The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2011, 10:27
Jak czyta to fotograf klubowy to prośba o zdjęcia z szatni. Wierzę cały czas że sufit podwieszany tam będzie
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.04.2011, 10:46
medyk napisał(a):Wyświetl post
uzasadniaja to ze budowa nie zakonczona i bedzie przejezda w momencie oddania stadionu oczywiscie jest to idiotyzm.
moment - to samochody jeszcze tam wrócą? I będą lawirować między postawionymi na środku latarniami?
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.04.2011, 10:49
nie będzie tam aut, medyk źle się wyraził, chyba że chodziło mu o przejezdność dla rowerów
Odpowiedz cytując
Pimko
Member

Od: 11.2010

Stary 13.04.2011, 11:33
A ja chciałbym wiedzieć czemu nic się nie mówi na temat zakrycia tych prześwitów przy łączeniu trybun siatką w kolorze betonu... Był kiedyś poruszany ten temat i o ile dobrze pamiętam to chyba stowarzyszenie kibiców dogadało się z inwestorem budowy, że o ile sami pokryją koszt tej operacji to będą mogli takie siatki zakupić. Miały być nawet na ten cel zbierane pieniądze... Rozumiem, że te przerwy nagle nikomu już nie przeszkadzają?
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2011, 12:12
od jakiegoś czasu nie pojawiały się pytania o sektor dla gości. Zdecydowano już coś, tzn jak będą wyglądały zabezpieczenia? Mam nadzieje że bufor na cały sektor nie będzie konieczny.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.04.2011, 12:38
wierny napisał(a):Wyświetl post
od jakiegoś czasu nie pojawiały się pytania o sektor dla gości. Zdecydowano już coś, tzn jak będą wyglądały zabezpieczenia? Mam nadzieje że bufor na cały sektor nie będzie konieczny.
Wysokie plaksy zrobić takie rozwiązanie było w Brukseli kiedy to gralismy z Anderlechtem ale jakis nie wielki bufor napewno bedzie potrzebny. Znając pomysłowość ludzi budujących stadion wszystkiego sie mozna spodziewać
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.04.2011, 12:42
Mnie najbardziej ciekawi jakie rozwiązanie zastosują wewnątrz trybuny.
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.04.2011, 12:54
wierny napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie jakieś 2-metrowe pleksy + siatka do samego dachu byłyby optymalne
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.04.2011, 13:02
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie jakieś 2-metrowe pleksy + siatka do samego dachu byłyby optymalne

To było by najlepsze rozwiązanie ale mam przeczucie że zastosują niestety bufor

Pytanie z innej beczki a mianowicie czemu z budowy naszego stadionu jest tak rzadko fotorelacja nie
wspominajac juz o filmiku?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 13.04.2011, 13:07
sergio napisał(a):Wyświetl post

Pytanie z innej beczki a mianowicie czemu z budowy naszego stadionu jest tak rzadko fotorelacja nie
Budowa skończona, trwają odbiory

Budowlanym skrytofotografom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 13.04.2011, 13:14
sergio napisał(a):Wyświetl post

A co mają pokazywać ? Jak na stadionie tempo prac raczej należy do żółwich to można mieć dużą trudność żeby uchwycić zmiany które następują w przeciągu kilku dni. I tak jak zrobią relację z trybuny zachodniej w jednym tygodniu, w drugim ze zachodniej i coś na dodatek w zakresie prac ziemnych to wystarczy.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Stary 13.04.2011, 13:14
murray napisał(a):Wyświetl post
Budowa skończona, trwają odbiory

Budowlanym skrytofotografom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE.

Dzięki za szybka i rzetelna informację jak będę miał jeszcze jakies pytanie bezposrednio zgłoszę sie do Ciebie na priv
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
88seba88
Banita

Od: 01.2011

Stary 13.04.2011, 18:35
Kabaretu ciąg dalszy !!!!!

http://stadiony.net/aktualnosci/2011...stadionu_wisly
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.04.2011, 18:45
Ja cały czas mam pewnie złudną nadzieję ze jednak zlitują się nad tym stadionem i zrobią ładną elewacje...

Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 13.04.2011, 18:45
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Jak czyta to fotograf klubowy to prośba o zdjęcia z szatni. Wierzę cały czas że sufit podwieszany tam będzie
Jeśli są tam sufity podwieszane, to wypiję kubek soku z cytryny.
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Od: 06.2010

Stary 13.04.2011, 19:43
Pimko napisał(a):Wyświetl post
A ja chciałbym wiedzieć czemu nic się nie mówi na temat zakrycia tych prześwitów przy łączeniu trybun siatką w kolorze betonu... Był kiedyś poruszany ten temat i o ile dobrze pamiętam to chyba stowarzyszenie kibiców dogadało się z inwestorem budowy, że o ile sami pokryją koszt tej operacji to będą mogli takie siatki zakupić. Miały być nawet na ten cel zbierane pieniądze... Rozumiem, że te przerwy nagle nikomu już nie przeszkadzają?
Tak właśnie było. Ja zaproponowalem ta siatke i Kuba ze SKWK to przjął i pózniej o tym SKWK pisało. Mam nadzieje ze dojdzie to do skutku. A tak naprawde pare rzeczy na tym stadionie mozna poprawic za niewielkie pieniądze aby poprawic estetykę. Tylko jak to czesto bywa w polsce to "własniciel" stadionu moze nie dac.... i tyle....
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 14.04.2011, 08:32
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Jeśli są tam sufity podwieszane, to wypiję kubek soku z cytryny.
Kubek cytryny to żadna kara
Gdzie wypatrzyłeś na projektach że tam nie będzie sufitów? Na rzutach które kiedyś załączałeś nigdy nie zaznacza się sufitów. Masz jakieś przekroje instalacji? Albo opis projektu? Poważnie - nie chce mi się wierzyć żeby przy w sumie niezłej jakości wykańczania wnętrz nie zrobii tam sufitów
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.04.2011, 09:53
Legia ma szansę na to by Pepsi zostało sponsorem tytularnym ich stadionu.
http://media2.pl/reklama-pr/77341-pe...ch-gwiazd.html

Tyle w tym temacie się pisało, że Pepsi byłoby idealnym sponsorem dla nas. Byłby nawet artykuły w gazetach jak dobry byłby to ruch marketingowy, ale wydawało się że Pepsi to za wysoka półka by mieć szansę.

A tu się nagle okazuje, że Legia ma na to szansę.

A przecież wszytko przemawia za nami. Mamy lepsze wyniki sportowe, identyczne barwy Wisły i Pepsi (Czerwony, biały, niebieski), Więcej ludzi ogląda mecze Wisły niż Legii.
Dodatkowo szukamy sponsora tytularnego dla stadionu od bardzo dawna i nic. Ale nie możemy nawet znaleźć sponsora na koszulki...

Nie wiem już czy mamy tak wysokie wymagania co do sponsorów czy może nikt już nad tym nie pracuje.

Dodatkowo to, że Legia nie długo zakończy odbiór całego stadionu, a my możemy skończyć rundę przy dwóch trybunach.

Po co to zamurowali. Brakło szkła czy jak.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 14.04.2011 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
88seba88
Banita

Od: 01.2011

Stary 14.04.2011, 10:23
Tak piszą ale różnica między nami a nimi polega na tym że to legia zarobi kase na pozyskaniu sponsora stadionu , a na naszym sponsorze stadionu zarobi miasto a my nie dostaniemy ani grosza. Poprostu kraków to nie warszawa. Nie dosyć że nam nie potrafią wybudować w terminie stadionu , to jeszcze wezmą kase od sponsora stadionu i dodatkowo od nas za wynajem i wszystko w tym temacie
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.04.2011, 10:35
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
Kabaretu ciąg dalszy !!!!!
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...stadionu_wisly
Aż mi się słabo zrobiło...
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.04.2011, 17:06
O buble na budowie nie ma się co martwić (jeszcze!). Stadion jest na etapie odbioru, więc jeśli jakiekolwiek usterki zostaną po tym procesie (poza elewacją) to wtedy dopiero należy się zastanawiać nad nimi.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 14.04.2011 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując
choyrak
Junior Member

Stary 16.04.2011, 07:42. niemozliwe
w Krakowie dokonuje sie rzeczy niemozliwych, wybudowano stadion pilkarski za 500mln zl ktory juz dzis wyglada, jakby pochodzil z lat 60'tych, niewielu tak potrafi.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.04.2011, 08:35
Cytat:
w Krakowie dokonuje sie rzeczy niemozliwych, wybudowano stadion pilkarski za 500mln zl ktory juz dzis wyglada, jakby pochodzil z lat 60'tych, niewielu tak potrafi.
No i zobacz kiedy ten stadion zaczęli budować. Jaki jest termin otwarcia stadionu, bo to już zaprawia o kpinę?
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.04.2011, 09:22
skeba napisał(a):Wyświetl post
No i zobacz kiedy ten stadion zaczęli budować. Jaki jest termin otwarcia stadionu, bo to już zaprawia o kpinę?
Co chwilę pada to pytanie a odpowiedź niezmiennie jest jedna - nie wiadomo.

Inwestorem jest miasto Kraków, i to w Urzędzie Miejskim trzeba składać takie zapytania.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
swojak
Junior Member

Od: 02.2011

Stary 16.04.2011, 13:10
niedoróbki straszne
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.04.2011, 17:37
Ta budowa tak sie przeciaga ze ja juz niemal nie mam cisnienia na to ze nam stadion otworza w calosci. Po prostu juz sie czlowiek przyzwyczail ze u nas to mecze sie oglada z 2 trybun a czesc staidonu jest wiecznie w budowie. Termin otwarcia nie jest znany i pewnie nie bedzie do konca. Po prostu jak otworza to dopiero powiedza ))
Ile juz tych terminow otwarcia podwali, z 10? Komedia. Powinno tyle osob za to beknac a pewnie nikomu nic sie nie stanie ;/ Mam chociaz nadzieje ze majchrowski zostanie solidnie zwyzywany pdoczas uroczystego otwarcia- bo co wiecej mozna mu zrobic?... CI ludzie ktorzy sa przy korytach bezkarnie sie smieja w twarz normalnym, szarym ludziom i to jest przykre
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.04.2011, 20:23
Paręnaście dni temu zamieściłem projekty baneru, kto czytał ten wie o co chodziło. Parę osób zasugerowało aby wysłać projekty klubowi. 4 dni temu dostałem od klubu odpowiedź na mój email.

Witam,

Dziękujemy bardzo za projekty.

Pozdrawiamy
dział marketingu

Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
piter
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 18.04.2011, 12:22
A czego sie spodziewales?
Grzecznie podziekowali, a ze na te przestrzen jest juz pomysl to co mieli zrobic?
Jest to jedno z ciekawczych miejsc do wyeksponowania reklam (np. firm ktore wykupily skyboxy, innych reklamodawcow). To miejsce moze generowac przychody, wiec wygra kwestia ekonomiczna, a nie estetyczna
Odpowiedz cytując
szejkspir
Member

Od: 10.2006

Stary 18.04.2011, 13:37
Snajper odpoczywa

Gdzie jest taka siłownia? Czyżby zagospodarowali nowe pomieszczenia?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.04.2011, 13:40
O, widzę że nie tylko mnie to zaciekawiło. Pytałem o to ich na gg, brak odpowiedzi jak na razie.
czy to u nas czy gdzieś na mieście..

PS
to nie przy Reymonta
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.04.2011 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów