...

A to nie była czasem loteria?
Dobrze że nie mamy (na razie) Boguskiego na bramce...

A ja tak zapytam - co ze Skołorzyńskim? Probierz nie podziela oceny naszego genialnego menedżera? No, no...
Nie sprowadził, wyłowił!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 05.07.2012, 12:51
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jest też to, że Bunoza jako środkowy gra dopiero 2,3 lata a jako lewy obrońca grał przez 10 i to jego nominalna pozycja.
Jeśli nawet to grał na LO w d.. i o nic :/
Śmialiśmy się z popisów Wasiluka na LO w C, teraz będziemy mieć podobne u siebie w wykonaniu Bunozy (jak nikogo lepszego nie znajdą).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów