The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bunny
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2010, 12:12
mam takie (hipotetyczne) pytanie:

oddając laptop z nieoryginalnym systemem windows do serwisu, pracownicy tego serwisu (serwis) może się do tego przyczepić ?

Załóżmy, że oddaje się laptop do serwisu w celu wyczyszczenia układu chłodzenia (wiatrak, radiator, wnętrze, ...)
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
MarcinK.
Banita

Od: 07.2010

Stary 11.10.2010, 12:22
bunny napisał(a):Wyświetl post
mam takie (hipotetyczne) pytanie:

oddając laptop z nieoryginalnym systemem windows do serwisu, pracownicy tego serwisu (serwis) może się do tego przyczepić ?

Załóżmy, że oddaje się laptop do serwisu w celu wyczyszczenia układu chłodzenia (wiatrak, radiator, wnętrze, ...)
Nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu.

EDIT: Nie lepiej to zrobić samemu sprężonym powietrzem? No chyba, że masz go na gwarancji i są plomby na śrubach..
Ostatnio edytowane przez MarcinK. : 11.10.2010 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
bunny
Senior Member

Stary 11.10.2010, 12:32
to jest hp, taki model że trzeba obudowe ściągać żeby się dostać do wentylatora (jest pod klawiaturą). Mam jeszcze na gwarancji (ostatni miesiąc) więc raczej nie będę się bawił w rozkręcanie i oddam do serwisu.
Pisał mi gość z serwisu że w ok. 10 min takie coś robią.

Dzięki za odp. MarcinK.
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 11.10.2010, 12:37
jeśli sam nie masz doświadczenia w rozkręcaniu laptopa to tego nie rob. Ja probowalem w sobote mojego czyscic bo cos brzeczy wentylator ale po odkreceniu ze 30 srub i zdjeciu samej klawiatury stwierdzilem ze moge cos s.......ic. Lepiej isc do serwisu.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.10.2010, 13:38
Wątpię by coś zrobili, teoretycznie to nie ich sprawa, nie będą sobie robić takich problemów, klientów by stracili.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.10.2010, 16:28
czy da się jakoś ominąć simlocka nie "ściągając" go?

e: właśnie znalazłem takie podkładki, z tym że na listach modeli z którymi działają, nie ma tego który ja potrzebuję, czyli Nokii E52...
Ostatnio edytowane przez rafil : 11.10.2010 o godz. 17:05.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
siwy0000
Member

Od: 07.2006

Stary 11.10.2010, 16:30
zalezy jaki telefon.
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY
BIEZANÓW ZAWSZE

TRÓJKOLOROWY
Odpowiedz cytując
Wujek dobra rada
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.10.2010, 16:54
rafil napisał(a):Wyświetl post
czy da się jakoś ominąć simlocka nie "ściągając" go?
jest taka podkładka pod karte sim
Odpowiedz cytując
gonzo
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 11.10.2010, 19:02
O co chodzi ludzikom z fajsbuka ? Jakaś akcja o której nie wiem ?

Co chwile ktoś pisze :

"ja lubię w samochodzie"
"zazwyczaj na podłodze "
"lubi na podłodze przed biurkiem, na krzesle i w szafie"
"lubi na podłodze i fotelu "
"Lubię na schodach w przedpokoju;P"
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.10.2010, 19:06
Kobiety "zrobiły" sobie taką akcję żeby wywołać zainteresowanie przez dwuznaczność

a w całej akcji chodzi o to gdzie kobieta najchętniej kładzie torebkę po przyjściu do domu...
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.10.2010, 19:09
d.j napisał(a):Wyświetl post
Kobiety "zrobiły" sobie taką akcję żeby wywołać zainteresowanie przez dwuznaczność

a w całej akcji chodzi o to gdzie kobieta najchętniej kładzie torebkę po przyjściu do domu...
Ktoś coś pisał że ma być Kontra i każdy mierzy długość Pilota od tv

''19:48 "ofiara" kobiecej zabawy na facebooku "Lubie na… (krześle, w kuchni, na podłodze)", w której chodzi o kobiece torebki, a dokładniej o miejsce gdzie kobiety lubią je kłaść. Proponuje słodkazemstę niech każdy z nas zmierzy w centymetrach długość swojego pilota od TV i wpisze na główna stronę fb ta informacje w postaci: "Mój ma… (18cm, 21cm)". Dwuznacznie chodzi o długość męskiego przyrodzenia; zobaczymy jak kobiety znoszą niewiedze Co ważne, roześlij te wiadomość do jak największej ilości znajomych (facetów) na fb, im nas będzie więcej tym efekt będzie bardziej piorunujący zacznijmy wspólnie dzisiaj o 20:00 polskiego czasu pokażmy męska solidarność i przyhamujmy trochę ta kobieca zabawę naszym kosztem! Do dzieła''
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.10.2010, 19:12
Czy w Krakowie są jakieś mKioski z mBanku oprócz tego w Centrum Handlowym M1 (Al. Pokoju 67)? Jeżeli tak to gdzie?
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.10.2010, 19:14
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Czy w Krakowie są jakieś mKioski z mBanku oprócz tego w Centrum Handlowym M1 (Al. Pokoju 67)? Jeżeli tak to gdzie?

Oczywiście , że są :

- W Realu na Bora- Komorowskiego
- W Tesco na Kapelance
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.10.2010, 19:38
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
Ktoś coś pisał że ma być Kontra i każdy mierzy długość Pilota od tv

''19:48 "ofiara" kobiecej zabawy na facebooku "Lubie na… (krześle, w kuchni, na podłodze)", w której chodzi o kobiece torebki, a dokładniej o miejsce gdzie kobiety lubią je kłaść. Proponuje słodkazemstę niech każdy z nas zmierzy w centymetrach długość swojego pilota od TV i wpisze na główna stronę fb ta informacje w postaci: "Mój ma… (18cm, 21cm)". Dwuznacznie chodzi o długość męskiego przyrodzenia; zobaczymy jak kobiety znoszą niewiedze Co ważne, roześlij te wiadomość do jak największej ilości znajomych (facetów) na fb, im nas będzie więcej tym efekt będzie bardziej piorunujący zacznijmy wspólnie dzisiaj o 20:00 polskiego czasu pokażmy męska solidarność i przyhamujmy trochę ta kobieca zabawę naszym kosztem! Do dzieła''

tak więc, Panowie, wojna. Proszę wykrzesać jak najbardziej szowinistyczne teksty o... flaszce. Zasady są dwie - żadna z kobiet nie może się domyśleć ze mówimy o wodzie ognistej a nie o płci pięknej, oraz całość ma być przed kobietami utrzymana w ścisłej tajemnicy. Cheers! roześlijcie tą wiadomość do zaufanych kumpli którzy nie wypaplają.większosc z Was pewnie widziała dziwaczne posty dziewczyn o treści "lubie na stole" "lubie w korytarzu" "lubie pod biórkiem" i tak dalej. O co chodzi? Ano chodzi o to aby udowodnić nam, że z nas męskie świnie i myślimy tylko o jednym i propagować walkę z rakiem piersi. Prawda jest taka że dziewczyny piszą gdzie zazwyczaj ZOSTAWIAJĄ TOREBKĘ. Wpadliśmy z kumplami na pomysł żeby się odwdzięczyć - dlatego proszę jutro albo pojutrze (11/12 października) napisać coś o, uwaga, BUTELCE WÓDKI na tą samą manierę - przykłady:
-"lubię jak jest czysta"
-"nigdy nie robię jej sam"
-"lubię ją opierdalać jak mam wolny czas"
-"nie lubię tego że zniszczyła mi dzieciństwo"
-"gdy zaczyna do mnie mówić to stwierdzam że coś jest nie tak"
-"lubię ją widzieć góra raz na tydzień bo innaczej łeb mnie napierdala"
-"lubię jak jest w kuchni"
-"lubię ją na stole"
-"nie lubie zabierać jej gdzieś bo mam potem kłopoty"
-"nie lubię pustych"
-"lubię ale tylko rude"
-"lubię jak jest ekstrawagancka i zimna"
-"nie lubie w bramie bo ludzie patrzą"
-"lubię ją po samą szyję"
-"lubię jak mnie poniewiera jak szmatę"
-"Nie lubie jej bo potem mi Matka mówi, że smierdzę na kilometr"
-"lubię sobie strzelić browarka między jedną a drugą"
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.10.2010, 19:45
rafil napisał(a):Wyświetl post
wiadome co tam było...
To dobry tekst, nie to żeby się czepiał czy coś, ale na forum też uczestniczy płeć piękna, więc jedna powie drugiej, trzeciej i tak po tajemnicy

cały plan szlag trafił

Jak wojna to wojna Panowie ale jakoś inaczej by trzeba było się zorganizować, bo Dziewczyny nie śpią i szybko się połapią ocb

Wchodzę w to
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.10.2010 o godz. 19:51.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.10.2010, 19:47
To edytujce posty, bo na forum też są dziewczyny i zabawa się skończy

Edit/ uprzedził mnie...

TYlko, że z cytatów też wtedy trzeba usunąć.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.10.2010, 22:06
hahaha! Życzę wam panowie powodzenia w tej zabawie, na pewno będzie śmiesznie ;D Szcz. żeś ta się wygadali z planem.

Btw. Mam inne pytanie: czy kupię gdzieś w Krakowie jakieś "gadżety" typowo dotyczące siatkówki? Koleżanka ma 18 niedługo, a ten [beznadziejny ] sport uwielbia więc to by się jej na pewno spodobało. Niestety, ale Skra Bełchatów ma cholernie drogą wysyłkę (plakat kosztuje 7zł, a wysyłka... 18 :/ do tego jakiś głupi wymóg, że zamówienie musi opiewać w wys. 25zł) i chciałabym to obejść jeśli się da.
Co by tu niektórzy nie myśleli, że skąpa jestem czy coś- to ma być część prezentu Dlatego nie chce ''przepłacać'' [bo tez nie bardzo z finansami]

EDIT: Ewentualnie gdyby ktoś był z Bełchatowa/okolic itd. i mógłby pomóc to priv.

Ostatnio edytowane przez masterlag : 11.10.2010 o godz. 22:11.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 11.10.2010, 22:30
Zawsze istnieje allegro, albo jakieś sportowe typu Seezer, GoSport, czy galeria krakowska. Jakieś piłki, koszulki czy co tam chcesz zawsze tam znajdziesz.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.10.2010, 23:36
Kiosk mBanku jest też w Galerii Kazimierz, koło Empiku.

Sam miałem konto w tym banku, ale na szczęście zmieniłem. Obsługa klienta była beznadziejna. Sama obsługa internetowa ok (ale to już ma każdy inny bank), natomiast jeśli chodzi o "doradców" którzy pracują w tych punktach to strach się bać. Oni się chyba co miesiąc zmieniają, nic nie wiedzą, sami odsyłają z "kiosku" na "mlinię". Dzwonię, a Ci mówią że to załatwię w najbliższym kiosku. I w koło Macieju. Działo się to z kilkoma sprawami. Nie były to super standardowe rzeczy, ale nie były to także żadne wodotryski.

Przeniosłem się do innego banku i jestem bardzo zadowolony. Mam nr komórkowy do swojego doradcy, który się mną zajmuje. Dodatkowo jest to bardzo przyjemna Pani Wszystko załatwiane jest szybko i sprawnie. Z niczym nie ma problemów.

Celowo nie piszę na jaki bank zmieniłem. Nie jestem z działu marketingu

Apeluję jednak do wszystkich, że mamy wybór zmieniać bank tyle razy ile chcemy. To nic nie kosztuje, a sama zmiana w obecnych czasach na prawdę nie jest żadnym problemem. Im częściej będziemy zmieniać dostawców bankowych, tym lepszą ofertę będą oni wypuszczali. Niestety do tego droga jest jeszcze bardzo długa. Bo zdecydowana większość Polaków jest strasznie przywiązana do swojego banku i nawet jak nie jest z niego zadowolona, tkwi w tym "toksycznym związku"

Trochę mnie poniosło..
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.10.2010, 00:20
http://www.mbank.pl/przewodnik/punkt...voiv=6&city=52

Co do komentarza QBAS'a to nie wiem czy masz rację. Jeżeli chcesz mieć konto, żeby robić tylko przelewy, czy też trzymać sobie kasę na koncie za darmo to jest w porządku. Do wyższych celów pewno znajdzie się lepsze konto w innym banku.
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 12.10.2010, 00:32
Tak jak napisałem wcześniej. Sama obsługa konta przez internet jest bez zarzutu. Przelewy robi się szybko i bezproblemowo. Ale w 2010 roku nie jest to już niczym nadzwyczajnym. Można powiedzieć, że to jest już standard więc wg mnie ten bank nie ma innych atutów, którymi biłby konkurencję. Miałem do załatwienia kilka spraw i ŻADNEJ z nich nie załatwiłem szybko. Dostawałem sprzeczne informacje w kiosku i w infolinii dlatego zakończyłem współpracę.

Kiedyś mBank jako chyba jedyny bank miał darmowe prowadzenie rachunku i darmowe przelewy. Teraz już takich banków jest więcej. Niektóre mają nawet wypłaty ze WSZYSTKICH bankomatów bez prowizji!

Aha, jeszcze sobie o jednym kwiatku przypomniałem. Jako, że mBank nie ma zwykłych placówek (w Krakowie jest chyba tylko jedna na Karmelickiej), to gotówkę wpłaca się we wpłatomatach. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że 3 na 4 wizyty kończyły się niepowodzeniem i informację "Przepraszamy, wpłatomat CHWILOWO nieczynny." A owa chwilowa nieczynność trwała czasem nawet kilka dni.

Jak widać owy bank na prawdę zalazł mi za skórę i jeśli mam okazję wypowiedzieć się na jego temat - robię to. Sam bowiem też chciałbym uzyskać od innych informację o serwisie otrzymanym w innych sieciach, nie tylko banków. Na ulotce zawsze bowiem wygląda wszystko pięknie i kolorowo. Niemniej jednak jeśli ktoś chce to ja mu tego zabraniać nie będę. Ale żeby nie było, że nie ostrzegałem
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 12.10.2010, 08:22
gdzie moge dostac zegar w takich rozmiarach o takim wyglądzie?
bo 200 pln za zegra jak dla mnie troche dużo :/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60098975
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.10.2010, 09:34
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Tak jak napisałem wcześniej. Sama obsługa konta przez internet jest bez zarzutu. Przelewy robi się szybko i bezproblemowo. Ale w 2010 roku nie jest to już niczym nadzwyczajnym. Można powiedzieć, że to jest już standard więc wg mnie ten bank nie ma innych atutów, którymi biłby konkurencję. Miałem do załatwienia kilka spraw i ŻADNEJ z nich nie załatwiłem szybko. Dostawałem sprzeczne informacje w kiosku i w infolinii dlatego zakończyłem współpracę.

Kiedyś mBank jako chyba jedyny bank miał darmowe prowadzenie rachunku i darmowe przelewy. Teraz już takich banków jest więcej. Niektóre mają nawet wypłaty ze WSZYSTKICH bankomatów bez prowizji!

Aha, jeszcze sobie o jednym kwiatku przypomniałem. Jako, że mBank nie ma zwykłych placówek (w Krakowie jest chyba tylko jedna na Karmelickiej), to gotówkę wpłaca się we wpłatomatach. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że 3 na 4 wizyty kończyły się niepowodzeniem i informację "Przepraszamy, wpłatomat CHWILOWO nieczynny." A owa chwilowa nieczynność trwała czasem nawet kilka dni.

Jak widać owy bank na prawdę zalazł mi za skórę i jeśli mam okazję wypowiedzieć się na jego temat - robię to. Sam bowiem też chciałbym uzyskać od innych informację o serwisie otrzymanym w innych sieciach, nie tylko banków. Na ulotce zawsze bowiem wygląda wszystko pięknie i kolorowo. Niemniej jednak jeśli ktoś chce to ja mu tego zabraniać nie będę. Ale żeby nie było, że nie ostrzegałem
VolkswagenBank Direct
i wszystko w tym temacie.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
fcz1985
Senior Member

Stary 12.10.2010, 10:29
Zna się ktoś w miarę dobrze na Excelu lub innym arkuszu kalkulacyjnym?
Potrzebuję obliczyć sumę wszystkich możliwych wyników z kilkunastu liczb.
Stawiam piwo jak ktoś sobie poradzi
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 12.10.2010, 11:36
Panowie, sprawa dla was. c++
"Napisać program wyswietlający liczby z zakresu od 1 do 1000 podzielne przez swoją sumę cyfr"

Jak by komus sie udało, to może mi przesłać na priv.
Odpowiedz cytując
.:MEDALIK:.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.10.2010, 12:10
Mam pytanie.

Czym najlepiej dojechać z okolic Rynku Głównego na Nowy Ruczaj? Komunikacją miejską.
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 12.10.2010, 13:40
.:MEDALIK:. napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie.

Czym najlepiej dojechać z okolic Rynku Głównego na Nowy Ruczaj? Komunikacją miejską.
Autobus linii 124, z przystanku Basztowa LOT.

Zawsze też można sprawdzić na:

http://jakdojade.pl/
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 12.10.2010, 14:25
takie pytanko mam odnośnie naszych sukcesów w pucharach w latach 60 i 80
a mianowicie chodzi mi o mecze z II rundy Pucharu Zdobywców Pucharów. Wisła grała wtedy z Hamburgiem 1967/68 oraz z holenderskim Fortuna Sittard . Jak w obu przypadkach miał się dwumecz , czyli gdzie grano pierwsze u nas czy u rywali
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 12.10.2010, 14:33
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
takie pytanko mam odnośnie naszych sukcesów w pucharach w latach 60 i 80
a mianowicie chodzi mi o mecze z II rundy Pucharu Zdobywców Pucharów. Wisła grała wtedy z Hamburgiem 1967/68 oraz z holenderskim Fortuna Sittard . Jak w obu przypadkach miał się dwumecz , czyli gdzie grano pierwsze u nas czy u rywali
67/68

Pierwszy mecz u siebie drugi wyjazd:

Wisła Kraków - HSV Hamburg 0-1 15.11.1967 0:1 Seeler 82
HSV Hamburg - Wisła Kraków 4-0 29.11.1967 1:0 H.Schulz 24, 2:0 Kurbjuhn 41, 3:0 H.Schulz 43, 4:0 Seeler 57

84/85

Pierwszy wyjazd potem dom:

Fortuna Sittard- Wisła Kraków 2-0
Wisła Kraków - Fortuna Sittard 2-1

Sittard 24.10.1984
Fortuna Sittard - Wisła Kraków 2:0
Fortuna: Andre van Gerven, René Maessen, Chris Dekker, Wim Koevermans, Willy Boessen, Wilbert Suvrijn, Anne Evers, Mario Eleveld, Arthur Hoyer, Wout Holverda (Theo van Well), Roger Houtackers.
Wisła: Zajda, Motyka, Budka, Skrobowski,Nawrocki, Lipka, Nawałka, Jałocha, Krupiński (Wróbel), A.Iwan, M.Świerczewski
Gole: Arthur Hoyer 21', Theo van Well 78'.
Sędzia: Daly (Irlandia)
Widzów: 20 000

Kraków 07.11.1984
Wisła Kraków - Fortuna Sittard 2:1
Wisła: Zajda, Nawrocki, Budka, Motyka, Jałocha (M.Świerczewski), Lipka, Nawałka, Krupinski, Wróbel, A.Iwan, Banaszkiewicz (Giszka).
Fortuna: Andre van Gerven, René Maessen, Chris Dekker, Wim Koevermans, Willy Boessen, Mario Eleveld, Wilbert Suvrijn, Anne Evers, Arthur Hoyer, Roger Reijners, Wout Holverda.
Gole: Iwan 6' (rzut karny), Wróbel 41' - Arthur Hoyer 1'.
Sędzia: Germanakos (Grecja)
Widzów: 12 000

myślę, że się przydało
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.10.2010 o godz. 14:41.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 12.10.2010, 14:47
WISŁAZAWE - oj i to bardzo się przydało
Dzięki wielkie , nie pytałem nawet o tak szczegółowe dane a tu tak bogata odp , także dostałem z nawiązką , bardzo mi się to przyda , jeszcze raz dziękuje
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów