The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 14:28
Odwróć pytanie - czy to że ktoś jest stałym bywalcem to ma prawo wymagać od innych czegokolwiek?
Odpowiedz cytując
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 30.01.2011, 15:00
wiślak 86, skończ już pisać pierdoły.

To był mecz reprezentacji, a nie Lecha, bilety sprzedawane były przez PZPN, a nie Wiarę Lecha, i każdy miał sobie prawo kupić bilety na te miejsca, na jakie miał ochotę/kasę/bo takie zostały.

Flamengista wytłumaczył to bardzo dobrze w swoim poście, ale jak widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zrozumiesz, jak sam pójdziesz z dzieckiem (nie wiem, czy już je masz, czy będziesz miał i kij mnie to obchodzi - podaję tylko przykład) na mecz reprezentacji i dostaniesz w twarz tylko dlatego, że ktoś uważa siebie za pana i władcę, a resztę za śmieci.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.01.2011, 15:29
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
I te 0,5l jest to objętość umowna ochrona się przyzwyczaiła do tego podobnie jak kibice. ale jak ktoś idzie pierwszy raz to chyba nie musi jej znać. ]
No i sam sobie odpowiedziałeś na wszystkie swoje pytania. Jak ktoś idzie pierwszy raz to chyba nie musi znać zasad panujących na stadionie i wiedzieć co to jest młyn. Tym bardziej na reprezentacji.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.01.2011, 16:15
epilog -> http://www.sport.pl/pilka/1,65039,90...s__smieci.html

nie ma to jak dostac w....... na meczu reprezentacji Polski rozgrywanym w Polsce za to, ze ma sie barwy Polski
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.01.2011, 16:33
"Chodziliśmy już z synami na mecze Lecha, zawsze w klubowych szalikach, bo chłopcy dopingowali "Kolejorza". - czyli wiedzieli co to za trybuna i do tego kupili sobie tam bilety. w poprzedniej rundzie na naszym młynie stał pewien starszy pan ale kibice wytłumaczyli mu że tutaj raczej nie jest najlepsze miejsce do oglądania meczu i odprowadzili go na skraj sektora. można? pewnie że tak! tylko jak ktoś jest cymbałem i się będzie upierał przy swoim to później tak się kończy.

Maverjuve: oczywiście że tak. zauważ że napisałem to kilka postów wyżej my cały czas obracamy się w okolicach młyna a nie całego stadionu. i jak nie zauważyłeś że tam panują specyficzne ustalenia to albo nie chcesz tego widzieć albo nigdy nie byłeś na meczu.

Isfahan: jak będę miał dziecko to nie będę z nim chodził do młyna tylko na sektory piknikowe. bo mam szacunek do ludzi którzy w nim stoją. i co ma do rzeczy kto sprzedaje bilety? a czy jak kupie sobie karnet na Wisłę na gwiazdę i będę chciał siedzieć to co cały sektor ma mi nie przeszkadzać bo ja tam mam miejsce? zastanów się lepiej co piszesz.

Jagul: jak wynika z postu dynka to wiedzieli gdzie idą. Napisałeś także: Jak się nie czyta dokładnie to później tak jest, że ludzie przychodzą z 2l Pepsi i dziwota, że nie można wnieść.- a teraz pokaż mi gdzie jest tak napisane skoro aż tak uważnie przeczytałeś o tym. bo uwierz mi nawet sam ochroniarz nie umiał tego znaleźć.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 30.01.2011, 16:42
Jesteś ciemny jak tabaka w rogu, skoro nie rozumiesz różnicy między meczem reprezentacji a meczem ligowym. To że w lidze w sektorze A jest młyn nie znaczy, że na reprezentacji też tam jest młyn, bo PZPN nie sprzedaje biletów wg takich kryteriów. Może przyznać pewną pulę stowarzyszeniu kibiców klubu, na którego stadionie jest mecz, ale nie daje im całych trybun.

Z mojej strony koniec. Nie chce mi się tłumaczyć oczywistych rzeczy jak krowie na rowie.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.01.2011, 16:54
Widzę że najbardziej cię boli że ktoś ma rację a ty opierając się na doniesieniach wyborczej widzisz objaśnioną prawdę. I pokaż mi mecz reprezentacji na którym młyn był w innym miejscu niż na meczach ligowych. Nie wliczając narodowego.
Tak a klub akurat sprzedaje karnety wg. takich kryteriów prawda? bo u nas ten podział wprowadzili dopiero rok temu.

I hamuj bajerę bo aż tak dobrze to się nie znamy.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 30.01.2011, 18:18
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Maverjuve: oczywiście że tak. zauważ że napisałem to kilka postów wyżej my cały czas obracamy się w okolicach młyna a nie całego stadionu. i jak nie zauważyłeś że tam panują specyficzne ustalenia to albo nie chcesz tego widzieć albo nigdy nie byłeś na meczu.
Byłem na meczu nie raz i nie dwa (tylko raz nie na młynie), natomiast nie wiem i dlaczego uważasz że ktoś może sponiewierać inną osobę dlatego że była na sektorze który ktoś uznał za swój. Z mojej strony EOT, bo jak dla mnie sprawa jest oczywista. Ale widzę że mamy inne zdanie.
Odpowiedz cytując
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.01.2011, 11:54
http://www.weszlo.com/news/6222
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.01.2011, 15:37
Abstrahujac od samego wydarzenia i jego zasadnosci, litar piastujac stanowisko prezesa Wiary Lecha a przede wszystkim OZSK powinien wiedziec ze poniekad stal sie osoba publiczna. Walczac o postulaty kibicow z calej Polski powinien byc jak najdalej od jakichkolwiek kontrowersyjnych sytuacji. Zachowal sie skrajnie debilnie i nieodpowiedzialnie, wlasciwie skompromitowal OZSK jednym glupim ruchem. Jakos nie sadze zeby komus teraz chcialo sie negocjowac z typem plujacym na innych ludzi.
Z kolei jego koledzy po szalu zamiast skupic sie na istocie wydarzenia czyli buraku plujacym na innych bedacym przy tym czlowiekiem reprezentujacym interesy wszystkich kibicow w Polsce i dzieki swojej glupocie skutecznie niweczacym wszelkie dzialania kibicow rozkminiaja jakby tu litara obronic i urzadzaja szopke pod tytulem filmik trwal dluzej i piknikom sie nalezy, a w ogole to litar fajny gosc i duzo dobrego zrobil. Zarzujacajac wyborczej falszywy obraz swiata kibicowskiego i zaklamanie sami stosuja metode falszowania rzeczywistosci zeby wybronic swojego, pozal sie Boze, prezesunia. Hipokryzja od momentu przyjecia herbu Amiki za swoj przekracza kolejne granice.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 31.01.2011 o godz. 20:44.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 31.01.2011, 22:12
http://www.dailymotion.pl/video/xgtyfw_monitoring_sport - Caly zapis sytuacji.

Teraz dopiero mozna sie posmiac z GW

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.01.2011, 22:24
Pelna wersja z monitoringu :

http://poznan.gazeta.pl/poznan/10,88...dionowego.html

Trudno sie nie zgodzic ze tutaj wyglada to jednak troche inaczej.

http://www.facebook.com/video/video....79139688789207
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 31.01.2011, 22:30
Jak to bylo?

POZnan*
*miasto know-how

Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.01.2011, 22:36
Problem w tym, że mi się jakoś oglądać "całego filmiku" nie chcę. Skrócona wersja była wystarczająco obrzydliwa.

Czy w pełnej Litar klęka przed oplutą kobietą i wręcza jej bukiet róż? Nie muszę sprawdzać, by znać odpowiedź

Moim zdaniem ta cała sprawa jest po prostu żałosna, ciszej nad tą trumną.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 31.01.2011, 22:41
Żałosne to były komentarze tych co wyrobili sobie opinie po filmiku GóWna.
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.02.2011, 00:20
kreseq napisał(a):Wyświetl post
http://www.dailymotion.pl/video/xgtyfw_monitoring_sport - Caly zapis sytuacji.

Teraz dopiero mozna sie posmiac z GW
Dlaczego z gw? Przeciez gazietka niczym nie zaskoczyla, prezentuje ten sam poziom od dawien dawna Wiekszej rozrywki dostarczaja wpisy, niby inteligentnych ludzi, ktorzy lapia sie na marnej jakosci manipulacje i bezkrytycznie przyjmuja wszystko, co splodzi "szmata zalgana" TM - RAZ Na dodatek moderatorzy tez jada ostro, bo przeciez amica jest jebana, wiec nie stana z boku z zalozonymi rekoma, tylko wkrocza do akcji ramie w ramie z wybiorcza.
Zabawne zjawisko, gdy osoby, ktore na codzien sypia okresleniami typu pejsaci, zydzi, parchy przy pierwszej lepszej okazji lykaja bez chwili zawahania koszerne scierwo

Specjalne streszczenie "dla tych, ktorzy nie ogladali dluzszej wersji filmu, ale i tak maja racje, bo lech to amica":
- zadna z kobiet nie zostala opluta (swiat flamengisty runal, przykro mi...)
- dyskusja z gosciem w bialym dresie trwala znacznie dluzej
- rodzinka, ktora zgodnie z trescia artykulu forsowala sie ucieczka przerazona ewentualna reakcja kiboli, pozostala na tym samym miejscu

Raz jeszcze gratuluje zrycia glowy koszerna gazeta
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.02.2011, 02:31
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego z gw? Przeciez gazietka niczym nie zaskoczyla, prezentuje ten sam poziom od dawien dawna Wiekszej rozrywki dostarczaja wpisy, niby inteligentnych ludzi, ktorzy lapia sie na marnej jakosci manipulacje i bezkrytycznie przyjmuja wszystko, co splodzi "szmata zalgana" TM - RAZ Na dodatek moderatorzy tez jada ostro, bo przeciez amica jest jebana, wiec nie stana z boku z zalozonymi rekoma, tylko wkrocza do akcji ramie w ramie z wybiorcza.
Zabawne zjawisko, gdy osoby, ktore na codzien sypia okresleniami typu pejsaci, zydzi, parchy przy pierwszej lepszej okazji lykaja bez chwili zawahania koszerne scierwo

Specjalne streszczenie "dla tych, ktorzy nie ogladali dluzszej wersji filmu, ale i tak maja racje, bo lech to amica":
- dyskusja z gosciem w bialym dresie trwala znacznie dluzej
- rodzinka, ktora zgodnie z trescia artykulu forsowala sie ucieczka przerazona ewentualna reakcja kiboli, pozostala na tym samym miejscu

Raz jeszcze gratuluje zrycia glowy koszerna gazeta
Krótka piłka, długi bramkarz Niektórzy w tym brną nawet o tym nie wiedząc.
Ostatnio edytowane przez DDP : 01.02.2011 o godz. 03:09.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.02.2011, 06:16
Nad czym tu się zastanawiać gość jest burakiem i tyle pluje na innych i wali go to czy obok jest dziecko czy kobieta byle się pokazać.Na tym filmie buja się jak rezus jeszcze tylko zamiast telefonu dać mu banana i obraz fana amico-lecha będzie gotowy.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 01.02.2011, 08:20
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
To co zrobił ten koleś w 3:32min? Wręczył jej kwiaty?
http://www.dailymotion.pl/video/xgtyfw_monitoring_sport

To, że klub/działacze się sprzedali za świecidełka to jestem w stanie zrozumieć. Ale, żeby kibice się zgodzili na zeszmacenie barw trzeba wronami to kur_estwo. Zero honoru, co potwierdza ten filmik.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 01.02.2011, 12:55
Koledzy z POZnania - temat już dawno umarł. Wy widzicie na filmiku coś innego - wasza sprawa. Chcecie nazywać czarne białym - ok, wasz problem. Natomiast tymi wpisami tylko się pogrążacie.

Temat zamykam, bo dyskusja kogo trafiła mela Litara jest już naprawdę poniżej wszelkiego poziomu. Każdy ma oczy i jeśli chce oglądać ten filmik i znowu się denerwować - niech sobie ogląda.

Z resztą temat miał być zamknięty już wcześniej, ale wydawało się że dyskusja zamarła.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 03.02.2011, 20:29
Temat otwieram. Proszę nie powracac do sprawy czlowieka ktory na zarzut ze oplul dwojke ludzi odpowiedzial "to nieprawda, kobiety nie oplulem" ( radio Erewań wymieka ) oraz stowarzyszenia chcacego "wyjasnic cala sytuacje" z ludzmi ktorych wczesniej sponiewieralo.
Ten pan i jego chora nienawisc do Wisly nie jest wart zadnej wzmianki na forum kibicow Wisly.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 03.02.2011, 21:57
Ach te kompleksy
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.02.2011, 22:57
studio powiedz mi w jakim aspekcie jeżeli chodzi o sprawy kibicowskie mielibyśmy mieć do was kompleks? Chyba troche się zagalopowałeś.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 03.02.2011, 23:34
Wasza dyskusja przypomina niepokojąco tych panów:

http://www.youtube.com/watch?v=naD-9...eature=related

Moja racja jest mojsza, niż twojsza - ot sobie pogadaliście.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.02.2011, 06:58
http://mcfc.co.uk/
tak na rozluźnienie, cobyście się nie spinali za bardzo
i..
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...he-Poznan.html

edit: dodam jeszcze ' ;-) ' żeby coniektórzy za poważnie nie podeszli do tego posta.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 05.02.2011 o godz. 07:15.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 05.02.2011, 10:29
Co tu do spinania? Spoko ze w koncu i od nas (w sensie Polakow) ktos sie "uczy".
Zastanawia tylko co ci Anglicy robili przez ostatnie 10 albo i wiecej lat gdy grywali w pucharach z setka druzyn, ktorych kibice "robili Poznan".
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.02.2011, 11:05
Jak to mówił nasz gniazdowy przed prezentacją oprawy z TT.
"Kiedyś wszyscy uczyli się kibicować od Anglików, dziś oni się uczą od nas".
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.02.2011, 03:50
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Co tu do spinania? Spoko ze w koncu i od nas (w sensie Polakow) ktos sie "uczy".
Zastanawia tylko co ci Anglicy robili przez ostatnie 10 albo i wiecej lat gdy grywali w pucharach z setka druzyn, ktorych kibice "robili Poznan".
Dlatego właśnie było to ' '
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 06.02.2011, 08:38
linki nie działają ale jak to ta beka z "lets do it like in the poznan" to wczas się tym "chwalisz"
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.02.2011, 09:19
No i dobrze niech się uczą, bo w Anglii to 90% kibiców przychodzących na mecz to pikniki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów