|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jest tu ktoś kto wybiera się na elektrotechnikę na PK?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak kogoś jeszcze dzienne w Krakowie interesują: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357..._chetnych.html
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dostał się jakiś Wiślak na geografię na up?
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Musicie pomóc Wiśloki, parę pytań na temat FIZJOTERAPII na AWF Krk.
Mógłby mi ktoś poinformowany powiedzieć jaki jest sposób liczenia punktów na AWF na Fizjoterapię? Bo nie bardzo kumam ten ich informator, zwłaszcza jeżeli chodzi o część "fizyczną" egzaminu. Ostatni przyjęty na dzienne ma 66 jakiś tam punktów, rozumiem że to chodzi o punkty z matury? Jakie są kryteria na zaoczne i jakie są opłaty? Wiecie może coś o zwolnieniach z opłat np. z powodów 'socjalnych'? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak na uczelni są wolne miejsca, to robią drugi nabór. A orientuje się ktoś na jakich zasadach są wtedy osoby przyjmowane? W sensie,że tworzą jakiś nowy próg tylko z tych osób później zarejestrowanych? Czy jak np. w pierwszym naborze przyjmowali od 90 pkt. to w drugim będzie tak samo?
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dj_ibutti na fizjoterapie na stacjonarne jest tak, ze musisz zaliczyc 2 testy sprawnosciowe:
I plywanie na 50m - czas 60s dla chlopakow 70s dla dziewczyn II bieg na 800m(dziewczyny- czas 3:30), 1500(chlopaki czas 5:55) te testy wystarczy ZALICZYC nie biora pod uwage czasow, wystarczy sie zmiescic w czasie jesli zaliczysz testy jestes brany pod uwage w dalszej rekrutacji, w ktorej to liczy sie tylko wynik matury( na poziomie rozszerzonym z jednego przedmiotu do wyboru z biologi lub chemii lub fizyki) zaoczne sa chyba na tej samej zasadzie tylko, w terminie pozniejszym niz na stacjonarne(dzienne) nie moge znalesc jakie sa oplaty |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:12.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.awf.krakow.pl/index.php/s...paty-za-studia
trochę spóźnione ale link zawiera info dot opłat za studia na awf ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie do ludzi z AGH, a mianowicie dostałem się na inf. stos. na wydz. geologii, geofizyki i ochrony środowiska i dostałem skierowanie na badania...orientuje się ktoś w jakim terminie należy zanieśc tam wyniki tych badań i gdzie je trzeba złożyc?
BTW. Jeśli ktoś jest na tym kierunku chętnie dowiedziałbym się coś wiecej na jego temat ;p Powód: brrre!
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 04.08.2009 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to należy te badania donieść przed początkiem studiów, ale radziłbym Ci pod koniec sierpnia się z tym wyrobić. Będziesz mieć to z głowy. Trzeba je złożyć w dziekanacie na twoim wydziale.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
orientuje się ktoś czy przyjmują jeszcze gdzieś na zaoczne studia? wiem że się wczas obudziłem ale potrzebuje informacji czy gdzieś jeszcze w krakowie mam szanse się ubiegać
proszę o szybką odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:12.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
https://www.erk.uj.edu.pl/studia/wyniki-wyszukiwania ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie, w związku z tym że Matura już w przyszłym roku, a ja dalej nie wiem gdzie na studia, może mi ktoś doradzi gdzie i na jakie kierunki mogę startować jeżeli zdaje rozszerzoną z Matmy i Angielskiego(chodzi mi szczególnie o to na jakich działach punkty z tych przedmiotów są brane pod uwagę), może być oczywiście też kierunek gdzie wymagana jest sama Matma, a i oczywiście studia dzienne.
Z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Igor - generalnie wszystkie "mocne" kierunki AGH. Na każdym z nich, poza humanistycznymi, matematyka i angielski są brane pod uwagę. Zalecałbym jeszcze do tego wziąć geografię. Zawsze miałbyś jakąś alternatywę, gdyby coś poszło nie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jakieś konkretne kierunki ktoś mi podpowie ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ulubiony nie trudno zgadnąć zdaje na rozszerzonym Matmę i Anglika, od małego te dwa zawsze były ulubione, z resztą (bio,chem,fiz,geo) nie miałem większych problemów, ale chciałbym sobie je odpuścić na maturze i na studiach, z tego co zerkam na strony uczelni to wchodzi w grę Matma i ekonomia, ale może ktoś jeszcze podrzuci jakiś pomysł...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 05.08.2009 o godz. 23:07.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A marketing, dalej prosperuje Myślałem coś też nad finansami, rachunkowością, bo jak nigdzie pracy potem nie znajdę, to podobno na księgowych zawsze popyt będzie... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Informatyka na AGH (wydz. EAIIE)? Aczkolwiek jest to jeden z najtrudniejszych kierunków, ale słyszałem od znajomych, że bardzo opłacalny. Tylko w tym roku trzeba było zdać te Twoje (Angielski i Matematyka) przedmioty na poziomie rozszerzonym co najmniej 80%
Ostatnio edytowane przez R33 : 06.08.2009 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dla tych, którzy jeszcze szukają, dodatkowa rekrutacja na studia stacjonarne na PK:
http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...192&Itemid=330 Ja teraz muszę znaleźć lokum. Akademika nie dostałem, bo za późno się zgłosiłem, a na PK panuje zasada: kto pierwszy ten lepszy. Zostają mieszkania, ale ceny tych są wzięte z kosmosu. Niektórych naprawdę popieprzyło. Chcą 700 zł za pokój na Czyżynach. Szkoda gadać. Zastanawiam się, kogo to jest wina. Studentów, którzy w ostatnich latach rozpieścili właścicieli, jednocześnie psując rynek? Powód: mieszkania
Ostatnio edytowane przez Partition : 09.08.2009 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jakie przedmioty są brane pod uwagę w rekrutacji na kierunek edukacja techniczno-informatyczna na UP?[FONT=Tahoma][/FONT]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z ciekawości - jedzie ktoś nad Solinę na Campus Akademicki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jest ktos kto sie dostal na elektrotechnike dzienna (WiEiK) na PK?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to widzę że nie jestem sam :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś do kiedy trzeba zapłacic za legitymacje studencka na PK?
Bo wchodze na to elektroniczne konto i moge sie jedynie zarejestrowac, gdzie wczesniej normalnie miałem podany ich nr konta bankowego, a teraz tego nie widze :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 31.08.2009 o godz. 14:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, ale mam tylko 'wybierz rekrutacje' i moge sie rejestrowac, co robiłem w lipcu gdyz jestem juz zarejestrowany a tego panelu ucznia który był nie widze, chyba ze tylko u mnie tak jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może zmień przeglądarkę...
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 06.10.2014 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tez, a probowales sie zalogowac?
po zalogowaniu mam takie cos, zamiast tego panelu z drukami, egzaminami, płatnosciami itp ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|