|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...dpost&p=452668
post autorstwa mawa w końcu wiemy od kogo niemal cała Europa (i pół galaktyki) uczy się kibicowania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Skakanie tyłem do boiska wymyślił Litar jeszcze w przedszkolu, gdy stał za karę w kącie za oplucie koleżanki. Jak dorósł to wprowadził to na Bułgarską via Bałkany. Poprawił też plucie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ze też nie szkoda Wam czasu na czytanie for Amikowców
i innych wynalazków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak patrze na ten filmik i on jej chyba nie opluł tylko zrobił: "buu", ale może źle widzę
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podobno Anglicy chcą wprowadzić plucie na odległość jako dyscyplinę olimpijską. ;-)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Typ soczyście mówi i tyle..
Wracam po tygodniowym odpoczynku od internetu i temat dalej aktualny.. ^^ ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
..... "na polskich stadionach"
![]() http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=159&page=60 http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=5447&page=130 EDIT: jestem za bo w sumie tematu stricte zagranicznego nie ma.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 13.02.2011 o godz. 18:49.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Otwarcie stadionu w Gdyni::
![]() Janusze lepsi niż w Poznaniu. ![]() ![]() ![]() Beroe Stara Zagora ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyńscy janusze poprzebierali się za krowy ?
Bułgarscy kibice mieli jak widać słuszne barwy. Napewno podobały się w Gdynii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak odnośnie stadionów. Wstawiam wizualizację stadionu Górnika i proszę zwrócić uwagę na zdjęcie z wnętrza stadionu gdzie widzimy naszych zawodników heh http://stadiony.net/projekty/pol/sta...ka_zabrze_2008
Ostatnio edytowane przez Kryniu : 21.02.2011 o godz. 19:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a w narożniku Wiślacy machają flagami na kijach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oto jak przez 3 lata kibic Legii będzie mógł oszczędzić na biletach
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...64fb3f1f,1,3,3 |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A jaką karę otrzyma ochrona tego spotkania za wpuszczenie kibica z racą ?
Ile dostanie organizator meczu za niedopilnowanie zasad bezpieczeństwa? Nie napisali? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Widzew niewpuszczony na sektor czy mi sie zdaje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
zdaje.
123456789 |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widzew dopiero w przerwie w całosci na sektorze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i niestety chlopak z Legii mozna powiedziec ze zostal slusznie ukarany.
Odpalil race, jak normalny czlowiek, dla zabawy, dla atmosfery. Mozna powiedziec ze czemu sie zakazuje rac, przeciez dzieki nim jest piekniej na trybunach. Ale... Za 2 dni bydło z Widzewa tez wnioslo i odpalilo race ale zamiast to zrobic po ludzku zaczeli dla swietnej zabawy rzucac nimi. Efek? Dali kolejny argument Ekstraklasie czy innemu Gownu Wyborczemu do napisania ze race sa złe, ze kibole rzucaja racami i wnoszenie ich na mecz jest niebezpieczne. Pokazuja co sie by dzialo jesli zalegalizowanoby piro. Niestety przez takich kretynow mozna byc pewnym ze piro nigdy nie zostanie przywrocone. Bo chociazby na 100 meczach byly race i zero rzucania nimi to jeden wybryk znowu przekresla to wszystko i trzeba budowac reputacje od nowa. Dzisiaj wlasnie ta reputacja znowu spadla do zera. Dzieki Widzew!!! Super akcja rzucic raca przed siebie, fajnie wyglada jak ktos ucieka przed lecaca raca!! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Potem sie jeden z drugim dziwi ze race sa zakazane. Jak jeden z drugim nie potrafi sie zachowac to tak sie wlasnie konczy.
Race to fajny efekt, ale jak bydlo sie do nich dorwie to juz tak kolorowo nie jest. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Masz rację, bydło niech się do rac nie dotyka. ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego nie ma co dziwić się, że piro jest zabronione. Wiadomo, że bardzo wzbogacają oprawy, ale są rzeczy ważniejsze niz ładna oprawa.
Chociaż były kiedyś propozycje że piro byłoby legalne ale mogłoby być odpalane tylko i wyłącznie przez osoby "odpowiednio przeszkolone" co powodowałoby, że małoletni "chuligan" nie mógłby w ramach "zabawy" rzucać w kibiców drużyny przeciwnej. Problem w tym, że PZPN i Ekstraklasa nie bardzo chcą tutaj nawet negocjować. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zupełnie im się nie dziwię. Kwestia "legalnego piro" gdzie przeszkolone osoby miałyby prawo się tym zajmować przypomina mi moją rozmowę z dyrektorem przed studniówką. Próbowałem go przekonać razem z dwoma koleżankami, żeby przynajmniej była zgoda na legalnego szampana. Powiedział, że zgoda, ale pod warunkiem, że my - przewodniczący klas bierzemy na siebie odpowiedzialność, że nie złapią nikogo pijanego podczas studniówki. A taka pijana osoba mogłaby się próbować wytłumaczyć, że piła tylko szampana i najwyraźniej jej zaszkodził. Nikt na to nie przystał, nie było "legalnego alkoholu", a pijane osoby i tak się znalazły.
Morał z tego taki, że podobnie jak moje perypetie studniówkowe problem piro jest w tej chwili nierozwiązywalny. Nikt nie da sobie głowy uciąć za to, że jakiś imbecyl może rzucić komuś racę we włosy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://kswarta.pl/index.php?sid=6&mo...tion=&nid=1590 Podczas Gali Warty zaprezentowano nowy hymn klubu. Słowa nowego hymnu odwołują się do bogatej, niemal stuletniej tradycji klubu, niezłomności sportowców tworzących historię Warty i do nowych aspiracji, związanych z odbudowywaniem potęgi klubu. Zna ktoś stary
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...li_Poznan.html Przed i po spotkaniu Lecha Poznań z Widzewem pseudokibice łódzkiej drużyny demolowali poznańskie autobusy i tramwaje. A podczas meczu na stadionie przy ul. Bułgarskiej odpalili race i rzucali je na murawę...
Ostatnio edytowane przez Football Sorceress : 27.02.2011 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To, że ktoś zabije kogoś nożem sprawia, że posiadanie noża w domu jest zabronione? A takich przypadków w ciągu roku jest mnóstwo.
Dlatego dla mnie takie przedstawianie sprawy, że skoro było ileś tam akcji z rzucaniem rac na murawę, to dlatego nie ma szans na legalizację. Nie zgadzam się na takie coś. Nie zgadzam się na zbiorową odpowiedzialność. Takich przykładów można mnożyć i mnożyć- zakażmy używania samochodów, bo jakiś tam procent kierowców łamie przepisy drogowe. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kurde. Warta jest bardziej utytułowanym klubem od Amiki
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tak, masz w domu noz itp itd. Tyle tylko ze stadion jest tak specyficznym miejscem iz ktos kto w domu noza uzywa do krojenia chleba, na stadionie majac ten noz, moglby zachowac sie " zbyt emocjonalnie ".
Wszystko zalezy od ludzi i nie ma sie co dziwic ze w innych krajach mozna pic piwo, palic papierosy czy nawet odpalac race. U Nas nie wszystko by zdalo egzamin. Do kolegi ktory myslal ze zablysnie publikujac filmik z Lodzi. Wiesz, moglbym zamiescic to i owo, ale po co? Wszedzie ludzie zachowuja sie niestosownie. W kazdej grupie znajdzie sie czlowiek ktory albo pierw dziala a potem mysli, albo jest zwyczajnym debilem. Czasami cisnie raca, czasami brzydkim slowem, czasami nozem... Takie jest zycie. Nie wiedziales ? To wbrew pozorom bardzo znany klub, przynajmniej wsrod rocznikow 20-40 ubieglego wieku.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oj już nie bądźcie tacy święci wszyscy. Mi się tam pokaz Widzewa podobał, klimat lat 90., których z racji wieku nie było mi dane poczuć, znam go tylko z opowiadań powrócił. Against modern football w pełnej krasie, nawet na Amikowcach zrobili wrażenie. Kwestią dyskusyjną jest to, czy musieli rzucać w pikników, czy nie lepiej było wszystko rzucić na boisko.
Jedno jest pewne - to by było na tyle wyjazdów Widzewa w tym sezonie ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|