|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moment - to samochody jeszcze tam wrócą? I będą lawirować między postawionymi na środku latarniami?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
nie będzie tam aut, medyk źle się wyraził, chyba że chodziło mu o przejezdność dla rowerów
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mnie najbardziej ciekawi jakie rozwiązanie zastosują wewnątrz trybuny.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A co mają pokazywać ? Jak na stadionie tempo prac raczej należy do żółwich to można mieć dużą trudność żeby uchwycić zmiany które następują w przeciągu kilku dni. I tak jak zrobią relację z trybuny zachodniej w jednym tygodniu, w drugim ze zachodniej i coś na dodatek w zakresie prac ziemnych to wystarczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dzięki za szybka i rzetelna informację jak będę miał jeszcze jakies pytanie bezposrednio zgłoszę sie do Ciebie na priv ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja cały czas mam pewnie złudną nadzieję ze jednak zlitują się nad tym stadionem i zrobią ładną elewacje...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Kubek cytryny to żadna kara ![]() Gdzie wypatrzyłeś na projektach że tam nie będzie sufitów? Na rzutach które kiedyś załączałeś nigdy nie zaznacza się sufitów. Masz jakieś przekroje instalacji? Albo opis projektu? Poważnie - nie chce mi się wierzyć żeby przy w sumie niezłej jakości wykańczania wnętrz nie zrobii tam sufitów ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Legia ma szansę na to by Pepsi zostało sponsorem tytularnym ich stadionu.
http://media2.pl/reklama-pr/77341-pe...ch-gwiazd.html Tyle w tym temacie się pisało, że Pepsi byłoby idealnym sponsorem dla nas. Byłby nawet artykuły w gazetach jak dobry byłby to ruch marketingowy, ale wydawało się że Pepsi to za wysoka półka by mieć szansę. A tu się nagle okazuje, że Legia ma na to szansę. A przecież wszytko przemawia za nami. Mamy lepsze wyniki sportowe, identyczne barwy Wisły i Pepsi (Czerwony, biały, niebieski), Więcej ludzi ogląda mecze Wisły niż Legii. Dodatkowo szukamy sponsora tytularnego dla stadionu od bardzo dawna i nic. Ale nie możemy nawet znaleźć sponsora na koszulki... Nie wiem już czy mamy tak wysokie wymagania co do sponsorów czy może nikt już nad tym nie pracuje. Dodatkowo to, że Legia nie długo zakończy odbiór całego stadionu, a my możemy skończyć rundę przy dwóch trybunach. Po co to zamurowali. Brakło szkła czy jak. ![]()
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 14.04.2011 o godz. 09:56.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Tak piszą ale różnica między nami a nimi polega na tym że to legia zarobi kase na pozyskaniu sponsora stadionu , a na naszym sponsorze stadionu zarobi miasto a my nie dostaniemy ani grosza. Poprostu kraków to nie warszawa. Nie dosyć że nam nie potrafią wybudować w terminie stadionu , to jeszcze wezmą kase od sponsora stadionu i dodatkowo od nas za wynajem i wszystko w tym temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
O buble na budowie nie ma się co martwić (jeszcze!). Stadion jest na etapie odbioru, więc jeśli jakiekolwiek usterki zostaną po tym procesie (poza elewacją) to wtedy dopiero należy się zastanawiać nad nimi.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 14.04.2011 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
w Krakowie dokonuje sie rzeczy niemozliwych, wybudowano stadion pilkarski za 500mln zl ktory juz dzis wyglada, jakby pochodzil z lat 60'tych, niewielu tak potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Inwestorem jest miasto Kraków, i to w Urzędzie Miejskim trzeba składać takie zapytania. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
niedoróbki straszne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ta budowa tak sie przeciaga ze ja juz niemal nie mam cisnienia na to ze nam stadion otworza w calosci. Po prostu juz sie czlowiek przyzwyczail ze u nas to mecze sie oglada z 2 trybun a czesc staidonu jest wiecznie w budowie. Termin otwarcia nie jest znany i pewnie nie bedzie do konca. Po prostu jak otworza to dopiero powiedza
)) Ile juz tych terminow otwarcia podwali, z 10? Komedia. Powinno tyle osob za to beknac a pewnie nikomu nic sie nie stanie ;/ Mam chociaz nadzieje ze majchrowski zostanie solidnie zwyzywany pdoczas uroczystego otwarcia- bo co wiecej mozna mu zrobic?... CI ludzie ktorzy sa przy korytach bezkarnie sie smieja w twarz normalnym, szarym ludziom i to jest przykre ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Paręnaście dni temu zamieściłem projekty baneru, kto czytał ten wie o co chodziło. Parę osób zasugerowało aby wysłać projekty klubowi. 4 dni temu dostałem od klubu odpowiedź na mój email.
Witam, Dziękujemy bardzo za projekty. Pozdrawiamy dział marketingu Tyle w temacie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A czego sie spodziewales?
Grzecznie podziekowali, a ze na te przestrzen jest juz pomysl to co mieli zrobic? Jest to jedno z ciekawczych miejsc do wyeksponowania reklam (np. firm ktore wykupily skyboxy, innych reklamodawcow). To miejsce moze generowac przychody, wiec wygra kwestia ekonomiczna, a nie estetyczna ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O, widzę że nie tylko mnie to zaciekawiło. Pytałem o to ich na gg, brak odpowiedzi jak na razie.
czy to u nas czy gdzieś na mieście.. PS to nie przy Reymonta
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.04.2011 o godz. 13:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|